MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Torsdag 20/2

19 Februari 2020 - 22:23

SHL, DEL och Get-ligaen står på menyn när det är dags att greppa tag i torsdagens Powerplay. I den svenska högstaligan har mer eller mindre samtliga lag något att spela för även om det ser hopplöst ut för Leksand och Oskarshamns del. Huvudnumret hämtas från Karlstad och rivalmötet mellan Färjestad och Frölunda. Vi går för åtta rätt!

Spela på Powerplay - klicka här!


Spelstopp: 18:59. Powerplay tips 20/2.


1. Djurgården - Leksand X
Kupongen inleder på klassiska Hovet dit ett uträknat Leksand kommer på besök. “Tuffe-Uffe” Samuelsson har inte fått ordning på masarna som sladdar efter rejält i tabellen. Hela 15 pinnar skiljer upp till Linköping på säker mark och det får anses vara några poäng för mycket. Djurgården går för sin tolfte raka seger på hemmais, och då snackar vi ligaspel. Stockholmarna stod för en direkt svag insats borta mot Skellefteå och bjöd återigen på alldeles för många klara målchanser som SAIK skickligt tog till vara på. Kan den insatsen sitta kvar i huvudet nu månne? Hursomhelst kan en rådande streckning omkring 85 procent på värdarna inte köpas. Plita dit samtliga tecken omgående.


2. HV71 - Örebro 1
Örebro reser till norra Småland med tre raka nederlag i ryggen. Närkingarna har tappat rejält med mark i tabellen och återfinns nu först på en sjundeplats. Två pinnar bakom dem huserar HV71. Stefans Lundhs tjurar stod för en likgiltig insats i Vida Arena i tisdags när Växjö tämligen enkelt vann med 5-1. Upp till bevis nu för Jönköpings stolthet som inte har råd att gå på pumpen om drömmen om en direktbiljett till kvarten ska leva vidare. I bortalägret är Kristian Näkyvä alltjämt out medan HV71 har frågetecken på Alexander Bergström. Formen talar ändå för smålänningarna i Kinnarps Arena. Strecka från vänster.

 
3. Färjestad - Frölunda 1
Varken Färjestad eller Frölunda kan känna sig helt säkra på en kvartsfinalplats riktigt än. Från andraplacerade FBK ner till sjuan Örebro skiljer nämligen bara sex poäng. Räkna med att båda lagen kommer att försöka maxa sin prestation och matchen torde kunna spelas i ett högt tempo. Färjestad brukar ha lätt för Frölunda i “Kaffekokaren”, VF har endast mäktat med en viktoria under ordinarie tid på nio trippar hit. Gästerna har dessutom ett par viktiga kuggar på skadelistan. Bra värde på ettan som därmed lämnas allena i Karlstad.


4. Linköping - Luleå 2
Linköping får finbesök av självaste ligaettan Luleå under torsdagskvällen. Det är en motståndare som de vita lejonen haft svårt för de sista åren. Norrbottningarna glänser med hela sex raka triumfer inbördes. Det ska dock nämnas att “Bulans” björnar inte har levererat sin bästa hockey under de senaste veckorna. Mot Malmö lyckades Luleå vända ett 2-3-underläge till seger under matchens slutskede, men det var dels på grund av ett par tveksamma domlslut samt några dåliga utvisningar från Malmös sida. LHC kämpar och sliter, men frågan är hur långt det räcker mot ett skickligare Luleå. Börja med tvåan och gardera efter plånka.


5. Rögle - Växjö 1
Vi reser vidare ner till landets sydligare delar där Rögle kämpat sig tillbaka upp på en tredjeplats i tabellen. Skåningarna har tagit fem trepoängare i följd och blir att räknade med i ett stundande slutspel. Tränare Abbott får numera produktion av tre kedjor där framförallt tyske Dominik Bokk tagit enorma kliv sedan JVM. Ett hungrigt och desperat Växjö körde över HV71 på hemmais i tisdags. Skönt för Sam Hallam och company som tidigare åkt på tre torsk mot rivalerna. I och med att Brynäs fick på näbben av Linköping senast har Lakers att gyllene läge att kravla sig in i slutspelet den bedrövliga säsongen till trots. Hemma i Catena Arena får ändå Rögle förtroendet först. Tvåan är ett bra komplement om kulorna räcker.


6. Oskarshamn - Skellefteå 2
Innan vi drar vidare ut i Europa stannar vi till i Oskarshamn där nykomlingarna ser ut att få försöka kvala sig kvar i finrummet. Tolv pinnar upp till LHC med 30 kvar att spela om känns väl mycket för “Perra” Johnssons mannar. Skellefteå flyger fram på isen för tillfället. Västerbottningarna reser till den sm��ländska kusten med fem raka vinster i bagaget. Gustaf Lindvall har varit rena rama väggen i kassen och framåt har Jocke Lindström hittar formen igen. Tvåan är högst trolig i Be Ge Hockey Center och garderas enbart på grund av att den streckas hårt.


7. Augsburger - Eisbären 1
Över till tyskland där vi bjuds på ett ovisst möte mellan Augsburger och Eisbären i DEL. Sett hur lagen presterat den senaste tiden är det fördel för gästerna från Berlin som vunnit fyra raka fighter. Vinsterna över topplagen München och Mannheim imponerar extra mycket. Bland spelarna som utmärkt sig mest hittar vi landslagsspelaren Marcel Noebels och Austin Ortega som har ett förflutet i SHL. Augsburger är i sin tur ett av ligans bästa lag på hemmais där de vunnit nio av de elva senaste fighterna. I DEL prioriteras knappast försvarsspelet vilket gör gaffeln till ett bra alternativ i Curt-Frenzel-Stadion.


8. Stjernen - Lillehammer 2
Lillehammer ser ut att kunna bli en trevlig värdespik när gänget från 1994 års OS-stad rester till Fredrikstad för att ge sig i kast med Stjernen. Lillehammer har tagit 15 poäng fler än Stjernen som dessutom har för vana att gå på pumpen mot topplagen i Get ligaen. Hemmalaget har dessutom ingen vidare form då de endast plockat två pinnar på de tre senaste omgångarna. Att jämföra med med Lillehammer som kommer från två raka storvinster mot Manglerud (4-0) och Gruner (9-0). Spiktvåan rundar av kupongen på ett bra sätt.


Kupongens kassaskåp


Färjestad
Någon kassaskåpssäker vinnare är kanske inte FBK, men värdet på värmlänningarna ser smarrigt ut. Mackan Nilsson och company brukar trivs fint hemma mot Indianerna. Etta!


Varningens finger!


Leksand
Ett brutalt överstreckat Djurgården måste såklart garderas även om det är jumbon Leksand som står för motståndet på Hovet. Till rådande procent ska X2 synas på stört!


144 rader
1. Djurgården - Leksand 1x2
2. HV71 - Örebro 1x
3. Färjestad - Frölunda 1
4. Linköping - Luleå 1x2
5. Rögle - Växjö 12
6. Oskarshamn - Skellefteå x2
7. Augsburger - Eisbären 12
8. Stjernen - Lillehammer 2

Spela på Powerplay - klicka här!


Powerplay tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
16:00  Barcelona - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 1
2.07
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Thorengruppen - Lund
Innebandy - Superligan Dam - Över 9,5 mål
1.83
14:00  Valladolid - Alaves
Fotboll - La Liga - 1
2.40
14:30  Östersund - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp -1
2.15
15:00  Tingsryd - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.70
15:00  Southampton - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.82
17:30  Wolverhampton - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1
1.75
17:30  Malmö FF - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.75
20:15  Arsenal - Leicester
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.15
21:00  Real Sociedad - Huesca
Fotboll - La Liga - 1
1.68
21:00  Lyon - Monaco
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.70
18:30  Brighton - WBA
Fotboll - Premier League - 1
1.79
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 25/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 25 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
15:00  V75 Tips Solvalla 25/10
Insats: 1080 kr - DrTrav

Livestreaming