Östers IF - IFK Göteborg

31 Maj 2013 - 14:39
Öster tar på fredag kvällen emot IFK hemma på Myresjöhus Arena, många har lagt en slant på Göteborg till ca 2ggr pengarna, och om man ändå tror att Göteborg kommer vinna tycker jag att man kan ta Göteborg (HT/FT) till @3.10 man har nämligen på dom 6 matcher man vunnit i år, haft ledningen i halvtid i 5 av dom, Öster har ingen bra form, 6 raka förluster, men viktig spelare vid efternamn Velic är tillbaka i Växjö laget idag, detta kan vara en boost för spelarna, men tror Göteborg kommer fixa det ändå, man kommer ifrån Cup finalen som man vann mot DIF senast, mycket bra match vi beskådade då, Cupen där Göteborg slog ut Öster med 1-4 på bortaplan, man ledde då i halvtid med 0-1.
Skade lista
Öster: -
IFK Göteborg: Daniel Sobralense, Joel Allanson, Ludwig Augustinsson

Östers IF - IFK Göteborg (HT/FT 2/2) @3.10

HT 0-1, FT 0-2, troligt resultat.

1 Kommentarer

Streckstrid

9 Maj 2013 - 19:48
Levante-Real Zaragoza (2) @2.45

Levante är forfarande under utredning om deras så kallde läggmatch mot Deportivo för 4 omgångar sedan då målvakten i Levande anklagade sina medspelare för att "inte vilja spela fotboll" Innan matchen mot Deportivo spelade man mot Real Madrid och förlorade med 5-1 och sedan gästade Deportivo och då fick man stryk med 4-0, på sina 5 senaste matcher har man tagit 1p, det var senast borta mot Mallorca.
Medans Levante ligger i mitten och har det mysigt så kämpar verkligen Zaragoza för sin överlevnad i La Liga, man ligger på en 16:e plats, 1p ifrån nedflyttningsplats, man har vaknat till på slutet och tagit två välbehövliga 3 poängare, först mot Mallorca 3-2 och senast mot Vallecano med 3-0. Skulle man lyckas följa upp det här med en till 3 poängare kanske man skulle lyckas få lite andrum, och med Apono i målform så ser jag inte att det ska vara några problem för det, Motivation slår klass! Levante har varken klass eller motivation!
0 Kommentarer

Hockey-VM

9 Maj 2013 - 18:58
Sverige - Kanada (2) @2.00 Unibet.

Känns konstigt att Ryssland fick stryk utav Frankrike idag, men nu, som så många gånger förr så är ett lag "smart" och lägger sig, så tror jag fallet kommer vara i Sveriges match mot Kanada idag, man behöver nog inte ens lägga sig, för Kanada är numret större än oss i år.

Sveriges matcher: Sverige 2-3 Schweiz, Tjeckien 1-2 Sverige, Sverige 2-1 Vitryssland, Norge 1-5 Sverige.
Kanadas matcher: Kanada 3-1 Danmark, Schweiz 3-2 Kanada (e.fl), Kanada 7-1 Norge.

Efter denna match har Sverige två på pappret lätta matcher, och istället för att väcka uppmärksamhet med att lägga sig emot antingen Danmark eller Slovenien så är att få stryk av Kanada idag en bra lösning!
@2.00 är riktigt bra odds på något jag anser vara säkert!
0 Kommentarer
Fler inlägg: