Powerplay Tips Torsdag 25/3

Publicerad på 25 Mar 2021 - 11:33

MrHockey

MrHockey

25 Mar 2021 - 11:33

Spännande Powerplay-kupong med något för alla! Streckdramatik i SHL, slutspelsmatcher i Hockeyallsvenskan samt SM-finalen på damsidan står inledningsvis på agendan. På tysk mark knyts därefter kupongen ihop med två tuffa matcher. Vi drar igång kvällen med en spännande duell på Hovet. Analysen är redo, nu åker vi!

Spelstopp: 17.59

POWERPLAY TIPS 25/3

1. Djurgården - Linköping X
Linköping är alltjämt indragen i bottenstriden och trots fyra raka segrar måste Lejonen fortsatt se upp då både Brynäs och Linköping har närkontakt med östgötarna. LHC har inte spelat hockey på nästan två veckor och det ofrivilliga corona-uppehållet kom minst sagt olägligt med tanke på framgångarna innan brejket. Frågan är dessutom hurt statusen är på de drabbade killarna hos gästerna. Djurgården känns tämligen cementerade i playin-området och stockholmarna bör varken kunna avancera uppåt eller riskera att tappa sin åttondelsfinalplats. X2 ligger närmast till hands på Hovets is.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Oskarshamn - HV71 1
Det blir negativt kvalspel för HV71 lite längre fram i vår efter att gästerna torskat sin nionde (!) raka match då Leksand vann med 6-0 i Husqvarna Garden. En kölhalning utan dess like och Tjurarna såg stundtals totalt ointresserade ut. Nu ska Lillis försöka gjuta mod i grabbarna då Oskarshamn står som opponent. Fjolårets nykomlingar fick med sig två brutalt viktiga poäng från bortamatchen mot Malmö där Oket också såg bitvis bra ut. Filander bör definitivt kunna motivera sitt manskap till tusen när det vankas Smålandsderby och nya extremt viktiga poäng på spel i kampen om att slippa möta just Jönköpings-laget i kvalet. Ettan kan gott stå ensam.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Rögle - Leksand 2
Toppmöte i Ängelholm härnäst då Rögle och formstarka Leksand går i klinch. Masarna är efter just Rögle bäst i klassen när det kommer till spel på resande fot. Björn Hellkvist har fått ihop sitt lag på ett sensationellt sätt och visst kliver LIF in i ett kommande slutspel som en outsider. I hemmalägret är Lesund åter spelklar. I övrigt saknas LaLeggia, Brithén, Gélinas samt Erik Andersson av olika anledningar denna torsdag. För Leksands del saknades bland annat Ashton, Camper och Karlsson mot HV71 men det spelade ingen som helst roll då dalalaget pulveriserade HV med 6-0. Senast gästerna var i Ängelholm vann laget och nog ska gästerna även kunna vinna denna batalj. X2 testas i Catena Arena.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Södertälje - Västervik X
I Hockeyallsvenskan är det kvartsfinaler som gäller och för Västerviks del tappades 2-1 till 2-4 i match 1 och därmed uppförsbacke för Karlin och hans grabbar. Södertälje var genomgående starka och har också ett finfint lag där förstalinan med Olesen-Gustafsson-Lindbäck sticker ut. Jussi Rynnäs har klivit fram till en stabil och matchvinnande målvakt för Kringlorna vilket såklart är av enorm vikt i ett tajt och ovisst slutspel. Svårtippat återigen i Scaniarinken där alla tecken tidigt tar plats.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. BIK Karlskoga - Västerås 2
Västerås fick en osannolikt usel start på sin kvartsfinalduell med Karlskoga. 0-3 i baken redan efter sex minuter gjorde att uppförsbacken blev för brant och Paananen-Ivarssons mannar kunde inte återhämta sig efter chocken. Sett till spelet i andra- och tredje perioden blev det allt jämnare och VIK har absolut kapacitet att störa BIK. Bergman och Jesper Johansson är en tung duo att möta likväl som Hetta/Hilding. Värmlänningarna är såklart favoriter över fem matcher men här siktar vi in oss på en skräll från de gulsvarta i jakten på större stålar.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Brynäs D - Luleå D 2
Det är äntligen dags för final i SDHL. Grundseriens två bästa lag har också i slutspelet visat att man är bäst och nu drabbas Brynäs och Luleå samman. Gävle-laget har hittills inte gått på pumpen i slutspelet och inte helt oväntat var det firma Bouveng - Stalder som låg bakom de fyra målen i 4-0-segern mot HV71 i sista semifinalmatchen. Tillsammans med spelare som Mrazova, Nylén Persson och Krizova har värdarna förutsättningar att störa Luleå men känslan är ändå att norrbottningarna är en nivå upp. Norrbottningarna har varit magiskt bra hela säsongen och sett över de 27 senaste matcherna har laget noterats för 26 (!) vinster. Luleå har vunnit sex av de sju senaste inbördes och nu kommer den åttonde. Tvåa.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Kölner - Th. Sabo X
Efter sju raka förluster kunde så äntligen Nürnberg aka Thomas Sabo nypa en seger i ligaspelet. 7-3-vinsten mot Iserlohn var en rakt igenom stabil insats där förtakedjan med Schmolz-Adam-Brown stod för åtta poäng tillsammans. Kölner huserar i botten av den norra serien och har inför denna fajt två raka förluster på egen is. Tidigare Mora-spelaren Jason Akeson har varit framstående i hemmalägret och ligger med sina 26 assist tvåa i assistligan i hela DEL. I övrigt finns ändå mer att förvänta av spelare som Zalewski, Sill och Marcel Müller. Alla tecken testas.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Wolfsburg - Mannheim 2
Vi avrundar från bilstaden Wolfsburg där stadens Grizzlybjörnar ska slåss mot Mannheims Örnar. Gästerna spelade så sent som igår en tuff match mot Bremerhaven och föll något överraskande. Efter 26 omgångar har gästerna ändå nypt flest poäng av samtliga lag i ligan. Ruggigt starkt. Hemmalaget är formlösa och har fått skrinna av isen vid fem av de sex senaste tillfällena utan seger. Inbördes har ändå en del resultat varit med värdarna och även om Mannheim vunnit fem av de åtta senaste så har det vid de flesta fall varit spelmässigt jämna och spännande matcher. Gaffeln (etta-tvåa) blir sista lösningen denna lönetorsdag.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp!
Luleå D
Brynäs är bra denna säsong men räcker ändå inte riktigt till i konkurrensen med SDHL:s överlägset bästa hockeylag. Tvåan i Gästrikland är stabil och bara spika av.

Varningens finger!
Västerås
Vaknar VIK på rätt sida denna gång och är med från start ska absolut de gulsvarta kunna störa Karlskoga hela vägen in i kaklet. Högersidan i Nobelhallen ska med ögonaböj.

144 rader
1. Djurgården - Linköping x2
2. Oskarshamn - HV71 1
3. Rögle - Leksand x2
4. Södertälje - Västervik 1x2
5. BIK Karlskoga - Västerås x2
6. Brynäs D - Luleå D 2
7. Kölner - Th. Sabo 1x2
8. Wolfsburg - Mannheim 12

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto