MrHockey

Powerplay Tips Torsdag 9/1

8 Januari 2020 - 22:11

SHL för hela budet på torsdagens Powerplay! Kupongen ser riktigt lurig ut på förhand med en rad ovissa fighter. Värdet ser dock trevligt ut på sina håll. Här kommer analysen som förhoppningsvis banar väg för åtta rätt med hög utdelning. Vi börjar i Skellefteå Kraft Arena!

Spela på Powerplay - klicka här!


Spelstopp: 18.59


1. Skellefteå - Frölunda 1
Skellefteå skrinnar ut i sin hemmaborg i gott slag. På slutet har både Färjestad och Örebro fått lämna denna hall med svansen mellan benen efter rena utskåpningar. I en annan borg, nämligen Frölundaborg gick Frölunda på pumpen i tisdags när Luleå gästade för den första CHL-semin. 2-3 slutade den drabbningen som gick i ett extremt högt tempo. Roger Rönnbergs manskap trivs ypperligt mot Samuelssons boys vilket fyra raka inbördes segrar vittnar om. Med tanke på de svartgulas fina form talar mycket för ett trendbrott nu. Ettan är en ruskigt spännande spik i jakten på hög utdelning.


2. Djurgården - HV71 X
Vi fortsätter ner längs med östkusten och lägger i handbromsen i den kungliga huvudstaden. Det är Järnkaminernas dag på Hovet! Räkna med fullsatta läktare på denna klassiska Arena och ett hemmalag som bärs fram av publiken. Kommer det räcka till seger mot ett formstarkt HV? Smålänningarna plockar faktiskt lejonparten av sina poäng på resande tass, 27 stycken att jämföra med 24 på hemmais.Tre raka bortaskalper mot Örebro, Skellefteå och Frölunda är inte illa pinkat. Det brukar bli jämnt och tätt mellan dessa kombattanter vilket tre kryss sista fem indikerar. Streckningen ser ut att landa någorlunda korrekt och då lockar X2 mest.


3. Örebro - Växjö 2
Nästa anhalt är Närke. I “Skostaden” har Örebro svajat mot slutet. Dubbla förluster mot HV71 och Djurgården samt en turlig trea mot Leksand är facit sista tre. Positivt för tränarduon Eriksson/Jönsson är att man nu får tillbaka tidigare avstängde Jordan Bouchér och JVM-spelaren Linus Öberg. Sett till de tio senaste omgångarna är Växjö formstarkast i hela ligan med sju vinster. Som Lakers lirar för tillfället, och med tanke på den namnkunniga trupp Sam Hallam förfogar över, lär de fortsätta på resan uppåt i tabellen. I Behrn Arena har dock Växjö endast stått som segrare en gång på fyra besök. Ettan får göra utgångstvåan sällskap ögonaböj.


4. Leksand - Linköping 1
I Tegera Arena står ett tvättäkta ångestmöte på menyn. Linköping återfinns just ovanför giljotinen och har två poäng tillgodo på Leksand. Det kan med andra ord vara ombytta roller efter denna historia. Bert Robertssons vita lejon har inte fått segerjubla på sex omgångar och ser ut att få klara sig utan skadade Andrew Gordon. Adam Ginning är tillbaka i “Cluben” efter sitt äventyr med Vita Hästen och Juniorkronorna. Inte heller Leksand har rosat marknaden på slutet, men hemma i Dalarna har de vitblå åtminstone vunnit tre sista fem. Ettan erbjuder just nu bäst värde och kan absolut spikas upp till 50 procent.


5. Oskarshamn - Luleå X
Jumbon Oskarshamn har allt att vinna i mötet med serieledande Luleå. Norrbottningarna ser ut att gå mot en kraftig överstreckening i Be-Ge Hockey Center. Visst, “Bulans” björnar är så klart ett väsentligt bättre hockeylag än Oskarshamn, men Luleå gick en stentuff holmgång med Frölunda i CHL så sent som i tisdags. Luleå vann med 3-2 och har därmed ett gyllene läge inför returen i Coop Norrbotten Arena. Då kapten Erik Gustavsson saknades fick backar som Sondell, Sellgren och Lundkvist dra ett tungt lass. Orkar de med en ny tät kamp bara två dagar senare? Känslan är att det blir betydligt jämnare här än vad svenska folket tror. Koppla på hela säkerhetsbältet och jobba in X2 som rensar friskt.


6. Brynäs - Rögle 1
Efter förlusten mot Växjö (1-3) fick Brynäs ledning nog och sparkade tränare Sundqvist. Ove Molin och Mikael Holmqvist kommer att leda Gävle-laget tillsvidare. Även om kaffelaget gått ruskigt tungt mot slutet, och bara har bärgat en trepoängare på de nio senaste omgångarna, brukar lag kunna göra riktigt bra matcher på ren inspiration efter ett tränarbyte. Rögle är annars i fin form och äntrar Monitor ERP Arena med tre bortavinster i följd. Spelvärdet finns västerut och ettan får därför agera utgång. Plocka med tvåan om spelkassan tillåter.


7. Färjestad - Malmö 2
Färjestad målas upp till alldeles för stora favoriter hemma i Karlstad. Ettan streckas, i skrivande stund, till 75 procent vilket såklart är helt galet. Malmö reser upp till de värmländska skogarna med tre vinster i bagaget och en glödhet Oscar Alsenfelt som just nu är ligans bästa keeper. Färjestad har själva sett mänskliga ut mot slutet. Innan vinstmatchen mot Linköping 3-1, som satt långt inne, hade Pennerborns vargar tre raka nederlag. Värdlaget saknar alltjämt skarpskytten Michael Lindqvist som dras med en knäskada. Den högra halvgarderingen har högsta prio i Löfbergs Arena. Helst samtliga tecken om kosingen räcker.


8. Victor Ejdsell - Frederik Storm X
Avslutningsvis ska vi syna ett head-to-head-möte mellan Färjestads Victor Ejdsell och Malmös Frederik Storm. I vanlig ordning när det kommer till dessa målstrider är krysset den mest troliga utgången. Storm snittar strax under ett mål i var tredje match medan Ejdsell är strået vassare med ett snitt på 0,44 mål per match. Med tanke på att FBK-spelaren dammade dit två riktiga pärlor mot LHC senast får ettan ackompanjera krysset i “Kaffekokaren”


Kupongens kassaskåp


Leksand
Någon kassaskåpssäker vinnare är inte lätt att indentifiera på denna kupong, framförallt inte då vi strävar efter att fälla de tunga favoriterna Luleå och Färjestad. Värdet på Leksand, som möter seriens näst sämsta bortalag LHC, ser ut att bli trevligt. Bra spiketta i Dalarna!


Varningens finger!


Malmö
Här har streckningen på FBK ballat ur fullständigt. Tabelltittande svenskar glömmer bort att Malmö faktiskt är i bra form, framförallt när rödhökarna spelar på borta is. Tvåan är en rensare som ska synas omedelbart!


144 rader
1. Skellefteå - Frölunda 1
2. Djurgården - HV71 x2
3. Örebro - Växjö 12
4. Leksand - Linköping 1
5. Oskarshamn - Luleå 1x2
6. Brynäs - Rögle 12
7. Färjestad - Malmö 1x2
8. V.Ejdsell - F.Storm 1x

Spela på Powerplay - klicka här!


Powerplay tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Referent - 2020-01-09 18:12

Trodde Örebro fick en tvåa sist...

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  AIK - Västerås
Ishockey - Hockeyallsvenskan - 2
1.95
20:30  Dortmund - Köln
Fotboll - Bundesliga - Ö2.5 mål & BLGM
1.80
20:45  Brescia - Milan
Fotboll - Serie A - Över 2,5 mål
1.76
21:00  Osasuna - Levante
Fotboll - La Liga - 1
1.90
21:00  Real Madrid – Anadolu Efes
Basket - EuroLeague - Över 168,5 poäng
1.90
02:35  SA Spurs – PHX Suns
Basket - NBA - 1 hcp -4
1.90
07:30  Isner - Wawrinka
Tennis - Australian Open - Wawrinka
1.72
10:30  Medvedev - Popyrin
Tennis - Australian Open - Tiebreak? JA
2.00
13:45  Brentford - Leicester
Fotboll - FA-cupen - Under 2,5 mål
1.95
15:15  Rögle - HV71
Ishockey - SHL - 2
3.75
16:00  Valencia - Barcelona
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
2.01
18:00  Brynäs - Luleå
Ishockey - SHL - 2
2.25
18:30  Alaves - Villarreal
Fotboll - La Liga - Under 2,5 mål
1.80
12:30  Inter - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1,5
1.95
16:05  Prix d'Amerique 2020 Vinnare
Trav - Prix d'Amerique - Davidson du Pont
4.00
16:05  Prix d'Amerique Vinnare
Trav - Prix d'Amerique - Davidson du Pont
4.00
  Rekatochklart Poolspel
19:30  V64 Tips Örebro Fredag 24/1
Insats: 720 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 24/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 25 januari
Insats: 128 / 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips Lördag 25/1
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Eskilstuna Lördag 25 jan
Insats: 900 kr - TravTipster
16:20  V75 Tips Eskilstuna Lördag 25/1
Insats: 900 kr - DrTrav

Livestreaming