MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Torsdag 27/2

26 Februari 2020 - 21:00

I tisdags kom vi rätt på de flesta matcherna och belönades med åtta rätt! Eftersom både Leksand och Västervik skrällde i sina respektive fajter blev det även en fin utdelning på 9200 kronor. Grattis till er som ryggade! SHL-hockey på agendan även denna torsdag. Samtliga 14 lag hittar in på kupongen som dessutom kryddas med en head-to-head-fight från Linköping. Lycka till!


Spelstopp: 18:59. Powerplay tips 27/2.


1. Färjestad - Rögle 1
Vi inleder i “solstaden” där två lag som ser ut att göra upp om andraplatsen bakom Luleå stöter på varandra. Färjestad är ligans målgladaste gäng vilket inte är så konstigt med tanke på den offensiva urkraft som finns hos värmlänningarna. Förstakedjan med Nilsson, Viksten och Rydahl är kanske hela SHL:s bästa kedja för tillfället. SHL:s bästa back spelar i Rögle BK och heter Kodie Curran. På 41 spelade matcher har Curran noterats för 44 poäng, näst flest i ligan efter nämnda Nilsson i FBK. Det tenderar att bli både målglatt och jämnt mellan dessa kombattanter. Knapp fördel FBK, men här ska det helst garderas hela vägen över.

2. Leksand - Växjö 2
Ett Leksand fullproppat med juniorer reste ner till Scandinavium och grejade en 5-2-viktoria mot ett överraskade blekt Frölunda. Masarnas insats var dock lysande och ynglingarna skötte sig på ett utmärkt sätt. Inte så förvånande kanske med tanke på att Leksands J20-lag toppar Sveriges bästa juniorserie. Men, det man ska komma ihåg är att det allt som oftast är lättare att debutera på bortais och väldigt svårt att göra två bra matcher i följd som junior i SHL. Växjö kommer från en halvdan insats hemma mot Luleå (förlust 1-3). Spelmässigt har ändå Lakers sett aningen bättre ut de sista tre omgångarna, utan någon vidare utdelning. För Sam Hallam och company är poängen livsviktiga i kampen kring slutspelsstrecket. Känslan är Leksands svit på två raka får ett abrupt slut i Tegera Arena. Tvåa!

3. HV71 - Djurgården 1
Djurgårdens segersvit hemma på Hovet fick minsann inget abrupt slut. Stockholmarnas 3-2-vinst hemma mot Brynäs var lagets 13:e raka på hemmabana, ett nytt klubbrekord. Bortaliret är dock något helt annat. Sett till de 15 senaste omgångarna är inte DIF bättre än tia i bortatabellen. Inte godkänt med tanke på deras ambitionsnivå. HV71 lyckades inte få med sig några poäng borta mot Skellefteå. Trots en bra insats och 32 skott mot Gustaf Lindvall vann SAIK med 2-1. Känslan är att smålänningarna får sin revansch nu och ettan kan lämnas solo upp till 50 procent.


4. Luleå - Oskarshamn 2
Serieledande Luleå har elva pinnar tillgodo på Färjestad och Rögle som jagar bakom. Förstaplatsen känns mer eller mindre cementerad vilket också har märkts på “Bulan” Berglunds matchuttaginingar. Halvskadade spelare har beordrats vila och borta mot Växjö saknades exempelvis Einar Emanuelsson och Attu Ilomäki. Den sistnämnda ska dock vara redo för spel mot Oskarshamn. IKO kan blicka tillbaka på en fin prestation hemma mot Färjestad där de fick med sig en poäng. Luleå borta är såklart ytterligare en nivå svårare, men då ettan just nu streckas till 90 procent får tvåan plats som en potentiell megarensare.

5. Brynäs - Skellefteå X
Skellefteå reser söderut med vind i seglet. Västerbottningarna fortsätter att ånga på och tävlar nu på allvar om en topp 4-plats. Gustaf Lindvall har spelat enormt bra mellan stolparna under hela säsongen och torde vara nära en plats i landslaget. Här övervärderas dock SAIK av PP-tipparna. Brynäs har trots allt imponerat på hemmais, undantaget hemma mot LHC förra veckan. Firma Rödin/Scott har steppat upp sett till de senaste omgångarna och Emil Molin ser bra mycket bättre ut i BIF än i Malmö. Den överstreckade tvåan skippas - 1X!


6. Örebro - Malmö 1
Vidare till Närke och Behrn Arena där Örebro fortsatt söker en högre lägstanivå i spelet. Mot Djurgården hemma såg det bitvis riktigt bra ut och Erikssons manskap vann också följaktligen med 5-2. Borta mot Rögle kom de dock inte alls upp i nivå. Något att slipa på för tränartrojkan inför slutspelet. På tal om dålig lägstanivå såg Malmö rent av urusla ut hemma mot LHC. Ingen energi, vilja eller glöd syntes till. Rödhökarna ska vara väldigt glada över poängen de ändå fick med sig via 3-4-torsk i sudden. Den vänstra halvgarderingen torde räcka långt.


7. Linköping - Frölunda 2
Linköping fick med sig två viktiga pinnar från Skåneland i tisdags. Både Växjö och Brynäs kammade samtidigt noll vilket gör att östgötarna fortsatt har häng på tiondeplatsen. Tränare Robertson får dock klara sig utan Sam Lofquist under de kommande fem matcher. Amerikanen fick fem matchers avstängning för att ha knuffat den ena linjedomaren. Frölunda är helt ur slag just nu, framförallt på bortais där förlusterna stått som spön i backen. LHC har frågetecken på målman Gustavsson och backen Junland. Frölunda är klart bättre i grunden och får gälla som knappa favoriter. Alla tecken smakar dock klart bäst.

8. Broc Little - Joel Lundqvist X
Det hela avslutas med en målduell mellan Linköpings målmaskin och tillika hela SHL:s skyttekung Broc Little och Frölundas hyllade kapten Joel Lundqvist. Little har gjort 21 strutar denna säsong. Det motsvarar en femtedel av östgötarnas totala målskörd. Lundqvist 15 mål är även det imponerade, men i samband med Frölundas dåliga form har även Joels målskytte bleknat. Krysset under 50 procent är en given utgång. Ettan kompletterar på ett bra sätt.

Kupongens kassaskåp


HV71
Knappast ett kassaskåp, men då kupongen är väldigt klurig i övrigt får HV fullt förtroende på hemmaplan mot bortasvaga Djurgården.


Varningens finger!


Oskarshamn
Ettan i Luleå må vara trolig, men upp mot 90 procent är den knappast motiverad som spik. Plocka med tvåan i värdejaktens namn!


144 rader
1. Färjestad - Rögle 1x2
2. Leksand - Växjö 2
3. HV71 - Djurgården 1
4. Luleå - Oskarshamn 12
5. Brynäs - Skellefteå 1x
6. Örebro - Malmö 1x
7. Linköping - Frölunda 1x2
8. B.Little - J.Lundqvist 1x


Powerplay tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
16:00  Barcelona - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 1
2.07
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Thorengruppen - Lund
Innebandy - Superligan Dam - Över 9,5 mål
1.83
14:00  Valladolid - Alaves
Fotboll - La Liga - 1
2.40
14:30  Östersund - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp -1
2.15
15:00  Tingsryd - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.70
15:00  Southampton - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.82
17:30  Wolverhampton - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1
1.75
17:30  Malmö FF - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.75
20:15  Arsenal - Leicester
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.15
21:00  Real Sociedad - Huesca
Fotboll - La Liga - 1
1.68
21:00  Lyon - Monaco
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.70
18:30  Brighton - WBA
Fotboll - Premier League - 1
1.79
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 25/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 25 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
15:00  V75 Tips Solvalla 25/10
Insats: 1080 kr - DrTrav

Livestreaming