LelleSandahl

En magisk kväll i Bordeaux

19 Juni 2016 - 17:55
Har nu två dagar kvar av EM-vistelsen i Frankrike, som är mitt första fotbollsmästerskap. Vi är ett grabbgäng på sju pers som kör en lite alternativ resa. Hyrt ett stort jävla hus med pool i det fina området Dordogne, typ mellan Toulouse och Bordeaux. Från "basen" utgår vi med bilar till städerna. Vi såg Sverige - Italien i Toulouse, bokade rum på bed and breakfast och drog vidare till Bordeaux dagen efter.

Försökte köpa biljetter till Irland - Belgien utanför arenan, men det visade sig helt omöjligt. Nåväl, in till den vackra stadskärnan och bekanta oss med fanzonen som var en galen succà©. Alkohol och irländare är en magisk kombination och även om de förlorade stort så var stämningen mellan dem och belgarna grym hela natten lång. Och sent blev det.

Det skålades, sjöngs ett koppel ramsor som hängde med vart än man gick (Will Griggs/Shane Longs on fire!, please don"t take me home och Yaya/Kolo Tourà©) och slutade med att man rullade in på hotellet vid 07...

Svårt att beskriva med ord (tur det finns video!) hur roligt vi hade men upplevelsen kvalade nog in på topp 3 bästa i mitt liv.

https://twitter.com/LelleSandahl/status/744512969623609344

***

Blir att kolla kvällsmatcherna från soffan och jag har ett spel vardera i båda matcherna.

Rumänien håller jag som ett bättre lag än Albanien och albanerna måste gå för det offensivt. Då tror jag att deras parkerade buss, som gett andra lag problem, kommer bli synad av rumänernas kontringar. Bra odds på Rumänien vinna och hålla nollan.

  Speltips Odds
Rumänien - Albanien
EM, Fotboll
3,25


Nästa lir blir på andras inslagna väg. Varken Frankrike eller Schweiz måste vinna den sista matchen utan kryss ger avancemang som etta och tvåa i gruppen. Kan ju alltid slinka in någon boll men jag tror att det blir avvaktande spel från början och gillar därför det jag ser på inget mål före 36:00.

  Speltips Odds

,


Lycka till med spelen!

@lellesandahl på twitter

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
17:30  River Plate - Al Ain
Fotboll - Klubblags-VM - BLGM
2.06
20:30  Bologna - Milan
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
1.86
20:30  Wolfsburg - Stuttgart
Fotboll - Bundesliga - 1
1.72
20:45  Leicester - Manchester City
Fotboll - EFL Cup - 1X första halvlek
2.02
17:30  Kashima - Real Madrid
Fotboll - Klubblags-VM - BLGM
2.00
18:30  IBF Falun - IBK Dalen
Innebandy - Superligan - Under 12,5 mål
1.90

Livestreaming