LelleSandahl

Dubbla hörnspel i VM

23 Juni 2019 - 09:46

Vi gasar vidare i damernas VM i Frankrike. 

Nu är vi inne på nästa dag med dubbla åttondeler och förhoppningsvis kan den goda rektrenden i mästerskapet leva vidare. 

I går hade vi glädje av Tyskland vinna och hålla nollan samt under 3 mål mellan Norge och Australien. Innan dess satt BLGM mellan Nederländerna-Kanada och Chile att vinna mot noll mot Thailand. 


Först ut den här söndagen är England mot Kamerun. England vann sin grupp komfortabelt medan Kamerun gick vidare som grupptrea trots två förluster. Jag är inne på att det blir spel mot i stort sätt ett mål här. England rankas trea i världen, Kamerun först på 46:e plats. England hör till favoriterna medan Kamerun definitivt är nöjda bara att ha tagit sig vidare från gruppen. 

Jag har plockat England -4 hörnor asian hcp. Mot Skottland blev det 9-2, 7-0 mot Argentina och 6-4 mot ett kompetent Japan. Kamerun är mer åt Argentina-hållet, förmodligen ännu sämre. Målfest eller inte låter jag vara osagt, Tyskland vann stabilt 3-0 mot Nigeria igår, men inga tennissiffror. 13-5 i hörnor den matchen. Kan vi se något liknande här? 

Läs reken här!


Framåt sen kväll är det dags för en riktigt intressant match. Då möter värdnationen Frankrike ett svajigt Brasilien. Brassarna har ju ett bra lag, det är det inget snack om, däremot så känns det kollektiva försvarsspelet inte i nivå med de europeiska toppländerna. Tappet från 2-0 till 2-3 mot Australien visade på rejäla svängdörrar i försvaret. Mot Italien var det bättre i den sista omgången (1-0), med det var också mot ett motstånd som redan var kvalificerade för slutspelet. 

Marta och Cristiane garanterar att chanser kommer skapas men frågan är om det räcker mot ett urstarkt Frankrike. Värdnationen har sett ruskigt gedigna ut. 4-0 mot Sydkorea, 2-1 mot Norge och 1-0 mot Nigeria. Jag kan se framför mig att Frankrike får hål på Brasilien som sedan kommer släppa på alla cylindrar framåt. Då tycker jag att hörnlinan på brassarna känns fullt möjlig att klara av!

Läs mer om hörnspelet här:

  Speltips Odds
Frankrike - Brasilien
Dam-VM, Fotboll
2.20


Det var allt från mig. 

Lycka till med dagens spel!

@lellesandahl på twitter

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
04:00  LA Galaxy - Kansas City
Fotboll - MLS - 1 asian hcp 0
1.75
19:00  AFC Eskilstuna - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.90
19:00  Djurgården - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
1.94
22:00  Garcilaso - Sport Huancayo
Fotboll - Liga 1 - BLGM
1.72
19:00  Malmö - Rögle
Ishockey - SHL - Över 5,5 mål
2.25
19:00  Örebro - Luleå
Ishockey - SHL - 2
2.36
21:00  Chelsea - Valencia
Fotboll - Champions League - BLGM
1.86
21:00  Dortmund - Barcelona
Fotboll - Champions League - Ö 2,5 mål + BLGM
1.72
19:00  Vinnare Poängligan
Innebandy - SSL - Damer - Vera Kauppi
1.95

Livestreaming