Inget twitter längre

18 Augusti 2015 - 10:27
Hej såg att några hade frågat ang mitt twitterkonto (gsonbetting) det är nedlagt på grund av två större anledningar:
Första och största anledninen är en dispyt / tjafs med en annan twitter anv som gjorde att jag inte pallar med mer. skaffade den sidan endast för att hålla kontakt med polare inte för att tjafsa med folk, inte min stil.

Numer två är det faktum att det varje gång jag loggade in var över 40-50 notiser, jag jobbar mer än heltid och har två barn vilket betyder att jag i stort sett aldrig har tid att sitta så mycket som det krävs att ha igång det kontot. Det blir en inre stress att hela tiden vara igång.

Beträffande spelform så gick jag trots en katastrolfal start på helgen i slutändan plus minimalt på grund av att ett system som inväntade VSK i söndags.

Har ett nytt skyddat konto på twitter som inte innebär samma stress.

Ha det gott

Mvh
Mrbandy / gsonbetting
4 Kommentarer

Norra allsvenskan dubbel

25 Januari 2014 - 10:58
God morgon Bandyvänner, Idag har jag funnit två drag i dagens matcher som jag tror skall sitta utan några större problem. Jag väljer att lira dem som en dubbel till oddset 2.56

Match 1:
Boltic - Gustavsberg 1X (1.64)(Betsafe)

9 Gustavsberg 14 4 3 7 46-60 11
10 Boltic 16 4 2 10 56-90 10

Gustavsberg vann detta möte ute på Värmdö med 3-0 i början av säsongen och det är egentligen inte mycket att säga om det. Boltic var enligt uppgift det sämre laget i den matchen och förtjänade en förlust.
Förra helgen spelade dock Boltic två st extremt viktiga matcher (Borta mot Selånger och Härnösand) och även om det satt hårt inne så gick de därifrån med två segrar. Detta var sjukt viktigt för självförtroendet och möjligheten att undvika kval. Det är fortfarande många matcher kvar att spela men numer är Boltic endast tre poäng från kvalstrecket där Rättvik med 17 matcher spelade huserar.

Jag var inne på att Boltic skulle kunna kriga till sig en poäng hemma mot Tellus, men de föll dessvärre på målsnöret med 2-5, efter att ha haft ledningen till minut 75, idag väntar ett betydligt mer överkomligt motstånd i Gustavsberg.

Boltic har inte ett värst vidare lag på papperet längre utan går mycket med ungdomar och kämparglöd. Det de har till sin fördel är att genom alla år har det varit svårt att åka till Tingvalla och ta poäng. Det som gjort boltic hemmastarka är inte spelarna på planen utan det faktum att tingvalla är en sjukt svårspelad plan där vindar vräker in från alla håll och det i stort sett är omöjligt att spela en shysst bandy.

Har även snappat upp att Bolticspelarna på gårdagens träning hade boxningspass för att förbereda sig på en sjukt hårt spelad match med många tjuvknep.

Jag vill egentligen lira raka ettan i denna matchen men hejdar mig då det blir väldigt mycker mer X i bandyallsvenskan än man räknar med så jag är nöjd med 1X.


Match 2:
Örebro - Unik 1 (1.56) (Betsafe)finns till 1.60 på Svenska Spel.

5 Unik 16 8 2 6 65-68 18
6 Örebro 16 7 3 6 78-63 17

Örebro blandar och ger i årets upplaga utav allsvenskan. De mäktade bland annat med att X hemma mot Happis. Det motsvarande mötet dessa tåv lag emellan vann faktiskt UNIK med 6-4 på sin hemmaplan men det är helt andra parametrar till dagens match. Örebro har tagit fem av sina sju vinster i årets upplaga på hemmaplan och faktiskt enbart tappat poäng vid tre tillfällen (Haparanda, Tillberga och Katrineholm)resterande lag i serien har fått åka härifrån med nedsänka självförtroenden.

Anledningen att Örebro inte längre är det stora topplag de en gång var i allsvenskan (var på vippen att gå upp i Elitserien förra året) beror på att lagets dåliga ekonomi har gjort att de tappat en stor del av sina fixstjärnor i anfallet. Kvar finns dock Lars Busqvist som fortsätter att producera mål och det skulle förvåna mig mycket om han inte stänkte in minst 2 eller tre strutar idag.

Jag väljer att spela dessa två som en dubbel till 2.56 på Betsafe

Rygga dessa på egen risk!

Lycka till!

Mvh
Mrbandy
1 Kommentarer

Boltic - Tellus

12 Januari 2014 - 10:02
God morgon bandyvänner. Örebro gjorde jobbet igår och idag har jag funnit ytterligare ett spelbart drag.

Boltic möter Tellus hemma på tingvalla kl 13.00 idag och även om inte hemmalaget har rosat marknaden iår så anser jag att de har bra skrällläge idag.

Tellus är favoriter i matchen med all rätt då de har Lukas Persson som i mitt tycke är en av seriens bästa anfallare. Förutom honom är det inte allt för stor skillnad på lagen och boltic kan mycket väl slita ihop minst en poäng idag.

Detta kommer att spelas med en mindre peng (1000 kr) till finfina oddset 3.40 på svenskaspel.se.

Boltic - Tellus 1X (3.40)
1 Kommentarer

Örebro hemma

11 Januari 2014 - 10:57
God morgon bandyvänner. idag kommer det att komma en snabbare rek då jag av tidsbrist inte hinner skriva något utförlig analys av matchen. Örebro - Borlänge 1 (1.70) på svenskas spel (högst på marknaden ligger på 1.60 på övriga bolag) bombas med 4 -siffrigt belopp. Kanske inte självskriven etta men jag anser att Örebro besitter högre kvalitet rakt igenom och borde vinna med ett par mål.

I veckan Xade tyvärr Örebro borta mot Gustavsberg men det skall ha berott på en krånglande buss (som för övrigt blev saboterad på plats i Stockholm) och spelarna var på plats endast cirka 30 minuter innan matchstart vilket absolut inte är optimalt.

Hemma har de dock kommit igång på slutet och förra veckan så gjorde de en relativt enkel tillställning hemma mot mitt kära Boltic. 11-0 slutade det. Örebro är inte lika bra iår på grund av mycket spelartapp men nog är de helt klart ett lag för den övre halvan helt klart!

Ettan till 1.70 spelas hårt
0 Kommentarer

Newcastle - Cardiff X2

4 Januari 2014 - 12:10
God morgon spelkamrater. Idag skall jag gå utanför boxen lite och tipsa om ett speldrag jag tror mycket på idag. Detta drag finner jag i Engelska FA Cupen.

Som ett troget Newcastle-fan så har jag upplevt både positiva och negativa stunder och detta året har faktiskt gett positiva överraskningar.

Idag möter mitt kära (stukade) Newcastle, Cardiff på hemmaplan i FA Cupen. Ett möte som många verkar tro är en klar etta redan på förhand. Något jag verkligen inte håller med om.

Läget i Newcastle: I backlinjen är Fabricio Coloccini skadad och Mathieu Debuchy avstängd och det är två riktigt kännbara bortfall i den backlinje som faktiskt har fungerat bra iår till skillnad mot tidigare säsonger då det varit mycket svajigt bakåt.

Tim krull och Yohan Cabaye är tveksamma på grund av småskador så de väntas inte vara med i startelvan. Loic Remi tros av många få vila till förmån för Pappis Cisse.

De spelarna som alltså är borta är de som faktiskt har lagt grunden för att Newcastle gått bra under hösten och dessa bortfall kommer helt klart att kännas hårt. De fem överlägset bästa (iaf enligt min mening) startspelarna kommer inte att vara med i startelvan enligt de första rapporterna.

Läget i Cardiff: Den stora nyheten i detta lag är ju helt klart att Ole-Gunnar Solskaer har tagit över som manager för laget. Frågan är om han kan göra några stordåd eller om det är en omöjlig uppgift. Många spelare hoppas att de nu kommer få chansen under sin nya tränare och de som tidigare vart givna kommer att få slita extra hårt för sina platser i startevlan.

Lägg därtill att Cardiff faktiskt gjorde en riktigt bra (dock tråkig) insats borta mot Arsenal och faktiskt hade mycket otur när Bendtner stänkte in 1-0 i 88e. Att det sedan blev 2-0 gjorde mindre då matchen redan var förlorad och det målet skall förhoppningsvis inte spela allt för stor roll i säkringen av nytt kontrakt.


Min känsla är att alla parametrar här talar för att Cardiff skall orka med en skräll idag och få med sig minst ett X från matchen. Detta betalar också riktigt bra på de flesta bolagen. Jag väljer att spela X2 i matchen på bet365 till finfina 2.25 i odds vilket jag anser är ett ruskigt bra odds med dessa parametrar.

Rygga på egen risk

Mvh

Mrbandy
1 Kommentarer
Fler inlägg: