MalakaNCAA

NCAA WEEK 11

4 November 2013 - 02:27
Återblick Week 10.
5/9 på singlarna i helgen och 5/12 totalt.
Fyllde i spelboken lite felaktigt då jag la alla förluster först, så det ser ut som att fem raka satt, men det stämmer inte riktigt. Spelade som sagt 3 tripplar och resultatet var 1/3, 2/3 och 2/3 på dem.
Bara en av dem var nära att sitta, Boise St slutade spela i sista kvarten och vann bara med 12 poäng. Men det är sånt som händer när man spelar max linor.

Veckan som kommer då, vi har två matcher på tisdag, en på onsdag, innan veckans höjdpunkt kommer på torsdag då vi bjuds på en topp 5 matchup där Oregon åker ner till Palo Alto för att möta Stanford.

Kommer att reka den matchen om inte linan hamnar allt för skevt, samt kommer förmodligen en eller två rekar innan det. Än en gång om inte linorna är väldigt skeva.

Till helgen börjar även basketen spela, kommer spela med små insatser under första tiden innan lagen satt sig. Kommer ligga på max 3/10 på singlar och 1/10 på systemspel om bolagen inte väljer att ge någon lina som är idiotisk.

Återkommer imorgon eller tisdag med veckans första rek.
Kanske rent av skriver en liten preview inför BB säsongen, har åtminstone hittat tre lag som jag tror kommer bli kassakor. Båda i positivbemärkelse (köra över motståndare) och i negativ bemärkelse (bli överkörda) återstår och se om handikapparna har liknande tankar eller inte.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Tromsö - Vålerengen
Fotboll - Eliteserien - X2
1.70
19:00  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.96
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05

Skador & Avstängningar