MalakaNCAA

NCAA WEEK 8

19 Oktober 2013 - 16:12
Plankreken igår satt riktigt fint. Hoppas någon hängde med på det, förstår fortfarande inte hur dem kunde lägga linan så högt på UCF.

Hursomhelst, idag har vi veckans bästa dag med 46 stycken FBS matcher. Bla "ACC game of the century" Clemson@Florida St, UCLA@Stanford som är en måste match för båda lagen om dem vill ha en chans att spela som coaches trophy i januari.
Rekade redan i måndags Oregon St@Cali, där kan jag inte se annat än att Beavers drar vinner med närmare 30 poäng.

Tänkte dela med mig av lite andra spel via bloggen idag då det är en hel del "0-0 boll", så ingen större ide att prata om football på planket idag.

Ball st@ Western Michigan.
Ball St är ett av ligans bästa offensiva lag, statistiskt sett för rent spelmässigt och talangmässigt ligger man knappt topp 50. Men i divisonen man spelar och mot lagen man möter har man så här långt varit nästan dominanta. Idag ställs man mot ett Western Michigan som är usla rent ut sagt.
Man snittar hela 12.9 poäng frammåt och 37,4 poäng bakåt iår. Då har man visserligen mött tre lag som kan klassas som bättre än Ball St. Förra veckan fick man spela utan sin bästa QB, som dessutom är tveksam till start idag. Då förlorade man med 33-0 mot Buffalo som inte är lika bra som Ball St.
Ball St ger upp 20 poäng i denna match, men det tror jag inte räcker för Western Michigan. Tror inte heller 30 poäng räcker.
Ball St -27@ 2.75 spelas.

Florida@Missouri
Ligans kanske bästa defensiv har vi hos Florida som tyvärr inte riktigt kan göra mycket av denna dominans defensivt då man har haft stora problem offensivt.
Idag möter man Missouri som spelat riktigt bra offensivt, men saknar sin QB Franklin. Han beräknas vara borta i 6 veckor med en axel skada.
Missouri får 3 poäng i denna matchup och jag tror man vinner rakt av med runt en TD. Baserar det enbart på att även om man saknar Franklin så är lagets offensiv betydligt bättre än Florida.
Spelar singlar och en dubbel i denna
Missouri -4 @ 3.05
Under 36.5 @ 2.88
dubbel @ 8.78


USC@Notre Dame
USC som iår haft det jobbigt, man sparkade sin tränare efter förlusten mot Arizona St, och vann sedan mot Arizona. Dock så övertygade man inte mot ett ganska dåligt Arizona
Förra årets finalist Notre Dame har iår spelat mot tre rankade motståndare och vunnit en av dessa. Man är inte lika bra som förra året men idag hemma i South Bend bör man vinna relativt enkelt mot USC.
Man ger bort 2.5 poäng men räknar med att man vinner med närmare 2 TDs
Notre Dame -9.5 @ 2.90
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar