Luffarn

V75 i Norge BLÄ

16 Mars 2013 - 11:24
Ja då var det återigen dags för att ge bort en v75 omgång till Norge vilket jag har delade åsikter om. Tycker att vi har nog dålig ekonomi på banorna i vårt land och istället för att ge bort omgångar så borde vi väl koncentrera oss på att fylla våra egna publikplatser! Lördagar är väl snart de enda dagarna folk kan tänka sig att åka ut på en travbana. En travbana som mer än väl behöver publikintäkter för att fylla de hål som finns ekonomiskt. En bana som Tingsryd som är vår enda milebana hade garanterat haft fulla publikplatser en solig vinterdag som denna och skapat intresse för travsporten.
Att ATG i sina reklamer trycker på 20 miljoner extra i spelpotten med stora Norgeflaggor attraherar iaf mig mindre än att det stått tex V75 på MILEBANA och allt där till de kunde tryckt på.. Det gäller att skapa ett nyintresse för travet och Lördagar är den bästa reklamplatsen vi har.

Ja Ni förstår vart jag vill komma i mitt tänkande men nu över till dagens tävlingar.

En av mina favorithästar Beanie MM ska göra årsdebut och vann dett alopp ifjol i sin årsdebut och gräver man längre ner i arkivet så ser man att 2 av de 3 senaste årsdebuterna har slutat med seger och jag tror att så blir fallet även i år. Ryktas om full form och barfota runt om och jag tror iaf i detta nu att jag spikar. Kanske ändras efter värmning om något skulle vara käpprätt åt helvete.
När Beanie MM vann på 1.10.7 2140a på Solänget vilket blev världsrekord så var ju naturligtvis p4 radiosporten på plats,r reportern hade otroligt bra koll på hästnamn och stolt meddelade rakt ut i direktsändning att BEANIE MED MERA hade slagit världsrekord på Solängets travbana. Ja kanske så den heter vad vet jag ?

Spikar även en häst jag har noll koll på och ifrån bricka tolv vilket borde vara skottpengar på men i brist på annat och svårlösliga lopp och miljarder hästar man har noll koll på så får det bli så. Tongångarna kring SEJR GAMMELSBÄK nr 12 i avd 2 är likt när norrmännen pratar om sin olja och sin Petter Northug. Hästen ska tydligen ha minst 500 000 för lite på kontot och har Årdebuten är avklarad hos nya tränaren och kommer bara sopa banan med konkurrenterna. Jag litar väl på dem och spikar även jag.

Dagens lås får bli i kallblodsloppet där Tekno Odin gör årsdebut och jag tror på denna samt på start Gylden Balder som ska vara otroligt bra också. Övriga får nog svårt att blanda sig i detta.

Dagens skräll blir i den första avdelningen nr 2 One More Flight som har ett perfekt startspår för att vara med i den främre träffen när slutet närmar sig. Hysterisk form och duktig kusk.

I sista avdelningen så tror jag mycket på nr 1 Broadway Legs

// Kock till skärgårdsrestaurang sökes

1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
15:00  Laaksonen - Gasquet
Tennis - ATP Båstad - Under 21,5 Games
1.80
16:00  Örebro SK - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.80
18:00  Kalmar - GIF Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -0,5
1.93
15:00  AIK - BP
Fotboll - Allsvenskan - 1/1 ht/ft
1.75
19:00  Hammarby - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
2.07

Skador & Avstängningar