MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Torsdag 1/10

30 September 2020 - 21:09

Äntligen en full SHL-omgång, och till det en full SHL-kupong. Kan de förväntade topplagen som börjat knackigt få det att vända? Fortsätter Frölundas överkörning av konkurrenter? Malmö har haft långledigt sedan förra matchen, jämfört med Djurgården som haft betydligt kortare uppladdning. En svår kupong att hitta spikar på, men det finns mycket värde att hämta. Mot åtta rätt!


Spelstopp: 18:59

Powerplay Tips 1/10


1. Skellefteå - Frölunda 1
Skellefteå har börjat säsongen lite halvtungt. Första matchen var västerbottningarna det bättre laget i två perioder och försökte bevaka ledningen i tredje, trots bra målvaktsspel blev det bara två poäng. Matchen i helgen var de ånyo det bättre laget, men sprang in i en formtoppad Jhonas Enroth. Frölunda har haft en helt annan start, två stabila segrar och noll insläppta mål. Svårt att klaga på. Tre av fem mål har tillkommit i powerplay. Allt har fungerat för göteborgarna och det kan vi se på strecken. De blir streckade som klara favoriter. Skellefteå har varit ett starkt hemmalag länge och har en av seriens bästa målvakter i Gustaf Lindvall, att vi får möjlighet att strecka dem som klara underdogs är bara trevligt. Ettan är väldigt fin. Plocka med krysset på större system.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Djurgården - Malmö 2
Djurgården såg riktigt bleka ut i deras premiär mot Frölunda, totalt utspelade och hade stundtals problem att ha puckinnehav på offensiv planhalva. Spelare som Holtz och Axelsson kom inte alls med i matchen. Det enda som hindrade Djurgården från en utklassning på resultattavlan också var Mantas Armalis som gjorde en väldigt imponerande premiär. Malmö började hemma med en tung förlust mot Leksand. En match där lite medstuds hade kunnat resultera i poäng. Detta är ett möte mellan två lag som är tippade i botten, och deras premiärer har inte fått oss att tveka på detta faktum. Malmös förstakedja har en högre högstanivå än Djurgårdens dito. Linan med Bryggman, Händemark och Olofsson är riktigt bra, och kommer få väldigt mycket speltid. Tvåan är i skrivande stund väldigt lågt streckad. Den borde komma upp en bit över 30 procent. Garderas med ettan.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. Leksand - Örebro 1
Wow! Vilken förstakedja Leksand har satt ihop. Cehlárik, Hrivík och Camper var masarnas bästa formation under de första två omgångarna. Björn Hellkvist är dessutom en tränare som gärna låter sina bästa spelare ha mycket istid. Det har Hellkvist definitivt fortsatt med i början av säsongen. Det är ett klart bättre LIF i år jämfört med föregående säsong. Det största frågetecknet för masarna är målvakterna, varken Juvonen eller Brage har imponerat. Örebro har haft en bra start på säsongen med två raka trepoängare. Först besegrades HV71 i en match där närkingarna var det bättre laget. I helgen besegrades Skellefteå främst tack vare Jhonas Enroth och ett starkt powerplay. Detta kommer bli ett möte mellan två av seriens bästa toppkedjor. I Örebro har Bromé, Abols och Rendulic sett riktigt bra ut. Gaffeln är bra, då mycket talar för att det kommer smälla rejält.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Linköping - Brynäs 1
Linköping har startat säsongen med två förluster. De har varit bra med i båda matcherna. Mot Rögle skapade östgötarna minst lika mycket som skåningarna och med lite medstuds hade det blivit poäng. Hemma senast mot Växjö blev det en poäng och förlust på straffar. Linköpings målvakt Niklas Lundström gjorde en klart bättre match mot Växjö. Brynäs lyckades vinna andra matchen borta mot Färjestad. En kamp där målvakterna troligen hade haft svårt att rädda en badboll. Anton Rödin gjorde sin första match, Brynäs powerplay såg omgående bättre ut. Nicklas Danielsson kan komma att göra comeback mot LHC. Defensivt har Brynäs sett knackiga ut, och med försvarsgeneralen Niclas Andersén borta ser gävlelaget ännu skakigare ut. Bra etta till låg procent.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. Växjö - Rögle 1
Växjö kommer från en tung säsong och har försökt bygga ett bättre lag. “Hem” har Joel Persson och Robert Rosén kommit, det har såklart gjort laget bättre. I första matchen lät Sam Hallam Erik Källgren stå i mål, för sedan låta Viktor Fasth ta hand om fighten mot Linköping. Fasth såg riktigt vass ut, han kommer vara väldigt viktig för Lakers. Rögle är ett av lagen Växjö har närmat sig jämfört med i fjol. De stora tappen av Brithén och Curran, har skåningarna ersatt med Tambellini och Gelinas. Eric Gelinas fanns förvisso med i truppen föregående säsong, men har tagit ett riktigt stort kliv i början av denna säsong. Rögle har haft mycket tur med studsarna och sådant bruka jämna ut sig. Det är dock inte säkert att så blir fallet i detta möte. Ta med alla tecken.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Oskarshamn - Färjestad 1
Oskarshamn började med en övertygande seger borta mot Brynäs, spelade sedan jämnt mot Luleå, där studsarna hade kunnat gett smålänningarna en perfekt start med två segrar av två möjliga. Nyförvärvet Joe Cannata har sett riktigt bra ut, amerikanen kommer bli väldigt viktigt för smålänningarna, som hade problem att hitta en målvakt att lita på i fjol. Hos Färjestad har målvaktsspelet sett knackigt ut. Hemma mot Brynäs senaste gick det mesta in bakom Haukeland. Värmlänningarna är ett så pass bra lag att de ska kunna driva spelet så mycket att de vinner matcher på hur bra deras forwards är. Nu kommer Nygård och Rydahl inte spela och det är tunga avbräck. Plocka med ytterkanterna först, etta-tvåa.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. Luleå - HV71 2
Luleå är streckat hårt, riktigt hårt. En bit över 70 procent vilket är galet. Luleås senaste match mot Oskarshamn slutade 5-2 till norrbottningarna. Det ser tryggt ut på pappret, men det var en väldigt jämn match där det kunde ha slutat med poängtapp. “Bulans” grabbar är topptippade och kommer slåss om förstaplatsen. En av de stora konkurrenterna är dagens motståndare. HV71 har börjat säsongen tufft, bortsett från första matchen mot Frölunda har smålänningarna spelat jämnt med både Örebro och Rögle. Jönköpingslaget är även de tippade i toppen och ska vara ett av gängen som hotar Luleås serieseger. “Tjurarna” har inte fått utdelning för sitt spel och när vi får möjlighet att strecka Rahms gossar under tjugo procent går det inte att strecka på något annat sätt. Både krysset och tvåan rensar bort många kuponger.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Petter Emanuelsson - Lias Andersson X
En head-to-head mellan två väldigt offensivt skickliga spelare. Petter Emanuelsson vann interna skytteligan förra säsongen och har en bra chans att upprepa bedriften. Emanuelsson står i vänstra tekningscirkeln och har avslutsansvaret i Luleås första uppställning i powerplay. Lias Andersson är främst en playmaker. Andersson har stor offensiv kapacitet och får mer istid än hans konkurrent Emanuelsson. För chans på bättre utbetalning tar vi med alla tecken.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


Kupongens kassaskåp


Linköping
Brynäs har en bra kedja som kommer till spel. Kan Linköping neutralisera den, har östgötarna goda möjligheter till seger. Att Andersén saknas i Brynäs gör troligen att Lindelöf får mer speltid. Positivt för Linköping. Spännande etta!


Varningens finger!


HV71
Det går inte att blunda för värdet i Norrbotten. HV71 är klart bättre än vad procenten visar och har tagit poäng i fem av de sju senaste bortamatcherna mot Luleå. Det finns stor potential offensivt hos smålänningarna som inte har fått det att lossna i början.


144 rader
1. Skellefteå - Frölunda 1
2. Djurgården - Malmö 12
3. Leksand - Örebro 12
4. Linköping - Brynäs 1
5. Växjö - Rögle 1x2
6. Oskarshamn - Färjestad 12
7. Luleå - HV71 x2
8. P.Emanuelsson - L.Andersson 1x2


Powerplay tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Tisdag 29/9

28 September 2020 - 20:32

KHL-hockey samt danska Metal Ligaen är utmaningen som gäller på tisdagens Powerplay. Vi “gubbar” oss igenom stora delar av den danska hockeyn medan Omsk får anses vara kupongens bästa spikförslag. Vi kickstartar med just mötet i Balashikha Arena. Nu åker vi!


Spelstopp: 17:59

Powerplay Tips 29/9


1. Avangard Omsk - Jokerit 1
Är det i någon liga vi kan snacka om haltande tabell känns KHL som ett exempel som sticker ut brutalt. För medan Omsk lirat elva matcher och toppar den västra konferensen har Jokerit spelat fem (!) matcher och av förklarliga skäl inte kunnat sätta någon ordentlig prägel på sin egen eller för den delen KHL-säsongen. När vi jämför dessa gäng är det dock inte tu tal om var favoritskapet ska ligga. Värdarnas förstalina med Sekac-Knight-Tolchinsky är absolut världsklass medan keepern Garipov är otroligt bra just nu. Genom åren har det varit ganska jämna duster lagen emellan men nu blir troligen ettan en värdemässigt fin spik och då är det bara singla ettan och gå vidare.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Lokomotiv Jaroslavl - Magnitogorsk 2
Det är svensk prägel över Jaroslavl. André Pettersson, Magnus Pääjärvi och Anton Lander huserar hos Lokomotivet. En trio blågula lirare som inte alls gör bort sig i det stora landet i öst. Bland annat har Pääjärvi utnämnts till KHL:s bästa forward tidigare under sensommaren. Coronavirusets framfart har dock drabbat hemmalaget hårt och på sistone har ingen av svenskarna deltagit. Med dessa störande moment vid sidan om isen har laget dessutom torskat tre av de fyra senaste. Magnitogorsk har vunnit två av de tre första matcherna på resande fot. Klubben har plockat in Maxim Karpov från St. Petersburg till denna säsong. En fin värvning där Karpov huserar i lagets andralina med Beck och Plotnikov. Att strecka tvåan först känns på det hela taget givet.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. Tjerepovets - Dinamo Minsk X
Dinamo Minsk reser till Ispalatset i Tjerepovets i finfin form. Huvudstadsgänget från Belarus har sannerligen hittat en fullträff i värvningen av kanadensaren Ryan Spooner. Tio poäng har inledningsvis kommit från forwardens sida och bakåt har svenske Adam Almquist stått för en bra inledning på säsongen. Tjerepovets är däremot svårspelade hemmavid och har över tid dessutom visat sig vara ramstarka. Tre av de fyra första hemmamatcherna har gått i dur med positiva utfall. Spännande och ovisst. Stora garderingspennan bör därmed plockas fram från start.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. HC Sotji - Tjeljabinsk X
Ett sista ryskt stopp ska ske innan vi tar oss till Danmark för att avsluta kupongen. Ryska playan vid Svarta Havet ska besökas. Sotji med Lassinantti, Rundblad, Linus Johansson, Mackan Nilsson och Malte Strömwall i laget har inte rosat marknaden i höst. Sex av åtta matcher har slutat med torsk för Sotji. Tjeljabinsk är en Traktor som också går något knackigt i motorn. Tre raka förluster och framåt har anfallsspelet sett sådär ut. Det är med andra ord ingen dum idé att måla på med samtliga tecken redan från första stund.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. Esbjerg - Herlev 1
Esbjerg gjorde en otrolig andra- och tredjeperiod mot Rungsted i förra rundan. Som till slut innebar att värdarna lyckades få med sig en poäng. Bland annat sköt Esbjerg hela 50 skott på mål. Herlev blir dock ingen superlätt uppgift. Gästerna startade upp säsongen med en stabil 5-2-vinst mot Odense för att därefter förlora med uddamålet mot Rungsted. När dessa lag ställs mot varandra brukar det generellt sätt bli både mycket mål och sex av de sju senaste mötena har slutat med en segrare efter 60 minuter. Likadant nu och därför är det en gaffel (etta-tvåa) som löser biffen.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Sönderjyske - Odense 2
Nästa gaffel som kommer åka fram hämtas från Frös Arena. Sönderjyske har varit inblandade i två målrika tillställningar och värdarna har fått med sig tre poäng som resultat från matcherna mot Aalborg och Herning. Victor Rollin Carlsson har fixat ett mål och en assist så långt och svensken kommer såklart bli en nyckel till hemmalagets möjliga framgång. Odenses Bulldogs har tre raka torsk i bagaget men faktum är att spelet inte varit så pjåkigt. Mot Herlev öste laget på med 27 skott på mål utan större framgång och mot Herning blev det en snöplig uddamålstorsk. När tvåan blir en streckmässig bomb av allt att döma är det för utdelningens skull nödvändigt att få med gästerna.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. Rungsted - Aalborg 2
Tidig seriefinal i en haltande tabell nu. Rungsted har vunnit samtliga tre matcher och har en säker sista utpost i svenske Cristopher Nihlstorp. Mattias Persson och Marcus Olsson är dessutom viktiga poängpjäser. Aalborg blir däremot en nivå upp i jämförelse mot tidigare matcher. Gästerna med bröderna Höjbjerg samt ryssen Kabanov har två högoktaniga linor som av allt att döma kommer bära klubben långt i år. Aalborg har vunnit de fyra senaste inbördes och nu kommer den femte. Tvåa!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Herning - Frederikshavn 2
Vi tar det hela i mål med åter en “gubbgardering”. Etta-tvåa är det som gäller när Herning och Frederikshavn ska stångas i KVIK Hockey Arena. Fjällrävarna vann efter mycket möda och besvär med 2-1 mot Odense häromsistens. Defensiven stod i fokus hos hemmaklubben då Odense endast mäktade med att skjuta tolv skott på mål under hela matchen. Frederikshavn har torskat två raka matcher men har ett lag som absolut ska kunna hota nu. Jesper Jensen är såklart en klassvärvning och den tidigare Malmöpågen är god för åtminstone 1,5 poäng per match i snitt. Tidigare KHL-spelaren, Bumagin, har också näsa för poäng och mål. En hårt streckad etta ska därmed få hjälp tidigt. Hoppa krysset och gå för en seger vid full tid.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


Kupongens kassaskåp


Avangard Omsk
Omsk har gjort en mycket stabil start på årets KHL-säsong och hemma har laget varit helt omutliga med 6-0-0 som startrad. Räkna med att sexan byts ut mot en sjua nu. Bra spik.


Varningens finger!


Odense
Sönderjyske är i grunden ett mycket bättre lag än Odense. Nu är serien i sin linda och saker och ting har ännu inte riktigt satt sig. Bra drag därmed att plocka med Bulldogsen.


144 rader
1. Avangard Omsk - Jokerit 1
2. Jaroslavl - Magnitogorsk x2
3. Tjerepovets - Din.Minsk 1x2
4. HC Sotji - Tjeljabinsk 1x2
5. Esbjerg - Herlev 12
6. Sönderjyske - Odense 12
7. Rungsted - Aalborg 2
8. Herning - Frederikshavn 12


Powerplay tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Lördag 26/9

25 September 2020 - 20:59

Det finns inte en dansk hockeymatch i sikte när vi blickar ut över lördagens mycket fina Powerplay! Fem SHL-fighter, en allsvensk träningsmatch, ett toppmöte från SDHL samt den femte Stanley Cup-finalen formar höstens vackraste kupong. Oskarshamn och Brynäs är två fina skrällkandidater och Linköping en trevlig chansspik på en i övrigt klurig kupong. Mot 8 rätt!


Spelstopp: 14:59

Powerplay Tips 26/9


1. Oskarshamn - Luleå 1
Vilken pangstart det blev för Oskarshamn som i torsdags drämde dit Brynäs med hela 5-2 i Gävlelagets egna borg. “Oket” imponerade direkt från första nedsläpp och tog också ledningen med 1-0 redan efter 52 sekunder genom nyförvärvet Nolan Zajac. Martin Filander har implementerat ett stabilt försvarsspel där alla jobbar stenhårt framför duktiga Joe Cannata. Johannes Salmonsson visade att det fortfarande finns gott om “juice” kvar under skrillorna. Den rutinerade snabbskrinnaren gjorde två mål i premiären. Luleå kammade noll vid senaste besöket i Be-Ge Hockey Center och ser nu ut att streckas för högt. In med alla tecken, heja IKO!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Linköping - Växjö 1
Saab Arena slår upp portarna för ett femtiotal taggade LHC-supportrar när det vankas hemmapremiär för stadens stolthet. Linköping gjorde en skaplig insats i premiären borta mot Rögle, men stod för ett par kostsamma missar i egen zon samtidigt som skåningarna var effektiva. 4-6 i ändalykten speglade dock inte matchbilden. Sam Hallam sa troligen några väl valda ord i omklädningsrummet efter Växjös svaga första period mot Färjestad. Frima Rosén/Gynge tog sedan tag i sakerna och såg till att “Lakejerna” åtminstone kunde lösa en pinne i Vida Arena. Det bli antagligen tuffare i Östergötland. Landar ettan omkring 35-40 procent kan är LHC en spännande chansspik att ta hänsyn till på denna kniviga bong.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. HV71 - Rögle 1
Hur Adam Tambellini kunde hålla till i Hockeyallsvenskan under hela den förra säsongen är och förblir en gåta. Jisses så bra nordamerikanen är! Adam, son till den forna NHL-spelaren Steve Tambellini, svarade för fyra pinnar i premiären mot LHC och var stundtals helt överlägsen i Catena Arena. I de bakre leden har dock skåningarna en del att fundera över. Det har sannerligen HV71 också. “Tjurarna” har läckt som ett såll inledningsvis, men har precis som Rögle ordentligt med firepower i spelare som Lias Andersson, Anton Wedin och Simon Önerud. Att det bli mycket mål i Husqvarna Garden är således ingen vild gissning. Etta-tvåa!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Skellefteå - Örebro 1
Firepower är något som Örebro prenumererar på nuförtiden. Närkingarna har värvat in en kroat (!) med ett slagskott som till och med skulle få Al MacInnis att höja på ögonbrynen. Borna Rendulic smällde dit 27 bomber i tyska Adler Mannheim i fjol och inledde med att sätta två strutar i torsdags match mot HV71. ÖHK:s förstakedja med nämnda Rendulic, Bromé och Abols har redan hittat en kemi få andra linor i SHL kan mäta sig med. Uppe i Skellefteå får gästerna ändå agera underhundar, men med Rendulic på kontoret kan vad som helst hända. Helgardera.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. Färjestad - Brynäs X
Färjestad är tillsammans med Luleå stora favoriter till guldet i år, men även till att vinna lördagens respektive match. Att FBK ska vara favorittippade hemma i “Kaffekokaren” går inte snacka bort efter Brynäs fadäs hemma mot Oskarshamn. Det som talar till gästrikarnas fördel är att de nu slipper ha mycket puck. Att ligga lågt och kontra torde passa “Tigrarna” bättre då backsidan, med Simon Bertilsson i spetsen, på pappret är ligans bästa. Enligt rapporter kan eventuellt Rödin göra comeback vilket skulle ge Brynäs extra råg i ryggen. Ettan må vara trolig, men streckas på tok för högt – alla tecken!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Mora - BIK Karlskoga 2
BIK Karlskoga reser till sommarpärlan Lysekil för att duellera med Mora i helgen. Lagen spelar även under fredagen efter att dessa rader sätts på pränt. “Bikarna” blev tvungna att lägga ner hela verksamheten under två veckor då flera personer i och runt laget smittades med Corona. Nu är värmlänningarna tillbaka i full träning och slog tidigare i veckan tillbaka Mariestad med 3-1. Mora har spelat fem träningsmatcher och enkom vunnit en. Masarna har på pappret ett sämre lag än BIK som dessutom har samtliga utespelare tillgängliga. Tvåan lämnas allena på västkusten.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. Brynäs Dam - Luleå Dam X
Dagens toppmöte hämtas från den jättelika halmbockens hemstad. I den svenska damhockeyligan anses dessa två kombattanter tillsammans med HV71 vara ligans tre klart bästa lag. Luleå har föga förvånande plockat fyra triumfer efter fyra omgångar och toppar tabellen. Landslagsmålvakten Sara Grahn dock satts på större prov än vad tränare Forsberg önskat. Spelmässigt har Brynäs överskuggat Luleå, men Gävlelaget spelar även under fredagskvällen och kan därmed vara aningen slitna i buggarna. Här tar vi inga chansningar utan målar istället rakt över. 1X2.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Tampa Bay - Dallas 1
Tampa och Dallas lirar Game 5 under natten mot lördag och går det Tampas väg kan faktiskt Vigge Hedman och company avgöra här i den femte fighten. I de två första drabbningarna var Stars väl så bra som Tampa, men i Lightnings senaste 5-2-viktoria såg de grönvita aningen slitna ut. John Coppers blixtar känns mer homogena och om nu även Steve Stamkos är fit for fight (tveksam till Game 4) blir lagets powerplay hyperfarligt. Håll gärna ett vakande öga på streckningen, i nuläget är ettan en fin spik att runda av kupongen med.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


Kupongens kassaskåp


Linköping
Någon kassaskåpssäker seger är inte tal om, men LHC ser klart bättre ut än i fjol och är normalt sätt svåra att tas med hemma i “Saaben”. Värdet till vänster gör ettan till en spännande chansspik.


Varningens finger!


Oskarshamn
Ska Oskarshamn kunna överleva utan kvalspel behöver smålänningarna få en bra start. Det fick de sannerligen uppe i Gävle senast. Ettan under 20 procent är ett spännande tecken som synas ögonaböj.


162 rader
1. Oskarshamn - Luleå 1x2
2. Linköping - Växjö 1
3. HV71 - Rögle 12
4. Skellefteå - Örebro 1x2
5. Färjestad - Brynäs 1x2
6. Mora - BIK Karlskoga 2
7. Brynäs Dam - Luleå Dam 1x2
8. Tampa Bay - Dallas 1


Powerplay tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Fredag 25/9

24 September 2020 - 21:13

Vi har ett klurigt Powerplay framför oss denna löningsfredag som innehåller flertalet ovissa matcher. På svensk mark hittar vi dubbla kamper från SDHL och dessutom två ovissa träningsmatcher. I övrigt väntar bataljer på dansk- och kanadensisk mark i form av den fjärde Stanley Cup-finalen. Dags att släppa trissan!


Spelstopp: 18:59

Powerplay Tips 25/9


1. Vita Hästen - Västervik X
Vita Hästen har bandat höga toppar med djupa dalar under försäsongen. Matchen borta mot Västerås hör definitivt till den senare kategorin. 0-8 i baken mot seriekollegan var såklart inte vad Tony Zabels pållar hade hoppats på. På pappret ska faktiskt östgötarna tillhöra toppen av Hockeyallsvenskan med alla fina förstärkningar från NHL. Västervik kämpar på med betydligt mindre medel och färre lån från Nordamerika. Smålänningarna kämpar och sliter som lag och är allt som oftast otroligt jobbiga att möta. Jämnt och ovisst där alla tecken åker in tidigt.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Tingsryd - Troja/Ljungby 2
Kronobergsderbyt mellan Tingsryd och Troja/Ljungby härnäst där TAIF ser ut att få alldeles för stort förtroende av det svenska folket. Troja huserar visserligen ett hack ner i seriesystemet, men är å andra sidan ett av Sveriges bästa lag i Hockeyettan. De trojanska hästarna har i dagarna förstärkt truppen med SHL-meriterade Hampus Gustafsson. Tingsryd trivs som sämst när de tvingas föra spelet, något som gästerna ska kunna utnyttja i Nelson Garden Arena. Med trevligt värde till höger åker även alla tecken in i de mörka småländska skogarna.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. Brynäs Dam - MODO Dam 1
Kupongens säkraste tecken hämtas från Gästrikland där Brynäs damer tar emot MODO:s dito. “Tigrarna”, som värdarna kallas för, glänser med tre raka segrar efter tre omgångar. BIF har lockat till sig flera intressanta spelare där Rosa Lindstedt, Jalyn Elmes och Jacee Gebhard sticker ut. Dessutom är klasslirare som Stalder, Grahm och Mrazova kvar i klubben. Det är spelare som MODO bara kan drömma om. Besökarna från Foppaland har endast vunnit mot jumbon Göteborg efter fyra omgångar. I Monitor ERP Arena väntar en lång kväll för modoiterna. Bank-etta!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. AIK Dam - SDE HF Dam 2
Från gävle tar vi oss söderut och landar så småningom i den kungliga huvudstaden där det vankas derby. AIK har fått sämsta tänkbara start med fyra raka torsk i SDHL. Gnaget har inte lyckats fylla luckan efter Fanny Rask som efter föregående säsong valde att tacka för sig och lägga skridskorna på hyllan. Jule Flötgren håller hög klass i målet, men i övrigt ser det ganska tunt ut. SDE har blivit bättre och bättre för varje säsong och kan numera hävda sig mot de flesta lagen i ligan. Håller sig tvåan under 60 procent kan den gott lämnas allena.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. Herlev - Rungsted 2
Rungstedt gjorde i dagarna klart med Patrick Roussel som normalt sett tillhör Edmonton Oilers organisation, ett tvättäkta klassförvärv! Laget från Hörsholm har dessutom inlett piggt i ligaliret med två raka triumfer. Herlev har bara spelat en match hittills, den resulterade i en säker 5-2-viktoria mot Odense där Louis Blak noterades för dubbla kassar medan svenske Alexander Lindqvist Hansen stod för ett mål och två assist. Denna drabbning känns helt vidöppen, då båda lagen prioriterar offensiven blir gaffeln (etta-tvåa) ett bra val.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

 
6. Odense - Herning 2
Hernings burväktare Simon Nielsen har redan fått plocka ut tolv puckar ur sin egna bur efter två omgångar. Till den gode Nielsens försvar har spelet i egen zon varit katastrofalt dåligt. Framåt finns det gott om kvalité hos Herning som bland annat har en skicklig kanadensisk trio i Macmillan, Brace och Dupont. Odense föll som sagt med klara 2-5 mot Herlev senast och har dessutom haft det riktigt jobbigt mot gästerna genom åren. Under den gångna säsongen gick Herning segrande ur fem raka inbördes fighter. Besökarna får dock aningen stort förtroende av PP-tipparna. Strecka från höger och gardera efter plånbok.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. Aalborg - Frederikshavn 1
Topptippade Aalborg har föga förvånande inlett med två raka segrar mot Odense och Sönderjyske. Tvillingarna Martin och Mikkel Höjberg låg bakom det mesta i offensiv väg för “Piraterna” mot Sönderjyske och stod tillsammans för fina fina fem poäng. SHL-rutinerade Julian Jakobsen spelar center mellan tvillingarna, den trion är en av ligans absolut bästa linor. Frederikshavn föll oväntat borta mot Rödovre i onsdags, men ska absolut kunna ge Aalborg en fight. “Hökarna” har faktiskt gått segrande ur två av de senaste tre striderna mellan lagen. Den just nu hårt betrodda ettan får sällskap av både krysset och tvåan i värdejaktens namn.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Dallas - Tampa Bay 2
Över till Kanada och Stanley Cup-slutspelet som ror kupongen i hamn. Tampa drog det längsta strået i Game 3 och leder nu finalserien med 2-1 i matcher. Steven Stamkos var åter tillbaka i startuppställningen och målade direkt i comebacken. Tampas lagkapten spelade spelade dock inte i de två asvlutande perioderna och är ett frågetecken inför den fjärde drabbningen. Även om Dallas gjorde en spelmässigt okej fight senast känns det som att Victor Hedman och company har bra kontroll på Janmark, Benn, Seguin, Pavelski och övriga grönklädda forwards för tillfället. Känslan är att gänget från Florida utökar ledningen under natten mot lördag. Tvåan är en sund spik upp till 50 procent.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


Kupongens kassaskåp


Brynäs DAM
I gamla anrika Gavlerinken ska det skilja både en och två nivåer mellan lagen som skrinnar ut på isen denna fredagskväll. Brynäs har både en bättre spets och ett bredare material. Given etta även om den streckas i högsta laget. 


Varningens finger!


Troja/Ljungby
Troja har sett fina under försäsongen och radat upp segrar över topptippade seriekonkurrenter. I en träningsmatch kan vad som helst hända och det skulle inte förvåna om de rödvita gästerna skräller i Nelson Garden Arena.


162 rader
1. Vita Hästen - Västervik 1x2
2. Tingsryd - Troja/Ljungby 1x2
3. Brynäs Dam - MODO Dam 1
4. AIK Dam - SDE HF Dam 2
5. Herlev - Rungsted 12
6. Odense - Herning 1x2
7. Aalborg - Frederikshavn 1x2
8. Dallas - Tampa Bay 2


Powerplay tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Torsdag 24/9

23 September 2020 - 20:32

SHL har som bekant äntligen klappat igång säsongen till alla hockeyälskares förtjusning. På torsdagens Powerplay återfinns tre härliga duster från svensk hockeys finrum och det är från Svedala kupongens bästa skräll har identifierats då Oskarshamn blir alldeles för lågt betrodda av det svenska folket. Två bra spikar hämtas från KHL, men här gäller det att hålla ett vakande öga på odds och streck då flertalet klubbar drabbats hårt av Corona sista dagarna. Vi kör!


Spelstopp: 17:59

Powerplay Tips 24/9


1. Växjö - Färjestad 2
Vi inleder i Småland med mötet mellan Växjö och Färjestad. FBK stod på hälarna uppe i Luleå senast och förlusten var odiskutabel även om “Vargarna” lyfte spelet i den sista perioden och skapade en hel del målchanser. Det ska dock nämnas att norrbottningarna var riktigt bra. Växjö äntrar säsongen med goda förhoppningar efter det blygsamma fjolåret. Robert Rosén och Joel Persson är två giftiga hemvändare, målvaktssidan med Fasth/Källgren är dock tveksam. Sam Hallams lakejer har inte imponerat defensivt under försäsongen, men håller å andra sidan en hög höjd i anfallszon. Gaffeln (etta-tvåa) känns som ett sunt val i Vida Arena därmed.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Örebro - HV71 X
Från ett förmodat toppmöte till ett annat när vi vänder blickarna mot Närke och Behrn Arena. HV71 såg ut som ett juniorlag jämfört med Frölunda i premiären som göteborgarna tämligen enkelt vann med 3-0. “Tjurarna” från Jönköping kan betydligt bättre och visst ska vi förvänta oss ett helt annat HV under torsdagskvällen. Spelare som Lias Andersson och Anton Wedin lär vara irriterade efter lördagens tama insats. Örebro övertygade under försäsongen, men skadan på Nick Ebert kom minst sagt olägligt, den hårdskjutande backen blir troligen borta fram till jul. HV saknar alltjämt både Williamsson och Kinnvall på backsidan. Alla tecken åker in tidigt i denna ovissa kamp.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. Brynäs - Oskarshamn 2
På tal om olägliga skador kommer vi osökt in på Brynäs som både har Anton Rödin och Greg Scott på skadelistan. Gävlelagets två skickligaste spelare tillsammans med Patrik Berglund. Spelmässigt har gästrikarna blandat och gett under upptakten, Peter Andersson har onekligen en hel del att jobba på med sina nya adepter. Oskarshamn har flera fina nyförvärv i laget, däribland målman Joe Cannata som gjorde succé i Björklöven föregående säsong. Amerikanen har stundtals stått på huvudet i träningsmatcherna och kan mycket väl bli tungan på vågen i gamla anrika Gavlerinken. Ett spännande drag kan vara att skippa den överstreckade ettan.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Björklöven - Timrå 1
Träningsmatch uppe i Umeå härnäst där två av Hockeyallsvenskan giganter strålar samman i A3 Arena. Timrå har fått behålla merparten av toppspelarna från den gångna säsongen. Dahlén, Lundin och Lööke är kvar i Fredrik Anderssons trupp som dessutom förstärkts med den tidigare Röglekaptenen Christopher Liljewall och SHL-rutinerade Jacob Blomqvist. I SCA-cupen förra veckan noterades Timrå för 13 mål framåt på tre matcher medan Björklöven mäktade med 15 påsar. Målfest att vänta i “Björkarnas stad”, Etta-tvåa!
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. AIK - Almtuna X
AIK är en spännande outsider inför säsongen. Gnaget har värvat ihop ett slagkraftigt lag som dessutom har spetsas ytterligare med flera NHL-lån. Någon ny bottenplacering ska de iallafall inte behöva bli för Håkan Åhlunds manskap. Almtuna är dock inget ängagäng som stockholmarna bara skrinnar rakt över hursomhelst. Professorerna från Uppsala ser framförallt stabila ut defensivt och visst ska NHL-lånen Johan Södergran och Tim Söderlund kunna peta dit en och annan puck framåt. Den hårt betrodda ettan bör helst garderas hela vägen i denna träningsmatch.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Torpedo Novgorod - Amur Chabarovsk 1
Vad sägs om lite rysk topphockey som avslutning? Någon topphockey lär det kanske inte bjudas på i detta möte, åtminstone inte från Amur Chabarovsks sida som på nio matcher endast har fått segerjubla en gång. Gästerna har dessutom tongivande spelare som Golubev och Kondratyev på besök i rehabrummet. Novgorod har inte heller rosat marknaden, men “Torpedernas” truppsituation är klart bättre och senast stod hemmalaget för en fin insats mot SKA St. Petersburg även fast det blev förlust med 1-2. Ettan under 60 procent är en spik att luta sig mot.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. HC Sotji - Dynamo Moskva 2
Ett annat lag som stött på en del patrull under säsongsinledningen är svensklaget Sotji med Linus Johansson, David Rundblad, Marcus Nilsson, Malte Strömwall och Joel Lassinantti i laget. Den sistnämnde såg dock till att värdarna från den ryska rivieran stod för en fin skalp senast borta mot topplaget Ufa. Den tidigare Luleå-keepern har spelat upp sig efter den mardrömsliknande starten på det ryska äventyret. Nu väntar dock en svårspelad opponent som reser till sydkusten med fyra raka triumfer i bagaget. I söndags slog Dynamo tillbaka Spartak med 5-0 i Moskva-derbyt där Oskar Lindberg noterades för 1+1. X2 räcker långt.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. CSKA Moskva - Tjerepovets 1
Torsdagens Powerplay når sin ändhållplats i den ryska huvudstaden där CSKA gästas av ett formtoppat Tjerepovets. “Stålmännen”, som gästerna kallas för, reser till Moskva med två raka triumfer i ryggen mot Tjeljabinsk (1-0) och Novgorod (4-3). Nu väntar dock en motståndare av en helt annan kaliber än ovan nämnda. “Den röda armén” har ett av KHL:s absoluta bästa lag och allt annat än en finalplats senare i vår vore en besvikelse. CSKA jagar revansch efter nederlaget hemma mot Magnitogorsk senast och förlorar sällan två raka. Ettan är given!
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


Kupongens kassaskåp


CSKA Moskva
CSKA föll oväntat hemma mot ett skickligt Magnitogorsk i lördags. Det kommer Tjerepovets få lida för när de äntrar Moskvas Ispalats. Här ska de normalt sett skilja ett par nivåer lagen emellan. Spiketta! 

 
Varningens finger!


Oskarshamn
Oskarshamn vann tre av fyra matcher mot Brynäs den gångna säsongen och är bättre i år samtidigt som “Tigrarna” från Gävle saknar firma Rödin/Scott. Bra värde till höger som måste synas på stående fot!


144 rader
1. Växjö - Färjestad 12
2. Örebro - HV71 1x2
3. Brynäs - Oskarshamn x2
4. Björklöven - Timrå 12
5. AIK - Almtuna 1x2
6. Novgorod - Amur 1
7. HC Sotji - Dynamo Moskva x2
8. CSKA Moskva - Tjerepovets 1


Powerplay tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Fler inlägg: