LelleSandahl

Bonnrek och ligatiteln till Juve ikväll?

14 Maj 2017 - 13:39
Kommer satsa på riktigt tvära kast den här söndagen. Vi går från division 2-fotboll på Gotland till en stormatch på Roms Olympiastadion. Avgör Juventus ligan i kväll?

Först ut tar vi oss till Gutevallen i Visby. Hemmalaget FC Gute var länge med i toppen av division 2 Norra Svealand förra året, men tappade krut på slutet och fick nöja sig med en position strax bakom topp 2. Jag tror att laget är ungefär lika bra och kommer landa någonstans mellan 3-6:e plats. Det är svårt att spela på gotlänningarnas hemmaplan. En lång resa som är sällsynt i den här serien och dessutom på en rätt tung gräsmatta som hemmalaget är vana vid. Konstgräslaget Syrianska Kerburan lär få problem här. Gästerna rapporteras ha nio skadade spelare och även om man kommer från säsongens första trepoängare (5-1 mot bottenkollegan Håbo) så bedömer jag inte att laget plötsligt kommer klättra i tabellen.

Matchstart 16.00 med speltips att läsa här
  Speltips Odds
FC Gute - Syrianska Kerburan
Division 2 Norra Svealand, Fotboll
1,85


Sedan har vi en desto större publikmatch att se fram emot i kväll. Roma tar emot Juventus, där den gamla damen säkrar ligatiteln vid tre poäng. Det kan även räcka med en pinne beroende på hur det går i Napolis match i eftermiddag, men oavsett vad så måste Roma försöka gå för tre poäng här. Det är därför jag tror att Juve har en väldigt bra chans att vinna, även om de egentligen är nöjda med kryss. Roma ligger tvåa och är bara en poäng före Napoli. Skulle Napoli vinna i eftermiddag så har Roma i så fall krav på sig att spöa Juve om man vill ha andraplatsen i egna händer inför de sista två omgångarna. En tredjeplats i ligan innebär att laget skulle tvingas kvala till CL och det är knappast ett drömscenario för Romlaget. Kan taktiskt skickliga Juve kontra bort Roma och bärga titeln redan i kväll?
  Speltips Odds
Roma - Juventus
Serie A, Fotboll
1,80


I övrigt spelar jag Hammarby draw no bet till ett bra odds borta mot Halmstad. Tror de defensivt stabila bajarna kan kriga ned HBK över 90 minuter.

Lycka till med dagens spel!

@lellesandahl på twitter
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
17:30  Spartak Moskva - N Novgorod
Ishockey - KHL - Över 4,5 mål
1.88
18:00  Sverige - Norge
Handboll - Handbolls-VM - Sve över 27,5 mål
1.75
20:30  Juventus - Chievo
Fotboll - Serie A - 1 & under 3,5
1.83
21:00  Eibar - Espanyol
Fotboll - La Liga - Under 2,5 mål
1.73
10:30  Tiafoe - Nadal
Tennis - Australian Open - Tia +8,5 games
1.86
21:30  Getafe - Valencia
Fotboll - Copa del Rey - BLGM
2.15

Livestreaming