NBA
NBA

Premiär

27 Oktober 2014 - 09:21
Kan LeBron James leda sitt nya Cleveland Cavaliers till titeln redan i år? Hur bra kommer Derrick Rose att vara när han nu är tillbaka från sina skadebekymmer? Kan fjolårets MVP Kevin Durant och hans Oklahoma City Thunder utmana de flerfaldiga mästarna i San Antonio Spurs i Western Conference? Hur bra är egentligen de upphajpade nykomlingarna Jabari Parker och Andrew Wiggins? Och hur kommer det att gå för våra två NBA-svenskar?

Det finns många frågor som under de kommande månaderna kommer att bli besvarade. Under natten mot onsdags drar det igång. Då är NBA tillbaka.

Själv heter jag Simon. Tidigare har jag skrivit om basket på lite olika ställen. Bloggat lite här och där. Jag har också startat och drivit en basketsajt under en kortare tid. Min R&K-blogg kommer att uppdateras lite då och då. Men mest krut kommer jag att lägga på mina rekar. Tanken är att jag ska bidra med ett gäng speltips varje vecka.

Att spela på NBA kan vara klurigt. Säsongen är lång. Alla lag spelar 82 matcher. I vissa skeden kan spelare vilas, vilket ju påverkar förutsättningarna rejält. I vissa skeden kan lag dessutom vilja förlora. Ett lag som har börjat säsongen dåligt, och inte har chans att nå slutspel kan i vissa fall börja "tanka", alltså medvetet vara dåliga och förlora. För om ett lag ändå missar slutspel kan de lika väl vara så usla som möjligt. Då ökar chanserna att de får välja tidigt i nästa års draft - vilket ju kan vara en möjlighet att få en stjärnspelare som laget kan byggas kring. Hur som helst: det är viktigt att vara påläst för att kunna spela på NBA. Det är där jag kommer in i bilden.

Så håll utkik efter mina rekar. Det går också bra att hänga med på Twitter (@SimonLeppamaki), där jag också kommer att lägga upp lite speltips då och då.
2 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
hejmike - 2014-11-16 19:59

Tidigare spelresultat? Spreadsheet?

Mr Orange - 2014-10-27 23:33

Trevligt!

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
15:00  Syrianska Eskilstuna - Boo
Fotboll - Division 3 södra Svealand - 1
1.80
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
16:00  Brage - Örgryte
Fotboll - Superettan - 2 asian hcp +0
1.85
16:00  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.81
20:45  Real Madrid - Liverpool
Fotboll - Champions League - 1
2.25
11:00  Bedene - Cuevas
Tennis - Franska Öppna - Bedene
2.20
17:30  Elfsborg - Trelleborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
17:30  Sirius - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.76

Skador & Avstängningar