Luffarn

Kungen & Drottningen

10 Maj 2012 - 17:51
Hoppas ni läste min senaste blogg då 7 rätt på Umeå satt som en klocka och analyserna va starkast på markanden utan att överdriva. Vissa hade Fiesta Way som sita c häst och jag spikade. Systemet gav 28 000 men kunde lika bra gett 200 000 om ngn i 5e eller 6e avdelning hunnit dit. Men så är travet och vi tar nya tag.

Extra V75 ikväll som vanligt 2 veckor innan Elitloppet och med Kungapokalen och Drottning Silvias Pokal som höjdpunkter, men inte illa travsport i övrigt då ett 5 åringslopp för ston lika bra skulle kunna vara stoeliten.

Blir ingen lång genomgång av omgången utan skriver helt enkelt vilka jag tror har mycket bra vinstchans samtockså på en smällkaramell. Laddar som sagt för Danneroomgången trots det är Jackpot idag så är inte Åby favoritbanan då open stretch och okända danskar brukar ställa till det för mycket för mig. Men sitter mina spikar och lås så är det sju rätt idag :)

Spik 1
I avdelning 1 ser jag inte hur nummer 3 Brad de Veluwe missa spetsen och därmed oslagbar. Visst sker det under men detta är för mig iaf en undantagshäst och spikar den utan att blinka. Får vi 12 sista 1000 ?

Spik 2 Utan att verka som den tråkiga favoritälskaren så spikar jag även i den avslutande avdelningen nr 3 Love N`Hate som senast i debuten hos Svanstedt i hett samanhang visade sig vara en riktigt klasshäst. Startsnabb och en utstrålning som får en hästtönt som mig att få rysningar. Jag spikar !!!

Låset ! I avdeling 6 så låser jag på de två mest streckade. Ville etttag spika Montgomery Hill för denn är en riktigt stark häst som gjorde ett topp lopp i torsken mot I saw you men vill gardera med O Grady ....

Smällkaramellen: I avdelning 2 så tror jag det blir så här,. Nr 1 Renate Bowl tar spets direkt och släpper till Lukas Hall och får därmed perfekt resa i draget och är en spurtare av rang. Svanstedt får lånestyrning i Rescue som var dagens skrik senast på Umeå och kommer komma flygandes och sätta upp tempot. Ranate viks ut eller in och avgör 50 meter före mål ? Kan vara chansspik för den som vill !!! Vinnanre och Plats spel rekomenderas.

// Merger blue chip !! Snälla kan ni svara spetsennär Svanstedt kommer åkandes så kan det bli lopp !!

1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
ste123 - 2012-05-10 18:33

För en trav-rookie, hur rekommenderar du att man lägger spelen? Som singlar eller flerspel?

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Mayer - Ramos
Tennis - ATP Hamburg - Mayer
1.71
15:00  Ferrer - Molleker
Tennis - ATP Hamburg - Mol +4,5 games
1.70
19:00  Hammarby - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
2.07
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.91
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
14:00  Delbonis - Lopez
Tennis - ATP Gstaad - Lopez
2.45

Skador & Avstängningar