MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Torsdag 8/10

7 Oktober 2020 - 21:28

Ett Powerplay med underbar blågul fägring. Hela SHL-omgången står till förfogande där det även finns en tillhörande head-to-head från matchen Skellefteå - HV71. En rejält oviss omgång med en småklurig uppgift att fixa spikar och välbetalda skrällar. Karlstad blir första spelort där ett tidigt jumbomöte tar vid. Nu kör vi!


Spelstopp: 18:59

Powerplay Tips 8/10


1. Färjestad - Linköping X
Det är precis som ingressen beskriver dags för ett tidigt jumbomöte i Karlstad. Visst är säsongen ännu ung men några större framgångar hittills har varken Färjestad eller Linköping att stoltsera med och för båda lagen är det fortsatt en nolla i trepoängskolumnen. Inte heller efter denna batalj ska vi vara så säkra på att en segrare innan 60 minuter hockey har hittats. Det kommer av allt att döma bli tätt och jämnt i Löfbergs och i fjol vann lagen varsina två matcher. Hemmalaget har ett helt sjok av gubbar som inte presterat på den nivå som krävs. Viksten, Nilsson och Lindqvist får godkänt så långt men var är Ejdsell, Rydahl, Åslund med flera? LHC kan ta med sig en rätt bra tredjeperiod mot Örebro senast och en fint genomförd match mot Brynäs omgången innan. Ta med alla tecken i Värmland.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

 
2. Djurgården - Luleå 2
Luleå är precis lika bra i år som laget var i fjol. Visst hade norrlänningarna en del bekymmer med ett försvarsstarkt Växjö men till slut kunde stjärnförvärvet Linus Klasen mata in segermålet, därmed har de besökande Björnarna fyra raka treor. Ner till huvudstaden ska Bulan och hans grabbar nu. Djurgården står som opponent och det är ett huvudstadslag som sett lite svajiga ut inledningsvis. Segern mot Malmö följdes upp med ett nederlag mot Rögle nyligen och tappen av Berglund, Hultström med flera är såklart kännbara. Nog ska X2 räcka.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport

 
3. Leksand - Växjö X
Leksand har öppnat säsongen godkänt. Linan med slovakerna Hrivik och Cehlarik tillsammans med nordamerikanen Camper går det inte att skriva nog om. Trion står för i stort sett all grannlåt framåt medan övriga linor mest hakar på och försöker göra livet surt för motståndarna. Växjö är målsnåla både framåt och bakåt med en härlig uppsida med Rosen, Pettersson och Gynge. I fjol vann lagen varsina två matcher och visst ser det ut att bli ovisst i Tegera även denna afton. Alla tecken föredras därmed redan från första stund.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

   
4. Oskarshamn - Rögle 2
Rögle har, precis som i fjol, varit stabila och radat upp prestationer av bättre art. En av de som visat sig allra bäst så långt har varit Adam Tambellini. Nyförvärvet från MODO har bombat på med sex poäng på de första tre matcherna. Nu är däremot kanadensaren skadad. Snabba ryck i Ängelholm där klubben värvat in Ben Smith med 250 NHL-matcher i bagaget. Knappast en dussingubbe som kommer in i Bandyklubben. Spelare för spelare är RBK en nivå upp och det ska mycket till om Oket ska orka stå emot ett furiöst skånskt lag. Tvåan är spikbar upp mot 60 procent.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport

 
5. Frölunda - Brynäs 2
Frölunda stod för en riktigt bra prestation då göteborgarna löste en 4-2-seger mot Leksand. Matchen var tämligen jämn med några avgörande toppar hos Indianerna. Ett hårt, effektivt presspel, var i mångt och mycket det som skiljde lagen åt. Att spela matcher mot Brynäs gillade däremot inte Rönnbergs mannar föregående säsong, då blev det tvärnit och torsk i tre av fyra fajter. Brynäsarna har dessutom kommit in i säsongen efter haveriet i premiären mot Oskarshamn. Strecken i Scandinavium verkar falla tämligen korrekt och även om alla tecken gör sig bäst lockar tvåan mycket i jakten på lite större pengar.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

 
6. Malmö - Örebro 2
Örebro har tillsammans med Luleå öppnat kanonstarkt i årets SHL. Fyra raka segrar för Närkes stolthet och ÖHK glider allt mer upp som en outsider. Nu ska Eriksson och Olssons mannar ner till Skåne för att prova lyckan i Malmö Arena. Hemmalaget har i dagarna plockat in Joe Veleno från Detroits organisation. En junior med fin potential. Nu missar dock nyförvärvet matchen på torsdag och förväntas först kunna spela till helgen. Överlag ser Rödhökarna en aning tunna ut även om laget stod för en fin match i Löfbergs Lila mot Färjestad häromsistens. Tvåan spikas.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport

  
7. Skellefteå - HV71 X
HV71 var på väg att gå mot sin femte raka förlust. Jönköpings tjurar lyckades dock vända 1-3 till 6-3 och skåpade hem säsongens första seger. Starkt ändå av gästerna som varit ordentligt ifrågasatta inledningsvis. Fredrik Forsberg är en målskytt av rang vilket han visat i Karlskoga. Att Nashville-Filips bror nu också målar för HV i SHL bådar gott både för honom och Smålands-klubben. SAIK är som alltid tuffa att ha att göra med och värdarna vann också senaste hemmamatchen mot svåra Frölunda. Nog gör sig alla tecken sig bäst i norr där tvåan ser ut att rensa fint.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

 
8. Jesper Frödén - Simon Önerud X
Head-to-head-möte där Frödén och Önerud ska slåss. Nio mål har herrarna mäktat med tillsammans fram tills denna batalj och det är ett riktigt fint facit. Önerud har svarat för 17 mål två grundseriesäsonger i rad, fortsätter 32-åringen på inslagen väg är det mångdubbelt fler strutar vi kan räkna med. Även Frödén har visat näsa för mål och gör inte bort sig i sin lina tillsammans med Jonathan Johnsson och Albin Sundsvik. Det är som alltid prisvärt att smacka på med krysset i dessa spelarspecialer och så även nu. Det luktar kryss lång väg.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport

 
Kupongens kassaskåp


Rögle
Ängelholmarna är riktigt bra även denna säsong och kommer fortsätta vara ett lag för övre halvan. Oskarshamn är inte så tokiga men med en fördelaktig streckning till höger är det ändå bra läge spika Bandyklubben.

 
Varningens finger!


Brynäs
Frölunda är bra men Brynäs är inte så pjåkiga de heller. Tre av fyra matcher vann Gävle-laget inbördes i fjol. Nog ska de svartklädda med på ett hörn även denna gång.


162 rader
1. Färjestad - Linköping 1x2
2. Djurgården - Luleå x2
3. Leksand - Växjö 1x2
4. Oskarshamn - Rögle 2
5. Frölunda - Brynäs 1x2
6. Malmö - Örebro 2
7. Skellefteå - HV71 1x2
8. J.Frödén - S.Önerud x


Powerplay tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Tisdag 6/10

6 Oktober 2020 - 09:32

Blandad kompott utan svenska inslag då Powerplay-kupongen, tisdag, kommer till oss. Resan drar igång på finsk mark för att rulla vidare in i Ryssland. Därefter gör vi en u-sväng för att åter besöka de tusen sjöarnas land och besöka Helsingfors för andra gången. Även dansk, norsk och tjeckisk hockey ska ta oss i mål. Spikförslagen haglar inledningsvis medan nedre delen av kupongen mår allra bäst av att garderas hela vägen över. Nu släpper vi pucken.


Spelstopp: 17:09

Powerplay Tips 6/10


1. Jokerit - Spartak Moskva 1
Jokerit fick smaka på rysk urkraft då topptopp-gänget, CSKA, besökte Hartwall Arena häromsistens. 2-4-förlusten bröt där och då en tre matcher lång segerstinn svit. Hemmalagets säsong har varit en aning sönderhackad med anledning av coronaviruset men fortsätter “Hovnarrarna” att leverera kommer laget absolut kunna blanda sig i en toppstrid framöver. Spartak reser till Helsingfors med bara en trepoängare på de sju senaste matcherna. I derbyt mot nyss nämnda CSKA blev det torsk senast och några pinnar är nog inte att räkna med nu heller. Ettan är klart spikbar upp till åtminstone 60-65 procent.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Vitjaz Podolsk - Lokomotiv Jaroslavl 2
Podolsk är formtoppade till tusen. De rödvita Riddarna krigade ner Dinamo Riga med 6-1 häromsistens och dessförinnan rubbade laget svårspelade Avangard Omsk efter straffar. Värdarna har en trio av full leverans i Tedenby, Danforth och Daugavins. Dessa herrar har stått för 37 pinnar totalt vilket får anses brutalt bra. Därbakom är det däremot inte lika stjärnpackat. Jaroslav har en rätt usel form men topparna hos Lokomotivet är höga med Pääjärvi, Korshkov och Tkachyov. Nu finns läge att ettan målas upp på tok vilket gör värdet delikat till höger. Valet blir därför att chansa bort Podolsk helt och jobba in X2 för värde.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. CSKA Moskva - Dynamo Moskva 1
Mustigt Moskva-derby i Ispalatset väntar. CSKA trummar på och gör sig tillkänna just nu som KHL:s bästa lag. Poäng och segrar rullar in i strid ström på hemmakontot och senast mot Omsk hade linan med Mamin-Shalunov-Okulov lekstuga. Dynamo gjorde en fin prestation mot Kunlun senast där bland annat powerplay-spelet var bländande. Det ska dock tilläggas att motståndet från Peking just hellre satt i utvisningsbåset än spelade med fem gubbar på isen. CSKA har vunnit sex av de sju senaste inbördes och nog ligger en sjunde skalp nära nu. Ettan spikas.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. HIFK - Pelicans Lahti 1
Den finska hockeyligan har precis dragit igång. Både HIFK och Pelicans har vunnit en och torskat en. I fjol var gästerna ett lag som kampade i botten medan Helsingfors hängde på högre upp i tabellen. Värdarna ställer tidigare Leksands-keepern, Frans Tuohimaa, mellan stolparna. En herre som haft en explosionsartat utveckling på senare år och är en matchvinnare av rang numera. Även svenskarna Dyk, Bemström (lån) och Motin finns hos hemmalaget. Lahtis Pelikaner kommer från en klar 0-4-torsk och laget kommer åter få slåss längre ner i tabellen. Att gästerna fått in Bartosak från MODO till denna säsong är såklart en höjdare men mot ett bättre hemmalag kan inte ens tjecken stå emot. Ettan kan spikas utan krusidull.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. Lillehammer - Storhamar X
Den norska Fjordkraft-Ligaen är också i sin linda. Lagen har spelat en match vardera och både Lillehammer och Storhamar avgick med seger i sina premiärer. Hemmalaget värvade in amerikanen, Austin Cangelosi, till denna säsong och 26-åringen presenterade sig med dubbla mål mot Stjernen. Gästerna vann, precis som värdarna, med 4-2 i öppningsbataljen. Stavanger var laget som fick se Gjöses mannar lösa alla tre poängen. I fjol vann gästerna merparten av fajterna lagen emellan och ska därmed hållas som ett kanske något bättre lag. Värdemässigt är det dock läge att snegla till vänster tidigt vilket gör matchen i OS-staden till ett fall för en helgardering tidigt.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Herlev - Odense 2
I Danmark har Odense haft en minst sagt tuff start på säsongen. Gästerna har radat upp fem raka torsk där insatsen mot Sönderjyske senast får anses som ett steg i rätt riktning. Britten Mike Hammond är nyss värvad för att pumpa på med poäng och det blev sannerligen en succéstart för 30-åringen. Två pinnar direkt i debuten bådar gott. Herlev spelade en helt galen match mot Rödovre häromsistens. Värdarna vann med 8-7 efter bland annat andraperioden innehöll åtta mål! Svensk poängbonanza blev det också då inte mindre än åtta pinnar producerades av blågula lirare. Självklart ska Jidskogs Örnar anses som ett nummer upp men ibland faller även favoriter. Dags för Odense att nypa sin första skalp nu. Strecken är i alla fall magiskt tilltalande österut och återigen flyger helgarderingen fram. Jobba Bulldogs!
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. Esbjerg - Frederikshavn X
Två tämligen jämna gäng stöter på varandra för andra gången inom ett par dagar bara. I fredags vann Frederikshavn mötet i sin egen hall med 5-2 och nu är det alltså back-to-back-möte i Esbjerg. Att Jesper Jensen och KHL-meriterade, Bumagin, är anfallsvapen av rang visste vi såklart. Duon kunde inte stoppas i förra fajten och noterades för tre pinnar vardera. Nu är det dags att prioritera dessa herrar och stänga ner dem annars blir det tufft åter för värdklubben. Tuff match blir det av allt att döma och som i ingressen klarlagt. Vi fortsätter på inslaget spår och helar upp.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Karlovy Vary - Sparta Prag 1
Vi går i mål på tjeckisk mark. Nykomlingarna Karlovy Vary föll visserligen i senaste matchen mot Trinec men gjorde definitivt inte bort sig i premiären då Mlada Boleslav besegrades. Värdarna har fått låna in tidigare Mora-spelaren, David Kase från Philadelphia. 23-åringen har hittills mäktat med tre pinnar och utgör en fin enhet med Flek och Lauko. Sparta Prag löste 3-0 mot Liberec i förra rundan men var rätt illa ute efter en rad utvisningar som duggade tätt i tredje. Matej Machovsky var dock strålande mellan stolparna och räddade delvis sitt Prag-lag. Med en tvåa uppe på 60 procent är det inte läge att singla huvudstadslaget. 1X2 återigen därmed.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


Kupongens kassaskåp


Jokerit
Helsingfors inslag i KHL ser bra ut och har kommit igång ordentligt efter den två veckor långa coronapausen laget hade. Spartak är inget topplag i år och kommer få tufft nu. Ettan är en bra spik att inleda med.


Varningens finger!


Odense
Kupongens i särklass lägst streckade lag kommer Odense bli. Visst är grabbarna från Fyn är fortsatt utan seger men någon gång bör det ju kunna vända. Varför inte nu? Tvåan ska få en chans i alla fall.


162 rader
1. Jokerit - Sp.Moskva 1
2. Vitjaz - Lok.Jaroslavl x2
3. CSKA Moskva - Dyn.Moskva 1
4. HIFK - Pelicans Lahti 1
5. Lillehammer - Storhamar 1x2
6. Herlev - Odense 1x2
7. Esbjerg - Frederikshavn 1x2
8. Karlovy Vary - Sparta Prag 1x2


Powerplay tips i  samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Lördag 3/10

3 Oktober 2020 - 10:59

En ny fullmatad SHL-omgång ligger i faggorna denna lördag och visst ser vi samtliga sju fighter på Powerplay-kupongen. Som grädde på moset ska även en kamp från Hockeyallsvenskan mellan Mora och Västervik synas. Det är en hemmabetonad bong, i jakten på hög utdelning behöver ett par värdar fällas. Let’s go!


Spelstopp: 15:14

Powerplay Tips 3/10


1. Frölunda - Leksand 1
Vi öppnar upp härligheten i “Lilla London” där Frölunda tar emot ett anfallsglatt Leksand. Tyvärr för masarnas del behöver man ju faktiskt även behärska defensiven för att kunna hävda sig på SHL-nivå. Juvonen släppte ett par billiga förbi sig hemma mot Örebro (3-5) samtidigt som hans backar stundtals agerade pyloner. Offensiven är dock urstark med firma Camper, Hrivík och company. Där knäpper inte många de vitblå på fingrarna. Frölunda är oftast starka hemmavid, men torskade faktiskt mot Leksand vid motsvarande möte i fjol. Har Camper lika torrt krut i bössan som senast kan vad som helst hända. Den lågt streckade tvåan kompletterar ettan på ett föredömligt sätt.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Luleå - Växjö 2
Från Göteborg i väst till Luleå i norr där vi ska göra ett försök att fälla ett gäng “Björnar” för att trissa upp utdelningen på Powerplay. Det är kanske det enklaste att göra, men ettan runt 70 procent är helt omöjligt att köpa. HV71 var nära att käka ikapp ett 2-5 underläge i denna hall så sent som i torsdags och Växjö kommer närmast från två raka segrar mot LHC och Rögle. Det är inte illa pinkat. Luleås Jonas Berglund fick en smäll mot huvudet senast och fick kliva av. Hans medverkan är högst osäker. Lakers har firma Rosén/ Pettersson i fin form, det kan räcka långt i gamla goa Delfinen. Alla tecken ska in och det med basta!
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. Rögle - Djurgården 1
I Sverige sydligaste landskap ska de mesta mästarna upp och dansa med ett revanschsuget Rögle som senast kammade noll borta mot Växjö. Skåningarna har annars öppnat strongt med två segrar trots ett tufft schema. Illavarslande för ängelholmarna är att succémannen Adam Tambellini tvingades kliva av senast och är ett osäkert kort till denna match. Djurgården lade ett mycket tamt Malmö på rygg i torsdags utan att imponera. Dick Axelsson drog på sig ett matchstraff i spelargången (!) och missar de två närmaste omgångarna. Järnkaminerna har inte dragit det längsta strået i Catena Arena på tre år. Given spiketta!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Brynäs - Skellefteå 2
Skellefteå stod för en helgjuten insats under 60 minuter mot Frölunda i den förra rundan och avgick med en rättvis 3-1-viktoria sedan Jesper Frödén svarat för ett hattrick. När Västerbottningarna reser till Gävle gör man det utan backen Niclas Burström som väntar tillökning. SAIK ska ändå anses ha goda chanser mot Brynäs som alltjämt har Greg Scott på skadelistan och har haft enorma problem i de defensiva leden under upptakten. Andreas Falks svartgula krigare känns på det hela taget som det bättre laget för stunden. Vettig tvåa.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. Färjestad - Malmö 1
I Karlstad ler “sola” inte mot Färjestads BK för stunden. Värmlänningarna har inte rosat marknaden resultatmässigt med bara en OT-seger efter fyra fighter. Dessutom dras de grönklädda med skador på Jocke Nygård och Gustav Rydahl. Dags för gubbar som Olle Lycksell, Jacob Peterson och Victor Ejdsell att kliva fram. Pågarna från Malmö kommer av allt att döma få kriga i botten av tabellen. “Rödhökarna” backsida är stabil, men framåt är det tunt bakom Fredrik Händemark. 1X är ett lås i Löfbergs Arena.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. HV71 - Oskarshamn 1
Smålandsderby härnäst där HV71 får klara sig utan fixstjärnan Lias Andersson. Lias fick fem matcher för sin dumdristiga huvudtackling på Jonas Berglund senast. Gänget från Vätterns södra strand kommer från fyra raka nederlag under upptakten av SHL. Kvalitet finns det emellertid gott om hos “Tjurarna” även utan NY Rangers-Lias. Oskarshamn har övertygat med sex inspelade poäng som tillkommit främst via ett starkt powerplay. I denna arena, som numera heter Husqvarna Garden, fick IKO torsk med hela 7-1 i fjol. Ettan erbjuder kanonvärde i skrivande stund och blir därmed en riktigt bra spik.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. Örebro - Linköping X
Matchen i Närke känns på förhand mer öppen än vad det svenska folket vill få det till. Örebro har förvisso tågat fram som en slåttermaskin till en början och vunnit fyra kamper i följd. Rendulic, Leino, Bromé med flera har visat framfötterna offensivt och bakåt behöver Jhonas Enroth ingen närmare presentation. Senast bjöd dock ÖHK på mängder med målchanser mot Leksand, något som kan komma att straffa sig mot Linköping som pumpat in tio mål efter tre omgångar. Den hårt streckade ettan bör backas upp hela vägen omgående.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Mora - Västervik 1
Från Närke till Dalarna där det allsvenska mötet mellan Mora och Västervik tar kupongen i hamn. Båda dessa kombattanter spelar redan under fredagen, VIK i Stockholm mot AIK och Mora borta mot Karlskoga. Västervik har hämtat in hela 19 (!) nya spelare inför säsongen, men har redan funnit kemi i ett par formationer. Mora har precis som Västervik en ganska anonym trupp och på förhand känns denna drabbning helt vidöppen. Gaffeln (etta-tvåa) är ett lämpligt val i Jalas Arena.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


Kupongens kassaskåp


Rögle
Rögle brukar trivas riktigt bra mot Djurgården, i synnerhet på hemmaplan. Stockholmarna har en svagare trupp och saknas dessutom liraren Dick Axelsson. Ettan är mycket trolig i Ängelholm.


Varningens finger!


Växjö
Växjö har tagit poäng i samtliga bataljer där smålänningarnas struktur ser klart bättre ut i år jämfört med i fjol. Luleå blir såklart ingen enkel nöt att knäcka, men till dessa streck måste både krysset och tvåan finnas med.


144 rader
1. Frölunda - Leksand 12
2. Luleå - Växjö 1x2
3. Rögle - Djurgården 1
4. Brynäs - Skellefteå x2
5. Färjestad - Malmö 1x
6. HV71 - Oskarshamn 1
7. Örebro - Linköping 1x2
8. Mora - Västervik 12


Powerplay tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Fredag 2/10

1 Oktober 2020 - 21:11

Hockeyallsvensk premiär och schweiziska National League-matcher ska monteras när helgen firas in med ett härligt sprakande Powerplay. Fem matcher från den svenska andradivisionen inleder det hela medan alplandet ståtar med de tre sista bataljerna. Småfina skrällar till höger och vänster synas ner i jakten på större stålar. Nu kör vi!


Spelstopp: 18:59

Powerplay Tips 2/10


1. Timrå - Björklöven X
Giganterna i norr inleder kupongen och detta är ett sluggermöte av rang. Både Löven och Timrå är rankade högt upp i årets serie och sett till försäsongsmatcherna som dessa lag lirat mot varandra kan vi nog förvänta oss allt annat än en återhållsam fredagslunk. Umeå-laget fortsätter se vrålstarka ut även fast Cannata kastat in den norrländska handduken och fortsatt sitt äventyr på den småländska östkusten. Även Brian Cooper är numera en Oskarshamn-spelare. Påfyllt är det ändå i bortalägret och Rahimi känns som en bjässe på hockeyallsvensk-nivå. Även TIK ser bra ut. Dahlén fortsätter nöta i andradivisionen och nu har också Brynäs före detta kapten, Jacob Blomqvist anslutit till klubben. Totalt oviss match där alla tecken gör sig bäst.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. AIK - Västervik X
AIK kunde mycket väl lirat Ettan-hockey om inte coronaviruset stoppat all idrott under våren. Gnaget såg riktigt dåliga ut och låg toksist i Hockeyallsvenskan inför kvalserien. Solnaiterna har gjort om. Ett nybygge från grunden helt enkelt med nya trevliga bekantskaper som Anton Karlsson, tidigare Leksand bland annat, Anton Holm, Johan Johnsson med många fler. Västervik blev av med flera ledande spelare under fjolåret men kunde ändå ta säsongen i mål, klart godkänt. Karlin är en tränare som lyckas få ut mycket ur det lilla så att säga. Både kryss och tvåa känns hyperintressant ut och trots ett förbättrat AIK har VIK varit på Hovet och grejat poäng förr. Alla tecken.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. BIK Karlskoga - Mora X
Både Karlskoga och Mora känner varandra väl. Duon spelade förra veckan två raka matcher mot varandra och något oväntat gick MIK segrande ur båda. Johan Hedberg är en smart värvning av laget från Siljans norra strand. Målvaktsprofilen gör därmed sin första säsong som headcoach någonsin. Värmlänningarna är ofta stabila hemma i Nolbelhallen och träningsmatcher kanske vi inte ska dra några större slutsatser från. Alla tecken känns ändå helt nödvändigt nu.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Almtuna - Västerås 2
Västerås har inte haft några optimala förutsättningar under försäsongen. Coronaviruset lyckades krypa inpå truppen och hela Skoda Trophy-turneringen fick bland annat ställas in av de gulsvarta. Almtuna ser helt okej ut och har dessutom fått in en stabil keeper i Erik Hanses. Nikolaj Belov och Gustav Lindström är pjäser som ska stabilisera Uppsala-laget bakåt. I nutida historia har Almtuna haft ruggigt lätt för VIK och det syns också på streckningen. Tvåan i Gränby är en strålande spik helt enkelt.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. Södertälje - Väsby 2
Väsby fick en friplats i Hockeyallsvenskan efter Karlskronas degradering. Gästerna kastas direkt in i seriespelet mot ett satsande Södertälje i svårspelade Scaniarinken. Nykomlingen har värvat smart. Henke Lundberg är en stabil keeper på HA-nivå. Henrik Rommel likaså. Dessutom är Sebastian Bengtsson ny från just SSK. En lirare som mycket väl kan stänka in en puck eller två här. Släkten brukar ju som bekant kunna vara värst. Kringlorna har som nämnt rustat. Matt Bailey, Fagemo, Dahlström, Alba med flera är bra nyförvärv. I en premiär kan däremot det mesta hända och med magiskt värde till höger ska självklart nykomlingen få sin chans. 1X2 spelas där vi håller tummar och tår för en knall från höger.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Servette - Davos 1
Under veckan ska också den schweiziska hockeyn så smått börja rulla igång. Servette och Davos slutade topp 4 i fjol och det finns massor som tyder på dessa gäng även i år kommer finnas med i toppen. Gästerna avslutade fjolårssäsongen utanför sin egen rink bedrövligt. Sju raka tävlingsbataljer utan seger noterades och det är garanterat en punkt som laget behöver förbättra till i år. Servette har plockat in bland annat Linus Omark till denna säsong och även duktige Joel Vermin hittas numera i Genève-klubben. 1X känns fullt tillräckligt.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. EHC Biel - Lausanne 1
Lausanne kommer lira match mot Biel mindre än 24 timmar efter lagets ligapremiär mot Langnau. Rent spontant känns det som en gigantisk fördel för Biel därmed som får spela matchen utvilade. Ett hemmalag som under förra säsongen bland annat spelade kvartsfinal i Champions Hockey League mot Frölunda. Gästerna har gått utan trepoängare från Tissot Arena vid åtta av de senaste nio tillfällena. Ettan är svår att ifrågasätta.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Ambri - Lugano 2
I södra delarna av Schweiz spelas ett derby då Ambri och Lugano ska upp i klinch. Båda lagen spelade match under torsdagen så någon fördel av vila är det inte tu tal om. Båda lagen gjorde en rätt trött säsong i fjol, för Ambri-Piottas del hade laget bara Rapperswil och Langnau bakom sig. Någon större förbättring ser inte ut att ha skett i truppen så vi kan nog räkna med ett hemmalag som även i år får slåss på nedre halvan. De vitsvarta besökarna är i grunden en mindre nivå upp och Lugano vann också en träningsmatch lagen emellan förra veckan med 5-3. Tvåan kan singlas.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


Kupongens kassaskåp


Västerås
Ingen bank direkt men väl en riktigt fin värdespik. Västerås har ett riktigt bra lag och kommer VIK upp i nivå ska Almtuna kunna besegras i en tom Uppsala Bilforum Arena.


Varningens finger!


Väsby
Nykomlingar har en tendens att kunna sprattla till tidigt på säsongen. Väsby får nu chansen att tvåla till mäktiga SSK. Det ska gästerna absolut kunna mäkta med. Mysigt skrälldrag.


162 rader
1. Timrå - Björklöven 1x2
2. AIK - Västervik 1x2
3. BIK Karlskoga - Mora 1x2
4. Almtuna - Västerås 2
5. Södertälje - Väsby 1x2
6. Servette - Davos 1x
7. EHC Biel - Lausanne 1
8. Ambri - Lugano 2


Powerplay tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Torsdag 1/10

30 September 2020 - 21:09

Äntligen en full SHL-omgång, och till det en full SHL-kupong. Kan de förväntade topplagen som börjat knackigt få det att vända? Fortsätter Frölundas överkörning av konkurrenter? Malmö har haft långledigt sedan förra matchen, jämfört med Djurgården som haft betydligt kortare uppladdning. En svår kupong att hitta spikar på, men det finns mycket värde att hämta. Mot åtta rätt!


Spelstopp: 18:59

Powerplay Tips 1/10


1. Skellefteå - Frölunda 1
Skellefteå har börjat säsongen lite halvtungt. Första matchen var västerbottningarna det bättre laget i två perioder och försökte bevaka ledningen i tredje, trots bra målvaktsspel blev det bara två poäng. Matchen i helgen var de ånyo det bättre laget, men sprang in i en formtoppad Jhonas Enroth. Frölunda har haft en helt annan start, två stabila segrar och noll insläppta mål. Svårt att klaga på. Tre av fem mål har tillkommit i powerplay. Allt har fungerat för göteborgarna och det kan vi se på strecken. De blir streckade som klara favoriter. Skellefteå har varit ett starkt hemmalag länge och har en av seriens bästa målvakter i Gustaf Lindvall, att vi får möjlighet att strecka dem som klara underdogs är bara trevligt. Ettan är väldigt fin. Plocka med krysset på större system.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Djurgården - Malmö 2
Djurgården såg riktigt bleka ut i deras premiär mot Frölunda, totalt utspelade och hade stundtals problem att ha puckinnehav på offensiv planhalva. Spelare som Holtz och Axelsson kom inte alls med i matchen. Det enda som hindrade Djurgården från en utklassning på resultattavlan också var Mantas Armalis som gjorde en väldigt imponerande premiär. Malmö började hemma med en tung förlust mot Leksand. En match där lite medstuds hade kunnat resultera i poäng. Detta är ett möte mellan två lag som är tippade i botten, och deras premiärer har inte fått oss att tveka på detta faktum. Malmös förstakedja har en högre högstanivå än Djurgårdens dito. Linan med Bryggman, Händemark och Olofsson är riktigt bra, och kommer få väldigt mycket speltid. Tvåan är i skrivande stund väldigt lågt streckad. Den borde komma upp en bit över 30 procent. Garderas med ettan.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. Leksand - Örebro 1
Wow! Vilken förstakedja Leksand har satt ihop. Cehlárik, Hrivík och Camper var masarnas bästa formation under de första två omgångarna. Björn Hellkvist är dessutom en tränare som gärna låter sina bästa spelare ha mycket istid. Det har Hellkvist definitivt fortsatt med i början av säsongen. Det är ett klart bättre LIF i år jämfört med föregående säsong. Det största frågetecknet för masarna är målvakterna, varken Juvonen eller Brage har imponerat. Örebro har haft en bra start på säsongen med två raka trepoängare. Först besegrades HV71 i en match där närkingarna var det bättre laget. I helgen besegrades Skellefteå främst tack vare Jhonas Enroth och ett starkt powerplay. Detta kommer bli ett möte mellan två av seriens bästa toppkedjor. I Örebro har Bromé, Abols och Rendulic sett riktigt bra ut. Gaffeln är bra, då mycket talar för att det kommer smälla rejält.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Linköping - Brynäs 1
Linköping har startat säsongen med två förluster. De har varit bra med i båda matcherna. Mot Rögle skapade östgötarna minst lika mycket som skåningarna och med lite medstuds hade det blivit poäng. Hemma senast mot Växjö blev det en poäng och förlust på straffar. Linköpings målvakt Niklas Lundström gjorde en klart bättre match mot Växjö. Brynäs lyckades vinna andra matchen borta mot Färjestad. En kamp där målvakterna troligen hade haft svårt att rädda en badboll. Anton Rödin gjorde sin första match, Brynäs powerplay såg omgående bättre ut. Nicklas Danielsson kan komma att göra comeback mot LHC. Defensivt har Brynäs sett knackiga ut, och med försvarsgeneralen Niclas Andersén borta ser gävlelaget ännu skakigare ut. Bra etta till låg procent.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. Växjö - Rögle 1
Växjö kommer från en tung säsong och har försökt bygga ett bättre lag. “Hem” har Joel Persson och Robert Rosén kommit, det har såklart gjort laget bättre. I första matchen lät Sam Hallam Erik Källgren stå i mål, för sedan låta Viktor Fasth ta hand om fighten mot Linköping. Fasth såg riktigt vass ut, han kommer vara väldigt viktig för Lakers. Rögle är ett av lagen Växjö har närmat sig jämfört med i fjol. De stora tappen av Brithén och Curran, har skåningarna ersatt med Tambellini och Gelinas. Eric Gelinas fanns förvisso med i truppen föregående säsong, men har tagit ett riktigt stort kliv i början av denna säsong. Rögle har haft mycket tur med studsarna och sådant bruka jämna ut sig. Det är dock inte säkert att så blir fallet i detta möte. Ta med alla tecken.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Oskarshamn - Färjestad 1
Oskarshamn började med en övertygande seger borta mot Brynäs, spelade sedan jämnt mot Luleå, där studsarna hade kunnat gett smålänningarna en perfekt start med två segrar av två möjliga. Nyförvärvet Joe Cannata har sett riktigt bra ut, amerikanen kommer bli väldigt viktigt för smålänningarna, som hade problem att hitta en målvakt att lita på i fjol. Hos Färjestad har målvaktsspelet sett knackigt ut. Hemma mot Brynäs senaste gick det mesta in bakom Haukeland. Värmlänningarna är ett så pass bra lag att de ska kunna driva spelet så mycket att de vinner matcher på hur bra deras forwards är. Nu kommer Nygård och Rydahl inte spela och det är tunga avbräck. Plocka med ytterkanterna först, etta-tvåa.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. Luleå - HV71 2
Luleå är streckat hårt, riktigt hårt. En bit över 70 procent vilket är galet. Luleås senaste match mot Oskarshamn slutade 5-2 till norrbottningarna. Det ser tryggt ut på pappret, men det var en väldigt jämn match där det kunde ha slutat med poängtapp. “Bulans” grabbar är topptippade och kommer slåss om förstaplatsen. En av de stora konkurrenterna är dagens motståndare. HV71 har börjat säsongen tufft, bortsett från första matchen mot Frölunda har smålänningarna spelat jämnt med både Örebro och Rögle. Jönköpingslaget är även de tippade i toppen och ska vara ett av gängen som hotar Luleås serieseger. “Tjurarna” har inte fått utdelning för sitt spel och när vi får möjlighet att strecka Rahms gossar under tjugo procent går det inte att strecka på något annat sätt. Både krysset och tvåan rensar bort många kuponger.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Petter Emanuelsson - Lias Andersson X
En head-to-head mellan två väldigt offensivt skickliga spelare. Petter Emanuelsson vann interna skytteligan förra säsongen och har en bra chans att upprepa bedriften. Emanuelsson står i vänstra tekningscirkeln och har avslutsansvaret i Luleås första uppställning i powerplay. Lias Andersson är främst en playmaker. Andersson har stor offensiv kapacitet och får mer istid än hans konkurrent Emanuelsson. För chans på bättre utbetalning tar vi med alla tecken.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


Kupongens kassaskåp


Linköping
Brynäs har en bra kedja som kommer till spel. Kan Linköping neutralisera den, har östgötarna goda möjligheter till seger. Att Andersén saknas i Brynäs gör troligen att Lindelöf får mer speltid. Positivt för Linköping. Spännande etta!


Varningens finger!


HV71
Det går inte att blunda för värdet i Norrbotten. HV71 är klart bättre än vad procenten visar och har tagit poäng i fem av de sju senaste bortamatcherna mot Luleå. Det finns stor potential offensivt hos smålänningarna som inte har fått det att lossna i början.


144 rader
1. Skellefteå - Frölunda 1
2. Djurgården - Malmö 12
3. Leksand - Örebro 12
4. Linköping - Brynäs 1
5. Växjö - Rögle 1x2
6. Oskarshamn - Färjestad 12
7. Luleå - HV71 x2
8. P.Emanuelsson - L.Andersson 1x2


Powerplay tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Fler inlägg: