Powerplay Tips Torsdag 14/11

13 November 2019 - 20:49

SHL är så äntligen tillbaka efter landslagsuppehållet! Det firar vi med att hugga in på torsdagens Powerplay som erbjuder hockey från Sveriges bästa liga. Full omgång stundar där samtliga 14 lag syns på denna kupong som dessutom kryddas med en head-to-head-kamp mellan Rhett Rakhshani och Ryan Stoa. Dags att snöra på skrillorna och köra!

Spela på Powerplay - klicka här!


Spelstopp: 18.59


1. Djurgården - Luleå 2
Vi börjar med ett klassiskt rivalmöte mellan Djurgården och Luleå. Här lär det med största sannolikhet bli en tight drabbning präglad av mycket kamp och få målchanser. De tolv senaste gångerna dessa kombattanter gått upp i ringen (i SHL) har det aldrig producerats mer än fem mål i en och samma match. Luleå bortaslog Bern med 3-0 i CHL häromdagen medan DIF fick med sig finfina 3-3 borta mot SAIK. Järnkaminerna har fortsatt avstängda Hedman och skadade Josefson borta. Gästerna får troligtvis tillbaka både Petter Emanuelsson och Erik Gustafsson. Norrbottningarna har vunnit fem av sista sex mot Djurgården och tippas i utgång. Krysset kompletterar fint.


2. Färjestad - Brynäs 2
Dags för “Kaffederbyt” i Karlstad härnäst! Precis som både Djurgården och Luleå var även Färjestad i farten när CHL-slutspelet inleddes i tisdags. Värmlänningarna hade inga bekymmer att knäppa Frölunda på näbben. De grönklädda vann med hela 6-3 och har skaffat sig en tydlig matchboll inför returen. Firma Johansson, Ejdsell och Åslund hade en strålande kväll och låg bakom tre av de sex målen. Just innan uppehållet stod Brynäs för en av säsongens bästa fighter då samma Frölunda lades på rygg hemma i Gävle med 3-1. Kan Sundquists manskap bygga vidare på segern? Tuff uppgift väntar såklart i “Kaffekokaren”, men när ettan ser ut att överstreckas är det läge att rita dit samtliga tecken och hoppas på en bortaskräll.


3. HV71 - Rögle X
Vidare till Sveriges “Jerusalem” där Kinnarps Arena öppnar upp portarna för tillställningen mellan HV71 och Rögle. Bandyklubben från Ängelholm har haft en hel del skadeproblematik den senaste tiden. Varken Everberg eller Brithen finns med på bussen till Småland och Shira är också ett frågetecken. HV71 har klarat sig undan allvarliga skador och ser ut att kunna mönstra starkast möjliga lag på isen. Formen är snarlik för båda gängen som förlorat två av de senaste tre matcherna. Strecken ser ut att hamna korrekt så samtliga tecken ritas dit i Jönköping denna torsdag.


4. Linköping - Leksand 1
I Saab Arena tar jumbon Linköping emot elvan Leksand. Gästernas artistspelare Spencer Abbott verkar ha acklimatiserat sig till den blåvita dressen och såg riktigt pigg ut i Leksands triumfer borta mot Växjö (4-2) och Malmö (4-1) innan uppehållet. Linköping kommer även dem från två vinster där östgötarna dessutom spelat riktigt bra hockey. I vanlig ordning är det LHC:s importspelare som imponerar med Little, Gordon, Rissanen, Lofquist och Helewka i spetsen. “De vita lejonen” har inte förlorat hemma mot Leksand sedan 2006 och får agera utgång här. Eftersom två gäng med offensiva kvaliteter möts får tvåan hänga på i “Saaben”. Gaffla på!


5. Malmö - Oskarshamn 1
Malmö passade på att dra utomlands under ledigheten och kom tillbaka till Skåne så sent som för ett par dagar sedan. Blir spännande att följa upp detta något annorlunda upplägg. Rödhökarna har varit väldigt mycket upp och ner hittills där topprestationer, som mot Brynäs borta för ett par omgångar sedan, varvats med riktiga bottennapp. Av den anledningen är Peter Anderssons manskap svåranalyserat. Oskarshamn hade inte en sportmössa i derbyt mot HV innan uppehållet och föll med hela 1-7. “Oket” har antagligen inget att hämta i Malmös hockeytempel, men då ettan är hårt åtgången kan det vara läge att smyga med ett kryss.


6. Skellefteå - Växjö 2
Växjös sportchef Henrik Evertsson har inte legat på latsidan under uppehållet. Eftersom Viktor Fasth är skadad och Andrén inte levererar har Erik Källgren, senast från ECHL, hämtats in. Dessutom kommer den finska backen, och tillika VM-guldmedaljören från i fjol, Miika Koivisto tillhöra Lakers under två säsonger. Kan den duon hjälpa Sam Hallam och company att lyfta från bottenskiktet? Skellefteå har gått tungt i SHL under en period där västerbottningarna endast inkasserat tre pinnar sista fem matcherna. Tommy Samuelsson förfogar inte över den bredaste truppen och möjligen börjar det hårda matchandet ta ut sin rätt. Börja med den spännande tvåan i Skellefteå Kraft Arena.


7. Frölunda - Örebro 1
Dags för kupongens huvudnummer! Frölunda stod inte att känna igen i CHL-åttondelen mot Färjestad. FBK vann med 6-3 och det var inte på något sätt orättvist. Tre mål kan dock göteborgarna ta ikapp när serien vänder till Frölundaborg. Örebro toppar oväntat SHL efter 16 omgångar och verkar inte slå av på takten. Gänget från “Skostaden” har fyra riktigt starka segrar med sig i bagaget till Scandinavium. Här trivs emellertid inte ÖHK överhuvudtaget vilket åtta raka nederlag vittnar om. Även om Roger Rönnberg kan komma att sakna Lundqvist, Gormley och Sundström är Frölunda så pass breda att de får gälla som klara favoriter. Håller sig ettan under 55 procent är det en bra spik.


8. Rhett Rakhshani - Ryan Stoa X
Avslutningsvis hittar vi ett head-to-head-möte från toppmatchen i Scandinavium. Det är Frölundas Rhett Rakhshani och Örebros Ryan Stoa som gör upp i en målduell. ÖHK:s gänglige forward har hittat nätet vid åtta tillfällen så här långt medan Rakhshani noterats för sju fullträffar. Frölundaspelaren skjuter mer skott men har faktiskt två minuter mindre istid per match. Det mest sannolika är att ingen av dessa herrar målar och därmed får krysset under 50 procent anses som riktigt bra. Fyll på med ettan om stålarna räcker.


Kupongens kassaskåp


Frölunda
Någon spik ristad i sten finns ej på kupongen. Frölunda ska dock anses ha riktigt goda chanser mot Örebro som inte segrat i Scandinavium sedan januari 2015. Fin etta som just nu erbjuder strålande värde.


Varningens finger!


Brynäs
Brynäs avslutade säsongens inledande till på bästa sätt genom att slå Frölunda för andra gången i år. Mot Färjestads mediokra försvars kan Rödin och company ställa till med oreda. Varning för hungriga tigrar!


144 rader
1. Djurgården - Luleå x2
2. Färjestad - Brynäs 1x2
3. HV71 - Rögle 1x2
4. Linköping - Leksand 12
5. Malmö - Oskarshamn 1x
6. Skellefteå - Växjö x2
7. Frölunda - Örebro 1
8. R.Rakhshani - R.Stoa X

Spela på Powerplay - klicka här!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer

Powerplay Tips Tisdag 12/11

11 November 2019 - 22:08

Tisdagens Powerplay domineras av sex spännande åttondelsfinaler från Champions Hockey League. Av de fem svenska bidragen ska fyra kampera mot varandra där holmgången mellan Färjestad och Frölunda smäller extra högt. Dessutom gästas kupongen av två matcher från schweiziska National League. Analysen är redo, häng med!

Spela på Powerplay - klicka här!


Spelstopp: 17.59


1. Färjestad - Frölunda 1
Första anhalt är ”Kaffekokaren” i Karlstad där fjolårets mästare i både CHL och SHL kommer på besök. Frölundas bortaspel stod inte riktigt att känna igen innan uppehållet. Västkustlaget har exempelvis inte tagit en trepoängare i SHL på drygt en månad. Med spelare som Lasch, Lundqvist och Rakhshani finns såklart eldkraft till att bemästra samtliga kvarvarande lag i CHL. Färjestad är allt som oftast urstarka i Värmland, bästa hemmalaget i SHL faktiskt. Forwardsuppsättningen är jämförbar med Frölundas och när ettan ger bäst betalt hamrar vi dit spiken.


2. Skellefteå - Djurgården 1
Uppe i Västerbotten brukar Djurgården trivas riktigt bra. Stockholmarna har faktiskt bättre statistik mot SAIK i Skellefteå Kraft Arena än hemma på Hovet. Senast Robban Ohlssons kaminer var här blev det dock förlust. Det svartgula hemmalaget har inte prenumererat på trepoängare den senaste tiden. Två till antalet på sju försök skrämmer inga huvudstadsmän. DIF är fortsatt decimerat på grund av avstängningar och skador. Med det i åtanke får hemmalaget gälla som favoriter även om samtliga tecken inte är någon dum idé.


3. Bern - Luleå 1
Samtliga tecken plockas inte med i den schweiziska huvudstaden eftersom att Luleå ser ut att bli väl högt streckade. Norrbottningarna reser till Bern utan skadade Petter Emanuelsson och lagets ankare Erik Gustafsson. Tufft för ”Bulans” manskap som här ska försöka bemästra fjolårets schweiziska mästare. Kari Jalonens björnar har inte lyckats följa upp guldet med en bra start i ligaspelet då de faktiskt befinner sig under slutspelsstrecket. Kvalitet finns det dock gott om i exempelvis Arcobello, Ebbett och Mursak. Ettan betalar riktigt bra och lämnas därmed allena på en lurig kupong.


4. Plzen - Lausanne 1
Lurigt är det på förhand i tjeckiska Plzen när schweiziska Lausanne gästar. Lejonen från alpnationen återfinns på en imponerande tredjeplats i ligan. Formen är dock något tveksam då de kommer från två raka nederlag mot Davos. Plzen ligger tvåa i inhemska Extraliga just bakom Sparta Prag. Läget i truppen lovar gott då bara backarna Jank och Pulpan saknas. I kraft av hemmaplan får Indianerna gälla som favoriter. Garderingar är dock högst välkomna.


5. Tappara - Zug 2
Vi styr skutan mot Finland och hamnar i Tammerfors där Tappara är baserade. Rautakorpis manskap toppar finska Liiga och utsikterna för att minst upprepa fjolårets semifinal är mycket goda. Dan Tangnes bossar fortfarande över Zug och har den här säsongen Klas Östman vid sin sida. Duon har emellertid inte lyckats få ut den kapacitet laget besitter så här långt. En sjätteplats i ligan är inte godkänt när man förfogar över spelare som Carl Klingberg, Oscar Lindberg och Raphael Diaz. Värdarna verkar bli hårt åtgångna och med tanke på spetsen i Zug är det läge att gå för den högra halvgarderingen. X2.


6. Augsburger - EHC Biel 2
Schweiz fjärde och sista bidrag är storlaget Biel-Bienne som härstammar från kantonen Bern. EHC har öppnat ligan på ett utomordentligt sätt och skuggar Zürich i tabelltoppen. Mot tyska överraskningslaget Augsburger ska de rödgula schweizarna vara megafavoriter till avancemang. Formen talar också för gästerna som senast bortabesegrade Lugano och nyligen också lagt självaste Zürich på rygg med 4-3. Det enda som talar emot är Damien Brunners frånvaro på grund av skada, men här finns nog med spets för att avstyra Augsburger. Tvåan spikas!


7. Fribourg - Servette X
Över till västra Schweiz där staden Fribourg ligger vackert beläget vid floden Gottéron. Drakarna, som hemmalaget kallas, har efter en tung inledning fått fason på spelet och därmed krupit närmare lagen ovanför strecket. Formen är lysande med tre raka segrar. Viktor Stålberg är Fribourgs näst bästa poängplockare efter backen Ryan Gunderson som i fjol lirade för Brynäs. Servette återfinns på en fjärdeplats i tabellen och är i grunden snäppet vassare, framförallt om man tittar på bredden i laget. Här hemma i draknästet är dock de svartklädda inte lätta att tas med. Vidöppen historia där samtliga tecken ritas ner i ett tidigt skede.


8. ZSC Lions - Lugano 2
Sista bataljen på kupongen hämtas från alplandets största stad, Zürich. Rikard Grönborg är ny huvudtränare för i år och den forna blågula förbundskaptenen har lyckats locka till sig Marcus Krüger som efter nio säsonger är tillbaka i Europa. Lions leder ligan och har alla ingredienser som behövs för att gå riktigt långt i ett framtida slutspel. Lugano återfinns i mitten av tabellen och får helt klart gälla som underdogs här. I laget finns dock ett par intressanta namn där framförallt Linus Klasen sticker ut. Värdarna streckas just nu till närmare 80 procent vilket såklart är helt absurt. Rensartvåan är ett spännande tecken att inleda med.


Kupongens kassaskåp


EHC Biel
På denna kluriga kupong finns inga givna kassaskåpssegrar. Biel ska dock anses ha stora chanser borta mot det tyska bottenlaget Augsburger som dessutom kommer med iskall form. Helt okej tvåa till skaplig procent.


Varningens finger!


Lugano
Lugano är ett lag som ZSC haft problem med förut. När lagen möttes i Lugano för en månad sedan vann Klasen och company med 3-1. Nu är det bortais som gäller, men till rådande värde ska tvåan synas i alla lägen. Forza HCL!


162 rader
1. Färjestad - Frölunda 1
2. Skellefteå - Djurgården 1X2
3. Bern - Luleå 1
4. Plzen - Lausanne 1x2
5. Tappara - Zug x2
6. Augsburger - EHC Biel 2
7. Fribourg - Servette 1x2
8. ZSC Lions - Lugano 1x2

Spela på Powerplay - klicka här!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer

Powerplay Tips Lördag 9/11

8 November 2019 - 22:42

Dags för för ett gott lördags-Powerplay som ser mäkta intressant ut. SHL har fortsatt uppehåll men Hockeyallsvenskan drar åter igång i helgen. Kupongens huvudnummer hittas utan tvekan i Ö-vik där MODO och Björklöven ska upp i ringen och stångas. Vidare hämtas matcher från Hockeyettan, Karjala Tournament och NHL. Vägen mot åtta rätt är framskottad, häng med!

Spela på Powerplay - klicka här!


Spelstopp: 14.59


1. MODO - Björklöven 1
Serieledande Björklöven såg ganska mätta och belåtna ut innan serien tog lite ledigt. Förlustmatchen hemma mot Västerås (0-2) var ingen vacker syn med Umeå-ögon sett. Nu är dessutom lagets viktigaste back Alexander Deilert avstängd när säsongens tuffaste bortamatch gläntar på dörren. En glädjande nyhet för Fagervalls gäng är emellertid att Fredric Weigel anslutit och ser ut att debutera här. MODO har gått från klarhet till klarhet och med nio raka segrar är de ligans överlägset hetaste lag. Hemma i Fjällräven Center visas ingen pardon. Ettan spikas!
Unibet-odds 1X2: 1.87 - 4.30 - 3.35
Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


2. Västerås - BIK Karlskoga 1
Dags för ännu en toppmatch från HA! Tabelltrean Karlskoga kommer närmast från en stabil 5-2-seger borta mot Tingsryd. Trion Immo, Forsberg och Ahl fortsätter producera och återfinns samtliga topp tio i poängligan. Inför mötet med Västerås har Bikarna enorma skadeproblem på backsidan vilket lett till att Lindlöven-backen Jesper Alasaari lånats in för minst två matcher. Micke Johansson gör dessutom debut efter sitt långa skadeuppehåll på tio månader. Västerås är inte pålitliga nog för att spikas på hemmais. Börja med ettan men fyll helst på med övriga tecken om börsen tillåter. 
bet365-odds 1X2: 2.11 - 4.25 - 2.80
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


3. Borås - Vimmerby 2
Näst på tur är den södra Hockeyettan där Vimmerby letar gammal god form. Smålänningarna vann serien i fjol och har definitivt kvaliteter i truppen för att åtminstone gå vidare till Allettan. Läget är dock prekärt för de svartgula tigrarna som har nio pinnar upp till Kalmar ovanför topp 5-strecket. Nykomlingen Borås återfinns ytterligare två pinnar nedanför Vimmerby och har inget i Allettan att göra. Bakom poängkungen Henrik Eriksson och duktige Ludvig Jansson finns inte mycket. Gästerna är bättre och då tvåan erbjuder fint spelvärde lämnas den allena. 
Unibet-odds 1X2: 3.50 - 4.65 - 1.65
Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!

 
4. Grums - Forshaga 2
Dags att släppa pucken i den västra serien där två värmländska gäng ska göra upp om tre viktiga poäng. Tabellsjuan Forshaga är mest i behov av poäng då de har fem pinnar upp till Skövde på femteplatsen. Tufft motstånd i form av tabelltrean Grums väntar som dock verkar få alldeles för stort förtroende av svenska folket. Gänget från pappersstaden har överpresterat ordentligt och här är det snarare Forshaga som är det bättre laget på det berömda pappret. FIF vann lagens enda tidigare möte i år med 2-1 på hemmais. Läge att chansa bort den överstreckade ettan och gå för värdet till höger. X2.
bet365-odds 1X2: 2.00 - 4.75 - 2.50
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


5. Kiruna AIF - Östersund 1
Innan vi lämnar landets tredjeliga väntar ett besök i Lombiahallen där både Kiruna IF och Kiruna AIF håller till. Denna lördag är det AIF som agerar värdar när topplaget Östersund gästar gruvstaden. För ett par omgångar sedan såg det tvärkört ut för Kiruna AIF gällande en plats bland de fem främsta lagen. Liket lever nu dock efter fyra triumfer sista fem. Östersund kommer att gå till Allettan och risken är överhängande stor att gästerna inte går hundra här. Hemmalaget knep en pinne här hemma vid ÖIK:s senaste besök. Spänn fast hela säkerhetsbältet och håll tummarna för skrällettan!
Unibet-odds 1X2: 3.40 - 4.75 - 1.65
Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


6. Finland - Tjeckien 1
Tjeckien var det klart bättre laget när Tre Kronor lades på rygg i Tegera Arena. Rutinerade Jan Kovar lekte hockey utan att febrilt jagande svenskar fick tag på honom. Tjeckerna vann med 3-1 och Tre Kronors förbundskapten Johan Garpenlöv fick en hel del att fundera på. Finland bemästrade ett starkt Ryssland i torsdags och fortsätter gå på ångorna från fjolårets VM-guld. Harri Pesonen skvätter in poäng både i schweiziska National League och i landslaget. Mot ryssarna blev det två nya mål. Detta tar värdnationen. Etta! 
bet365-odds 1X2: 1.66 - 4.35 - 3.70
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


7. NY Islanders - Florida X
Vidare till New York och Brooklyn närmare bestämt. Florida fortsätter att vara mycket intressanta att följa. Kattdjuren är ett av de lagen som gör mest mål framåt men också läcker bakåt. Efter 15 omgångar har de en målskillnad på 55-56. Poängen har emellertid tickat in friskt via sju vinster och endast tre förluster under ordinarie tid. De två viktiga pjäserna Trocheck och Acciari saknas alltjämt. Islanders segersvit stannade vid tio raka då Pittsburgh vände och vann här i Barclays Center senast. Här känns det väldigt ovisst. Samtliga tecken åker med så tidigt som möjligt. 
Unibet-odds 1X2: 2.35 - 4.00 - 2.65
Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!

 
8. Tampa Bay - Buffalo 1
Sista anhalt på kupongen är Globen som får finbesök av NHL-lagen Tampa Bay och Buffalo. Victor Hedmans Tampa är det bättre i grunden men har inte levt upp till de skyhöga förväntningarna 13 matcher in på säsongen. Den svenska backgiganten har haft en del skadeproblem men verkar vara redo nu. Buffalo har endast tagit en pinne på tre matcher innan resan till Sverige och får gälla som underdogs till en början. Notera att lagen ännu inte har spelat fredagens batalj vid skrivande stund. 
bet365-odds 1X2: 1.71 - 4.35 - 4.00
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!

 
Kupongens kassaskåp


Finland
Finland såg riktigt bra ut mot Ryssland och vann med 4-3 inför en jublande publik. Tjeckien var visserligen riktigt bra mot Tre Kronor men nu blir det desto tuffare. De finska lejonen löser biffen. 


Varningens finger!


Forshaga
Tabelltittande tippare streckar upp Grums en bra bit över 60 procent just nu. Forshaga har faktiskt en bredare trupp även om Grums toppar varit grymt bra. Här känns det väldig ovisst på förhand. Tvåan rensar bort en hel drös med kuponger. 


162 rader
1. MODO - Björklöven 1
2. Västerås - BIK Karlskoga 1x2
3. Borås - Vimmerby 2
4. Grums - Forshaga x2
5. Kiruna AIF - Östersund 1x2
6. Finland - Tjeckien 1
7. NY Islanders - Florida 1x2
8. Tampa Bay - Buffalo 1x2

Spela på Powerplay - klicka här!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer

Powerplay Tips Torsdag 7/11

6 November 2019 - 18:22

Torsdagens Powerplay bjuder på landslagshockey från Karjala Tournament där Tre Kronor inleder turneringen i Leksand. Därefter är det fullt fokus på NHL som ståtar med sju fighter natten mot fredag. Flera väntade topplag ska in i elden där mötet mellan Toronto och Vegas smäller extra högt. Dags att släppa trissan!

Spela på Powerplay - klicka här!


Spelstopp: 18.29


1. Tjeckien - Sverige 2
Dags för Johan “Garpen” Garpenlöv att göra entré i båset som ny förbundskapten när Tre Kronor möter Tjeckien. Matchen spelas på svensk mark men tjeckerna är alltså “hemmalag” här. Sverige mönstrar ett starkt lag med spelare som Patrik Berglund, Anton Rödin, Klas Dahlbeck och Mikael Wikstrand. Tjeckiens förbundskapten Milos Riha förfogar inte över samma kvalitet i truppen även om Jan Kovar och Andrej Nestrasil håller hög internationell klass. I Tegera Arena ska Tre Kronor ha goda möjligheter att segra och tvåan får anses vara en bra spik.
Unibet-odds 1X2: 3.10 - 4.35 - 2.00
Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


2. Carolina - NY Rangers 1
Buropen avlöste varandra i Madison Square Garden när Rangers fick åka bananlåda mot bottenlaget Ottawa. “Broadway Blueshirts” var riktigt tama och föll med 2-6.
Henrik Lundqvist fick återigen följa matchen från bänken men lär vara tillbaka mellan stolparna när Rangers nu möter Carolina. Dock ska Lundqvist och company först möta Detroit under under natten till torsdag. Hurricanes kommer från två raka nederlag, men var det bättre laget mot Philadelphia (1-4) och vann bland annat skotten med 34-28. Virvelvindarna har börjat betydligt bättre och är rättmätiga favoriter hemma i PNC Arena. Bra etta som lämnas allena i Raleigh.
bet365-odds 1X2: 1.58 - 4.50 - 4.50
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


3. Florida - Washington 1
I varma sköna Florida kommer ett stekhett Washington på besök. Huvudstadsgänget har fyra raka segrar med sig i ryggsäcken och toppar Metropolitan Division. Jakub Vrana har stått för sin bästa säsongsinledning någonsin och kommer närmast från NHL-karriärens första hattrick när Caps slog Calgary på hemmais. Panthers har något spännande på gång i år med spelare som Bobrovsky, Barkov, Strålman och Huberdeau i spetsen. Det brukar bli målglada tillställningar när dessa kombattanter går upp mot varandra och även om värdet på ettan lockar först blir tvåan ett strålande komplement. Gaffla på!
Unibet-odds 1X2: 2.48 - 4.10 - 2.48
Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


4. NY Islanders - Pittsburgh X
Vilken start av Islanders! Succécochen Barry Trotz fortsätter att leverera och gänget från Long Island har nu plockat tio (!) vinster i följd. Försvarsspelet är i vanlig ordning ruskigt stabilt och Semyon Varlamov ser lika bra ut som Robin Lehner gjorde i fjol. Pittsburgh föll borta mot Boston med 6-4 efter ett sent avgörande från Bruins sida. Pingvinerna från Pennsylvania gjorde emellertid en riktigt bra fight och känns på gång. På det hela taget är denna drabbning högst oviss och samtliga tecken bör därmed få plats snarast möjligt.
bet365-odds 1X2: 2.35 - 3.90 - 2.65
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


5. Toronto - Vegas 1
Vi skiftar land och beger oss norrut och hamnar i Kanada och närmare bestämt Toronto. Lönnlöven har blandat och gett så här långt med sina åtta vinster och åtta förluster efter 16 omgångar. Formkurvan, den pekar dock uppåt med två segrar i följd. Duon Nylander/Matthews pickade in varsitt mål i segermatchen mot Kings (3-1) häromdagen. William Karlsson har sett riktigt bra ut för sitt Vegas och noterades för två nya assist i 2-1-vinsten borta mot Columbus natten mot onsdag. Räkna med en häftig holmgång i Scotiabank Arena där gästerna får klara sig utan avstängde Zykov och skadade Tuch. På hemmais får Toronto agera knappa favoriter. Gardera efter plånbok.
Unibet-odds 1X2: 2.28 - 4.10 - 2.70
Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


6. Chicago - Vancouver 2
Vancouver är kanske den största överraskningen så här långt. Elias Pettersson leder sina blåklädda styrkor som efter 15 spelade matcher endast fått lämna isen utan poäng vid tre tillfällen. Nu blev det förvisso förlust med 1-2 efter sudden hemma mot St. Louis senast, men bra chans att studsa tillbaka direkt då Chicago står på andra sidan isen nu. Blackhawks skrinnar ut i United Center med tre förluster sista fyra och får gälla som underdogs här. När tvåan dock ser ut att bli väl hårt åtgången är garderingar att rekommendera.
bet365-odds 1X2: 2.90 - 4.10 - 2.10
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


7. Colorado - Nashville 2
Över till Klippiga bergen där läskedrycks--arenan Pepsi Center anordnar nästa tillställning. Colorados lagkapten Gabriel Landeskog och hans finske kedjekamrat Rantanen är fortsatt skadade och det är två stjärnor Avalanche uppenbarligen inte klarar sig utan. Fem raka förluster varav tre på hemmais vittnar tydligt om detta. Nashville hoppade tillbaka till vinnarspåret efter förlusterna mot Rangers och Flames genom att besegra ett uruselt Detroit på bortaplan med hela 6-1. Predators verkar vara helt fria från skador och får bära favoritskapet mot ett decimerat Avs. Tvåa!
Unibet-odds 1X2: 2.63 - 4.20 - 2.30
Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


8. San Jose - Minnesota 1
Kupongen sista drabbning hämtas från Kalifornien och staden San Jose där Erik Karlsson och hans hajar knep två pinnar hemma mot Chicago senast. Skön seger för DeBoers manskap som annars inte kommit upp i normal kapacitet. Än värre är det för Evander Kane som ännu en gång hamnat i blåsväder utanför isen. Forwardsstjärnan uppges vara skyldig ett casino ett mångmiljonbelopp. På isen har han dock gjort det riktigt bra med nio strutar. Minnesota stod för en fin insats borta mot Anaheim i 4-2-segern. Välbehövliga poäng för Wild som inte rosat marknaden så långt. Troligtvis tuffare nu, men då Sharks inte går att lita på ritas samtliga tecken ned i ett tidigt skede.
bet365-odds 1X2: 1.95 - 4.10 - 3.30
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


Kupongens kassaskåp


Sverige
Tre Kronor har en betydligt mer intressant trupp än vad tjeckerna kommer med. På svensk mark brukar de blågula hockeykronorna ha lätt för Tjeckien och får vi tvåan under 50 procent är det bara att buga och bocka.


Varningens finger!


Pittsburgh
Bataljen mellan Islanders och Penguins är på förhand relativt öppen trots hemmalagets galna form med tio raka segrar. Därmed mycket fint värde på gästerna som definitivt kan bärga två pinnar i Barclays Center. Go Pens!


162 rader
1. Tjeckien - Sverige 2
2. Carolina - NY Rangers 1
3. Florida - Washington 12
4. NY Islanders - Pittsburgh 1x2
5. Toronto - Vegas 1x2
6. Chicago - Vancouver 1x2
7. Colorado - Nashville 2
8. San Jose - Minnesota 1x2

Spela på Powerplay - klicka här!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer

Powerplay Tips Tisdag 5/11

4 November 2019 - 21:51

Tisdagens Powerplay består helt och hållet av nordamerikansk hockey då samtliga åtta bataljer hämtas från National Hockey League. Dallas - Colorado och Montreal - Boston är två kalasmatcher vi kan gotta oss åt medan SHL och flera andra europeiska ligor har uppehåll. Nedan följer analysen mot åtta rätt, häng med!

Spela på Powerplay - klicka här!


Spelstopp: 23.59


1. Columbus - Vegas 1
Vegas laddar för revansch i ett stundande slutspel efter det så snöpliga uttåget mot San Jose i fjol. Visst har William ”Wild Bill” Karlsson och hans lagkamrater material för att gå hela vägen i år. Det har förvisso inte gått helt spikrakt så här långt där Golden Knights haft en del bekymmer i egen zon. Något slutspel lär det inte bli för Columbus som tappade Panarin och Bobrovsky i somras utan att lyckats hitta ersättare av samma rang. Gustav Nyquist är förvisso ny och gör det helt okej under Tortorellas vingar. Blue Jackets spelar på hemmais och kan definitivt störa ett Vegas i tveksam form. Samtliga tecken blir valet i Nationwide Arena.
bet365-odds 1X2: 3.10 - 4.10 - 2.00
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


2. Philadelphia - Carolina 2
Över till Pennsylvania där Philadelphia fortsätter att underprestera sett till spelartruppen. Med spelare som Giroux, Voracek och inte minst Oskar Lindholm borde Flyers prenumerera på slutspel. Målvaktssidan är återigen det stora problemet där varken Hart eller Elliot rosat marknaden efter 16 omgångar. Carolina känns som en spännande outsider även i år och det vimlar av spetskompetens i klubben. Hamilton, Aho, Svechnikov för att nämna några. Tvåan känns faktiskt klart mest intressant i Wells Fargo Center och lämnas allena.
Unibet-odds 1X2: 2.55 - 4.25 - 2.35
Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


3. Montreal - Boston X
I Montreal väntar ett härligt Original Six-möte när Boston gästar Bell Center. De klassiska klubbarna har kamperat mot varandra sedan säsongen 1942/43 och rivaliteten har inte blivit mindre med åren även om Boston spurtat om Montreal ur ett resultatmässigt perspektiv. Bruins toppar Atlantic Division inför måndagens tillställning mot Pittsburgh med 22 inspelade poäng på 13 matcher. David Pastrnak fortsätter att vräka in poäng i sin vana trogen. Det ska dock sägas att Montreal känns piggare i år och har bra form även om det blev torsk mot Dallas senast (1-4). Svårsiat här där samtliga tecken plitas ned i ett tidigt skede. 
bet365-odds 1X2: 2.30 - 4.00 - 2.65
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


4. Dallas - Colorado 1
Colorados svenske kapten Gabriel Landeskog dras med en underkroppsskada och är fortsatt satt ur spel ett tag framöver. ”Gabbe” är nog ganska nöjd med tillvaron ändå då han i dagarna blev pappa till en liten flicka. Rantanen är även han skadad och lär inte finnas med på flyget till Texas. Colorado startade säsongen på ett fantastiskt sätt men har sedan mattats av mot slutet och har bara tagit en pinne sista fyra kamperna. Dallas började i sin tur svagt men har verkligen steppat upp spelet på sistone. Senast blev det två stabila pinnar hemma mot Montreal. Bra chans för Klingberg och company mot ett decimerat Avs. Strecka från vänster.
Unibet-odds 1X2: 2.10 - 4.20 - 2.95
Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


5. Calgary - Arizona 1
Tillbaka till Kanada men nu till den västra sidan och staden Calgary. ”Flammorna” är heta hemma i Scotiabank Saddledome för tillfället där det rasslat ordentligt i motståndarnas målbur på sistone. Hela 14 mål sista tre matcherna har räckt till två vinster. Elias Lindholm hade en grym NHL-säsong i fjol för att sedan vara ganska anonym i VM. Nu är Bodenfödde Lindholm tillbaka i gammal god form med tio strutar på 17 matcher. Arizona har börjat strålande vilket ”Ökenhundarna” i mångt och mycket kan tacka målvaktsduon Kuemper/Raanta för som emellanåt varit utomjordiska. Arizona går en tuff batalj borta mot Oilers under natten mot tisdag och lär sedan få det tufft här. Bra spik på värdarna.
bet365-odds 1X2: 1.86 - 4.10 - 3.60
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


6. Anaheim - Minnesota 2
Vi stannar på västsidan men byter till ett varmt och skönt Anaheim. ”Ankornas” start får anses vara mycket positiv med nio triumfer på 16 spelade matcher. John Gibson är galet bra mellan stolparna. Är det månne hans tur att plocka hem Vezina Trophy i år? Lagets bästa poängplockare är den underskattade vingen Jakob Silfverberg på tolv pinnar. Minnesota har vaknat till liv efter den katastrofala starten och plockat poäng i fyra raka hemmakamper. På bortais är ”Vildarna” dock urusla med bara två intjänade poäng på nio försök. Med det i åtanke lär värdlaget få alldeles för stort förtroende av PP-tipparna. Bra läge att strecka från höger i Honda Center.
Unibet-odds 1X2: 2.18 - 4.20 - 2.80
Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


7. Vancouver - St. Louis X
Vancouver, hänförda av fjolårets rookiesensation Elias Pettersson, är ett av säsongens stora utropstecken så här långt. Formen är strålande och hemma i Rogers Arena bärs de fram av en fantastisk publik. Fjolårsmästarna St. Louis är ett extremt svårslaget lag. Även fast fixstjärnan Tarasenko är skadad finns det flera andra som kliver fram och levererar. Inte minst Ryan O’Reilly som blev utsedd till slutspelets MVP föregående säsong. Utgången här känns otroligt svårsiad och därmed bör samtliga tecken få plats redan från början.
bet365-odds 1X2: 2.20 - 4.00 - 2.80
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


8. San Jose - Chicago 1
Även fast det bara har gått en femtedel av säsongen börjar läget bli prekärt för San Jose. Erik Karlsson och hans hajkompisar har inför mötet med Chicago fem raka nederlag. Dags för nämnda Karlsson, Burns, Kane och övriga storstjärnor att börja leverera om inte uppförsbacken ska bli allt för brant. Bra chans ges här då Blackhawks inte imponerat så långt, även om två poäng inkasserades mot Ducks häromdagen via seger 3-2 efter sudden. Adam Boqvist noterades där där för sin första NHL-pyts i karriären. Sharks är klart bättre på pappret och erbjuds ettan under 50 procent är spiken högaktuell.
Unibet-odds 1X2: 1.97 - 4.40 - 3.15
Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


Kupongens kassaskåp


San Jose
San Jose har redan halkat efter i tabellen och nu gäller det att få stopp på blödningen. Perfekt chans till två poäng hemma mot ett Chicago som inte imponerar. Go Sharks!


Varningens finger!


Minnesota
Spelare för spelare är inte Anaheim ett bättre lag än Minnesota. Förutom på målvaktssidan då kanske. Att just Wild inte får till det på resande fot är enbart ett mentalt problem. Trendbrott här kanske? Den lågt streckade tvåan ska iallafall synas.


162 rader
1. Columbus - Vegas 1x2
2. Philadelphia - Carolina 2
3. Montreal - Boston 1x2
4. Dallas - Colorado 1x
5. Calgary - Arizona 1
6. Anaheim - Minnesota 1x2
7. Vancouver - St. Louis 1x2
8. San Jose - Chicago 1

Spela på Powerplay - klicka här!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer
Fler inlägg: