LelleSandahl

Sista rycket innan EM-uppehållet

29 Maj 2016 - 09:39
Då är det dags att stänga allsvenskan för fotbolls-EM. Det kan man ju ha delade åsikter om i sig. Ska vi inte lira fotboll på högstanivå när det är som bäst förutsättningar för det? Visst, de lagen som har spelare på EM drabbas ju av det, men jag är tveksam ändå. Nåväl.

Har tittat in två allsvenska matcher i eftermiddag/kväll.

Först till kvarn är Hammarby - Gefle. Bortalaget är en fullständig katastrof och lider fortfarande av skador på Oremo och Skrabb, framförallt. Bajen ser nu sin chans att bryta en svag trend och gå till uppehåll som vinnare. Tre poäng skulle dessutom fastcementera Gefle och och Falkenberg i botten, samtidigt som Bajen lyfter mot säkrare mark. Jag tror inte att Hammarby sjabblar bort detta på Tele2. Vore kul att se Kennedy i "Pirlo-rollen" igen men vi får se om Nanne kanske väljer det säkrare alternativet först och främst. Klar seger i fjol och jag tror det blir så igen.

  Speltips Odds
Hammarby - Gefle
Allsvenskan, Fotboll
2,10


Rekar även Djurgårdens match. En betydligt tuffare sådan då man gästar Bravida Arena där BK Häcken spelar. Hisingelaget har spottat upp sig efter en kass start, och målfabrikationen har på sistone varit god. Klara segrar mot J-Södra och Falkenberg innan man fick 1-1 borta mot Kalmar sist. Djurgården tog en lika tung som nödvändig seger senast mot Helsingborg (3-0), smolk i bägaren givetvis att Haris Raditinac sabbade korsbandet igen. Synd om den mannen. Men laget är i alla fall bättre nu när Walker och Faltsetas kan spela igen och även om jag tror mer på Häcken, ska man inte räkna bort DIF heller. Pelle Olsson är ju duktig på att stänga ner offensivt skickliga gäng, samtidigt som jag tror att det här blir en böljande match där båda lagen går för tre poäng.

  Speltips Odds

,


Lycka till med spelen i dag!

@lellesandahl på twitter
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
12:00  Cilic - Duchworth
Tennis - Franska Öppna - Cil hcp -9,5 games
1.71
15:00  Dutra Silva - Djokovic
Tennis - Franska Öppna - Djo hcp -8,5 games
1.84
19:00  Gefle - Landskrona
Fotboll - Superettan - 2 asian hcp 0
2.02
11:00  Bedene - Cuevas
Tennis - Franska Öppna - Bedene
2.20

Skador & Avstängningar