MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Lördag 16/1

16 Januari 2021 - 10:23

Mäktigt Powerplay under lördagen med sedvanligt fokus på SHL som tillhandahåller sex bataljer. Bottenmötet i Saab Arena och klassikern från Karlstad mellan Färjestad och Frölunda är två kamper som sticker ut lite extra på förhand. Två härliga inslag från världens bästa liga rundar av resan. Nu gasar vi mot åtta gröna bockar!

Spelstopp: 15:14

POWERPLAY TIPS 16/1

1. Linköping - Oskarshamn X
Vi öppnar upp kupongen med ett ångestmöte i Saab Arena där jumbon Linköping gästas av tian Oskarshamn. Oket har till skillnad från östgötarna börjat vinna matcher igen efter lång och dyster period. Smålänningarna har prickat rätt med sina senaste nyförvärv – Max Veronneau och Lance Bouma har kommit in och bidragit med poäng direkt. LHC torskade mot Leksand med uddamålet trots en bra insats, det grinar sannerligen emot för Cluben som bland annat hade flera puckar i ramen. Öppen tillställning i Saaben där samtliga tecken målas ner snabbare än ögat!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. HV71 - Rögle 1
Dagens bästa skrällchans får HV71 anses ha som får besök av tabellettan Rögle. Ängelholmarna har blandat och gett sett till de senaste omgångarna. Mycket på grund av skador, mot Växjö var dock Simon Ryfors tillbaka och hittade också in med säsongens 16:e balja. Nu räckte det ändå bara till en pinne, men spelmässigt kan skåningarna vara nöjda med insatsen i svårspelade Vida Arena. HV71 dammade till Färjestad och plockade tre oerhört viktiga poäng i bottenstriden. Tjurarna kan mycket väl rida på vågen. Klart ettan ska med i Husqvarna Garden. Helgardera helst.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Örebro - Djurgården 1
Vidare till Närke där Örebro jagar säsongens 14:e seger på hemmais. Man gör det mot Djurgården som de slog tillbaka med 2-0 på Hovet i torsdags. En match som spelmässigt var rätt jämn, men känslan var att ÖHK hade full kontroll på händelserna. Djurgården befinner sig i en djup svacka som innehåller fem raka torsk. just nu stämmer inte mycket för stockholmarna som häromdagen valde att bryta kontrakten med tyske Dominick Bokk som inte alls har kommit upp i förväntad nivå. Ettan är tämligen trolig, med hänsyn till värde plockar vi med krysset som stöd.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Brynäs - Skellefteå 2
Brynäs har fått upp farten på sistone och bland annat grejat poäng i fyra raka hemmamatcher. Framgången beror främst på att gästrikarna är mycket mer effektiva framåt, dels i fem mot fem-spelet men framförallt i powerplay. Mot Luleå på bortais hade dock inte gästrikarna mycket att hämta (1-4). Dessutom står det klart att Shane Harper är avstängd i de kommande fem matcherna. Skellefteå slog i sin tur ett blekt Frölunda och var även totalt överlägsna spelmässigt vid senaste besöket i Gävle trots att Brynäs vann. Kommer västerbottningarna upp i samma kapacitet som i torsdags bör de ha god chans. Tvåan spikas.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Färjestad - Frölunda 2
Rivalmöte ånyo mellan Färjestad och Frölunda som stötte på varandra för exakt en vecka sen. Då vann Frölunda med 3-0 i Göteborg, en match som innehöll mycket känslor, både mellan tränare och spelare. Det ska bli otroligt intressant att följa denna dragkamp som på förhand känns oviss. Det kanske tippar över lite åt gästernas håll då de har ett mer gynnsamt truppläge och bättre form i specialteams. Samtidigt rasade Rönnebergs adepter ihop borta mot SAIK (1-5). Tvåan först, men gärna ettan också om pengarna räcker.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Leksand - Växjö 1
Efter att ha plockat nio av nio möjliga poäng mot Rögle, Malmö och Linköping har Leksand nu landat hemma i Dalarna. Under lördagen får masarna finbesök i form av tabellfyran Växjö som i torsdags slog tillbaka Rögle via förlängning där målmaskinen Emil Pettersson avgjorde. Lakers har därmed bärgat poäng i 15 raka hemmamatcher. På resande skridsko är dock Lakejerna ett helt annat lag och med tanke på Leksands fina form lutar vi aningen mer åt vänstersidan. Marek Hrivik visar gryende form och kan mycket väl bli den som skjuter Växjö i sank. 1X tippas till trevligt värde.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. New Jersey - Boston 2
NHL-säsongen har precis dragit igång och dessa kombattanter möttes även i premiären. Boston med Brad Marchand i fören var det klart bättre laget natten till fredag och borde ha stängt butiken under ordinarie tid. Devils målman Blackwood såg på egen hand till att de rödsvarta djävlarna fick med sig en pinne innan The B:s kunde avgöra på straffar. Boston har tappat två tunga backar i Chara och Krug men har alltjämt duktigt med firepower offensivt. Framförallt i duon Marchand och Bergeron. Gästerna ska vara favoriter och tvåan en bra spik upp till 50-55 prollar.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Arizona - San Jose 2
San Jose såg ut att vara på väg mot en stabil seger under ordinarie tid men lyckades, som de gjorde så många gånger i fjol, släppa in mål i slutskedet. Keller och Kessel såg till att Arizona åtminstone fick med sig en poäng från premiären genom att lösa varsin balja. Oavgjort kändes som ett rättvist resultat sett till spelbilden och de underliggande siffrorna. Nu möts lagen ånyo i Arizona där även Sharks håller till just nu på grund av rådande restriktioner i San Jose. Hemmaplansfördelen försvinner helt således och då bör även oddsen vara jämnare. X2 känns som ett sunt val till nuvarande streck.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Boston
Tunga, jobbiga och framförallt skickliga Boston visade i premiären att de är ett mycket bättre lag än New Jersey. Tar andra raka segern, denna gång under ordinarie tid.

Varningens finger!
HV71
HV71 ser lite bättre ut och kommer närmast från två segrar på sista tre omgångarna. Kan absolut störa ett upphaussat Rögle. Bra etta till låg procent.

144 rader
1. Linköping - Oskarshamn 1x2
2. HV71 - Rögle 1x2
3. Örebro - Djurgården 1x
4. Brynäs - Skellefteå 2
5. Färjestad - Frölunda 12
6. Leksand - Växjö 1x
7. New Jersey - Boston 2
8. Arizona - San Jose x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Fredag 15/1

15 Januari 2021 - 11:45

Fredag och helsvensk kupong. Underbart. Det är sex matcher från vår näst högsta serie. Vi har en del namnstarka lag som har haft det tufft under Hockeyallsvenskans senaste månad. Främst MODO och Björklöven. En del lag har helt tappat spelet efter NHL-lånen lämnade, som Vita Hästen och AIK. Kupongen avslutas med två härliga Allettan-matcher. En svårlöst kupong som absolut kan ge ett fint klirr i kassan. Nu gasar vi!

Spelstopp: 17:59

POWERPLAY TIPS 15/1

1. MODO - AIK 1
Uppe i ett snötätt Örnsköldsvik ska MODO försöka hitta tillbaka till spelet man hade i fjol. Senast blev det förlust mot BIK Karlskoga med 3-5. I en match där MODO hade problem att få fast pucken i anfallszon och skapa långa anfall. De har under säsongen räddats av nye målvakten Anthony Peters som varit en av seriens bästa burväktare. På andra sidan isen står en av de andra positiva överraskningarna, nämligen Claes Endre. Gnaget hade stora förhoppningar på sig inför säsongen, men spelet har inte klickat i och nyligen klev tränaren Håkan Åhlund av och unge Anton Blomqvist tog över. MODO får gälla som knapp favorit. 1X känns som ett sunt val.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Södertälje - Björklöven 2
I Södermanland ska Södertälje försöka ta fler poäng mot Björklöven. I lagens två tidigare möten har SSK fått med sig fyra pinnar. När de möttes i Scaniarinken i början av november vann SSK med 4-1 och då storspelade Filip Gustavsson. Numera är Gustavsson i Kanada och gör sig redo för AHL-spel. Björklöven har sett knackiga ut på slutet, men i de två senaste matcherna mot Västervik och BIK Karlskoga har försvarsspelet steppat upp rejält. Isak Mantler som vaktar kassen när Poulin är skadad har visat en uppåtgående form, och Löven skapade nog med chanser för att besegra BIK Karlskoga. Västerbottningarna ser dessutom ut att få litet förtroende vilket gör tvåan till en fin spik.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Kristianstad - Almtuna X
I Skåne plockar Kristianstad lejonparten av sina poäng. Det har inte blivit så många till antalet, men de har tagit poäng i hälften av sina hemmamatcher och de har gjort det mot lag som är bättre än Almtuna. Dessa kombattanter möttes i den senaste omgången, då i Uppsala och det var inget snack om vilka som var det bättre laget. Trots att Kristianstad gick upp i en 2-0 ledning så kunde Almtuna mala ner Gaths manskap och när slutsignalen ljöd så stod det 5-2. Det var Almtunas femte raka match med poäng. En stor anledning är Erik Hanses, han håller en hög hockeyallsvensk nivå. Kristianstad på hemmaplan till runt 30 procent går ändå inte att förbise. Måla i alla tecken.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Timrå - Västervik 2
Timrå ångar på i toppen och seriens klart bästa lag. Senast mot Västerås inledde laget lite knackigt och släppte också in 0-1. Men efter halva första tog de över helt och när 60 minuter hade spelats var resultatet 4-1. Dahlén hade gjort två poäng som vanligt. Västervik ligger sexa i tabellen och deras spel har varit ungefär så bra. De tog emot Björklöven senast och var det bättre laget 1-2-förlusten till trots. Dessförinnan innan de poäng mot AIK trots 2-0 ledning med 76 sekunder kvar. Västervik är ett lag som absolut kan störa Timrå och när tvåan erbjuds under 20 procent måste den med på kupongen.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. BIK Karlskoga - Väsby X
I Värmland är det dags för nästa överstreckade megafavorit. BIK Karlskoga hade en medioker inledning på säsongen. Den var inte dålig men heller inte bra. Nu har de har tagit poäng i tio raka matcher. Dessutom tre raka segrar på den bortaturné de nyss är hemkommen från. Först AIK, sen Björklöven och senast MODO. Väsby har spelat riktigt bra på slutet och det finns talang i laget. Colin Smith värvades in och har mäktat med 18 poäng på blott 13 matcher. Spelmässigt har Väsby också höjt sig en nivå. BIK hade problem när Kristianstad var på besök och spelade defensivt, det kommer Väsby också göra. Upplagt för skräll, ta med alla tecken.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Vita Hästen - Västerås 2
I Norrköping spelar hästen som har haft stora problem sedan NHL-lånen försvann. Bara det faktum att det är ett tiotal matcher sedan Sörensen lämnade klubben så ligger han ändå tvåa i poängligan. Christian Engstrand värvades in och han började med att bryta Timrås segersvit. Östgöten har varit en positiv injektion i laget och defensivt ser det helt okej ut. Det är offensiven som är problemet. Nu möter de Västerås, ett lag som vet hur man sätter just försvarsspelet. Den gallerprydda Kangas har gjort tre poäng på sju matcher, vilket är bra för en 17-åring som inte spelar powerplay. Västerås ska vara favorit och så länge de håller sig under 50 procent är det en fin spik.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Nybro - Troja/Ljungby X
Allettan har precis börjat och de två småländska lagen är tippade i toppen. Troja/Ljungby fick se sig besegrade av Dalen senast. Trots en tidig ledning så rann matchen ifrån dem. Nybro slog tillbaka Karlskrona i onsdags med 3-1 på bortais. Borg och Bolin var de stora segeraktörerna med totalt fem poäng mellan sig. Lagen möttes under hösten med varsin bortaseger som följd. Det var två jämna matcher och mycket talar för att dagens möte också blir en tight tillställning. Oviss match på förhand med två bra målvakter i Ragnewall för Troja och Johansson för Nybro gör att det känns säkrast att måla brett. Helgardera.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Skövde - Visby/Roma 1
I militärstaden Skövde spelas det också hockey. Hemmalaget förlorade sin första match i Allettan mot Vimmerby borta. Västgötarna blev ganska utspelade i den första perioden men kom sedan tillbaka med två godkända perioder. Trots spelövertaget för Vimmerby stannade det vid 2-1, mycket tack vare fint målvaktsspel av Robin Wallin. Visby/Roma som ska vara starkast hemma på ön, förlorade med klara 1-6 mot Dalen. Skövde har några spelare som sticker ut i Thegel, Thilander och Henriksson, de tre herrarna är absolut tillräckligt bra för att leda laget till seger här. Bjuder Wallin dessutom på en lika bra insats som mot Vimmerby så känns spikettan given att avsluta med.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Björklöven
I början av säsongen körde de över det mesta, då var defensiven inget att tänka på eftersom man öste in mål. Nu har de satt defensiven och då ska Löven vara favorit mot SSK. Inget kassaskåp, men väl en spännande spik!

Varningens finger!
Västervik
Laget från östra Småland får inte så mycket beröm de faktiskt förtjänar. Karlins mannar spelar en rolig ishockey och med lite medstuds hade de haft ytterligare några poäng. Kan absolut hota Timrå.

162 rader
1. MODO - AIK 1x
2. Södertälje - Björklöven 2
3. Kristianstad - Almtuna 1x2
4. Timrå - Västervik 1x2
5. BIK Karlskoga - Väsby 1x2
6. Vita Hästen - Västerås 2
7. Nybro - Troja/Ljungby 1x2
8. Skövde - Visby/Roma 1

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Torsdag 14/1

14 Januari 2021 - 10:52

Ett tysk inslag avslutar kupongen men i övrigt är det fullskalig svensk prägel över kupongen som förutom sex matcher från SHL innehåller en head-to-head-duell. Två nutida giganter är första paret ut för att stångas i norr. Brynäs får kliva in som den självklara utmanaren om bästa skrälldrag efter sina tre raka vinster. Analysen för åttan är satt och nu släpper vi loss, häng på!

Spelstopp: 18:59

POWERPLAY TIPS 14/1

1. Skellefteå - Frölunda X
Efter några dagars spelledigt är det nu dags för dessa båda lag att kastas in i hetluften igen. Frölunda tar sitt pick och pack och reser till ett snörikt Norrland med en fin 3-0-skalp i ryggen. En match där Elmer Söderblom, den store junioren som under JVM skapade enorm oreda i bland annat powerplay, fick trycka in sitt första SHL-mål. Rönnbergs Indianer ser på det hela taget stabila ut och är också en mindre favorit i denna kamp. SAIK ska dock inte underskattas. De gulsvarta har sedan mellandagarna tre raka vinster på hemmaisen och inbördes har de två senaste i Skellefteå Kraft Arena slutat med AIK-seger. Svårt att sia om korrekt utgång och helgarderingen faller väl ut.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. HV71 - Färjestad X
HV har kommit hem efter en kortare roadtrip. Rahms herrskap grejade en meriterande seger efter straffar i Leksand men föll igenom mot Örebro och kammade noll. Sett till säsongen i stort är det mycket som inte stämmer i hemmalägret. Att klubben kan stoltsera med hela ligans bästa powerplay (30,7 procent) gör bara lagets låga målproduktion och plats i tabellen än mer speciell. Färjestad rosar inte heller någon marknad just nu och Vargarna bussar sydöst med sex raka matcher utan trepoängare. Mot Oskarshamn i tisdags blev det stryk (1-3). Det gäller att inte snåla i Småland. Alla tecken.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Luleå - Brynäs 2
Brynäs har varit uträknade och bespottade under hösten. Gävle-lagets förvandling på slutet är dock total. Tre raka vinster, ett stabilt målvaktsspel från Ersson och ett powerplay som levererat fem mål på de två senaste matcherna. Nu ska Peter Andersson och hans Tigrar få något att bita i. Luleå släpper inte till speciellt mycket bakåt och ser dessutom spetsiga ut framåt med Ilomäki, Tyrväinen, DeSousa med flera. Även om Bulans gäng ska få sin plats på kupongen är det just denna typ av skrällar vi suktar efter. Brynäs är därför ett givet inslag tidigt.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Linköping - Leksand 1
Goda råd är sannerligen dyra i Linköping. Östgötarna skrinnar ut till mötet med Leksand helt ur slag. Nio raka förluster finns på Clubens konto samtidigt som Broc Little fortsatt är skadad och nu kan så också backbjässen, Jonas Junland, vara borta. Oroväckande minst sagt. Leksand å sin sida har redan tangerat fjolårets poängskörd och har sett strålande bra ut på slutet. Masarna har tagit poäng i sex raka matcher varav fem av dessa inneburit segrar. Mötet med Rögle i tisdags är kanske lagets allra bästa match den här säsongen. Risken nu är att tvåan överstreckas och så usla rent spelmässigt är ändå inte LHC. Ett desperat hemmalag ska kunna hota LIF trots allt. Vi fortsätter därför strössla med tecken. Helgardera i Saaben och gå vidare.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Djurgården - Örebro 1
Kupongens första spik plockas från på Hovet. Djurgården är hemska i boxplay just nu och har ett powerplay som fungerar tämligen kasst. Robert Ohlsson har garanterat nött specialteams i veckan efter förlusterna mot Brynäs. Lyckligtvis för djurgårdarna är spelet på egen is något de kan falla tillbaka på. Järnkaminerna är ruggigt svårslagna här och det har Örebro fått erfara sju gånger om på de åtta senaste bataljerna. ÖHK vann visserligen senast mot HV71 hemma men har sett tveksamma ut på bortais. Bra etta i Stockholm.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Växjö - Rögle 1
Toppmötet med stort T hämtas från Småland. Rögle fick klara sig utan Simon Ryfors och Leon Bristedt mot Leksand och ynglingen Moritz Seider brakade in i sargen och skadade sig. Ett mindre koppel spelare som sätter avtryck åt det mer negativa hållet. Dessa lirare är nu antingen out eller ytterst osäkra till start. Växjö har genomgående varit stabila i år och imponerar storskaligt på egen is. Möjligen kan skåningarna slita till sig en poäng i Småland men mer än så blir det nog inte. 1X duger därför gott.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Richard Gynge - Dennis Everberg X
Småtrevlig spelarduell nu där en av Rögles fältherrar, Dennis Everberg, ger sig i kast med Lakers Gynge. RBK-spelaren får stort förtroende av ledarstaben. Över 22 minuter klockades mot Leksand och inom dessa minuter löstes både ett mål och en assist. Gynge matchas inte riktigt lika hårt men är vass när det kommer till fina lägen i offensiven och denna säsong är målmässigt redan bättre än 33-åringens fjolår. Som vanligt när det kommer till head-to-head-möten ligger krysset klart närmast. Så även denna gång och mittentecknet kan spikas utan sämre samvete.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Straubing - Thomas Sabo 1
Straubing har fått en rätt trist start på DEL-säsongen. Enda segern så långt har kommit mot Ingolstadt (3-1) och sett till de tre senaste matcherna har det blivit triss i torsk. Den sista mot just torsdagens motståndare i en första back-to-back-historia. Truppen är ändå bra och spelmässigt har det också sett rätt okej ut där bland annat tidigare Västerås-spelaren, Jeremy Williams, öppnat med en del mål och assist. Thomas Sabo, eller Nürnberg Ice Tigers om man så vill, vann som tidigare nämnt möte nummer 1 mellan dessa lag med 4-3. Sett till spelet var det ändå Straubing som ägde tillställningen och vann bland annat skotten med 36-24. Direkt läge för revansch nu. Ettan smakar mumma i Eisstadion am Pulverturm.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Djurgården
Knappast något kassaskåp men väl en stabil singel där många övriga matcher kräver sina garderingar. DIF är urstarka hemma och har generellt lätt för Örebro. Bra spik.

Varningens finger!
Brynäs
Med tre raka segrar och ett nyfunnet spel både framåt och bakåt ska såklart Brynäs få vara med på ett hörn då Luleå står som motstånd. Trevligt drag i norr.

162 rader
1. Skellefteå - Frölunda 1x2
2. HV71 - Färjestad 1x2
3. Luleå - Brynäs 1x2
4. Linköping - Leksand 1x2
5. Djurgården - Örebro 1
6. Växjö - Rögle 1x
7. R.Gynge - D.Everberg x
8. Straubing - Thomas Sabo 1

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Tisdag 12/1

12 Januari 2021 - 07:47

Hälften Sverige, hälften Schweiz utgör Powerplay-kupongen tisdag. Fina skrälldrag finns i största mån i Svedala medan spikarna främst hämtas från alpnationen. Skåne bjuder in till kupongens inledande fajt då masarna från Leksand stannar till på sin roadtrip. Analysen är redo och det är dags att pricka in åtta gröna bockar och trevlig utdelning. Nu åker vi.

Spelstopp: 18:59

Powerplay Tips 12/1

1. Rögle - Leksand X
Leksand är för första gången den här säsongen på en sjätteplats och därmed på kvartsfinalplats. Masarna skrinnar ut på isen i Ängelholm med gott självförtroende och kommer närmast från en 1-0-vinst mot Malmö. Lite skador, som vanligt, finns att ta hänsyn till i dala-lägret. Zackrisson, Ritola, Olsson-Trkulja och Lang är antingen out eller frågetecken. Rögle gjorde en fin tredjeperiod mot Linköping häromsistens och bärgade säsongens 20:e seger. Ska Abbotts gäng vinna sin 21:a behöver dock spelet lyfta sett till 60 minuter. Två matcher har spelats lagen emellan denna säsong med varsin skalp. Stora garderingspennan får åka fram direkt. 1X2.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Luleå - Linköping 1
Med risk för en extremt hårt streckad etta är det ändå svårt att ifrågasätta Luleå just nu. 7-3-vinsten mot Oskarshamn var norrbottningars andra raka och backar vi bandet till den andra januari så fick just LHC stryk här uppe med 2-5. Östgötarna bottnar numera en haltande tabell och Cluben har åtta raka nederlag. Broc Littles frånvaro har sannerligen betytt enormt mycket i negativ bemärkelse för laget. Kan gästerna studsa upp och leverera i Coop Norrbotten Arena? Tillåt oss tvivla. Detta blir en fajt för svår och ettan singlas.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Färjestad - Oskarshamn 2
Det är troligen flera som har minnen kvar från Färjestads totala överkörning av Oskarshamn i fjol. 12-0-explosionen i Löfbergs Lila Arena var, sett ur FBK-ögon, alldeles underbar medan Oket bara ville dra en blöt filt eller liknande över sig. Det har runnit mycket vatten under broarna i Karlstad sedan dess. Formen i hemmalägret är sådär då Pennerborns herrskap bara levererat en trea på de åtta senaste försöken. Smålänningarna har vaknat till liv igen efter sin hemska förlustsvit och vunnit två av de tre senaste. Tyler Kelleher ser kanonfin ut precis som nyförvärven Bouma och Veronneau kommit in bra i laget. Smaskigt värde österut är inget som vi ser mellan fingrarna. Helgarderingen åker fram snabbare än kvickt.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Brynäs - Djurgården 1
Det blev snabba schemaändringar för dessa båda lag. Brynäs skulle egentligen spelat match mot Malmö medan Djurgården skulle besökt Örebro. Corona i Malmö-truppen skruvade om allting och då blev det istället fight mellan BIF och DIF i Gävle. För andra matchen i rad. Spännande minst sagt. 6-1 slutade mötet i lördags då Rakhshani fick en femma tidigt för en otrevlig tackling i ryggen på Scott och värdarna gick från 0-0 till 3-0 och matchen var över. Inför denna holmgång saknar gästerna en par lirare – Armalis är inte spelklar. Eklund, Nardella och Josefson är namn som också är antingen är borta eller åtminstone osäkra kort. 1X känns tillräckligt.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. EHC Biel - SCL Tigers 1
Vi vänder på bladet och går från norr till söder. Schweizisk hockey nu för hela slanten och vi börjar med ett möte i Biel. Hemmalagets form är ytterst tveksam efter att laget inkasserat sin fjärde raka förlust. Lyckligtvis ställs värdarna mot ett gäng Tigrar som gått kräftgång mer eller mindre hela säsongen. Gästerna har på bortais grejat en seger efter 60 minuter på de åtta senaste försöken och på de elva senaste besöken här har Biel vunnit tio av dessa. Ettan är inte skriven i sten men högst trolig.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Fribourg - Davos X
Två lag som förlorade i senaste omgången ska duellera härnäst. Fribourg fick se Calle Klingberg och company i Zug springa hem med en 3-2-seger i toppmötet. Detta trots att värdarna vann skotten med 35-19. Nya tag för Fribourg nu som ställs mot ett ganska svårmanövrerat Davos. De blågula besökarna fick visserligen smaka torsk mot Lugano nyligen men hade dessförinnan både besegrat Zug (två gånger om) samt grejat segrar mot Ambrì och Rapperswil såhär i juletid. Stora penseln är framme. 1X2 gäller.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Ambrì - Servette 2
Det slår gnistor om Servette just nu. Linus Omark, Henrik Tömmernes och gänget vinner inte bara matcher för tillfället utan öser också in mål. Hela 22 baljor på fyra kamper (samtliga segrar) har det blivit och nu ställs Örnarna mot Ambrì. Ett hemmalag som fullkomligt ramlade ihop mot Rapperswil i förra omgången och släppte fyra strutar innan första pausvilan. I dagsläget känns Servette bättre och kommer Genève-laget upp i samma standard som mot Biel, Lugano och Rapperswil tidigare detta år är det inte tu tal om att tvåan står sig fint allena.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. ZSC Lions - Lugano X
Zürich bjuder in till sista matchen för dagen. Lejonen från staden ligger med i toppen även om formen efter nyår är något tveksam. Förlusterna mot bottenlagen Ambrì och SCL Tigers är knappast prestationer som sätter skräck i ett stabilt Lugano. Gästerna reser hit med en 3-1-skalp i ryggen efter att Davos fått lämna ifrån sig samtliga poäng. Sett till lagen är det ingen större skillnad i slagkraft och nog finns det alla möjligheter i världen att vilt kämpande Lugano ska lösa poäng. Alla tecken får därför avsluta kvällens kupong.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Luleå
Bulans mannar är stabila och kommer visa no mercy mot ett Linköping helt utan självförtroende. Ettan bankas in i Norrbotten.

Varningens finger!
Oskarshamn
Färjestad är i en sämre period medan Oskarshamn växlat upp en aning efter sin hemska förlusttrend. Nyförvärven leverar och överlag ser Oket okej ut. Tvåan finns med på ett hörn tidigt.

162 rader
1. Rögle - Leksand 1x2
2. Luleå - Linköping 1
3. Färjestad - Oskarshamn 1x2
4. Brynäs - Djurgården 1x
5. EHC Biel - SCL Tigers 1
6. Fribourg - Davos 1x2
7. Ambrì - Servette 2
8. ZSC Lions - Lugano 1x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Lördag 9/1

9 Januari 2021 - 07:53

Blågul prägel på lördagens Powerplay som innehåller sju matcher från SHL samt en avslutande kamp från Hockeyallsvenskan. Flertalet hemmalag ser ut att överstreckas, känslan är att åtminstone en eller två ska kunna fällas. Rögle är emellertid ett en spik att luta sig emot på en klurig kupong. Nu kör vi!

Spelstopp: 15:14

POWERPLAY TIPS 9/1

1. Frölunda - Färjestad 1
Klassikermöte, eller “Derby”, som vissa anhängare till respektive lag vill få det till. Nåväl, dagens höjdpunkt är det iallafall, matchen mellan Frölunda och Färjestad. Göteborgarna hade inte mycket att sätta emot ett ramstarkt Luleå som tämligen enkelt kunde montera ned Rönnbergs adepter i torsdags. Vi kan antagligen förvänta oss ett helt nytt Frölunda denna lördag. Färjestad besegrade Rögle med 5-4 efter sudden i match som svängde fram och tillbaka i Karlstad. Olle Lycksell agerade förgrundsfigur med ett mål och två assist. På bortaplan är dock värmlänningarna mer vanskliga. Känslan är att Frölunda studsar tillbaka med en viktoria. Ettan spikas!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Luleå - Oskarshamn X
Vidare till ett vintervackert Luleå vars hockeylag får besök av fjolårets nykomling, Oskarshamn, som efter 16 raka nederlag nu har bärgat dubbla trepoängare i följd. 6-1-viktorian hemma mot Brynäs följdes upp av en imponerande 4-3-triumf på Hovet mot Djurgården. De nordamerikanska nyförvärven Bouma och Veronneau hade en bra afton och stod för fyra poäng tillsammans. Kan smålänningarna rida på vågen eller tar sviten stopp i Norrbotten? Luleå är såklart favoriter, men lär också streckas därefter. Vi plitar ner samtliga tecken och håller tummarna för gästerna.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Brynäs - Djurgården 2
Brynäs inkasserade en otroligt viktig trepoängare borta mot Linköping senast, trots att jumbon hamnade i ett tidigt 0-2-underläge. Starkt av “Tigrarna” att orka vända på skutan med tanke på lagets prekära läge och form. Gästrikarna var i ärlighetens namn spelmässigt underlägsna LHC, men spelade ett stabilt försvarsspel samtidigt som firma Rödin/Danielsson var effektiva framåt. Betydligt tuffare nu mot ett Djurgården som äntligen har börjat plocka poäng på resande skridsko. Om inte Brynäs höjer sig både ett och två snäpp bör DIF plocka tre poäng tillräckligt ofta för att spiktvåan ska vara försvarbar. Tvåan lämnas allena till spännande procent!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Malmö - Leksand 1
Efter en rad stabila insatser efter jul var det ett förvånansvärt blekt Leksand vi såg under torsdagskvällen. HV71 gjorde förvisso ett bra jobb som fick ner farten på masarna som inte fick igång maskineriet förrän i den sista akten. Peter Cehlarik hamnade i vanlig ordning i målprotokollet när LIF föll med 3-4 efter straffar. Malmö vände ett 0-1-underläge till seger mot Örebro och ser ut som ett helt nytt lag. Den nykomponerade nordamerikanska kedjan med Velono, Johnson och Howden tycks redan ha hittat fin kemi sinsemellan. Ettan ligger aningen närmare till hands, men klokast är nog att klicka i samtliga rutor. 1X2.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Rögle - Linköping 1
Rögle kryssade för andra matchen i följd då de fick med sig en poäng från bortamötet med Färjestad. Skåningarnas eminenta juniorback, Moritz Seider, var isens gigant med ett mål och tre assist. Tysken klev därmed upp på förstaplats i juniorernas poängliga. Linköping åkte på lagets sjunde raka torsk senast och är i enormt stort behov av målvakt och målskytt. Broc Little är alltjämt skadad vilket såklart bidrar till östgötarnas skrala produktion framåt. Att “Lejonen” ska orka rubba hemmastarka Rögle är högst osannolikt, men då ettan streckas till månen plockar vi ändå med ett potentiellt rensarkryss.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Örebro - HV71 2
På tal om tunga tapp så hamnar vi osökt i Närke där Örebro inte har lyckats bibehålla deras fina form sedan Mattias Bromé stack över Atlanten. ÖHK har faktiskt endast vunnit två av de fem senaste fighterna och agerade ruskigt tamt i förlusten borta mot Malmö häromdagen. HV71 tog en livsviktig tvåpoängare mot Leksand tidigare i veckan. Marcus Svensson, vars kontrakt med HV går ut i helgen, var lysande mellan stolparna samtidigt som Filip Sandberg fortsätter att ösa in mål framåt. Smålänningarnas powerplay är bäst i SHL medan Örebro har sämst boxplay. Känslan är att gästerna ska kunna ruska om närkingarna som just nu övervärderas. Vi chansar bort favoritettan – X2!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Skellefteå - Växjö 1
Returmöte mellan dessa kombattanter som möttes i Kronobergs län häromdagen. En match som inte innehöll speciellt många målchanser men som Lakers ändå kontrollerade. Viktor Fasth hade en ganska lugn kväll i kassen och kunde inkassera säsongens fjärde nolla. Tuffare utmaning under lördagen då Växjö inte har rosat marknaden på resande skridsko. Hemma i Västerbotten har SAIK plockat minst en poäng i fyra av fem möten med smålänningarna. Vi lutar aningen mer åt vänster och nöjer oss med 1X i Skellefteå Kraft Arena.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. AIK - BIK Karlskoga 1
Kupongen når dess slutdestination i huvudstaden där AIK har blandat och gett under säsongen. Stockholmarna tycktes vara riktigt på gång med fem raka segrar och en stekhet förstakedja som pumpade in poäng. Firma Heinerö, Johnsson och Lindholm bidrar fortsatt offensivt, men som lag har Gnaget torskat tre sista fyra och innehar en plats i ingenmansland. BIK Karlskoga huserar i toppen av tabellen, men såg inte speciellt bra ut i dubbelmötet med Kristianstad tidigare i veckan och är betydligt sämre på främmande is. Ovisst på Hovet. Gaffeln gör jobbet, etta-tvåa!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Frölunda
Något kassaskåpssäker för Frölunda törs vi inte utlova, men då kupongen kryllar av potentiella skrällar gäller det att att försöka hitta ett par värdespikar. Frölunda är normalt stabila hemma i Göteborg och ettan till omkring 50-55 en intressant spik.

Varningens finger!
HV71
HV svarade för fyra bra perioder mot Leksand och fick med sig två poäng från dubbelmötet. Filip Sandberg är i fin målform och kan mycket väl skjuta Örebro i sank!

144 rader
1. Frölunda - Färjestad 1
2. Luleå - Oskarshamn 1x2
3. Brynäs - Djurgården 2
4. Malmö - Leksand 1x2
5. Rögle - Linköping 1x
6. Örebro - HV71 x2
7. Skellefteå - Växjö 1x
8. AIK - BIK Karlskoga 12

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Fler inlägg: