LelleSandahl

Snöar in mig på två favoritligor

10 September 2017 - 14:40

Söndagsspelen kommer ännu en gång här i bloggformat. Ni som följt mig ett tag vet att jag gillar att spela på italiensk fotboll och egentligen alla större nordiska ligor förutom Finland. 


Därför känns det bra att ha hittat två spel på min "hemmaplan". 


Först ut är Lazio mot Milan. Där är jag elak mot laget jag håller på och går på historiens makt. Sen jag började hålla på Lazio 2000 har jag inte varit med om särskilt många viktiga segrar mot Milan. Det känns som ett riktigt bogey team för Lazio – och nu var det fyra matcher sen de ljusblå örnarna vann mot Rossoneri. 

Förr i tiden fanns en viss Shevchenko som sänkte oss titt som tätt. Nu har Milan bytt ut stora delar av laget sen dess och går in i en ny tid utan den gode Berlusconi. Det ska bli spännande att följa Milans upprustning. Hur som helst, den här matchen känns jämn på förhand. Lazio fick inte hål på Spal (0-0) men gjorde sitt borta mot svårspelade Chievo (2-1) med ett mål i slutminuterna. 

Milan har i sin tur vunnit båda sina inledande matcher. Planenligt och nu ställs man för första gången mot ett lite bättre lag. Jag köper inte att storsatsande Milan ska vara underdog över huvud taget här. Lazio är bra på hemmaplan, men det knyter sig ofta mot storklubbarna. 

  Speltips Odds
Lazio - Milan
Serie A, Fotboll
1.67


Näst på tur har vi (numera) Simon Tibblings Bröndby. Den förre djurgårdaren har inte spelat mycket sen han kom till klubben. Men han är redan en hjälte eftersom han sänkte FCK i derbyt för några veckor sen. Bröndby kommer från seger sist och har ett bra skadeläge, en gubbe i backlinjen avstängd, men truppen är bred. Odense är ett klassiskt mittenlag i den här serien och om Bröndby vill utmana om guldet i år. 


Ja då borde de vinna matcher som denna. Odense är ett habilt gäng, men Bröndby har en helt annan tyngd och bra folk på bänken. Jag tror att Köpenhamnsgänget drar det längsta strået. 


  Speltips Odds
Odense - Bröndby
Superligan, Fotboll
1.96


Hur spelar ni i dag?


@lellesandahl på twitter

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Mayer - Ramos
Tennis - ATP Hamburg - Mayer
1.71
15:00  Ferrer - Molleker
Tennis - ATP Hamburg - Mol +4,5 games
1.70
19:00  Hammarby - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
2.07
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.91
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
14:00  Delbonis - Lopez
Tennis - ATP Gstaad - Lopez
2.45

Skador & Avstängningar