MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Tisdag 12/11

11 November 2019 - 22:08

Tisdagens Powerplay domineras av sex spännande åttondelsfinaler från Champions Hockey League. Av de fem svenska bidragen ska fyra kampera mot varandra där holmgången mellan Färjestad och Frölunda smäller extra högt. Dessutom gästas kupongen av två matcher från schweiziska National League. Analysen är redo, häng med!

Spela på Powerplay - klicka här!


Spelstopp: 17.59


1. Färjestad - Frölunda 1
Första anhalt är ”Kaffekokaren” i Karlstad där fjolårets mästare i både CHL och SHL kommer på besök. Frölundas bortaspel stod inte riktigt att känna igen innan uppehållet. Västkustlaget har exempelvis inte tagit en trepoängare i SHL på drygt en månad. Med spelare som Lasch, Lundqvist och Rakhshani finns såklart eldkraft till att bemästra samtliga kvarvarande lag i CHL. Färjestad är allt som oftast urstarka i Värmland, bästa hemmalaget i SHL faktiskt. Forwardsuppsättningen är jämförbar med Frölundas och när ettan ger bäst betalt hamrar vi dit spiken.


2. Skellefteå - Djurgården 1
Uppe i Västerbotten brukar Djurgården trivas riktigt bra. Stockholmarna har faktiskt bättre statistik mot SAIK i Skellefteå Kraft Arena än hemma på Hovet. Senast Robban Ohlssons kaminer var här blev det dock förlust. Det svartgula hemmalaget har inte prenumererat på trepoängare den senaste tiden. Två till antalet på sju försök skrämmer inga huvudstadsmän. DIF är fortsatt decimerat på grund av avstängningar och skador. Med det i åtanke får hemmalaget gälla som favoriter även om samtliga tecken inte är någon dum idé.


3. Bern - Luleå 1
Samtliga tecken plockas inte med i den schweiziska huvudstaden eftersom att Luleå ser ut att bli väl högt streckade. Norrbottningarna reser till Bern utan skadade Petter Emanuelsson och lagets ankare Erik Gustafsson. Tufft för ”Bulans” manskap som här ska försöka bemästra fjolårets schweiziska mästare. Kari Jalonens björnar har inte lyckats följa upp guldet med en bra start i ligaspelet då de faktiskt befinner sig under slutspelsstrecket. Kvalitet finns det dock gott om i exempelvis Arcobello, Ebbett och Mursak. Ettan betalar riktigt bra och lämnas därmed allena på en lurig kupong.


4. Plzen - Lausanne 1
Lurigt är det på förhand i tjeckiska Plzen när schweiziska Lausanne gästar. Lejonen från alpnationen återfinns på en imponerande tredjeplats i ligan. Formen är dock något tveksam då de kommer från två raka nederlag mot Davos. Plzen ligger tvåa i inhemska Extraliga just bakom Sparta Prag. Läget i truppen lovar gott då bara backarna Jank och Pulpan saknas. I kraft av hemmaplan får Indianerna gälla som favoriter. Garderingar är dock högst välkomna.


5. Tappara - Zug 2
Vi styr skutan mot Finland och hamnar i Tammerfors där Tappara är baserade. Rautakorpis manskap toppar finska Liiga och utsikterna för att minst upprepa fjolårets semifinal är mycket goda. Dan Tangnes bossar fortfarande över Zug och har den här säsongen Klas Östman vid sin sida. Duon har emellertid inte lyckats få ut den kapacitet laget besitter så här långt. En sjätteplats i ligan är inte godkänt när man förfogar över spelare som Carl Klingberg, Oscar Lindberg och Raphael Diaz. Värdarna verkar bli hårt åtgångna och med tanke på spetsen i Zug är det läge att gå för den högra halvgarderingen. X2.


6. Augsburger - EHC Biel 2
Schweiz fjärde och sista bidrag är storlaget Biel-Bienne som härstammar från kantonen Bern. EHC har öppnat ligan på ett utomordentligt sätt och skuggar Zürich i tabelltoppen. Mot tyska överraskningslaget Augsburger ska de rödgula schweizarna vara megafavoriter till avancemang. Formen talar också för gästerna som senast bortabesegrade Lugano och nyligen också lagt självaste Zürich på rygg med 4-3. Det enda som talar emot är Damien Brunners frånvaro på grund av skada, men här finns nog med spets för att avstyra Augsburger. Tvåan spikas!


7. Fribourg - Servette X
Över till västra Schweiz där staden Fribourg ligger vackert beläget vid floden Gottéron. Drakarna, som hemmalaget kallas, har efter en tung inledning fått fason på spelet och därmed krupit närmare lagen ovanför strecket. Formen är lysande med tre raka segrar. Viktor Stålberg är Fribourgs näst bästa poängplockare efter backen Ryan Gunderson som i fjol lirade för Brynäs. Servette återfinns på en fjärdeplats i tabellen och är i grunden snäppet vassare, framförallt om man tittar på bredden i laget. Här hemma i draknästet är dock de svartklädda inte lätta att tas med. Vidöppen historia där samtliga tecken ritas ner i ett tidigt skede.


8. ZSC Lions - Lugano 2
Sista bataljen på kupongen hämtas från alplandets största stad, Zürich. Rikard Grönborg är ny huvudtränare för i år och den forna blågula förbundskaptenen har lyckats locka till sig Marcus Krüger som efter nio säsonger är tillbaka i Europa. Lions leder ligan och har alla ingredienser som behövs för att gå riktigt långt i ett framtida slutspel. Lugano återfinns i mitten av tabellen och får helt klart gälla som underdogs här. I laget finns dock ett par intressanta namn där framförallt Linus Klasen sticker ut. Värdarna streckas just nu till närmare 80 procent vilket såklart är helt absurt. Rensartvåan är ett spännande tecken att inleda med.


Kupongens kassaskåp


EHC Biel
På denna kluriga kupong finns inga givna kassaskåpssegrar. Biel ska dock anses ha stora chanser borta mot det tyska bottenlaget Augsburger som dessutom kommer med iskall form. Helt okej tvåa till skaplig procent.


Varningens finger!


Lugano
Lugano är ett lag som ZSC haft problem med förut. När lagen möttes i Lugano för en månad sedan vann Klasen och company med 3-1. Nu är det bortais som gäller, men till rådande värde ska tvåan synas i alla lägen. Forza HCL!


162 rader
1. Färjestad - Frölunda 1
2. Skellefteå - Djurgården 1X2
3. Bern - Luleå 1
4. Plzen - Lausanne 1x2
5. Tappara - Zug x2
6. Augsburger - EHC Biel 2
7. Fribourg - Servette 1x2
8. ZSC Lions - Lugano 1x2

Spela på Powerplay - klicka här!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
16:00  Barcelona - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 1
2.07
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Thorengruppen - Lund
Innebandy - Superligan Dam - Över 9,5 mål
1.83
14:00  Valladolid - Alaves
Fotboll - La Liga - 1
2.40
14:30  Östersund - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp -1
2.15
15:00  Tingsryd - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.70
15:00  Southampton - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.82
17:30  Wolverhampton - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1
1.75
17:30  Malmö FF - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.75
20:15  Arsenal - Leicester
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.15
21:00  Real Sociedad - Huesca
Fotboll - La Liga - 1
1.68
21:00  Lyon - Monaco
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.70
18:30  Brighton - WBA
Fotboll - Premier League - 1
1.79
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 25/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 25 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
15:00  V75 Tips Solvalla 25/10
Insats: 1080 kr - DrTrav

Livestreaming