MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Lördag 12/12

12 December 2020 - 09:21

En helsvensk kupong att gotta sig åt denna lördag. Sex av matcherna hämtas från SHL och övriga två från Hockeyallsvenskan och Hockeyettan. Vi lägger samtliga ägg i Rögles korg medan Luleå och Skellefteå är två favoriter i fara. Som kupongen är formad torde åtta rätt kunna ge bra betalt. Nu kör vi!

Spelstopp: 14:59

Powerplay Tips 12/12

1. Frölunda - Malmö 1
Vi inleder med storstadsmötet från Scandinavium när Malmös rovfåglar kommer flygandes med nyfunnen vind under vingarna. Redhawks slog tillbaka Oskarshamn med 4-0 häromdagen och grejade därmed den första viktorian sedan 21:e november. Specialteams och en storspelande målvakt i Alsenfelt avgjorde till skåningarnas fördel i en match som annars var helt jämn. Frölunda var i sin tur helt utspelade av HV71 i första akten i torsdags, men lyckades ändå vända och vinna med 3-2 efter att bland annat unge Ludvig Persson svarat för karriärens första SHL-strut. Hemma är göteborgarna alltid starka, med hänsyn till värde är det ändå bud på att få med ett potentiellt rensarkryss – 1X!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Färjestad - Växjö 2
Ett bra målvaktsspel blev även nyckeln till Färjestads “femetta” i Saab Arena häromdagen. Värmlänningarna var ruskigt effektiva framåt och gjorde mer eller mindre mål på samtliga chanser samtidigt som Arvid Holm höll stången där bak när Linköping pressade. Noterbart är att östgötarna vann expected goals med 3,12-2,93. Växjö vägrar i sin tur att ge vika hemma i Vida Arena där smålänningarna vände 2-3 till seger med 4-3 mot Leksand i torsdags. På resande fena är Lakejerna inte i närheten av samma lag, men just nu känns man strået vassare än Färjestad. Strecka från höger och fortsätt så länge plånkan ger grönt ljus.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. HV71 - Örebro 2
På tal om att vara överlägsna spelmässigt, men trots det kamma noll, så sved nog förlusten borta mot Djurgården rejält för Niklas Eriksson och hans Örebro. Närkingarna dominerade, men hade förtvivlat svårt att få in pucken bakom SHL:s hetaste målvakt, Mantas Armalis. HV71 var som sagt bättre än Frölunda i första akten och kunde mycket väl ha haft ledningen med 3-4 puckar. Smålänningarna föll sedermera ihop som ett korthus och Frölunda vann slutligen fullt rättvist med 3-2. Det är något som inte stämmer i HV-lägret vars lägstanivå knappt håller allsvensk klass. Vi kliver ettan och lirar X2 till spännande procent!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Luleå - Djurgården X
Rivalmöte i norr när Djurgården kommer och knackar på dörren till Coop Norrbotten Arena. Stockholmarna är ett av ligans hetaste lag just nu med sju segrar på de tio senaste omgångarna. Statusen i truppen är dessutom klart bättre, senast var exempelvis både Linus Andersson och Jacob Josefson tillbaka. Bägge två bidrog omgående med poäng i segermatchen mot Örebro. Luleå blev förnedrande av Rögle senast (0-5) och lär säkert vara duktigt revanschsuget, men som Mantas Armalis spelar just nu kan bortaknallen inte uteslutas. Läge att blicka brett i ett vintervackert Luleå!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Rögle - Oskarshamn 1
Vi tar oss ner till rikets sydligaste landskap och Ängelholm där kupongens bank hittas. Rögle har seglat upp som favoriter till SM-guldet i år, och det är lätt att förstå varför. Bandyklubben toppar SHL på 44 inspelade poäng med 20 fighter under bältet, tre färre än både tvåan Frölunda och trean Växjö. Oskarshamn har det desto tyngre, Filanders filurer har inte fått segerjubla på åtta omgångar och halkat ner till en 11:e plats i tabellen. Smålänningarnas fina spel i powerplay är som bortblåst och bakåt ser Joe Cannata helt plötsligt mänsklig ut. Trots att ettan lär streckas hårt känns det bara dumt att slösa tecken i Hajtanken. Ettan singlas!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Skellefteå - Leksand 2
Dagens sista batalj från det svenska finrummet hämtas från Västerbotten där Leksand gör sin tredje raka match på bortabana. De två övriga har slutat med förlust trots bra insatser mot både Örebro och Växjö. Leksand har haft problem med en hel del skador, men kan till lördagens match kan LIF både få tillbaka Hrivík och Fransson. Dessutom är Carter Ashton redo för att dra på sig den vitblå skruden. Skellefteå må vara favoriter på hemmais, men faktum är att de svartgula lirarna har spelet bättre på resande skridsko under hösten. Gaffeln (etta-tvåa) är en vettig lösning där tvåan betalar riktigt bra.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Björklöven - Almtuna 1
Vi håller oss kvar i Västerbotten där Björklöven, efter ett par sämre veckor, tappat förstaplatsen till Timrå. Per Kenttäs manskap har underpresterat en längre tid och fick nöja sig med två poäng mot just Almtuna senast de var i farten. Gästerna från Uppland lär dock vara slitna då de spelade match både i onsdags och samt mot Timrå i går kväll. Björklöven har fått slicka såren i nästan en hel vecka och kunnat lägga extra krut på att träna försvarsspel. Framåt finns det tillräckligt med klass i lirare som Liss, Vesel och Hutchins för att det ska räcka till seger mot Almtuna. Spiketta!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Huddinge - Hudiksvall 2
Vi stänger kiosken kiosken i Hockeyettan Östra där det bjuds på toppmöte i Björkängshallen. Huddinge är sedan länge klara för Allettan, i och med 5-4-segern borta mot Wings tidigare i veckan har nu även stockholmarna säkrat seriesegern. Spelmässigt har Peter Nylanders mannar inte levererat riktigt lika bra på slutet. Kanske har en viss känsla av mättnad letat sig hos de rödblå. Hudiksvall har stått för en svag höstserie och är inte klara för Allettan. Hanviken flåsar Hudik i nacken bara fyra poäng bakom och två matcher mindre spelade. Ibland slår motivation klass och därför känns den lågt streckade tvåan riktigt intressant. Med det sagt bör även ettan få vara med på ett hörn i stockholmsförorten. Etta-tvåa!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Rögle
Rögle ångar på och ser mer och mer ut som guldfavorit. Oskarshamn har fått på näbben i åtta raka matcher och har inget att hämta i Catena Arena. Banketta!

Varningens finger!
Hudiksvall
Hudiksvalls plats i Allettan hänger fortfarande på en lös tråd efter förlusten borta mot Nyköping häromdagen. Huddinge är redan klara seriesegrare och ser fram emot lite julledigt. Klart tvåan ska med i motivationsfaktorns namn!

144 rader
1. Frölunda - Malmö 1x
2. Färjestad - Växjö 1x2
3. HV71 - Örebro x2
4. Luleå - Djurgården 1x2
5. Rögle - Oskarshamn 1
6. Skellefteå - Leksand 12
7. Björklöven - Almtuna 1
8. Huddinge - Hudiksvall 12

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Fredag 11/12

11 December 2020 - 10:21

Likt tidigare fredagar bjuds vi på en kompott av matcher från Hockeyallsvenskan och HockeyEttan, för att sedan avsluta i ost-landet där schweiziska National League skickar in tre fajter till kupongen. Spiken hittas i mellersta Sverige, medan vi får leta i de värmländska skogarna efter skrällen. Här är analysen att stödja sig mot när det enda som gäller är full pott!

Spelstopp: 18:59

Powerplay Tips 11/12

1. BIK Karlskoga - Tingsryd 2
Vi inleder i Nobelhallen i Karlskoga där Tingsryd skrinnar in i borta-uniformen denna fredagskväll. Gästerna har tre raka förluster i denna arena och tar sikte på att bryta den negativa trenden, då segern mot Mora i den förra omgången bringade tändvätska till Kronobergs-gänget, som dessutom är förstärkta av återvändaren Gustav Olhaver. “BIK:arna” som står för värdskapet förnedrades i sin tur av serieledarna Timrå och efteråt blev det rejält grinigt. De blåklädda saknar en rad spelare i den här matchen, däribland Gustaf Thorell som åkte på en hjärnskakning när just dessa två kombattanter möttes i slutet av november. De tillresta ges goda chanser att skrälla i östra Värmland och tvåan åker således in tidigt!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Timrå - Almtuna 1
Suveränerna Timrå visar ingen pardon i Hockeyallsvenskan och har sex raka segrar under ordinarie tid på kontot. I de tre senaste matcherna har det blivit 17 mål framåt (!) och Dahlén och company visar tydligt att de egentligen hör hemma i hockeysveriges finrum. Uppsala-gänget Almtuna ges ingen rolig uppgift när resan går till Medelpad, och de rödklädda kommer behöva utstå en kavalkad mot den egna målburen under större delen av denna batalj. KHL-veteranen Nikolaj Belov kan förvisso få speltid för gästerna, men det blir knappast en avgörande faktor. Ettan streckas redan till skyarna, men trots det faller valet på att singla till vänster!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Väsby - Mora 1
Wikegårds gamla Väsby slåss som väntat i de nedre regionerna av den svenska andradivisionen och möter denna afton grannen i tabellen, Mora. Hemmalaget från utkanten av huvudstaden tog en prestigeseger mot Vita Hästen efter straffläggning, där målman Linus Ryttar spikade igen fullständigt i avgörandet. Tuuralas mannar tog dessutom en viktoria mot Tingsryd innan det och är därmed i gott mod inför fredagskvällen. De besökande masarna däremot har fyra raka förluster i ryggen, där hela 21 mål släppts in. Definitivt ingen fröjd för den gamle NHL-burväktaren Johan Hedberg som är huvudcoach för gästerna. Känslan är att den femte raka förlusten kan komma här och tvåan klivs därmed helt. 1X!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Skövde - Forshaga 2
Västra HockeyEttan bjuder på mötet mellan Skövde och Forshaga där gästerna är det starkare laget sett till nuvarande form. Ulf Sterners moderklubb har vunnit i fyra av sina fem senaste matcher och den senaste i raden kom mot serietvåan Mariestad BoIS efter dubbla kassar av Karlstad-sonen Henrik Olsen. 28-åringen ges chans att glänsa på nytt när ett hemmalag med stora problem i boxplay står på andra sidan. Faktum är att hemmalaget släppt in 18 mål i sina senaste fem fighter - många av dem i just spel med en man mindre på isen. Laget i de gästande skrillorna har siktet inställt på Allettan och ska inte räknas ut här, trots att de ges svalt förtroende på kupongen. Alla tecken åker in ögonaböj!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Enköping - Strömsbro 1
Vi fortsätter i HockeyEttan men beger oss österut till Enköping där hemmalaget genom sin vinst borta mot Hudiksvall (den första på tio år för övrigt) säkrade spel i Allettan. Glädjen är förstås enorm hos de grönklädda, som gjort en del förändringar i truppen den senaste tiden. “ESK” har brutit med Nicklas Lidströms son, Kevin, och lånat in den unge backen Oliver Horsell från hockeyallsvenska AIK. Gävle-gänget Strömsbro har stekhete Joakim Axman i truppen och har i sin tur lånat in rutin från andradivisionen dom också i form av Alexander Sahlin, som anslutit från Södertälje. Trots god form hos gästerna hittas favoritskapet västerut och ettan ser dessutom ut att bli lågt streckad. Spännande spik som prövas!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Davos - EHC Biel 1
Över till National League när Davos agerar värdar hemma i Vaillant Arena. Besökare för kvällen är botten-kollegan Biel, som planerar att utnyttja situationen när ett formsvagt hemmalag skrinnar in på den andra sidan. De tillresta har två raka segrar i ryggen och äntrar Graubünden med gott självförtroende. Magnus Nygren och company i hemmalaget kan inte påstå samma sak, då två raka förluster i sin tur inneburit tolv insläppta mål dessutom. Favoritskapet hittas trots skillnad på form ute till vänster, där NHL-legendaren Joe Thornton ska se till att vända skutan åt rätt håll. Målarpenseln inleder från vänster där värdet finns och fortsätter så länge plånboken ger grönt ljus!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Rapperswil - Zug 2
Zug med svenske Carl Klingberg i laget är på gång och aspirerar på att nå toppen i den schweiziska högstaligan. Bern skördades som senaste offer och efter 4-1-vinsten i väst siktar “Tjurarna” på att stånga omkull konkurrenten Rapperswil. Värdarna i Sankt Gallen kämpar i skrivande stund i ingenmansland av tabellen, men “Lakers” har gott om kvalité i truppen och kapacitet för en högre placering finns. Lirare som Cervenka och Clark i förstakedjan är ett hot mot samtliga lag i ligan och hemmalaget ska inte räknas ut trots att de inför denna fight får ses som underlägsna. Inled med den favorit-betrodda tvåan, men plocka helst med samtliga tecken vid Zürichsjön!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Fribourg - SCL Tigers X
Tigrarna från Langnau parkerar för tillfället hopplöst på jumboplatsen i en haltande National League-tabell. Ostproducenterna i den gästande uniformen kommer förvisso från en imponerande seger mot Genève-Servette, men spås få en tuff utmaning när tabell-femman Fribourg-Gottéron väntar hemma i BCF Arena. Hemmalaget stod för en imponerande upphämtning mot samma Genève-gäng i den senaste omgången efter en stormatch av svenskbekantingen Ryan Gunderson, och spås bli numret för stora denna afton. Dock betydligt jämnare att vänta än vad strecken antyder, vilket gör att krysset känns lika givet på kupongen som ettan. 1X ska dock räcka för grön bock i Sarine!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Timrå
Det skiljer flera klasser mellan Dahlén, Lööke och de övriga stjärnorna hos medelpadingarna. Stackars Almtuna får fokusera på att hålla nere siffrorna i NHC Arena denna kväll!

Varningens finger!
Tingsryd
BIK Karlskoga lämnades med en dålig känsla efter det blytunga nederlaget mot Timrå och ett Tingsryd på gång utnyttjar situationen. Skrällen känns nära i Nobelhallen!

144 rader
1. Karlskoga - Tingsryd x2
2. Timrå - Almtuna 1
3. Väsby - Mora 1x
4. Skövde - Forshaga 1x2
5. Enköping - Strömsbro 1
6. Davos - EHC Biel 1x
7. Rapperswil - Zug 1x2
8. Fribourg - SCL Tigers 1x

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Torsdag 10/12

10 December 2020 - 11:26

Torsdagen bjuder på så mycket svensk hockey det mer eller mindre bara går. Nästan full omgång i SHL ska spelas och därutöver finns en match från Ettan samt en österrikisk batalj med på ett hörn. Vi dundrar igång med en spännande fajt på skånsk mark. Rögle fortsätter trumma på i toppen och får nu norrländskt besök. Ny grönvit viktoria att vänta, eller?

Spelstopp: 18:59

Powerplay Tips 10/12

1. Rögle - Skellefteå 1
Rögle flyger alltmer fram som en utmanare om guldet till våren. Bandyklubben från Skåne följde upp 4-2 mot Växjö med att enkelt manövrera ut Luleå i Norrbotten (5-0). Laget befinner sig just nu högst upp i tabellen och det finns en hel del som tyder på att laget är här för att stanna. Skellefteå är på turné i södra Sverige. SAIK testade sina vingar i Malmö Arena häromsistens och kunde enkelt skörda en 3-0-viktoria. Rödhökarna är dock som bekant under isen och nu ska de gulsvarta stångas mot Höglander, Zaar, Everberg med flera. Det kommer inte gå. Ettan är troligen stenhårt streckad framåt spelstopp men det kan inte hjälpas. Banka av värdarna och spara tecken till senare.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Växjö - Leksand 2
Leksand körde spelmässigt över Örebro i åtminstone halva matchen i tisdags. Detta trots att massor av LIF-spelare saknades. Coach Micke Karlberg har ringt till sonen och bjudit in honom på lagets bortaturné. Marcus, som är utlånad till Vita Hästen, är därför med och backar upp det något skade- och sjukdomsdrabbade mas-laget. Formen är trots allt god hos gästerna som löst poäng i åtta av de nio senaste matcherna. Växjö tuggar på i toppen och är ett mer pålitligt lag i år kontra ifjol. Sam Hallams manskap har goda chanser att slåss om framskjutna platser framåt våren. Spelmässigt såg däremot värdarna sådär ut mot Oskarshamn och även mot Linköping förra veckan. Trots segrar ska tilläggas. Högersidan gillas skarpt där alla tecken åker med ögonaböj.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Linköping - Färjestad 2
Linköping vann mot HV71 med 2-0 i Saaben häromsistens men det mesta kring matchen kom efteråt att kretsa kring Broc Littles skada. Den skicklige lille trollkarlen flög in i sargen och gjorde sig ordentligt illa. Sedan tidigare saknas Costmar och Ljungman som är iväg med juniorkronorna samt Andrew Gordon. Knappast optimalt. Färjestad hade spelledig i tisdags samt kommer från två raka segrar. Karlstad-laget har sett bra ut på sistone överlag och ska ha mycket goda möjligheter att fortsätta sin vinnande trend. X2 duger gott i Saab Arena.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Djurgården - Örebro 1
Örebro var tillbaka i SHL-handlingarna tidigare i veckan då Närkes hockeykrigare ställdes mot Leksand i Behrn Arena. Insatsen var dock tämligen platt. Utan duktige målvakten Jonas Arntzen hade nog ÖHK fått lämna utan poäng. Nu blev det två. Djurgården hemma på Hovet är en ännu tuffare uppgift. DIF kommer få tillbaka William Eklund i spel som inte får resa till Kanada och JVM. En trist nyhet när det kommer till juniorkronornas VM-äventyr men glädjande för Järnkaminerna som får se “Lill-Fimpen” på planen redan nu. Även Jacob Josefson är tillbaka i laget. Stockholmarna har grejat sex raka vinster på Hovet och nog finns det chans till en sjunde. Ettan testas faktiskt ensam.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Malmö - Oskarshamn 2
Två gäng som haltar för tillfället är Malmö och Oskarshamn. MIF rosar sannerligen inte marknaden och var totalt uddlösa mot Skellefteå i förra omgången. 0-3 i baken och Fagervalls gubbar har nu sex raka torsk. Oskarshamn är faktiskt inne i en ännu värre trend med sju raka nederlag. Spelmässigt känns ändå Oket vassare där 3-4-förlusten mot Växjö mycket väl kunde slutat på ett bättre sätt. Även prestationen i 1-2-förlusten mot HV71 matchen innan var okej. När lagen duellerade i oktober vann gästerna med klara 4-1. Tvåan känns trolig och testas ensam.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. HV71 - Frölunda X
HV71 förlorade mot Linköping häromdagen. Nu kan klubben dessutom förlora Lias Andersson som verkar vara på väg över pölen vilken dag som helst. Även Linus Sandin är på väg bort från klubben. I övrigt finns en drös gubbar borta av olika anledningar i hemmalaget. Kinnvall, Bergström, Alnefelt, Andrae, Nybeck, Olausson och Wikström. Frölunda å sin sida har visat en hemsk form på slutet. I alla fall när det kommer till matcher utanför Göteborg. Tre raka torsk mot Leksand, Brynäs och Växjö där den smått osannolika målskillnaden om 1-19(!) noterats. Det här blir därför en match som behöver garderas. Ett hemmalag med massor av spelartapp mot ett uselt bortalag. 1X2!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Vännäs - Örnsköldsvik X
Varken Vännäs eller Örnsköldsvik är några direkta topplag i den norra Ettan. Båda lagen står på 20 poäng inför den här drabbningen och i kampen om en topp 5-plats och Allettanspel är det nu av vikt att försöka vinna. Hemmalaget står på fyra raka nederlag där visserligen motståndet på slutet med Boden och Östersund bland annat varit tuffast möjliga. Uppgiften nu blir aningen enklare för Jesper Jägers mannar. Gästerna krossade Kiruna AIF med 6-1 i förra omgången där bland annat tidigare Vännäs-spelaren, Ludwig Niederbach, tryckte in två mål. Blir släkten värst nu? Känslan är att detta är en match som kan sluta hur som helst. Helgarderingen känns klar bäst.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Villach - Fehérvár X
Österrikiska ligan nu där Villacher ställs mot ungerska Fehévár. Gästerna kunde i tisdags bryta en fem matcher lång segerlös svit då Steinbach besegrades med 4-1. Svenskbekantingen Janos Harí är ny i klubben denna säsong och är också poängbäst med sina 20 pinnar. Även amerikanen Colton Hargrove gör sin första säsong hos besökarna och har snittat en poäng per match. De blåvita Örnarna från Villach har två rätt trista matcher i bagaget. Både Steinbach och Bratislava har grejat segrar mot värdarna under de senaste dagarna och även nu kommer hemmalaget få slita för poängen. Det brukar bli jämnt mellan lagen och denna fajt bör inte bli något undantag. Börja från mitten och gardera efter plånbok där alla tecken rekommenderas.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365
   
Kupongens kassaskåp
Rögle
Skåningarna ser onekligen otroligt bra ut just nu och Skellefteå ska inte kunna hindra Bandyklubbens fortsatta framgång. Etta i Catena Arena.

Varningens finger!
Leksand
Masarna är skadeskjutna och har dessutom en hel hög sjukdomar i truppen. Trots detta levererar Leksand och kunde mycket väl grejat tre pinnar mot Örebro på bortais. Klart dalalaget ska få chansen.

162 rader
1. Rögle - Skellefteå 1
2. Växjö - Leksand 1x2
3. Linköping - Färjestad x2
4. Djurgården - Örebro 1
5. Malmö - Oskarshamn 2
6. HV71 - Frölunda 1x2
7. Vännäs - Örnsköldsvik 1x2
8. Villach - Fehérvár 1x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

1 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Tisdag 8/12

8 December 2020 - 07:43

Svenskt och schweiziskt på Powerplay-schemat. Några riktigt fina matcher finns att grotta ner sig i där både ett E4- och Smålandsderby finns att spana in. Dessutom är Örebro tillbaka i leken igen efter ett längre coronauppehåll. I alpregionen gäller det att ha sparat garderingar för att täcka upp den svårbemästrade trion matcher. Nu kör vi!

Spelstopp: 18:59

Powerplay Tips 8/12

1. Linköping - HV71 1
Linköping ser på alla plan förbättrade ut. LHC föll visserligen mot Växjö i förra omgången men spelade ändå en fin hockey och kunde mycket väl fått med sig ett bättre resultat än 0-3 som nu blev fallet. Robertsson får lösa uppgiften utan Costmar och Ljungman som är på JVM-uppdrag. Lirare som Gordon och Berglund är tveksamma hos “Cluben” denna kväll. HV71 presterar som bäst i sin egen hockeyhall och när det vankas bortamatcher är det inte lika skoj att dra på sig det blåvitgula stället. Smålänningarna saknar dessutom ett koppel av bärande spelare och inbördes är det klar fördel Linköping de senaste åren. Ettan smakar fågel.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Luleå - Rögle X
Toppmöte på norrländsk mark då Luleå och Rögle stångas om poäng. RBK har sett helt okej ut sedan comebacken. Coronaviruset höll som bekant laget från spel under ett par veckors tid. I 4-2-viktorian mot Växjö lyste linan med Zaar-Ryfors-Everberg allra klarast. En trio som absolut har kapaciteten att sänka Luleå på bortais. Bulans gäng var i Leksand och fick smaka på en bitter dalakaka. 3-6 i baken efter att leksingarna kontrade sönder norrlänningarna. Klasen och hans kamrater såg ändå bitvis fina ut och med lite skärpa hade utfallet blivit annorlunda. Tätt och jämnt ska vi nog vänta oss nu där krysset känns ruskigt spännande. Tvåan blir därefter första gardering.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Malmö - Skellefteå 1
Dags för en liten småtrevlig chansspik att leta in. Malmö är i botten och slåss och mot Djurgården häromsistens kom Rödhökarnas femte raka nederlag. Alsenfelt hade inte sin bästa dag på jobbet där och då, räkna med att stjärnmålvakten steppar upp i buren nu. Skellefteå å sin sida såg en aning släpphänta ut mot Brynäs. Visserligen vann SAIK med 6-5 efter förlängning men försvarsspelet imponerar inte hos de gulsvarta och har Malmö en bra dag finns chans till en skrälletta i Malmö Arena. Kul drag!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Växjö - Oskarshamn 2
Växjö växer alltmer och ser ut att kunna bli en riktigt obehaglig överraskning för topplagen i ligan inför vårens slutsspel. Pettersson, Rosén och Gynge levererar storskaligt framåt medan målvakterna Källgren och Fasth är stabila längst bak. Oskarshamn är tillbaka i leken igen efter ett längre uppehåll. Oket vinner numera inga matcher och behöver få ett stopp på raset snabbast möjligt för att inte en plats i botten 2 ska bli verklighet inom en snar framtid. Absolut ingen tror på gästerna här och det öppnar upp för brutalt värde på tvåan. Trots att ettan känns väldigt trolig är det inte rimligt att lämna Lakers allena. Måla rakt över och jobba in gästerna.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Örebro - Leksand X
Sista SHL-stoppet sker i Närke. Örebro har haft sin verksamhet på hold men skrinnar nu ut på isen igen. Dessutom mot sitt absoluta favoritlag, Leksand. Anledningen till detta kan läsas i siffrorna från de senaste åren. Tio raka segrar i SHL har ÖHK inbördes. Frågan är dock hur den längre pausen påverkat laget. LIF ser riktigt fina ut och utan bland annat Hrivík senast mot Luleå kunde ändå masarna lösa en 6-3-vinst. Dessutom blev Janne Juvonen nyligen uttagen i det finska landslaget efter sin fina höst. Helt okej läge för dalalaget att bryta den hemska förtrollningen, med eller utan sin förstecenter. Alla tecken rekommenderas.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Ambrì - Davos X
Pista la Valascia njuder in till första schweiziska fajten. Ambrì och Davos stångades så sent som i fredags och nu är det alltså dags igen. Matchen i Davos var i två perioder ganska trött för att sedan explodera med åtta (!) mål i den tredje akten. Ambrì drog det längsta strået och vann med 6-4 till slut. Finländaren Julius Nättinen fortsätter briljera och tryckte bland annat in sitt 13:e och 14:e mål för säsongen. De gulblåa gästerna är inte oävna och ska absolut kunna störa nu. Detta blir betydligt mer målsnålt och än jämnare. 1X2 känns som den bästa lösningen.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Lausanne - Bern X
Vi trycker på med en helgardering även i Lausanne. Bern kämpade och slet mot Zug häromsistens men räckte inte riktigt till. Trots allt såg Tim Brithén och hans kompisar bitvis ganska bra ut och potentialen inom gruppen finns helt klart. Lausanne har efter en kanonfin period sett något sämre ut. Värdarna kommer till den här matchen med två raka förluster i back-to-back-matcherna (serie och cup) mot Servette. Bern har inbördes nypt två av de fyra senaste på plats i Vaudoise aréna och kan skrälla till det även nu. Jobba Björnar!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Servette - Fribourg 1
Sista stoppet för kvällen sker i Genève. Hemmalaget har sett kanonbra ut på slutet där spelet på egen is bland annat resulterat i poäng eller segrar i sju raka tävlingsmatcher. Linus Omark matar på med poäng framåt medan Henrik Tömmernes agerar backgeneral. Fribourg hittas strax bakom i tabellen men kommer från en riktigt trött back-to-back-historia med Lausanne (1-2, 1-6) och överlag imponerar inte spelet på bortaplan. Gästerna har inte heller vunnit på plats här under ordinarie tid sedan november 2017. Ettan smakar bäst.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Linköping
Det är luriga spikar på hela kupongen men Linköping känns riktigt trevlig och nog ska LHC kunna montera ner ett HV71 som inte alls får spelet att stämma på resande fot.

Varningens finger!
Oskarshamn
Växjö kommer bli ruggigt stora favoriter framåt spelstopp och det är inte helt korrekt. Oket kan pressa fram ett fint resultat mot Lakers till magisk procent.

162 rader
1. Linköping - HV71 1
2. Luleå - Rögle x2
3. Malmö - Skellefteå 1
4. Växjö - Oskarshamn 1x2
5. Örebro - Leksand 1x2
6. Ambrì - Davos 1x2
7. Lausanne - Bern 1x2
8. Servette - Fribourg 1

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
MrHockey Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
MrHockey

Powerplay Tips Lördag 5/12

5 December 2020 - 10:00

Häftigt Powerplay denna lördag med enbart matcher från SHL och Hockeyallsvenskan. Toppmötet mellan Frölunda och Rögle kan bli något utöver det vanliga, en batalj som inte får missas helt enkelt. Malmö ser ut att bli en intressant värdespik att ta i beaktning mot ett bortasvagt Djurgården. Hela analysen följer nedan, lycka till!

Spelstopp: 15:14

Powerplay Tips 5/12
1. Skellefteå - Brynäs 1
Vi drar igång kupongen med en repris på SM-finalen från 2012 där man framförallt minns Jakob Silfverbergs rungande handledsskott från guldmatchen. Brynäs är låååångt ifrån forna glansdagar. Faktum är att gästrikarna reser till Västerbotten som jumbo i en haltande SHL-tabell med nio torsk på de senaste tio matcherna. Mot Leksand började Tigrarna bra, för att sedan klappa ihop fullständigt i den andra perioden. 1-3 i baken var definitivt i underkant. Skellefteå var det bättre laget borta mot Färjestad (förlust 3-4 efter straffar) och har Oscar Möller i fin form. Klasskillnad råder mellan lagen just nu och ettan spikas utan diskussion.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Frölunda - Rögle X
Så till bataljen vi flaggade för i ingressen. Historien upprepade sig ännu en gång när Frölunda, för tredje bortamatchen i följd, tappade huvudet och föll pladask. 0-8 i ändalykten mot Växjö var göteborgarnas största förlust sedan 1999. Det ska dock nämnas att Lakers gjorde mål på precis allt och lite därtill. En till synes sansad Roger Rönnberg kunde på presskonferensen konstatera att det var “en sådan kväll”. Upp till bevis när ligans för stunden bästa lag Rögle gästar Scandinavium. RBK föll lite oväntat borta mot Linköping (1-2) i torsdags men kunde likväl ha gått segrande ur den striden. Med Tambellini tillbaka i gott skick känns de grönvita i det närmaste som ett komplett lag. Svårtippat, vi gör det enkelt för oss och helgarderar.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Växjö - Linköping 1
Intressant möte i Vida Arena mellan två av ligans formstarkaste lag. Växjö har gått segrande ur sju raka hemmamatcher och som redan nämnts slog de orangeblå tillbaka Frölunda med hela 8-0 senast där Viktor Fasth höll sin andra raka nolla. Ett på pånyttfött Linköping blir något att bita i för Sam Hallams lakejer. Östgötarna anländer med gott gry i gruppen efter att ha vunnit fem av de senaste sex matcherna, varav fyra i följd på bortaplan. Broc Little tycks ha hittat formen igen, den amerikanska trollkarlen har noterats för tre kassar på två fighter i veckan. Lakers ska med det sagt hållas som favoriter, men till rådande procent är det läge att blicka brett i Kronoberg – alla tecken!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Leksand - Luleå 2
Leksand har visat sig vara svårslagna hemma i Tegera Arena denna säsong. Sett till masarnas senaste nio matcher är det bara HV71 som lämnat Siljans södra strand med full pott. Efter att lagets omtalade förstakedja haft två kalla matcher klev firma Hrivík-Camper-Cehlárik fram och levererade en högoktanig insats i 3-1-segern mot Brynäs. Tuffare emot nu när ett framåtlutat Luleå gästar. Norrbottningarna ståtar med fyra segrar sista fem och brukar trivas ypperligt i Leksand hemmaborg. Berglunds björnar har dock stundtals bjudit på för många chanser bakåt, vilket kan komma att straffa sig mot hemmalagets bländande förstalina. Alla tecken rekommenderas.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Oskarshamn - HV71 2
Be-Ge Hockey Center slår upp portarna för säsongens andra Smålandsderby mellan Oskarshamn och HV71. Det är viktiga poäng som står på spel, framförallt för HV som är tre pinnar bakom Filanders manskap. Oskarshamn gör sin första fight på närmare två veckor och det ställs en del frågetecken för hemmalagets form. Dels har man endast hunnit genomföra två pass med fullt manskap och dessutom finns endast en ynka pinne i säcken sett till de senaste fem omgångarna. Gästerna slog tillbaka Djurgården med 5-1 i torsdags och ståtar med fem raka inbördes segrar mot IKO. Tvåan till gillas. Spik!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Malmö - Djurgården 1
Malmö mår inte alls bra för stunden även om insatsen borta mot Luleå i mångt och mycket var bra 3-5-förlusten till trots. Lars Volden släppte dessvärre några väl enkla puckar förbi sig. Linan med Händemark, Bryggman och Veleno går från klarhet till klarhet, bröderna Westerholm tillsammans med Sylvegård är en annan stark enhet. Djurgården, som ett så bra ut under en tid, klappade ihop i Husqvarna Garden och visade ännu en gång upp ett bedrövligt spel på resande fot. Känslan är att värdet på Malmö kommer bli tillräckligt för att kunna lämna ettan allena. En mycket spännande spik!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Väsby - Tingsryd 1
Vilken match det bjöds på i Renew Arena häromdagen! Väsby gjorde fyra mål på ett stekhett Timrå, men blev ändå utan poäng då medelpadingarna skickade in sju kassar bakom Henke Lundberg och vann med 8-4 (ett mål i tom bur). Christian Holmblad ser fortsatt fin ut tillsammans med Lorraine och Gozzi. Dessutom har Wild Hogs hittat ett mäkta intressant radarpar i Lavoie och Smith. Tingsryd är sin vana trogen stabilt, men har frågetecken för både David Gustafsson och Anton Svensson som gjort flest poäng av samtliga forwards i TAIF-dressen. Känslan är att vi får en vinnare under ordinarie tid och gaffeln är därmed tagen.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Mora - Timrå X
Timrå tog sin tolfte raka seger i Upplands Väsby i torsdags och seglade därmed upp i serieledning. Jonathan Dahlén och är nu uppe på 25 gjorda poäng på bara elva framträdanden under hösten. Galna siffror. Mora fick tuffast tänkbara start tillbaka efter uppehållet när masarna föll med 1-5 borta mot Västerås. Insatsen var dock inte så dålig som siffrorna antyder. Ett par individuella misstag sköt Hedbergs mannar i sank. Hemma i “Smidjegraven” är MIK allt som oftast svårspelade och det skulle inte förvåna om värdarna nyper en eller ett par poäng. Den högt streckade tvåan bör kompletteras av övriga tecken i värdejaktens namn!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Skellefteå
Efter en medioker insats hemma mot Luleå visade Skellefteå klass i bortamötet med Färjestad, men hade inte studsarna med sig. Bra chans mot ett vingklipp Brynäs som är helt ur gängorna. Etta!

Varningens finger!
Mora
Timrå blir föga förvånande överstreckade i Dalarna. Medelpadingarna har tolv raka segrar och jagar nya rekord. Mora är dock inget ängagäng TIK bara skrinnar över hursomhelst. 1X synas till magiskt värde!

162 rader
1. Skellefteå - Brynäs 1
2. Frölunda - Rögle 1x2
3. Växjö - Linköping 1x2
4. Leksand - Luleå 1x2
5. Oskarshamn - HV71 2
6. Malmö - Djurgården 1
7. Väsby - Tingsryd 12
8. Mora - Timrå 1x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Fler inlägg: