LelleSandahl

Italien och Tele2-derby

27 April 2019 - 23:20

Helspäckat söndag här på sajten och "IRL" framför dumburken. 

Jag kommer själv att bidra med tre spel, två i Serie A, och ett i allsvenskan. Derbyt mellan Hammarby och Djurgården. 

Kommer in med ganska bra form inför söndagen (no jinx). Hittade inget mål före 32:00 mellan Milan-Lazio i cupen, under 2,5 mellan Dif-Norrköping och Örgryte-Västerås. Bommade underspelet mellan Augsburg-Leverkusen men fick in inget mål före 28:00 mellan Mjällby-Degerfors, push på Roma och BLGM in mellan Inter och Juve. 

Först ut på söndagen är lunchfajten mellan Frosinone och Napoli. I hemmalaget, som är ligans sämsta hemma, så är läget mer eller mindre kört. Man flämtar efter andan. Det här är dömt att misslyckas. Med 15 poäng kvar att spela om så har man tio pinnar upp till Udinese ovanför strecket. Aint gonna happen. Här måste man alltså gå ut för att vinna, detta mot ett starkt Napoli. - som visserligen inte har mycket att spela för - men vars spelare nog tröttnat på sämre insatser och målsnåla möten. Dags att visa var skåpet ska stå mot ett av ligans sämsta lag. 

  Speltips Odds
Frosinone - Napoli
Serie A, Fotboll
2.06

15:00 är det dags för Hammarby mot Djurgården. Två lag vars fans haft olika positiv syn på sitt lags inledning. Hammarby har haft det tufft. Bara en seger på fem fajter och det var mot AFC på hemmaplan. Annars en rad mindre imponerande resultat för en klubb som vill vara med och slåss i toppen. Varken försvar eller anfall klickar riktigt och med facit i hand hade Bajen behövt en djupledsgående striker och en mer fysisk innermittfältare som kan skydda backlinjen. Det finns en del frågetecken även om truppen är intressant. Djurgården går som tåget och gör det trots en del skador. Tränarparet Bergstrand och Lagerlöf verkar ha träffat rätt, en perfect match, där spelarna tror på lagets spel. Dif har dock en del avbräck och det har inte Bajen. De grönvita måste gå för seger, Dif känns heta framåt, och jag tror på mål. 

  Speltips Odds
Hammarby - Djurgården
Allsvenskan, Fotboll
1.74

Sist men inte minst. Kampen om Europa i Serie A. Torino skuggar topp 6 och möter här Milan som passerades av Roma i går. Milan just nu utanför Champions League alltså. Därför är detta en oerhört viktig match där Milan måste plocka fram den vinnarkultur som ändå finns i väggarna. Torino är ju en småklubb i jämförelse och gästerna kommer med ett gott skadeläge. Även om Milans form inte är den bästa så tror jag ändå att man kan plocka fram det som krävs här. Spelar gästerna med säkerhetsbältet på. Läs analysen här: 

  Speltips Odds
Torino - Milan
Serie A, Fotboll
1.91

Lycka till med dagens spel! 

Hur spelar ni idag?

@lellesandahl på twitter

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
20:54  Lopp 8: Diana Zet
Trav - Solvalla - Vinnare
2.00
01:00  Real Madrid - Arsenal
Fotboll - International Champions Cup - Över 3 mål
1.84
03:00  Chivas - Atletico Madrid
Fotboll - International Champions Cup - Atletico håller nollan
2.00
19:00  GAIS - Norrby
Fotboll - Superettan - X2
1.70
19:00  Halmstad - BP
Fotboll - Superettan - BTTS - Yes
1.83
21:00  Espanyol - Stjarnan
Fotboll - EL-kval - 2 asian hcp +3,0
2.02

Livestreaming