Mrbandy

Allsvensk premiär

2 November 2013 - 09:57
Äntligen är det dags för allsvenskan i bandy igen. Ni som vart med på rekat i många år vet som bekant att jag allt som oftast brukar leta efter de oddsen som det finns högt värde i snarare än att sätta varje spel. Under långa loppet har den typen utav spel visat sig vara mycket lönsam för mig och i snitt 60% av mina spel brukar sitta (som en riktlinje).

Idag tror jag mig ha funnit två st guldkorn som kan generera lite klirr i kassan.


LAIK - Blåsut 2 (2.75)
Lidköping brukar sällan starta säsongen bra utan brukar invänta att Villa skickar ner massa spelare strax innan jul. Att de har blivit lite väl stora favoriter här är det ingen tvekan om.

Blåsut har spelat bra på försäsongen och slog bland annat surte med 7-3. Helt klart en god chans för dem idag och 2.75 för tvåan är taget.

Ale Surte - Åtvidaberg X2 (3.85)
Allsvenskan i bandy brukar sällan bjuda på några oväntade resultat så det gäller att leta hårt efter möjligheterna som bjuds.

Surte är nykomlingarna i serien iår efter några års harvande pga konkurs. Många av bookmakers verkar tro att det är samma surte som en gång utmanade om elitserieplatsen men därifrån är de långt. Som sin storstjärna har tränare Ekängen den gamle Boltic spelaren Henrik Jönsson. Jönsson var dessvärre en backuppspelare i Boltic då spelare som Wiklund och Apelqvist var storstjärnorna när han var där. Även om han lyckades med bedriften att sänka Surte med tre mål i den direkt avgörande matchen om Elitspel säsongen 10-11.

Även om de spelat bra på försäsongen så kommer de inte gå som en slottermaskin och vi kan få ut riktigt bra odds på deras motstånd.

Åtvidaberg spelade helt ok förra året och blandade mellan magplask och riktiga toppresultat som seger borta mot gripen. Att laget helt klart har en chans idag råder det imgen tvekan om och oddset för X2 till 3.85 är taget alla dagar i veckan.
2 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Mrbandy - 2013-11-02 20:30

Det kommer flera drag jonas var sp säker. Kändes skönt att starta säsongen med 2 av 2 till 3.85 och 2.75 :-)

Jonas O. - 2013-11-02 15:57

Snyggt med Åtvid, men tog tyvärr inte rygg. Grattis till ett fint spel.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74
19:00  Enskede - Sollentuna
Fotboll - Svenska cupen - 2
2.15
02:00  Tampa Bay - Washington
Ishockey - NHL - Stanley Cup - Över 5,5 mål
2.05

Skador & Avstängningar