MalakaNCAA

Tankar inför vecka 5

25 September 2013 - 18:16
Förra veckan gick riktigt bra med rekarna. 0/2 satt båda var nära resultat mässigt, men inte spelmässigt. Så rent ut sagt var det två usla rekar... Hoppas på bättre flyt denna vecka.

Lite jämnare matcher i toppen denna vecka som gör att man kan hitta många fina odds på lag som rent ut sagt ska vinna med två TDs.
Exempelvis har vi #4Ohio St som spelar hemma mot #23Wisconsin, linan är satt till 7 till Ohio St"s fördel och ska Ohio St vara med och slåss om Nationella titeln iår så ska man vinna med minst 2tds mot årets Wisconsin. Samtidigt står och faller Ohio St i denna match på att dem får tillbaka Braxton Miller i denna match.

Eller varför inte LSU som spelar borta mot Georgia, Georgia har i princip redan spelat bort sin chans att spela i årets final när man förlorade mot Clemson. Ska man ha chansen nu måste man gå rakt igenom resten av säsongen mot lag som LSU, Florida och framförallt Alabama (förmodligen) i en SEC final i December.
LSU har spelat riktigt bra, skolan som är känt för sin alltid lika bra secondary. Båda dessa lag är relativt likvärdiga i offensiven, men LSU är bättre defensivt. Linan ligger just nu på 3 till Georgias fördel.
Lägg till att senast LSU förlorade en match i September månad var 16 september 2006 borta mot Auburn.

Hur som helst återkommer jag med spel frammåt helgen. Kanske blir ett spel redan imorgon i någon av de två matcher som spelas då.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar