MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Tisdag 16/2

16 Februari 2021 - 07:37

Återstart efter landslagsuppehållet. Det gick okej för Sverige som slutade tvåa och där Växjö-kedjan var mest produktiv. För dessa väntar nu Smålandsderby i Oskarshamn. I övrigt har det ramlat in värvningar i topplagen. Rögle har plockat tillbaka Brithén från Bern och Skellefteå har tagit hem Pär Lindholm. Det rustas för guldkamp. I botten kämpar Linköping, Brynäs och de två lagen som möts i Jönköping på. En kupong med många spännande drag som kan ge fint klirr i kassan.

Spelstopp: 18:59

POWERPLAY TIPS 16/2

1. Luleå - Färjestad 2
Uppe i norr spelas en match som inför säsongen skulle klassas som ett toppmöte. Sedan dess har det hänt en hel del. Luleå har presterat riktigt bra och ligger mycket väntat i toppen av tabellen. Under säsongen har norrbottningarna dessutom plockat in stjärnmålvakten Joel Lassinantti som backas upp av Jesper Wallstedt. Bortalaget har inte alls haft den säsongen de hoppades på. Färjestad återfinns först på en åttonde plats och det var nog inte med i beräkningen att de skulle behöva spela play-in. Luleå kommer få stort förtroende av spelarna. Värt att ta med alla tecken och jobba in skrällen.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Rögle - Brynäs 1
Toppen mot botten i Ängelholm. Hemmalaget har varit riktigt bra hela säsongen och statistiskt är de ett av de bästa hemmalagen i serien. Nu har de grönvita dessutom kryddat truppen med Ted Brithén, centern som tillsammans med Kodie Curran var lagets bästa spelare förra säsongen. Ett nyförvärv som garanterat kommer göra Rögle bättre. På andra sidan står Brynäs, ett lag som många trodde kunde överraska. Till detta möte väljer Peter Andersson att vila spelare. Kvar i Gävle lämnas Nicklas Danielsson, Tomi Sallinen, Patrik Berglund och Simon Bertilsson. Lägg till att både Greg Scott och Anton Rödin saknats sedan tidigare. Bättre chans till tre poäng får inte Rögle. Given spiketta!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Leksand - Linköping 1
I Leksand är det positiva tongångar efter att Carter Camper kritat på ett nytt avtal för kommande säsong. Camper är som många vet en tredjedel av den fruktade förstakedjan hos de blåvita. Björn Hellkvists mannar har övertygat och på hemmais knäpper de i snitt iväg osannolika 24,52 skott från skottsektorn. Det är flest av alla lagen. För Linköpings del har säsongen blivit bättre och försvarsspelet ser bättre ut än i slutet av förra året. Lundström har börjat rädda några skott och framförallt har försvaret blivit bättre när alla backar är friska. Nu ryktas det även om att Little är nära spel. Leksand är klart tryggare i sitt spel och bör vara favoriter här. Så länge ettan streckas under 60 procent kan den stå själv.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Oskarshamn - Växjö 1
Smålandsderby och bortalaget får hållas som favoriter. Men de två senaste matcherna mellan lagen har slutat oavgjort och den tredje vann Växjö med uddamålet. De orangeblå har haft spelare som varit iväg med landslaget och där dessutom gjort det bra, Pettersson och Holmberg blev poängbäst av svenskarna. Oskarshamn har plockat in en rysk målvakt för att täcka upp om Cannata skulle bli skadad. Annars har Filanders spelsätt varit gynnsamt, laget har presterat bättre än många trodde på förhand. De spelar med mycket puckinnehav och vill ta sig in i offensiv zon med kontroll. Det har varit jämnt mellan lagen hela säsongen och Oskarshamns offensiva spel har hittat luckor i Växjös defensiv. Alla tecken plitas ner.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. HV71 - Djurgården X
Viktig match i Jönköping, lagen ligger på nionde respektive tionde plats i tabellen. Men för hemmalaget är det bara två poäng ner till negativt kval. I början av månaden värvade HV71 in tre spelare som alla gjort det bra. Framförallt har finnarna Ilomäki och Siikonen övertygat, tillsammans har duon har duon svarat för 3+2 på tre matcher. Samtidigt lyckades de skeppa den otränade Ryan Stoa till dagens motståndare. I bortalaget saknas fortsatt Jacob Josefsson, men Sebastian Strandberg är nära spel, och möjligen finns han med till detta möte. En måstematch för båda lagen, ovisst på förhand ta med alla tecken.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Frölunda - Malmö 2
I Göteborg är det toppen mot botten. Även om Frölunda har tappat mer poäng på slutet så har spelet sett bra ut hela tiden, om vi ska tro de underliggande siffrorna. De skapar mycket framåt och släpper till lite bakåt. Samtidigt så behöver puckarna hitta nätet om Rönnbergs mannar ska ha hemmaplansfördel i slutspelet. Malmö kämpar på i botten och fick spela två matcher under uppehållet. Båda två blev förluster. Först mot Djurgården i en match där skåningarna hade ledningen med fyra minuter kvar, trots det blev det förlust. Den följdes upp med 0-2 förlust mot Brynäs. Malmö borde vara desperata här och det är väl det enda sättet det kan bli poäng för Fagervalls gäng. Ta med alla tecken i värdejaktens namn.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Örebro - Skellefteå 1
I gnällbältets mecka är det mellan två lag i olika formkurvor. Örebro har haft det tungt på slutet och bröt kontraktet med den mytomspunna Josh Ho-Sang. Sedan Bromé lämnade laget för NHL har det gått sämre. Många segrar har bärgats av bra målvaktsspel snarare än frejdig offensiv som gav fler vinster. Nu väntar ett Skellefteå som smällt till med två riktigt starka nyförvärv under säsongen. Först kom Melker Karlsson in och nu bara dagar innan mötet med Örebro blev det klart att Pär Lindholm också vänder hem från NHL. De gulsvarta har varit det bättre laget i merparten av sina matcher på slutet, bland annat så körde de över Luleå uppe i Norrbotten. En hederlig gaffel (1-2) är bästa valet.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Rodrigo Abols - Jesper Frödén X
Skellefteå har spelat tighta matcher på slutet och det kan mycket väl bli så även denna gång. Få mål innebär lägre sannolikhet att någon av herrarna i denna head-to-head hittar nätet. Frödén har haft en väldigt fin säsong och tillsammans med Berggren driver han förstakedjan. Hela 19 strutar har han gjort i den gulsvarta dräkten, men gått mållös av isen i fyra raka matcher. Rodrigo Abols har bättre målform och gjort tre mål på de senaste tre matcherna. 14 av lettens skott har hittat nätet under säsongen. Så länge krysset streckas under 55 procent så är det en bra spik på en klurig bong.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Rögle
Brynäs lämnar nästan alla viktiga spelare hemma och fyller upp med juniorer. Ska vara en enkel match för Rögle som jagar förstaplatsen.

Varningens finger!
Oskarshamn
IKO gjort det bra större delen av säsongen och varit bra med i alla matcherna mot Växjö. En motståndare de ofta tar poäng av. Streckas lågt och kan ge bra skjuts mot en bra utdelning.

162 rader
1. Luleå - Färjestad 1x2
2. Rögle - Brynäs 1
3. Leksand - Linköping 1
4. Oskarshamn - Växjö 1x2
5. HV71 - Djurgården 1x2
6. Frölunda - Malmö 1x2
7. Örebro - Skellefteå 12
8. R.Abols - J.Frödén X

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Lördag 13/2

13 Februari 2021 - 08:12

Smaskig kupong att sätta tänderna i och förhoppnings utöka kassen lite lagom till alla hjärtans dag. Bidragen hämtas från Beijer Hockey Games, Hockeyallsvenskan, Allettan och NHL. Boden och Winnipeg är två favoriter i fara medan vi singlar Vegas som under lördagskvällen (svensk tid) möter Sharks. Vi kör!

Spelstopp: 14:59

POWERPLAY TIPS 13/2

1. Sverige - Ryssland X
Lars Johansson, Malte Strömwall, Mattias Tedenby och Linus Johansson är bara några av alla KHL-svenskar som stoppades från att resa till Sverige i sista sekund. Istället består Tre Kronor endast av spelare från SHL. I premiären av Beijer Hockey Games fick Sverige oväntat tufft motstånd av ett på pappret ganska svagt Tjeckien. Filip Pesans manskap spelade dock sin vana trogen ett stabilt försvarsspel och kontrade vid flera tillfällen bort ett naivt Tre Kronor. Med hjälp av Viktor Fasths lysande målvaktsspel och ett vasst powerplay kunde ändå Sverige slutligen vinna med 3-2. Vi kan räkna med en lika jämn tillställning mot ett talangfullt Ryssland, att låta bli att kryssa i samtliga rutor är förenat med livsfara. 1X2.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Södertälje - Västerås 2
Alexander Lunsjö är en av Hockeyallsvenskan hetaste forwards just nu. Västerås-snipern stänkte dit två nya mål när de svartgula slog tillbaka Väsby i onsdags utan större besvär. Det var för övrigt Västerås tredje raka seger så formen är fin inför trippen till kringelstaden. Södertälje är motståndet i Scaniarinken, ett SSK vars form är något tveksam. Falkens krigare har varit ojämna i sina prestationer, något fem segrar och fem förluster sista tio onekligen intygar. Tvåan under 30 procent är tilltalande men stoppa helst in hela spannet.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Timrå - Kristianstad 1
Kristianstad rullar vidare på sin roadtrip och nästa stopp sker i Medelpad. Skåningarna anländer till NHC Arena med vind i seglen efter skalpen i måstematchen borta mot MODO igår kväll där KIK vände 0-2 till seger 3-2 efter sudden. Frågan är om Gaths pågar orkar ladda om batterierna till denna grymt svåra batalj mot ligans bästa lag? Timrå har bara torskat två matcher på hemmais under hela säsongen, med spelare som Jens Lööke och Sebastian Hartmann i gryende är såklart hemmasegern ytterst trolig. Det lågt streckade krysset agerar stödhjul med hänsyn till värde. 1X.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Enköping - Hudiksvall 2
Det uppdagas riktigt fint värde på Hudiksvall som efter den övertygande 4-1-segern hemma mot Borlänge har tagit sig ner till Uppland. Utöver de tre poängen kunde Hudik även glädja sig åt beskedet att Almtuna-lånet Felix Carenfelt blir kvar i klubben resten av säsongen. Oerhört viktigt inför slutspurten. Enköping studsade tillbaka med en bortaseger mot jumbon Tyresö Hanviken (2-1) efter två raka nederlag dessförinnan. De gröndressade upplänningarna har ett par spännande lirare i Oliver Horrsell, Daniel Andersson och målvakten Benjamin Johansson men är överlag svagare än Glada Hudik. Tvåan singlas.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Borlänge - Kalix 1
Efter en minst sagt trevande start i Allettan Norra har Kalix börjat röra på sig i rätt riktning efter helgens dubbla segrar i PART Arena. Norrbottningarna imponerande framförallt i “femettan” mot Piteå där duon Lucas Feuk och William Juntto visade upp ett bländande spel tillsammans. 24 timmar tidigare hade KHC roffat åt sig samtliga poäng mot Borlänge, inte helt rättvist ska tilläggas då masarna var det bättre laget i två perioder. Med över 90 mil i bussen är känslan att Kalix får ge sig i Dalarna. Ettan singlas till skapligt värde.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Forshaga - Bodens HF 2
Boden är tillsammans med Timrå kupongens två stora favoriter. Allettan Norras serieledare bussar ner till de värmländska skogarna med åtta raka segrar i ryggen och endast en tappad poäng, mot just Forshaga faktiskt så sent som för en vecka sedan. Det vimlar av talang hos gästerna, inte minst i Kontos, Kaijser och Lidhammar. Forshaga har dock visat att man kan hävda sig mot de allra bästa lagen i ligan och FIF kommer närmast från mäkta imponerande 7-2 borta mot Teg. Vill man åt en större vinstsumma är det läge att blicka brett i Stefan Holms hemort – alla tecken.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Winnipeg - Ottawa 2
Med bara fem inspelade poäng efter 15 omgångar innehar Ottawa jumboplatsen i North Division, inte helt oväntat kanske med tanke på det unga laget Senatorerna ställer på isen denna säsong. Spelmässigt har det dock inte sett så tokigt ut för Daniel Alfredssons forna gäng som dock inte har fått ett tillräckligt bra målvaktsspel från Murray/Högberg. 5-1 till Winnipeg mot Sens speglade inte matchbilden, långt därifrån faktiskt. Ottawa vann bland annat skotten med hela 42-26. Gästerna från huvudstaden har kanske kupongens bästa skrälläge. Helgardera och jobba in tvåan.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. San Jose - Vegas 2
Vi rundar av kupongen med en match från Arizona, ja faktiskt. San Jose spelar nämligen sina “hemmamatcher” i Gila River Arena på grund av rådande restriktioner i hemstaden. Sharks har bara vunnit en match under ordinarie tid och spelet har inte alls sett bra ut för Erik Karlsson och company. Vegas är minst en klass bättre och kommer bara William Karlsson, Mark Stone och de andra lirarna i detta stjärnfyllda lag bör de kunna greja två förhållandevis enkla pinnar. Tvåan funkar som singel upp till 60 procent.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Vegas
San Jose hade inte sportmössa mot bottenlaget Los Angeles för knappa 48 timmar sedan och föll med 2-6. Nu får Hajarna inkassera ytterligare ett nederlag mot ett klart bättre Vegas.

Varningens finger!
Ottawa
Ett dåligt målvaktsspel kombinerat med en mängd sumpade målchanser har medfört till att Senators återfinns i botten av divisionen. Kapaciteten finns dock till att störa Jets på bortais. Spännande skräll till smarrigt värde!

162 rader
1. Sverige - Ryssland 1x2
2. Södertälje - Västerås 1x2
3. Timrå - Kristianstad 1x
4. Enköping - Hudiksvall 2
5. Borlänge - Kalix 1
6. Forshaga - Boden 1x2
7. Winnipeg - Ottawa 1x2
8. San Jose - Vegas 2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Fredag 12/2

12 Februari 2021 - 12:35

Blågult rakt igenom när fredagens Powerplay bjuder på en riktigt intressant kupong. Hockeyallsvenskan och AllEttan Södra står för hela kalaset och ett gäng högt betrodda favoriter svävar i fara. Skrälläge för bottenlaget Skövde i Smedjehov medan de värmländska “BIKarna” har revansch att utkräva. Åtta gröna bockar i sikte!

Spelstopp: 17:59

POWERPLAY TIPS 12/2

1. AIK - Björklöven 2
Rafflande möte väntar på Hovet där två anrika hockeyklubbar brakar samman. Ett pånyttfött “Löven” har imponerat den senaste tiden men åkte på en rejäl käftsmäll borta mot Tingsryd senast och fick således sin positiva svit bruten. Per Kenttäs maskin spås få det svettigt mot ett AIK som besitter hög kapacitet och är svårslagna i den egna ladan. Den allmänna idrottsklubben slog MODO på bortaplan senast och har nu sju segrar på de nio senaste matcherna – mycket tack vare poängmakarna Weigl och Heinerö. På pappret är gästerna från Umeå det starkare sällskapet men med tanke på hemmalagets övertygande formkurva blir detta ovisst på förhand. Börja strecka från höger där värde skymtas, men kasta helst in alla tecken.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Mora - Vita Hästen 2
Dalarna blir nästa stopp när vi kliver in i Jalas Arena och bevittnar mötet mellan Mora och Vita Hästen. De tillresta från Norrköping har gått förlorande ur en rad jämna fajter den senaste tiden vilket nu börjar tära en aning på Lavoie och company, som jagar viktiga poäng i hopp om att nå playoff. De hemmahörande masarna hade sex raka segrar i Hockeyallsvenskan innan 2-6-nederlaget hemma mot Södertälje senast, och de rödklädda tvingas dessutom klara sig utan rutinerade kaptenen Mattias Nörstebö en lång tid framöver då norrmannen drabbats av en underkroppsskada. Värdarna blir förstås kraftigt försvagade utan sin kapten mot ett bortalag med hög kapacitet när spelet stämmer. Dra till med samtliga tecken även här och jobba in skrällen ute i öst.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Väsby - Tingsryd 2
Väsby kämpar med näbbar och klor för att hålla sig kvar i den svenska andraligan men har, tillsammans med bottenkollegorna Kristianstad, en bra bit upp till MODO som parkerar på säker mark. Inte mycket talar i dagsläget för att Tuuralas manskap ska klara sig från en återkomst i HockeyEttan. Som lök på laxen står ett segervisst Tingsryd på andra sidan isen denna afton, och gästerna skrinnar in med gott självförtroende efter att mäktiga Björklöven pulveriserades i den senaste omgången, tack vare fina prestationer av Rasmus Bengtsson och Filip Cederqvist som noterades för två mål var. Gästerna är i grunden flera klasser bättre och adderar ännu en trepoängare på kontot. Läcker spiktvåa.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Västervik - BIK Karlskoga 2
Västervik kommer från en blytung torsk på övertid mot bottenlaget Kristianstad trots att “Vikarna” hade med sig en 2-1-ledning in i den tredje perioden. Hemmalaget, som huserar på åttonde plats i Hockeyallsvenskan, slog dessförinnan just kvällens antagonister BIK Karlskoga med hela 7-4 när lagen möttes så sent som för fem dagar sedan. “BIKarnas” SHL-meriterade keeper Stefan Steen hade således ingen rolig afton mellan stolparna när de blåklädda vek ner sig fullständigt, och revansch finns därmed att utkräva när kvällens gäster skrinnar in i Plivit Arena. Värmlänningarna har fått vila sedan lagen senast drabbade samman och står därmed på pigga ben. Bortasegern känns given och tvåan singlas.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. MODO - Kristianstad X
Anrika MODO kämpar för sin existens i Hockeyallsvenskan och kan åtminstone konstatera att det är en bra bit ner till Kristianstad på nästjumbo-platsen. Nej, någon kamp om SHL-avancemang denna säsong blir det definitivt inte för Fredrik Gladers bygge och trots att landslagsmeriterade Johan Harju, bland andra, anslutit till ångermanlänningarna så har spelet hackat rejält. Nyss nämnda Kristianstad skrinnar in på andra sidan isen i Fjällräven Center denna kväll och rådande tabelläge innebär att detta blir en klassisk sexpoängsmatch. Känslan är att detta blir en jämn kamp och när ettan blir högt betrodd uppstår ett gyllene läge att jobba in värdet högerifrån. X2.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Huddinge - Visby/roma 1
AllEttan Södra kastar in tre möten i avslutningen av kupongen och det första mötet som synas i sömmarna är det mellan Huddinge och Visby/Roma. Baggarna från “öjn” tuffar på mot playoff och kommer närmast från en 5-0-kross mot Skövde där finske Ville Heikkinen visade vägen med sina två mål och en assist. Peter Nylanders hemmahörande manskap har gått desto tyngre och ser ut att kunna glömma playoff efter fem raka förluster. De rödblåa besitter dock hög kapacitet i grunden och faktum är att oddsmarknaden utser hemmalaget till favoriter. Tabelläget till trots finns goda chanser att bärga en efterlängtad seger här. Inled från vänster.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Dalen - Skövde 2
Toppen mot botten när HC Dalen och Skövde brakar samman i Smedjehov. Värdarna, med HV71-ikonen Martin Thörnberg i laget, seglar mot Hockeyallsvenskan men stötte på ett fartgupp i den senaste omgången när Troja/Ljungby blev för svåra. Jönköpings-gänget hade svårt att etablera spelet innanför offensiv blå och slarvade med passningarna. Läge för ett nederlagstippat Skövde, som besitter hög klass i grunden, att såra ett skakat hemmalag. I bortalaget finns dessutom skarpskyttar som Dennis Santesson och den egna produkten Alexander Henriksson. Chanserna för en bortaknall ska inte underskattas och den alldeles för lågt betrodda tvåan åker in först, även om samtliga tecken är att föredra.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Mariestad - Vimmerby 1
Målgång i den öl-producerande staden där hemmahörande Mariestad bjuder upp till dans. BOIS stod för en ordentlig urladdning när serieledarna Nybro besegrades i helgen, men bränslet i tanken verkar ha tagit slut då bottenlaget Mörrum oväntat blev numret för stora i onsdags. Detta trots fin leverans från backsidan av Uffe Samuelssons son Adam som noterades för lagets första mål i matchen. Bortalaget Vimmerby har plöjt igenom serien den senaste tiden och radat upp fem raka segrar, och gänget från Astrid Lindgren-land har nu siktet inställt på sjätte raka. Spåkulan skvallrar däremot om en jämn batalj där värdarna, formen till trots, får bära favoritskapet. Till nuvarande procent (cirka 40) blir ettan en gångbar spik.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
BIK Karlskoga
“BIKarna” åkte så sent som för fem dagar sedan på en ordentlig näsknäpp mot just Västervik som står för värdskapet denna afton. Läge för revansch mot ett tröttkört hemmalag som dessutom är ett sämre lag. Kanske inget kassaskåp, men väl en riktigt fin spik!

Varningens finger!
Skövde
Gänget från Västergötland skrinnar in i Småland som stora “dogs” på förhand. HC Dalen visade dock senast att de är mänskliga och bortaskrällen ska därför inte uteslutas helt. Go SIK!

162 rader
1. AIK - Björklöven 1x2
2. Mora - Vita Hästen 1x2
3. Väsby - Tingsryd 2
4. Västervik - Karlskoga 2
5. MODO - Kristianstad x2
6. Huddinge - Visby/roma 1x2
7. Dalen - Skövde 1x2
8. Mariestad - Vimmerby 1

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Torsdag 11/2

11 Februari 2021 - 12:26

Det blandas friskt på torsdagens Powerplay. SHL-säsongen är satt på paus med ett undantag då covid-drabbade Brynäs och Malmö bland annat får finna sig i att spela matcher. Beijer Hockey Games ska liras i just den skånska staden och vi kommer få se Tjeckien och Sverige göra upp i den första av tre fajter med Tre Kronor i farten. I övrigt ska det liras Allettan-möte i Piteå, tysk DEL-hockey samt flera heta NHL-bataljer innan vi är i mål. Nu droppar vi trissan!

Spelstopp: 18:59

POWERPLAY TIPS 11/2

1. Tjeckien - Sverige X
Det är som alltid otroligt svårt att klura ut svaren på hur dessa landskampsturneringar och dess matcher ska sluta. Sverige ställer i alla fall ett ganska bra lag på pappret med Rifalk och Fasth som målvaktsvalen medan Rögle i övrigt har med ytterligare fyra gubbar till samlingen, däribland Ryfors. Hundra procent SHL-gubbar ska i alla fall representera Sverige. Tjeckien har lirare med från flera av Europas hörn. Oskarshamns Jan Ordos får chansen och i övrigt har bland annat finska Tappara med tre gubbar i en tämligen anonym trupp. Med risk för att det blir en rätt trött tillställning känns det svårt att ta ställning. 1X2 gör det hela enkelt.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Brynäs - Malmö 2
Ett nervöst Malmö klappade ihop sista fem minuterna mot Djurgården och Rödhökarna fick lämna huvudstaden för vidare färd norrut utan pinnar. Detta trots 3-2 med bara drygt tre minuter kvar. En jämn tillställning i övrigt och nu är det dags för Fagervall och snabbt kastas in i nästa “måstematch”. Brynäs såg bedrövliga ut offensivt mot HV71 men tämligen solida bakåt. Förlust blev det ändå till slut för gästrikelaget som nu fått kliva av sju av de åtta senaste matcherna utan vinst. Med en vänstervriden streckning finns ingen som helst anledning att inte blicka mot skåningarna först. Riktigt mumsigt skrälltecken i Monitor ERP Arena och X2 står sig bra.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Piteå - Bodens HF 2
Något förvånande fick Piteå ordentligt på läppen i förra omgången då Kalix gjorde en kanonmatch och vann med 5-1. Förstakedjan som tidigare varit magiskt bra med Isaksson-Wikgren-Högberg gjorde ingen glad i bandymetropolen. Ännu tuffare kommer det bli nu. Boden ser klart bäst ut av alla lag i den norra Allettan och har sju raka vinster på kontot. Segern mot ett vilt kämpande Teg häromsistens satt däremot hårt åt och en ruggig tredjeperiod där vi fick se Kaijser och Kontos (som vanligt) kliva fram och avgöra till BHF:s fördel. Räkna med en ny viktoria nu och tvåan kan gott singlas.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Krefeld - Eisbären Berlin 2
Tyska DEL-säsongen är fortsatt ung men mycket har nu börjat sätta sig och när det kommer till styrkeförhållandena mellan dessa båda lag är det inget snack om saken. Krefeld har varit usla under vintern och Pingvinerna har inte bara torskat tolv av 14 matcher utan dessutom släppt in massor med mål. Värdarna har haft tre målvakter i bruk där samtliga landar på en procent mellan 85 och 87,7. Det håller såklart inte och nu ställs hemmalaget dessutom mot ett Berlin i kanonfint slag. Nyförvärven Foucault och Zengerle har varit lysande och bredden överlag är fin hos gästerna. Detta ska bara gå åt ett håll, singla Isbjörnarna!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Florida - Tampa Bay 2
Toppmöte i Central Division. Florida har imponerat stort inledningsvis av säsongen där Patric Hörnqvist varit en bjässe i sin nya omgivning. Tillsammans med Wennberg och Huberdeau låg linan bakom 2-1-vinsten mot Mathias Bromés Detroit häromnatten. Tampa är som bekant regerande mästare och ser kanske ännu bättre ut i år än i fjol. Stamkos och gänget gjorde processen kort med Nashville i förra och förrförra rundan (6-1, 4-1) och Bolts har nu sex raka segrar. Även om Pantrarna är bra så räcker det inte till här. Tvåa i “derbyt”.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Montreal - Edmonton X
Fint möte i den nordligaste av NHL-divisioner nu. Edmonton har haft spelledigt sedan tisdag där Oilers lirat back-to-back-fajter mot Ottawa. Något som gästerna inte hade något emot och vann båda där bland annat Jujhar Khaira klev fram och löste dubbla poäng i senaste mötet. Montreal gick en tuff tillställning mot Toronto så sent som igår och även om Canadiens ser bra ut är det svårt att inte tro att detta täta matchande påverkar i någon mån. Ettan är favorit oddsmässigt men visst känns det nödvändigt att panga på med garderingar hela vägen över.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Chicago - Columbus X
Blackhawks har överraskat en del och Collitons lagbygge har satt sig fint. Chicago smyger med strax bakom Tampa Bay i toppen av divisionen där bland annat Mattias Janmark kommit in i säsongen på ett kanonfint sätt. Columbus är en aning ojämna men har ett lag som i sina bästa stunder kan hota alla lag i ligan. Björkstrand, Atkinson, Texier, och Jones är klass. Två gånger tidigare har lagen stött på varandra i United Center med varsin seger som utfall. Räkna med en jämn drabbning även denna gång. 1X2.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. NY Islanders - Pittsburgh X
Pittsburghs senaste kamp gick av stapeln mot just NY Islanders. Jordan Eberle la grunden med sina två mål i första perioden för New York-lagets 4-3-viktoria och därefter städade Long Island-laget också av Rangers i derbyt häromsistens. Kampen i denna östra division är stenhård och Penguins har, trots bara en ynka vinst efter 60 minuter hockey, ett helt okej utgångsläge inför fortsättningen med värdarna bara en pinne framför i tabellen. Tre av de fyra senaste lagen emellan har gått till övertid. Med andra ord finns det ingen anledning att snåla med tecken i Nassau Coliseum.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Eisbären Berlin
Krefeld är under isen och har varit chockerande dåliga defensivt. Berlin är ett topplag i ligan och ska kunna städa av hemmalaget tämligen enkelt.

Varningens finger!
Malmö
Fadäsen mot Djurgården är glömd. Nu får Rödhökarna chansen att snabbt ta revansch. Brynäs är klart i gungning och kommer utmanas ordentligt av skåningarna. Spännande tvåa.

162 rader
1. Tjeckien - Sverige 1x2
2. Brynäs - Malmö x2
3. Piteå - Bodens HF 2
4. Krefeld - Eisbären 2
5. Florida - Tampa Bay 2
6. Montreal - Edmonton 1x2
7. Chicago - Columbus 1x2
8. NY Islanders - Pittsburgh 1x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Tisdag 9/2

9 Februari 2021 - 11:20

Svenskt och schweiziskt på agendan. Matcher från fyra olika ligor är i fokus och här hittas både stabila spikar och goda skrälldrag. Drabbningen med störst fokus runt denna afton går av stapeln i huvudstaden. Djurgården och Malmö fajtas i en match med massor på spel i SHL:s nedre region. Spännande värre och Rödhökarna ska ha god chans att lämna Stockholm med poäng. Nu släpper vi pucken.

Spelstopp: 18:59

POWERPLAY TIPS 9/2

1. Djurgården - Malmö X
Vi går direkt på mötet med stort M. De flesta lagen i det svenska finrummet har lite välbehövlig vila men för Malmö är det tre täta bortamatcher i rad som gäller och skåningarna börjar sin vecka med spel i Stockholm. Rödhökarna fick smaka torsk häromsistens då bottenkonkurrenten Brynäs lämnade arenan i hemstaden med alla tre poängen. Goda råd börjar bli ganska dyra för skåningarna som knappast har råd att förlora matcher på löpande band. Djurgården känns som en görbar uppgift. Värdarna vinnar numera inga matcher hemmavid. Truppen är en aning förbättrad men spelare som Josefson och Strandberg är oklara till start. Räkna med en krampaktig historia mellan två lag som värnar om den pinne lagen har från start. 1X2 känns givet.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Mora - Södertälje 1
Spännande hockeyallsvenskt möte i Dalarna härnäst. Mora imponerar stort och radar upp segrar. Fem till antalet har det blivit och Hedbergs manskap ser riktigt fina ut. Defensivt är det dock fara och färde. Kapten Nörstebö är senaste gubbe att få kasta in sin handduk. Redan tidigare har Amnér, Masuhr och lånet från Leksand, Lundqvist borta. Med andra ord gäller det för masarna att hålla sig i anfallszon så mycket det bara går. Södertälje blir ett riktigt tufft test. SSK har lånat in Rynnäs som burväktare från Linköping och finländaren har gjort flera fina matcher. På minuskontot är Matt Bailey borta. Målrikt och spännande kamp att vänta. Gaffeln (etta-tvåa) känns som väldigt passande i Smidjegrav.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Bodens HF - Teg 1
Det är knappast de sportsliga prestationerna som det talas om när det nu handlar om Boden och dess hockeylag. Trots att hemmalaget har enorma 13 raka vinster i Allettan och Ettan Norra är det konkurshotet som diskuteras. Än finns i alla fall klubben kvar och nu väntar Teg hemma i Björknäshallen. En tillställning som, om Boden-spelarna kan koncentrera sig på hockeyn, bara ska sluta på ett sätt. I fjol vann BHF samtliga tre matcher på egen is och i höstas löste klubben en lätt 4-1-skalp. Toppgubbar som Kontos, Kaijser och Kauppila kommer stänga ner gästerna och ettan kan singlas tämligen bekymmerslöst trots allt.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Kalix - Piteå 2
Österut från Boden och vi hamnar i bandymetropolen Kalix. Stadens hockeylag är inte tillräckligt bra för att kunna rubba Piteå trots en meriterande skalp då Borlänge slogs tillbaka häromsistens. En match där en fin första period fällde avgörandet. Gästerna var lite av en favorit i denna norra Alletta men spelet så långt har inte varit helt perfekt ska sägas. 3-0-vinsten borta mot Östersund förra veckan följdes dock upp med en stabil 4-2-skalp mot Enköping i söndags så visst finns det förutsättningar för att Andreas Karlssons mannar ska lösa en tredje rak seger. Stannar tvåan under 60 procent är det ett tecken som gott kan lämnas allena.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Zug - EHC Biel 2
Fokus på Schweiz nu och National League. Zug hoppade tillbaka till segerspåret igen efter två raka torsk. Med besked dessutom. Tigrarna från Langnau im Emmental fick smaka på vreden från Tangnes Tjurar och innan mötet var slut stod det 9-4 på tavlan. Biel blir en tuffare opponent. Gästerna är i jättefin form och har på de tio senaste matcherna endast torskat en under ordinarie tid. Anton Gustafsson och hans lagkompisar har dessutom spelat ruggigt jämnt när det kommer till matcher mot just Zug de senaste åren. Faktum är att fem av de åtta kamperna från oktober 2019 och framåt har gått till förlängning. Räkna med ett hårt streckat hemmalag nu och då passar det såklart förträffligt att få med både kryss och tvåa tidigt.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Fribourg - Bern X
Bern är sist i ligan men det är missvisande siffror som skådas. Björnarna har nämligen haft trubbel med corona vid ett par tillfällen tidigare och därmed har endast 25 matcher spelats. Siffror som går att jämföra med Fribourg som lirat 34. Gästerna kommer nyss från ett back-to-back-möte med Zürich. En vinst och en förlust känns ändå rimligt med tanke på att Zürich är ett topplag. Det är även Fribourg. Värdarna har ganska bra tryck i grejerna just nu och Viktor Stålberg är på väg mot ytterligare en poängstark säsong i alplandet. Han är dock tveksam till spel här. Det brukar bli tajta kamper lagen emellan och den senaste duellen blev dessutom målrik med hela elva puckar i nät och en 6-5-vinst till Fribourg. Högersidan kommer värdemässigt bli bra och då får vi gardera oss i jakten på större stålar.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Servette - Davos 1
Finns det intresse för att kolla hockeymatcher med mycket mål är det läge att bänka sig framför Davos fajter. De blågula gästerna har i snitt spelat matcher den här säsongen som innehåller över sju mål per match. Otroliga siffror där duon Ambühl och Corvi inte helt oväntat stått för 69 poäng tillsammans. Servette är dock i grunden ett bättre hockeylag och har framförallt varit ruskigt bra hemma. Senaste gången dessa båda herrskap möttes här vann Genève-laget med 5-2 där Omark och Tömmernes låg bakom i stort sett allt offensivt. Svensk högtidsfest även denna gång månne? Ettan ska klara sig bra ensam trots allt.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. SCL Tigers - Lugano X
Butiken stänger i Langnau im Emmental. Tigrarna från hemstaden är något skakiga och har haft en defensiv som varit ifrågasatt stundtals. Kanske inte så konstigt då värdarna släppt till hela 127 mål bakåt på 33 fajter. Lugano kommer hit med riktigt smaskig form. Besökarna har ett spännande hockeylag med flera skickliga spelare. Bland annat huserar Tim Heed i bakersta delen och framåt finns spets i Arcobello och Bödker med flera. Tvåan är trolig men kommer vad allt verkar bli stenhårt streckad. SCL har stått upp bra hemmavid i möten med Lugano tidigare och ska inte vara helt chanslösa nu. 1X ska testas tidigt och därför kör vi på en helgardering från start.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Piteå
Kalix är i grunden inte lika bra som hårt satsande Piteå. Senast lagen möttes vann gästerna med klara 5-2. Liknande att vänta nu.

Varningens finger!
Biel
Zug må leda ligan men laget har ändå svajat till en aning på slutet. Biel har vunnit tre av de fyra senaste på bortais och kan i sina bästa stunder absolut mäta sig med Tjurarna. Högersidan ska självklart ges chansen tidigt.

162 rader
1. Djurgården - Malmö 1x2
2. Mora - Södertälje 12
3. Bodens HF - Teg 1
4. Kalix - Piteå 2
5. Zug - EHC Biel 1x2
6. Fribourg - Bern 1x2
7. Servette - Davos 1
8. SCL Tigers - Lugano 1x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Fler inlägg: