NBA
NBA

Houston floppar och LeBron är sjuk

17 November 2014 - 18:36
Houston Rockets har inte gett oss mycket kärlek de senaste dagarna. Mot Philadelphia 76ers när jag (och alla andra) räknade med en rejäl överkörning vann de bara med en poäng (spelet på -15,5 var alltså inte ens i närheten). Och i går mot det sargade Oklahoma City sköt de 28 procent från golvet och vann BARA med fyra poäng (jag hade spelat på -4,5). Så nu rör jag inte Houston på ett par omgångar.

Inför nattens omgång har jag spelat på Dallas Mavericks ML (i bortamatchen mot Charlotte Hornets). Jag fick strax över 1.70 men oddset har redan sjunkit så det är bäst att hugga innan värdet blir ännu lägre. Det kan mycket väl bli fler spel innan matcherna drar igång i natt. I så fall postar jag på Twitter (@SimonLeppamaki).

Cleveland Cavaliers tar emot svaga Denver Nuggets i natt. Där är ett upplagt för kross. MEN: LeBron James stod över lagets lätta träning tidigare i dag. Förkylning, sägs det. Hans status inför natten är ”spelar troligen”. Men där vill vi nog avvakta och se innan vi spelar.

Samma sak gäller San Antonio Spurs som mycket väl kan köra över usla Philadelphia i natt. MEN: coach Pop vilar gärna sina äldre nyckelspelare när han får chansen. Så där vill vi också vänta och se.

Säsongsinledningen har inneburit 9-7 för mig. 56 procent (väl?). Så länge siffrorna är gröna ska vi väl inte klaga - men förhoppningsvis ska vi ligga kring 60 om en vecka.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Donaldson
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.74
19:00  Öster - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5
1.81

Skador & Avstängningar