MrHockey

Powerplay Tips Torsdag 28/11

27 November 2019 - 17:45

Full omgång i SHL där samtliga matcher återfinns på Powerplay-kupongen. Bland annat finns både ett Skåne- samt Smålandsderby att sätta tänderna i. En svensk klassiker går dessutom av stapeln på Hovet mellan Djurgården och Leksand. Med avslutningen i Karlstad tillkommer förutom huvudmatchen, Färjestad - Skellefteå, också en head-to-head-kamp mellan Åslund och Wingerli. Nedsläpp sker i Gävle! 

Spela på Powerplay - klicka här!


Spelstopp: 18.59


1. Brynäs - Linköping X
I Monitor ERP Arena inleder vi kvällens hockeyfest. För Brynäs del har formen så sakteliga kommit krypande. Gästrikelaget har fått se sitt målvaktsförvärv Ersson dominera mellan stolparna och när laget besökte Malmö senast var disciplin och arbetsinsats hundraprocentig. Linköping har varit en besvikelse i inledningen av säsongen. Östgötarna har dock visat bitar av kvalité på slutet där samtidigt Pajen Persson från sin sportchefsstol visat handlingskraft. Helewka, Lofquist samt Kärki är starka nyförvärv minst sagt. Detta kommer bli ett ställningskrig med oviss utgång. Alla tecken bör därför få utrymme.
bet365-odds 1X2: 1.95 - 4.10 - 3.20
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


2. Djurgården - Leksand 2
Är det dags nu Leksand? Formen hos masarna är urusel och poängen har uteblivit helt sedan landslagsuppehållet. Laget i sig är ändå tämligen vasst och det finns i alla matcher någon form av embryon till kvalité. Noterbart är att leksingarna på de fyra senaste matcherna skjutit 107(!) skott och bara mäktat med två mål på dessa. Orimligt dåligt! Djurgården vann mot Växjö senast vilket faktiskt bara var lagets andra skalp på nio tävlingsmatcher. Fjolårsfinalisterna har därmed en hel del att fundera på även dem. Med en tvåa som garanterat kommer bli understreckad ska pennan fattas från höger även om en helgardering rekommenderas.
Unibet-odds 1X2: 1.56 - 4.60 - 4.90
Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!

3. Frölunda - Oskarshamn 1
Nästjumbon Oskarshamn stöter här på ordentlig patrull. Frölunda i Scandinavium är en utmaning för vilket lag i Europa som helst. Smålänningarna tog dock gruvlig revansch på Färjestad i lördags. Alla minns 12-0-krossen från värmlänningarnas sida men nu löste nykomlingen en fin 3-2-triumf. Gästerna har dessutom breddat laget inför fortsättningen. Både Engström och Bodie som närmast kommer från Växjö är tillgängliga här. Roger Rönnbergs indianer maler på i toppen. Hockeyarmén från västkusten är omutliga just nu och öser på med en brutal offensiv. Trolig etta men som alltid finns det risk att storlag blir för bekväma och när X2 tillsammans ser ut att streckas under 20 procent MÅSTE denna drabbning garderas hela vägen. Underbart värde på bortalaget så det är värt att chansa och helgardera!
bet365-odds 1X2: 1.26 - 6.00 - 9.00
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


4. Luleå - Örebro 1
Kupongens crème de la crème-möte ska spelas på nordliga breddgrader. Både Luleå och Örebro ångar på i toppen av SHL-tabellen och för Eriksson-Jönssons rödvita lag är det nu en position allra högst upp som gäller. Närkingarna besteg toppen efter en utomordentligt god prestation i Kinnarps Arena under tisdagen (4-1-seger mot HV71). Björnarna från Norrbotten hade lekstuga i två perioder mot Leksand senast. Överlag känns värdarna ruskigt tunga och framåt våren kan Luleå mycket väl vara laget att försöka besegra i jakten på pokalen. Några dagars extra vila kan vara skillnaden här och därför får hemmagänget förtroendet. 1X duger.
Unibet-odds 1X2: 1.83 - 4.10 - 3.70
Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


5. Rögle - Malmö 1
Ett stekhett Skånederby stundar. Formen hos Rögle är visserligen sådär men nu får i alla fall ängelholmarna en del att glädjas åt. Leon Bristedt kommer åter skrinna ut på isen och detsamma gäller med stor sannolikhet Daniel Zaar som förväntas vara tillbaka här. Redhawks föll mot Brynäs senast. 0-2-förlusten var faktiskt inte så mycket att säga om och för Anderssons gäng är det bara nya tag som gäller nu. I en kokande ”Hajtank” ska ändå RBK hållas högst. Värdarna vann dessutom säsongens första derby på Malmöis. Bra etta till fin procent.
bet365-odds 1X2: 1.95 - 4.10 - 3.20
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


6. Växjö - HV71 X
Smålandsbatalj nu! Vida Arena bjuder in till möte mellan Växjö och HV71 där bägge klubbarna noterats för förluster på slutet. Lakers har som bekant inte gått som planerat under hösten. En del stora frågetecken har cirkulerat, framförallt kring målvaktsposten, i hemmalägret. Sportchef Evertsson valde därför att hämta in Erik Källgren från AHL-laget Tucson. Dessutom har som tidigare nämnts Jonas Engström samt Mathew Bodie lämnat laget. HV har över tid klättrat i tabellen. Gästerna känns stabila och gör sällan två dåliga matcher i rad. Öppet till tusen, ta med alla tecken!
Unibet-odds 1X2: 2.20 - 4.10 - 2.75
Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


7. Färjestad - Skellefteå 1
I Karlstad är det två av nutidens giganter som ska upp i ringen. Värmlänningarna kommer närmast från en 2-3-förlust mot bottenlaget Oskarshamn medan gästerna har dubbla 5-2-skalper i bagaget. Johan Ryno kommer av allt att döma inte lira för hemmalaget vilket såklart är en mindre smolk i bägaren. Däremot har Pennerborn i övrigt mer eller mindre full trupp till sitt förfogande. SAIK har haft stora bekymmer på bortais på slutet. Visserligen löste de gulsvarta en seger senast mot Oskarshamn men dessförinnan är det fyra nederlag (liga och CHL) och hemska 6-18 i målskillnad som noterats. Ytterligare en supertuff uppgift för gästerna nu. Ettan ser faktiskt ut att bli värdemässigt perfekt.
bet365-odds 1X2: 1.80 - 4.35 - 3.50
bet365-bonus: 1000 kr i spelkrediter!


8. Per Åslund - Andreas Wingerli X
Dags för duell mellan Per Åslund och Andreas Wingerli. Två gubbar som gjort fina intryck under hösten. Gästande Wingerli har tre mål på sitt konto under de två senaste fajterna. Två av dessa kom dock senast mot Rögle då skåningarna plockat sin keeper. Perra har inte nätat för sina vargar sedan Djurgårdsmatchen i början av november. Däremot finns en del assist noterat från “22:ans” klubba. Precis som vanligt är det aldrig fel att rita ner krysset här och i denna head-to-head-batalj stannar vi dessutom där.


Kupongens kassaskåp


Rögle
Ängelholmslaget kommer bäras fram av en fanatisk publik i Catena Arena. Lagmässigt ser värdarna fina ut och med en del spelare tillbaka i truppen är ettan en skön spik att falla tillbaka på.


Varningens finger!


Oskarshamn
Frölunda är förväntade att vinna. Dessutom med mer än ett par mål. Att gå in med dessa premisser är aldrig helt enkelt och med ett par nyförvärv i nykomlingens dress ska inte Rönnberg och hans mannar ta ut segern i förskott. Kul drag!


162 rader
1. Brynäs - Linköping 1x2
2. Djurgården - Leksand 1x2
3. Frölunda - Oskarshamn 1x2
4. Luleå - Örebro 1x
5. Rögle - Malmö 1
6. Växjö - HV71 1x2
7. Färjestad - Skellefteå 1
8. P.Åslund - A.Wingerli X

Spela på Powerplay - klicka här!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips Odds
17:00  Isloch - FC Slutsk
Fotboll - Premier League - x2
2.10
  Rekatochklart Speltips Odds
21:00  Fotbolls-EM 2021 - Vinnare
Fotboll - EM 2021 - Belgien
6.50
22:00  Copa America 2021 - Vinnare
Fotboll - Copa America 2021 - Colombia
5.50
  Rekatochklart Poolspel
19:30  V64 Tips Östersund Måndag 6/4
Insats: 648 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Östersund Måndag 6/4
Insats: 180 kr - DrTrav
16:20  V75 Tips Romme 12/4 - Tidiga Tankar
Insats: 500 kr - TravTipster

Livestreaming