LelleSandahl

Svensk dubbel

15 April 2018 - 01:31

Hejsan kära läsare och välkomna till en kioskvältare till söndag. 


Då snackar jag givetvis om derbyna mellan AIK - Djurgården och Lazio - Roma. Vi har även Bröndby - FC Köpenhamn (känns som de möts fjorton gånger den här säsongen...) och säkert en hel del annat som smäller högt. 


Nu tänkte jag emellertid inte lägga några speltips i matcherna ovan utan fokusera på den svenska dubbel jag hittat i dag. 


Först på mitt schema ligger Superettan - som står mig varmt om hjärtat - och matchen mellan Gais och Falkenberg. "Laget från havet" har börjat starkt med två raka segrar. Det har även Gais gjort. 

Men rent truppmässigt slår Gais högre och när det nu dessutom är hemmaplansfavör - då kan jag inte hålla mig undan. Jag tycker att Bosko Orovic gjort ett strålande jobb sen han tillträdde i fjol. 

En tydigare spelidé, hårt jobb för varandra och nu har man faktiskt även bra spelare på bänken. Det kan mycket väl vara så att Gais kniper en topplats i år. 

Speltips och analys om matchen mot Falkenberg

  Speltips Odds
GAIS - Falkenberg
Superettan, Fotboll
2.05


Vad kommer härnäst? Jo, då rattar jag in Östersund som tar emot IFK Göteborg. Jag tycker att Blåvitt ser intressanta ut och det finns flera spelare som visat framfötterna. Islänningen på topp, Mix och Wernersson är några av killarna som jag imponerats av. Nu väntar dock en väldigt tuff uppgift borta mot Österund. 


Graham Potters boys har byggt upp det kanske bästa grundspelet och det är en trygghet i svåra tider. Noll poäng är inte vad ÖFK räknat med och jag tror det kan bli en urladdning i dag. Det här är absolut en match som Östersund ska kunna vinna sett till hur nytt allt är i Blåvitt. 

  Speltips Odds
Östersund - IFK Göteborg
Allsvenskan, Fotboll
1.71


Jag hoppas att många ryggade för en vecka sen när jag satte Norrby och Lazio här i bloggen! 


@lellesandahl på twitter

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
15:00  Laaksonen - Gasquet
Tennis - ATP Båstad - Under 21,5 Games
1.80
16:00  Örebro SK - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.80
18:00  Kalmar - GIF Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -0,5
1.93
15:00  AIK - BP
Fotboll - Allsvenskan - 1/1 ht/ft
1.75
19:00  Hammarby - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
2.07

Skador & Avstängningar