Mrbandy

Ett rätt är väl rätt?

12 December 2013 - 16:39
Hejsan kära bloggläsare, vanligtvis brukar jag skrika ut mina spelförslag i detta forum men denna gång tänkte jag faktiskt ta tillfället i akt och använda det till något annat. Jag har en pågående tvist med ett av de större spelbolagen efter att de vägrat att rätta mitt korrekta spel som rätt. Jag var i kontakt med dem redan igår men fick då en paragraf upptryckt i ansiktet att de inte behövde ändra till den korrekta utgången av mitt spel. Något jag anser är sjukt fel för ett rätt är väl ett rätt?

Här nedan kan du läsa mitt mail till Unibet:

Hejsan kära odds avdelning på Unibet . Då jag i helgen spelade ett utav mina sedvanliga lördagsspel hos er var allt som vanligt och jag valde att lägga ett spel på att Luis Suarez i Liverpool skulle göra mål från utanför straffområdet till oddset 5.50 insats cirka 1100 sek (kupong id *******) . Frid och fröjd var det när jag såg att han gjorde 4-1 målet och allt såg korrekt ut. Dessvärre så var nog domaren som dömde matchen berusad och han hade utav någon konstig anledning valt att välja att det skulle bokföras som självmål. Detta var givetvist helt horribelt i min värld och även i er värld märktes det då ni tog ända fram tills morgondagen på er att rätta den kupongen.

http://www.sportinglife.com/football/news/article/165/9068420/suarez-gets-another-goal

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/england/article18005656.ab

http://www.premierleague.com/en-gb/matchday/matches/2013-2014/epl.html/liverpool-vs-west-ham

Igår korrigerades detta utav engelska FA som är det styrande organet inom engelsk fotboll och i samband med detta så fanns det inte längre någon anledning för er att inte godkänna mitt spel som vinst. När jag kontaktar er angående detta så fick jag efter cirka en timma ett mail där ni hänvisar till följande punkt i avtalet:

Hej Jonas,
Vi kontaktar dig gällande ditt spel på Luis Suarez.

Jag vill vänligen meddela att vi nu har mottagit svar ifrån oddsavdelningen.

De hänvisar till regel:

5.11.2 Avgörande av spel kommer inte att inkludera förändringar som sker på grund av och/eller kan härledas till - dock utan att begränsas till - diskvalificeringar, straff, protester, sub judice-resultat och/eller ändringar av det officiella resultatet efter att evenemanget har slutförts och resultat, inklusive preliminärt resultat, har meddelats.

Vill säga att vi alltid går efter första beslutet och ändrar inte om resultatet sedan ändras efter matchen.


Detta anser jag inte bara är sjukt dåligt emot sina lojala kunder men även ett stort bedrägeri, då det i detta fallet är uppenbart att Luis Suarez gjort målet från utanför straffområdet och ni väljer fortfarande att ranka det som ett självmål i mitt och många andras spel. Hur kommer ni att göra i skytteliga vinnare spelet? står Suarez fortfarande på 14 mål där eller rankar ni det som 15 mål vilket då skulle inkräkta på era regler som ni uppger här ovan.

Jag kanske inte tillhör den skara som spelar mest på er sida utav alla men jag anser att mina spel hos er den senaste tiden borde verkligen göra att ni inser lite utav vikten av nöjd kund i detta läge. Om vi räknar endast mina omsatta spel i december månad så har jag sedan första december spelat hos er för totalt 27 662 sek vilket betyder att jag till och med igår (11e December) spelade för i genomsnitt 2514 sek per dag hos er under december månad.

Till saken hör den att flera spelbolag nu har betalat ut vinster för just detta målet efter förändringen igår (bland annat William Hill , Betsafe och Betsson ) och jag anser helt enkelt att ni skall göra rätt för er och betala ut mina pengar. Även bet365 har nu gått sin del till mötes och erbjöd de drabbade pengarna tillbaka på sina spel, vilket kan kännas som en lite kompromiss.

Jag skulle hemskt gärna att detta mail skickas till någon av de ansvariga cheferna på oddsavdelning.

Jag finns anträffbar på både mail och telefon

5 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Mrbandy - 2013-12-14 10:23

Unibet orkade inte ens svara på mitt mail så jag gav dem ett ultimatum, lös detta så jag blir nöjd eller så avslutar jag mitt konto.

pratade med Betsafe idag och fick genast en 50% insättsbonus utan att de ens blinkade, de tar vara på sina lojala kunder iaf vill jag lova!

millionboy - 2013-12-13 10:10

Fy fan. Skrämmande! Såg att någon på planket var sugen på att dra igång en anti-unibet kampanj. Jag är helt klart på. Kan berätta om mina upplevelser av UB. Efter en lyckad spelhelg blev jag limiterad. Jag frågade varför men de svarade att jag inte alls blivit limiterad. Det var ngt jag fått för mig bara. Detta trots att jag dagen innan kunde spela för valfria summor men efter ett större uttag bara kunde spela för några hundra. Ngn annan förklaring fick jag aldrig. Dum som jag är (speltorsk) fortsatte jag spela där och gick såklart back. Ett par usla månader gjorde att jag totalt sett låg minus på UB. Men limiteringen var kvar. De limiterar alltså spelare som går minus. Jag undrar vad aktieägarna tycker om det? Som vanligt är det stört omöjligt att få några vettiga svar från de som sitter i kundtjänst. Inatt lirade jag en tung summa pre game på under 56.5 poäng i NFL matchen. Som vanligt var mitt bet tvungen att godkännas av traders. Eftersom det var sent på kvällen och US Sports gick jag o la mig utan att kolla om det gick igenom. Jag ansåg det vara självklart eftersom det inte brukar vara några problem och särskilt inte när det är en enorm marknad som US Sports. Det är alltså traders i Vegas som sätter linorna och allt bolagen behöver göra är att följa efter. Inga konstigheter. Vaknade imorse och såg att jag fick in mitt bet. Kollade kontot och fick en chock. Unibet accepterade bara en bråkdel av min insats och min stora vinst uteblev. Tråkigt men inte så mycket att tjafsa om. Dock! Patetiskt av UB att inte acceptera bets på US Sports. Pinsamt! Och det var droppen för mig. Jag gör slut med dom och spelar bort mina slantar på ngt annat bolag.

Hugooo - 2013-12-12 18:25

Go Go Pappa G-son

Saywhat? - 2013-12-12 17:33

Uselt agerande av Unibet!!!!!

Chamakh - 2013-12-12 17:17

Det Unibet gör är en skandal. Fy fan. Vi ska vinna

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:17  Pastore Bob - Tycoon Conway
Trav - Kalmar - H2H 1
1.70
20:00  Colombia - Polen
Fotbolls-VM - VM 2018 - Över 2,5 mål
2.06
14:39  Delbonis - Herbert
Tennis - ATP Antalya - 0-2
2.07
16:00  Saudiarabien - Egypten
Fotboll - VM 2018 - 2
1.95
16:00  Uruguay - Ryssland
Fotboll - VM 2018 - Inget mål före 35:00
1.83
20:00  Iran - Portugal
Fotbolls-VM - VM 2018 - 2 asian hcp -1
2.45
20:00  Spanien - Marocko
Fotbolls-VM - VM 2018 - BLGM Nej
1.73

Skador & Avstängningar