MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Torsdag 29/10

28 Oktober 2020 - 19:47

Ytterligare ett lag har blivit hårt drabbat av corona i SHL. Leksand saknade fyra gubbar mot HV71 i tisdags och nu är gävle-daladerbyt inställt. Fyra matcher ska ändå liras i SHL och dessa bataljer finns att bemästra. En head-to-head, National League och Fjordkraft-Ligaen är resterande utmaningar. Skellefteå streckas hårt men det hjälper inte, räkna med SAIK som segrare. Örebro ska vi jobba in som bästa skräll. Kör hårt!


Spelstopp: 18:59

Powerplay Tips 29/10


1. Rögle - Luleå 1
Rögle tog sin tredje raka skalp då Färjestad besegrades i Karlstad under tisdagen. Bandyklubben är numera i topp av SHL och spelar en ruskigt fin hockey för tillfället. Bristedt, Gélinas, Zaar, Everberg med många fler ser kanonfina ut och producerar riktigt fint framåt. Luleå fick smaka torsk mot Frölunda i förra omgången men ser överlag stabila ut. Bulans gubbar älskar att spela hockey i Ängelholm och har endast noterats för en torsk här på de tio senaste försöken. Nu är dock coach Berglund borta samt mer än en handfull gubbar som under onsdagen testats för corona. En vanlig dag hade X2 varit vägen att inledningsvis gå men nu börjar vi från andra hållet istället.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Frölunda - Örebro 2
Frölunda fortsätter blanda och ge. 4-1-vinsten mot Luleå var mycket imponerande medan prestationen borta mot Oskarshamn hade mer att önska. Nu ska Rönnbergs gubbar upp i duell med ett bra Örebro som fullkomligt exploderade i förra hemmamatchen mot Brynäs. Tre snabba mål och den kampen var körd innan vi ens hann ta det första powerbreaket. ÖHK har gjort en kanonsäsong så långt och hakar på i toppen. Närke-laget går om VF i toppen vid seger och det kan mycket väl ske. Måla på med alla tecken där tvåan till procent under 20 ska vara av högsta prio.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport

 
3. Skellefteå - Oskarshamn 1
Skellefteå kommer streckas på hårt hemma mot Oskarshamn men det finns ändå fog för att singla SAIK. Oket slog Frölunda i tisdags hemmavid efter att bland annat Kim Rosdahl tryckt in två strutar. Sett till underliggande siffror springer ändå smålänningarna en aning för bra och när laget skrinnar in på Skellefteå Kraft Arena kommer fjolårets nykomlingar få en turbulent åktur. Norrlänningarna har inte vunnit matcher på slutet och kändes en aning uddlösa borta mot Malmö. Nu knyter laget näven! Värdarna singlas.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

   
4. Brynäs - Leksand - LOTTAS
Uppskjuten match. Lottas med fördelningen 8-3-5 vilket motsvarar 50-18,75-31,25 i procent. Strecka där värdet finns vid spelstopp.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. HV71 - Växjö X
HV71 tog sin första bortaseger för säsongen då Leksand besegrades i Tegera Arena. Det ska dock tilläggas att HV knappast förtjänade alla tre poängen sett till spelet. Masarna vann skotten med 45-24 och hade gigantiska lägen till mål utan att få dit pucken. Hugo Alnefelt storspelade mellan stolparna och räddade Jönköpings-laget. Ska det bli nya pinnar nu är det av vikt att den unga målvakten kommer upp i samma nivå. Växjö föll visserligen mot Örebro häromsistens men till skillnad mot HV så vilade Lakers under tisdagen och bör kunna kliva ut utvilade. Oddsmässigt är värdarna fortsatt favoriter och ska därför få vara med på ett hörn men här är det klart läge att plocka med alla tecken tidigt.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

 
6. Simon Önerud - Richard Gynge X
En head-to-head letar sig in på kupongen. Gynge var som bekant tillbaka i Växjö-dressen i fjol efter sitt ryska äventyr. Poängmässigt gick säsongen sisådär och dessutom slutade Tyresö-killen på mindre smickrande -19 i plus/minus. I år ser det något bättre ut. Fem mål har redan producerats och nu ska herr Gynge upp i duell med Önerud. Sex mål har HV-liraren producerat så långt och kan absolut dunka in en strut eller två här. Ett oavgjort resultat är i vanlig ordning mest troligt i dessa H2H-kamper och på system i nivåer kring 150-200 rader är det bara spikkryssa och gå vidare.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport

   
7. Rapperswil - Bern X
Gästerna fick lämna Gèneve med en 3-5:a i baken medan Lakers kommer från två raka segrar i ligaspelet. Senast var det SCL Tigers som fick lämna ifrån sig poäng till Andrew Rowe och hans lagkompisar. 3-2 efter sudden och hemmalaget ser betydligt starkare ut i år än i fjol. Historiskt har dock värdarna haft ruskiga problem hemmavid mot Bern och bara grejat en seger efter 60 minuter på de elva senaste försöken på egen is. Tufft att ta ställning här därför och alla tecken är en tidig idé som bör implementeras.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

 
8. Manglerud - Storhamar 2
Norsk hockey får spela sistafiol denna afton. Storhamar är ett slagkraftig gäng i grannlandets högstaliga. Viktor Kokman står oftast mellan stolparna och Erik De La Rose, Jimmy Andersson är defensivt stabila pjäser framför. Framåt finns både rutin och klass i en gubbe som Patrick Thoresen. Manglerud är inte i närheten av att kunna mäta sig och även om värdarna gått bra inledningsvis av ligaspelet finns värde på spiktvåan hela vägen upp till åtminstone 60 procent. Bara banka av gästerna med andra ord.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport

 
Kupongens kassaskåp


Skellefteå
Oskarshamn har gjort det riktigt bra under upptakten av SHL-säsongen men Oket bör snubbla till snart och här kommer ett övermäktigt hinder. SAIK vinner på hemmais!


Varningens finger!


Örebro
Frölunda lirar stundtals en fantastisk hockey men kan titt som tätt falla in i dåliga rutiner och mönster. Örebro är tillräckligt bra för att kunna störa i Göteborg.


162 rader
1. Rögle - Luleå 1x
2. Frölunda - Örebro 1x2
3. Skellefteå - Oskarshamn 1
4. Brynäs - Leksand 1x2
5. HV71 - Växjö 1x2
6. S.Önerud - R.Gynge x
7. Rapperswil - Bern 1x2
8. Manglerud - Storhamar 2


Powerplay tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Tisdag 27/10

26 Oktober 2020 - 21:53

Magnifik Powerplay-kupong med stor svensk prägel. Fem SHL-matcher, en HAS-kamp och dessutom två möten från den schweiziska högstaligan står att bemästra. Det ska vi lösa med både skrällar i sikte och fina spikar. Första grillkorven serveras i Tegera Arena. Dags att droppa pucken!


Spelstopp: 18:59

Powerplay Tips 27/10


1. Leksand - HV71 X
Leksand har löst tre raka segrar i sin hemmaborg. Tre raka 3-2-segrar som dessutom samtliga kommit efter förlängning. Gemensam nämnare för alla de avgörande målen är Oskar Lang. Den kvicke wingern spelade först fram till avgörande påsarna mot Rögle och Djurgården för att mot Färjestad själv trycka in segermålet. Imponerande! HV71 är en aning på gång. Tjurarna från Jönköping tryckte in sex mål mot Brynäs i förra omgången och nu har gästerna vunnit två av de tre senaste matcherna. Ett frågetecken kring försvarsspelet kvarstår. Det är även något som Leksand behöver jobba på. Helt öppet vid Siljan. Ta med alla tecken ögonaböj.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Örebro - Brynäs X
Ungefär tre timmar söder om Leksand hittar vi den klassiska Bunkern, eller Behrn Arena om ni så vill. Örebro skrinnar in på sin is med en 4-3-skalp i ryggen efter att Växjö fått se sig besegrade i förlängningen mot de för dagen svartklädda. Spelet är ändå en aning hafsigt hos Bromé och company och Jhonas Enroths form är ifrågasatt. Brynäs bussar hit utan sin anfallsstjärna Rödin som fick hjärnsläpp i Jönköping senast och crosscheckade en Emil Andrea i huvudet. Fyra matchers avstängning för kuggen i Gävle-laget väntar. Trots allt finns det gott hopp om poäng för gästerna. Biffarna vann här så sent som i januari med 6-3. Måla på med stora penseln och lämna inget tecken åt slumpen nu.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. Färjestad - Rögle 1
Kupongens kanske allra mäktigaste batalj liras i Löfbergs Lila Arena. Färjestad och Rögle känns på det hela taget stekheta även fast FBK kommer från en slätstruken tillställning mot Leksand. Bandyklubben från Ängelholm däremot har nu lirat två raka matcher med vidöppna spjäll. 5-4 mot Frölunda följdes upp av samma siffror mot Skellefteå. Zaar, Everberg, Bristedt, Höglander med flera är alla inne i en fin period där siktet framåt är inställt. FBK har dock ett strålande hemmafacit mot just RBK. Karlstads stolthet pumpar dessutom på med en hel del mål när det vankas grönvitt främmande och är det någon match på denna kupong som skulle må bra av att gafflas så är det nog här. Etta-tvåa blir därför ett tidigt val.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Oskarshamn - Frölunda 2
Frölunda är just nu Sveriges bästa hockeylag. Göteborgarna malde ner Luleå i hemmaborgen under lördagen och 4-1-segern innebar också att Rönnbergs manskap klättrade förbi Bulans Björnar i tabelltoppen. Oskarshamn står härnäst på schemat. Ett värdlag som kan kliva in till mötet med VF med raka ryggar efter ett par stabila matcher. 4-1-segern mot Malmö var inte mycket att snacka om och tre av de fyra senaste bataljerna har slutat med hemmavinst. Nu blir det däremot andra bullar. VF får hursomhaver anses som en nivå upp just nu och kan vi få spela tvåan till under 55 procent är det en tokgiven spik. Även högre upp är Indianerna en tänkbar singel, så bra är gästerna just nu.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport

 
5. Malmö - Skellefteå 2
Kupongens kanske allra vassaste spikförslag hämtas från Malmö. För medan Rödhökarna från Skåne går extremt knackigt är det bättre tryck under SAIK-spelarnas fötter. Gästerna besöker Malmö Arena med segrar i fyra av de sex senaste fajterna och dessutom var laget ruggigt nära att nagga Rögle på poäng häromsistens. Det finns dock ett litet frågetecken cirkulerades över gästerna så här gäller det att vara vaken innan spelstopp. Wilsby och Jonathan Johnson saknades senast och det är nog rimligt att tro dessa herrar dragit på sig covid-19. Om läget inte ändras känns tvåan som en rakt igenom klockren spik.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

 
6. Björklöven - Västervik 2
Kupongens stora skrälldrag synas i Björkarnas stad. Umeås hockeyriddare i Björklöven har varit makalöst bra under upptakten av säsongen men någon gång bör även detta dream team falla. Det var nära i söndags då Södertälje tog matchen i A3 Arena hela vägen till sudden. Västervik är sannerligen ingen slagpåse i år. Kedjan med Tuulola - Wahlgren - Jonsson-Fjällby är mycket trevlig att skåda. Även målvakstparet Marmenlind/Sandström håller hög klass. 1X är såklart tecken som ska få sin plats men även tvåan till låga procent är hyperintressant och en magnifik skräll.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport

  
7. Servette - Bern X
Öppet och ovisst kan vi nog räkna med att mötet mellan Servette och Bern blir. Gästerna imponerade stort i sitt back-to-back-spel mot Biel. 6-0-krossen hemmavid gav eko i hockey-Schweiz. En fajt där bland annat förstalinan med Pestoni-Jeffrey-Scherwey imponerade och stod tillsammans för hela sju poäng. Värdarna torskade en aning oväntat mot Rapperswil i förra omgången men är generellt svårslagna på Les Vernets is. Bästa draget här blir att måla på med alla tecken redan från start och kanske hålla en tumme eller två för att mötet slutar kryss vid full tid.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

 
8. EHC Biel - Rapperswil 1
Vi går i mål med en match från Tissot Arena där hemmalaget glider runt utan något som helst självförtroende. Tre raka förluster i seriespelet och endast två vinster på sex matcher totalt är inte godkänt sett med Biel-ögon. Rapperswil känns inte som den klassiska slagpåse som klubben varit på resande fot på senare år men kommer värdarna upp i normal nivå ska laget vinna nu. Coach Törmänen förfogar över hög klass i lirare som Ullström, Rajala, Brunner med flera att poängen ska komma att rulla in snart. Kanske med början nu. Gästerna har visserligen imponerat med två raka segrar men laget blandar och ger en del vilket 2-9-förlusten mot Davos indikerar. Ettan är en klockren värdespik att avsluta med.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport

 
Kupongens kassaskåp


Frölunda
Sveriges bästa lag mot en uppstickare från östkusten. Detta ska bara sluta med en bortaskalp och tvåan är en bra väg att gå helt enkelt.

 
Varningens finger!


Västervik
Någon gång måste väl Björklöven få känna på hur det är att förlora. Varför inte redan nu? En trött tisdag hemma mot Västervik borde vara som upplagt för en prestation som inte når upp till hundra procent. Magisk tvåa som ska få sin chans.

 
162 rader
1. Leksand - HV71 1x2
2. Örebro - Brynäs 1x2
3. Färjestad - Rögle 12
4. Oskarshamn - Frölunda 2
5. Malmö - Skellefteå 2
6. Björklöven - Västervik 1x2
7. Servette - Bern 1x2
8. EHC Biel - Rapperswil 1


Powerplay tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

1 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Lördag 24/10

23 Oktober 2020 - 21:28

Blågul färgring på lördagens Powerplay som innehåller matcher från SHL, Hockeyallsvenskan och Hockeyettan. Matcherna Linköping - HV71 och Djurgården - Brynäs har flyttats fram på grund av coronaviruset. Det svenska finrummet tillhandahåller bland annat med två pampiga toppstrider från Göteborg och Skellefteå där hemmalagen har god segerchans. Mot åttan!


Spelstopp: 15:14

Powerplay Tips 24/10


1. Skellefteå - Rögle 1
Skellefteå har även de fått en släng av coronaviruset, två spelare har konstaterats smittade men vilka det rör sig om har inte klubben gått ut med i skrivande stund. Västerbottningarna är annars i gott slag och tagit poäng i fem raka matcher. Gästande Rögle gick en tuff holmgång mot Frölunda i torsdags som de slutligen lyckades gå segrande ur med 5-4 efter Anton Bengtssons sena avgörande. SAIK har fått en betydligt längre vila och torde därmed ha piggare ben. Det lutar aningen mer åt ettan, men med tanke på osäkerheten kring värdarnas trupp får krysset haka på. 1X.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

 
2. Leksand - Färjestad 1
Vi rör oss mot Dalarna där det dukas upp för klassikermöte i Tegera Arena. Leksand flög upp till Luleå senast där masarna kom till spel utan Marek Hrivik. Med en splittrad förstakedja hade LIF svårt att komma till farliga målchanser mot ett ramstarkt Luleå. Insatsen var ändå helt okej, något den underliggande statistiken vittnar om. Färjestad kommer från en pulverisering mot Örebro, värmlänningarna bombade in sju påsar och vann med 7-3. Nu streckas ”Vargarna” upp till månen mot Leksand som vunnit två raka hemma. 1X räcker i jakten på storkovan!
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. Frölunda - Luleå 1
Kupongens höjdare hämtas från Göteborg där det vankas tidig seriefinal mellan två contenders. Frölunda torskade borta mot Rögle med 4-5 senast i en jämn och underhållande match. Resultaten på resande tass jublar nog inte Roger Rönnberg över, men hemma i Scandinavium är Frölunda ett helt annat lag. Det vittnar fem raka segrar om. Luleå är även de ett gäng hemmakatter i första hand. I denna hall har exempelvis inte Bulan boys vunnit på fem försök. Att gästerna endast petat in en puck på de fyra senaste tripparna gör ettan än mer stark. Spik!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

  
4. Oskarshamn - Malmö X
Oskarshamn har överraskat i positiv bemärkelse under upptakten av SHL. Smålänningarna har vunnit hälften av matcherna och återfinns i mitten av tabellen med betryggande avstånd ner till bottenträsket. I detta mindre smickrande träsk befinner sig Malmö och kippar efter andan. Förlusten borta mot Växjö (3-4) var pågarnas fjärde i följd, men spelmässigt var det definitivt ett steg i rätt riktning. Dessutom fick flåbusen Emil Sylvegård brunka in säsongens två första baljor. När ettan streckas hårt trycker vi in hela spannet och hejar på ”Hökarna”!
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. Örebro - Växjö 1
Örebro flög fram under inledningen och körde över allt motstånd. Rendulic, Bromé, Leino och company bjöd på propagandahockey och den ena målfesten efter den andra. I torsdag fick de smaka på egen medicin när Färjestad slaktade närkingarna med 7-3. Efter en sådan genomklappning kan det bara bli bättre och hemmavid har trots allt Örebro plockat poäng i samtliga matcher. Växjö hade problem med att avfärda Malmö senast och har dessutom inte rosat marknaden på bortaplan. Ettan spikas till skapligt värde.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Kristianstad - Mora 1
Tuff helg för Mora som först drabbar samman med Västervik under fredagen innan masarna knappa 20 timmar senare skrinnar ut i Kristianstads Ishall. En hall de rödvita gästerna haft flera mardrömmar om. Motsvarande möte i fjol slutade nämligen hela 9-2(!) till KIK efter en mäktigt prestation av skåningarna. Kristianstad har blandat och gett under upptakten, men förfogar över ett par fina toppar i truppen som NHL-lånet Joel Kellman och Rögle-produkten Kevin Wennström. Med utvilade kroppar är känslan att Gaths hemmakrigare fixar minst en pinne. 1X tippas.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. Strömsbro - Visby/Roma 1
Svårtippat möte i Hockeyettan Östra mellan två gäng som ska kunna vara med och strida om en topp 5-placering. Båda lagen har startat helt okej även fast prestationerna varierat under matcherna. Visby, som tränas av rutinerade Hans Särkijärvi, hade inte en sportmössa mot Huddinge senast (2-6) och föll dessförinnan borta mot formstarka Enköping. Öborna tappade ett par tunga namn under sommaren, däribland Ryker Leer som lirar i Nybro. Gävle-klubben Strömsbro är ett spännande gäng som gick upp i Hockeyettan så sent som i fjol. Med mestadels Brynäs-produkter i truppen är laget välskolat. Ovisst men troligen målrikt. Etta-tvåa!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Troja/Ljungby - Tranås X
Troja/Ljungby är tillsammans med Nybro och Karlskrona stora favoriter i den södra serien. Hemmalaget har också fått en smakstart på säsongen och radat upp sex raka segrar efter premiärtorsken mot Hanhals. Med Ragnewall i kassen har de även en av seriens absolut bästa målvakter. Tranås började svagt, men reser till södra Småland med vind i seglen efter två raka vinster mot Tyringe och Borås. Är bröderna Eklöf på spelhumör ska TAIF inte räknas bort mot något lag i ligan. Ettan målas upp till månen och bör backas upp av övriga tecken omgående.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


Kupongens kassaskåp


Frölunda
Något ”kassaskåp” kan vi kanske inte kalla Frölunda för, men göteborgarna är urstarka på hemmais och trivs dessutom riktigt bra mot Luleå. Spännande spiketta!


Varningens finger!


Tranås
Tranås var så sent som i förfjol uppe och kvalade mot Hockeyallsvenskan där bland annat Vita Hästen fick sina fiskar varma. ”Tranorna” kan även få Troja på fall till magiskt värde!


144 rader
1. Skellefteå - Rögle 1x
2. Leksand - Färjestad 1x
3. Frölunda - Luleå 1
4. Oskarshamn - Malmö 1x2
5. Örebro - Växjö 1
6. Kristianstad - Mora 1x
7. Strömsbro - Visby/Roma 12
8. Troja/Ljungby - Tranås 1x2


Powerplay tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Fredag 23/10

22 Oktober 2020 - 20:29

Fredagens Powerplay tar oss med på en härlig resa genom Sverige där Hockeyallsvenskan tillhandahåller sex matcher. Tre spikar har identifierats i Timrå, Ö-vik och Västervik medan vi försöker fälla Björklöven och Tingsryd. Två kluriga bataljer från Schweiz tar kupongen i hamn. Häng med!

 
Spelstopp: 18:59

Powerplay Tips 23/10


1. Timrå - Södertälje 1
Timrå låg under med 2-3 och var illa ute hemma mot Kristianstad senast. Då klev Hockeyallsvenskans poängkung Jonathan Dahlén fram och levererade tre poäng när TIK vände och vann med 3-2. Spelmässigt har det inte riktigt kuggat i hos medelpadingarna som bland annat torskade borta mot Tingsryd förra veckan. När Södertälje gästar NHK Arena är känslan att de rödvita kommer upp med en kanoninsats. SSK har gått på pumpen i tre av fyra bortamatcher och dessutom inte segrat i denna hall sedan 2017. Ettan under 65 procent är en spik att hålla i handen.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Almtuna - AIK 2
Almtuna hoppade på segertåget igen efter två dubbla förluster när ett krisande MODO lades på rygg i Upplands Bilforum Arena. Succékedjan Norbäck-Harlestam-Mellberg hade inte sin bästa match, istället klev förstalinan med Emil Berglund i fören fram och levererade. AIK är ett av de formstarkaste lagen i ligan med tre segrar sista fyra, men blir trots det kraftigt undervärderade av PP-tipparna som stirrar sig blinda på en tabell som haltar. Med finfint värde i österled är det tvåan som går först. Helgardera om pengarna räcker.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. BIK Karlskoga - Björklöven X
Från Uppland till Värmland och Alfred Nobels hemstad. Spelarna i BIK hade kort stubin i Scaniarinken i onsdags – slagsmålen duggade tätt och Karlskoga spenderade hela 41 minuter på botbänken. Matchen vanns av SSK som därmed satte stopp för en vinstsvit på fyra matcher för “Bikarna”. Björklöven har vunnit sex raka matcher under upptakten och inte tappat poäng. Västerbottningarna toppar tabellen, men är inte bättre än fyra i corsi-statistiken. Kevin Poulin har varit riktigt bra i mål och räddat ett par poäng. “Löven” kommer mest troligt att bli överstreckade och då är det läge att få med både ettan och krysset. Alla tecken åker in.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

    
4. MODO - Vita Hästen 2
Vad tusan är det som händer i MODO? Detta upphaussade gäng från Ö-vik har bara lyckats bärga fyra futtiga poäng efter sex matcher. Det är inget som stämmer för ångermanlänningarna, varken framåt eller bakåt. Någon harmoni i gruppen är det inte tu tal om, häromdagen ska ett par av spelarna ha rykt ihop under träningen. Vita Hästen bussar upp till foppaland med positiv energi efter 5-2-segern i Väsby senast. NHL-lånet Marcus Sörensen gjorde lite som han ville i Renew Arena tillsammans med radarpartnern Emil Lundberg. Trolig tvåa i Fjällräven Center.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport

 
5. Västervik - Mora 1
Dessa kombattanter drabbade samman i Dalarna så sent som i tisdags. Mora gick segrande ur en tät och tuff batalj som fick avgöras på straffar. Masarna har sett fina under ledning av Johan “Moose” Hedberg även om resultaten varierat. Spelare som Ljunggren, Thomasson och Wernblom har tagit enorma kliv i MIK och svarat för en hel del poäng under upptakten. Västervik har precis som Mora imponerat och dessutom kryddat truppen med den tidigare JVM-målvakten Felix Sandström. I Plivit Arena fick Mora på nosen förra säsongen och löper nu risk att gå samma öde till mötes. Ettan streckas förmånligt och är en spännande värdespik.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Tingsryd - Väsby X
Vi håller oss kvar i Småland när blickarna riktas mot Nelson Garden Arena där Tingsryd gästas av Väsby. Gästerna från Upplands Väsby fortsätter att ha problem i offensiven. Spelmässigt var faktiskt nykomlingarna väl så bra som Vita Hästen, men sumpade alldeles för många heta chanser. Stod inte Adam Werner i vägen satt puckarna i målramen. Tingsryd förlorade även de häromdagen trots ett stort spelövertag mot AIK, något skotten 39-11 vittnar om. TAIF må vara favoriter, men gästerna är inte helt oävna och kan vid en fullträff haffa samtliga poäng. Med en etta som kutar norröver smäller vi dit samtliga tecken och hejar på “Grisarna”!
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport

   
7. Lugano - Davos 1
Över till Schweiz och den italienskspråkiga kantonen Ticino där ett på förhand vidöppet möte står på menyn. Efter två inledande förluster bjöd Davos på propagandahockey när Rapperswil krossades med hela 9-2 i lördags. De blågulas förstalina med Ambühl, Corvi och Wieser låg bakom fem mål och dessutom noterades Magnus Nygren för tre poäng. Lugano, med Tim Heed på backen, har blandat och gett inledningsvis vilket två segrar och två torsk vittnar om. Inbördes har ingen av de 13 senaste matcherna gått till övertid. Mellan två helt jämna lag är gaffeln (etta-tvåa) därmed ett lämpligt val.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

 
8. Zug - ZSC Lions 1
Vi avslutar med ett häftigt derby från norra Schweiz mellan två gäng som mycket väl kan mötas i final senare i vår. Notera att de även möts under torsdagskvällen, efter att dessa rader skrivs. Zug coachas av norrmannen Dan Tangnes, som har ett förflutet i både Rögle och Linköping, medan Rikard Grönborg basar över ZSC Lions. En häftig coach-duell att se fram emot med andra ord. Besökarna från Zürich har ett aningen mer spetsigt lag med spelare som Andrighetto och Roe, medan Zug är välorganiserade och är tighta bakåt. Knapp etta i utgång, men visst bör samtliga tecken sättas på pränt i Bossard Arena.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


Kupongens kassaskåp


Timrå
Timrå ståtar med tre raka hemmasegrar och 15-4 i målskillnad och har dessutom Jonathan Dahlén i superform. Senast SSK besökte NHK Arena fick de vända hem med 3-6 i baken. Tydlig etta.

 
Varningens finger!


Karlskoga
BIK Karlskoga är ett av ligans bästa lag i powerplay, ett vapen som inte ska underskattas med de nya bedömningarna. Är det månne dags för Björklöven att tappa sina första poäng? Ettan synas till fint värde.

 
162 rader
1. Timrå - Södertälje 1
2. Almtuna - AIK 1x2
3. Karlskoga - Björklöven 1x2
4. MODO - Vita Hästen 2
5. Västervik - Mora 1
6. Tingsryd - Väsby 1x2
7. Lugano - Davos 12
8. Zug - ZSC Lions 1x2


Powerplay tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Torsdag 22/10

21 Oktober 2020 - 18:28

Full SHL-omgång med enda undantaget att Linköping - Oskarshamn kommer flyttas framåt då coronaviruset nu krupit in innanför väggarna i Saab Arena och lotten avgör match nummer tvås öde. Ett par stora favoriter finns att försöka fälla medan Skellefteå borta mot Djurgården får anses vara en lämplig spik. Nu släpper vi pucken!


Spelstopp: 18.59

Powerplay Tips 22/10


1. Rögle - Frölunda X
Toppmöte i Skåne då Hajtanken ska husera Bandyklubben från Ängelholm samt Indianerna från Götet. Frölunda spelade, till skillnad från RBK, match i tisdags och gjorde ingen supporter besviken. 6-2-skalpen i Malmö var en fullt kontrollerad tillställning av Rönnbergs manskap med bland annat Friberg som tvåmålsskytt och två assistpoäng dessutom. Rögle föll i Leksand i förra omgången men Abbotts vitgröna gäng ska ändå kunna studsa upp nu inför den fåtaliga men högljudda hemmapubliken. Alla tecken ska anses som den rätta vägen att gå.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

 
2. Linköping - Oskarshamn - LOTTAS
Matchen i Linköping kommer lottas på grund av att coronaviruset krupit in i Linköpings trupp. Bollfördelningen är 8-3-5 vilket motsvarar 50-18,75-31,25 i procent. Avvakta spelstopp och strecka där värde finns.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport

 
3. Färjestad - Örebro 1
Örebro vann visserligen mot Oskarshamn häromsistens men någon superbra insats från Eriksson-Olssons gäng var det inte tu tal om. Sett till underliggande siffror var det precis så jämnt som siffrorna visade (3-2). Skalpen i Be-Ge Hockey Center bröt en tre matcher lång segerlös svit. Dags för ÖHK att ramla tillbaka in på detta trista spår nu. Miniderby mot Färjestad gäller och det är ett Karlstads-lag som kuggat i bättre på sistone och lagt i en högre växel. 3-0 hemma mot Frölunda är starka papper där Arvid Holm kom upp stort och höll sin första nolla för säsongen. Linkan-Rydahl-Åslund löser biffen. Etta!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

  
4. Luleå - Leksand 2
Leksand stod återigen för en stabil tredjeperiod och lyckades för andra matchen i rad vinna med 3-2 hemma i förlängning. Ruskigt starkt jobbat av masarna som ändå har en del att jobba med då spelet under första 40 minuterna såg bedrövligt ut mot Järnkaminerna. Luleå är som alltid extremt svårslagna hemmavid. Sex gånger denna säsong har Bulans manskap fått segerjubla och det finns såklart chans till en sjunde gång nu. Att Björnarna från Norrbotten ska streckas till skyarna är dock inte acceptabelt och här behöver vi tidigt gardera för värde. Har gästernas förstalina en bra dag kan absolut Luleå skakas om. Ta med alla tecken ögonaböj.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport

 
5. Djurgården - Skellefteå 2
Djurgården var rejält stukade och saknade en drös med namnkunniga gubbar i Leksand under tisdagen. Axelsson, Högström, Haga med flera var out av diverse olika anledningar. Haga ska nu vara tillbaka men i övrigt finns en hel del osäkerhet kring truppens status. Robert Ohlsson ska vara nöjd med den pinne han och hans lag fick med sig från Leksand i tisdags. Skellefteå har vunnit fyra av de fem senaste matcherna och känns riktigt på gång. Andreas Wingerli låg i allra högsta grad bakom sitt lags vändning mot Linköping i förra omgången då 0-2 blev 3-2 efter två mål från nummer tjugofyras klubba. Tvåan ser ut att hamna strax under 50 procent och då är det en mycket vettig spik på denna i övrigt kluriga bong.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

 
6. Växjö - Malmö X
En man som har en del att fundera på är Jocke Fagervall. Malmö-coachen fick se sitt lag släppa in sex baljor hemma mot Frölunda i tisdags och dessutom lossade VF hela 43 skott mot en tämligen hjälplös Volden i målet. Rödhökarnas tredje raka torsk var därmed ett faktum och nu ska skåningarna ta sitt pick och pack för att besöka Växjö. Ett Lakers som spelar ett stabilt försvarsspel och även fick till det framåt mot Brynäs häromsistens med fem strutar. Det brukar dock bli jämna matcher dessa lag emellan och har Alsenfelt en bra dag mellan Miffarnas stolpar är det knappast någon autostrada till tre poäng för smålänningarna. Ettan överstreckas grovt och då blir det givet att ta fram den stora garderingspennan.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport

  
7. HV71 - Brynäs X
Sista matchen på kupongen hämtas från Jönköping. HV71:s säsongsinledning är inget annat än bedrövlig. Klubben från Vätterns södra strand har vunnit två av nio matcher och kommer närmast från en 3-6-förlust på Hovet mot Djurgården. Hugo Alnefelt och Jonas Gunnarsson har båda runt 87 i räddningsprocent, det håller såklart inte. Brynäs föll med 1-5 i Växjö i helgen. Siffrorna speglar dock inte riktigt matchen och chanserna som skapades då Gävle-laget bitvis spelade en bra hockey på Vida Arenas is. Nog ska Peter Andersson och hans svartdressade gäng kunna störa nu. Alla tecken är att rekommendera.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

 
8. Fredrik Forsberg - Patrik Berglund X
Head-to-head-batalj mellan Fredrik Forsberg och Patrik Berglund. Freddan hade en tuff start på säsongen i HV-tröjan men har successivt växt in i SHL-spelet och avancerat en aning i kedjorna. Sex strutar från “mini-Foppa” har det blivit. Starka kort. Patrik Berglund flyttade som bekant från Djurgården och lirar nu under Peter Anderssons vingar i Brynäs. Berglund äter mycket minuter och huserar tillsammans med Rödin och Scott. Det är en finfin omgivning. Båda spelarna gick dock mållösa från helgens matcher och det finns nog stor risk eller chans hur man nu vill se det att det blir likadant nu. Krysset är som alltid att lita på när det kommer till dessa spelardueller.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport

 
Kupongens kassaskåp


Skellefteå
SAIK känns tunga och kommer till Stockholm med fyra segrar på de fem senaste. Djurgården hade en drös med yngre förmågor med i bortamötet mot Leksand och hemmalaget ser ut att fortsätta stå utan en del spelare. Tvåan är prisvärd och blir en bra singel.

 
Varningens finger!


Leksand
Luleå målas upp till megafavoriter hemma mot Leksand vilket inte känns helt okej. Masarna har en förstalina av makalös kvalité och får Hrivik-Cehlarik-Camper till en fullträff kan allting hända i Norrbotten. Tvåan ska såklart med.


162 rader
1. Rögle - Frölunda 1x2
2. Linköping - Oskarshamn 12
3. Färjestad - Örebro 1
4. Luleå - Leksand 1x2
5. Djurgården - Skellefteå 2
6. Växjö - Malmö 1x2
7. HV71 - Brynäs 1x2
8. F.Forsberg - P.Berglund x


Powerplay tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Fler inlägg: