NBA
NBA

Okej start - men vi kan bättre

10 November 2014 - 19:26
NBA-säsongen är drygt två veckor gammal. Jag har satt fyra av mina sju rekar här på sajten. Om man ser till alla mina NBA-spel (båda rekarna på sajten och mina övriga spel) ligger jag på 60 procent. Det är gröna siffror, men ändå ingen MVG-start på säsongen. En av mina missar var att tro på Cleveland för tidigt. I bortamatchen mot Portland trodde jag att det skulle lossna på LeBron och grabbarna. Nu väntar jag med att spela på Cleveland tills de visar att de har hittat rätt.

Jag spelade ju dessutom på Jabari Parker som årets rookie. Det är för tidigt att säga något om det spelet. NBA har en ”rookie ladder”, som uppdateras varje vecka. Där rankas årets rookies. Spelaren som ligger etta anses alltså ha varit bäst hittills. I topp just nu ligger Nerlens Noel, som draftades inför förra säsongen, men som inte kunde spela en match pga skada. Bakom honom hittar vi Parker. Jag tror väl fortfarande att Parker löser det och tar emot titeln till slut.

Bolaget William Hill ser fortfarande Cleveland som favoriter till NBA-titeln. 4.00 gånger pengarna ger LeBrons gäng. 4.50 får man på San Antonio Spurs - som ju vann i fjol. Intressant blir det om man tittar lite längre ner. Golden State Warriors har verkligen imponerat hittills. När Oklahoma City Thunder nu är borta från toppstriden kan GSW mycket väl vara San Antonios allra största utmanare i väst. 15.00 gånger pengarna får vi på att Golden State ska vinna NBA. Visst blir man lite sugen?

Bland nattens matcher har jag inte hittat något givet spel ännu. Det som lockar mest är att satsa på Utah i bortamatchen mot Indiana. Indianas center Roy Hibbert har problem med ett knä, och kanske kan missa matchen. Utan honom kan Utahs stora spelare ställa till med problem. Vi får Utah +2 till 1.90 på bet365. Men vi suger på den lite.

Ni kan förresten hänga med på Twitter där jag postar lite fler speltips än här på sajten. 60 procent har suttit hittills alltså. Målet är att den siffran ska stiga ytterligare lite innan säsongen går mot sitt slut.

Twitter: @SimonLeppamaki
1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
LazyLoop - 2014-11-10 22:15

Hur kan du inte vara nöjd med 60%? Det är ju MVG++ för fan! hur många rekare sätter mer än 60% under 1 säsong när det kommer till amrikanska sporter NBA,MLB,NFL och NHL? Inte många det kan jag lova se ge dig själv lite beröm och fortsätt håll i formen!

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar