Powerplay Tips Torsdag 4/3

Publicerad på 4 Mar 2021 - 10:37

MrHockey

MrHockey

4 Mar 2021 - 10:37

En härlig torsdagskupong som landar i alla de större ligorna i Europa och Allettan norra. I SHL har vi ett möte mellan två lag som slåss på olika delar av tabellen. I hockeyettan är det toppmöte. Nere i Schweiz är det toppmöte, men också bottenmöte och toppen mot botten. Kupongen avslutas med KHL-slutspelet där finns också kupongens stora favoriter. Vilka håller för trycket? Nu kör vi!

Spelstopp: 17:29

POWERPLAY TIPS 4/3

1. Färjestad - Linköping 2
Två lag som har plockat en hel del poäng på slutet. Färjestad har poäng i fem raka matcher. I fyra av matcherna har motståndet varit från övre halvan. Det blev två kryss mot Luleå, utklassning mot Rögle och senast besegrades Leksand i en svängig match. Linköping har även de gått bra på slutet. Poäng i tre av de fem senaste. Två av dessa segrar. I helgen som var besegrades Örebro i en match där Cluben var det bättre laget. Trots massiva skadeproblem har bortalaget visat upp ett bra spel. “Lejonen” behöver alla poäng de kan få, kommer försöka slå vakt om den de har när pucken släpps. Bra läge för skräll, alla tecken tas med.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Östersund - Hudiksvall 1
Toppmöte i Hockeyettan när lagen möts i Jämtland. Östersund åkte på en snöplig strafförlust mot Borlänge under tisdagskvällen. De var det spelförande laget, men kunde inte gå ifrån tillräckligt för att säkra alla poängen. Jämtarna har ett vasst lag och ett väldigt bra backpar i Westlund och Rotbakken, båda har blivit skolade i Brynäs och gjort en hel del matcher på högre nivå. Hudiksvall vann enkelt i sin senaste match mot Kalix. De hade ledningen med 4-0 tidigt i andra perioden och matchen kunde spelas av. Deras förstakedja med Jansson flankerad av Wiberg och Byström Johansson står för det mesta offensivt. Kan bli en svängig match, plocka med samtliga tecken.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Davos - Bern 1
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365
SVERIGES BÄSTA STARTBONUSVi rör oss långt ifrån de jämtländska skogarna och ner till de schweiziska städerna. Davos hade en tung start på säsongen. De gulblåa har varit spellediga sedan i fredags. Då var det David Ullström show, svensken hittade nätet tre gånger och hann även med att assistera Baumgartner till en kasse. Totalt fyra poäng för svensken i 5-2 segern. Bern gör sin andra raka dåliga säsong och ligger i botten. De kommer från en mentalt stark upphämtning senast mot Servette. Gamle Ottawa-spelaren Cory Conacher kvitterade sent och till slut vann Bern med 4-3 efter straffar. Men Björnarna är tama i år. Ettan är en vettig spik.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Ambrì - EHC Biel 2
Vi stannar i Schweiz men rör oss västerut och hamnar i Ambri. På förhand kan det se ut som en jämn match, lagen ligger efter varandra i tabellen. Men sneglar vi på poängen så har Biel plockat 17 poäng mer. Hemmalaget har spelat som förväntat under säsongen och tillhör den nedre delen av tabellen och kommer slåss om de sista play-in platserna. Biel stod för en imponerande seger i tisdags när de pulveriserade Lugano. Anton Gustafsson hittade in i poäng protokollet via ett skott som Kessler styrde in. Segersiffrorna skrev till 6-2 och de hade kontroll hela matchen. Svenskbekantingen Konstantin Komarek visade storform när han gjorde ett mål och passade till ytterligare två. Tvåan är en trevlig spik.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Lausanne - ZSC Lions 1
Hemmalaget har haft det tufft på slutet och tappat många poäng i slutskedet av matcherna. Men i tisdags var det de som hittade nätet sent i matchen, det blev dock förlust på straffar. ZSC ligger tvåa i tabellen, men de är väldigt långt efter överlägsna Zug. Grönborgs mannar har varit spellediga sedan i söndags då de föll i cupfinalen mot Bern. I fredags fick dock Lions med sig två poäng mot Biel efter att gamle NHL-spelaren Sven Andrighetto kvitterat sent och även avgjort i förlängningen. Lions har ett namnstarkt lag men Lausanne tar sina poäng på hemmais i väldigt stor utsträckning. Tvåan ser ut att bli klart överstreckad, så den tar vi bort. 1X räcker långt.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Dynamo Moskva - Tjerepovets 1
Nu vänder vi mot öst och mot KHL:s slutspel som började i tisdags. Det blev en tight match då. Med matchens enda mål gav gamle St. Louis Blues-spelare Dmitrij Jaskin Dynamo Moskva segern. Spelmässigt var det rättvist och laget från huvudstaden ska gå vidare om vi ska tro oddsen. Tjerepovets är dock inte helt oävna och har skrällt i enstaka matcher under säsongen. De har en väldigt bra målvakt i Vladislav Podyapolsky som blivit veckans målvakt vid flera tillfällen under säsongen. Han kommer få jobba för lönen i en match där Krikunovs mannar ska vara ett snäpp större. Ettan är en fin spik.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. SKA St. Petersburg - Dinamo Minsk 2
En av de stora favoriterna att vinna hela slutspelet är det profiltunga SKA St. Petersburg. Bara det faktum att landslagsmålvakten Magnus Hellberg fick se första matchen från läktaren vittnar om hur bred truppen är. De vann första matchen med 4-2 vilket såklart ser bra ut, men det var en jämn match och det vitryska gänget höll jämna steg hela matchen. En bättre match av gamle Örebro-målvakten Dominik Furch så hade det kunnat bli en skräll. Laget från Minsk har varit underskattade hela säsongen och plockat fler poäng än vad många väntade sig. Stor risk att SKA blir kupongens största favorit och det är sådana vi vill fälla. Plita ner alla tecken.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Avangard Omsk - Jekaterinburg 2
Den sista matchen bäddar också för skrällmöjligheter. Jekaterinburg bygger mycket av sina chanser på att ha ett bra försvarsspel och därifrån skapa möjligheter och så småningom även mål. I den första matchen blev de nollade och kommer såklart behöva lyfta sig offensivt. Kan de få en stormatch av den rutinerade Jakub Kovar så kan de absolut sno åt sig en match. Omsk kliver in i denna matchup som klara favoriter och var det bättre laget i första matchen, men då gjorde de ett tidigt mål och kunde bygga på det, för att avgöra med två powerplaymål i början av tredje. Även om Omsk riskerar att bli kraftigt överstreckade. Då är det vi som helar upp.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Biel
Det finns mycket goda chanser att Biel kan erbjudas till förmånliga streck. De bör kliva in som klara favoriter och kan absolut spikas upp mot 50 procent.

Varningens finger!
Jekaterinburg
De har en av KHL:s bästa målvakter och i enstaka matcher kan det räcka väldigt långt. Kovar har hjälpt laget att skrälla förr och till procent under 25 så är det värt ett skott.

162 rader
1. Färjestad - Linköping 1x2
2. Östersund - Hudiksvall 1x2
3. Davos - Bern 1
4. Ambrì - EHC Biel 2
5. Lausanne - ZSC Lions 1x
6. Dyn.Moskva - Tjerepovets 1
7. SKA St. Peters. - Din.Minsk 1x2
8. Omsk - Jekaterinburg 1x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto