NBAdunken

De härliga NBA-söndagarna tillbaka!

27 Oktober 2019 - 10:30

Söndagsmatcher i NBA innebär en chans för oss på andra sidan Atlanten att se NBA-matcher utan att behöva ta till en kanna kaffe eller två. På söndagarna ska jag under säsongen försöka hitta intressanta spelvinklar till denna "happening".

Kvällen inleds med Golden State Warriors mot Oklahoma City Thunder. Det är ett möte som samlat på sig en hel del historik senaste åren tack vare den infekterade övergången som Kevin Durant genomförde. Det är helt nya lag nu sett till spelartrupperna men rivaliteten ligger kvar emellan fansen. Avsaknaden av Klay Thompson har visat sig vara en stor börda för Golden State, vilket gjort OKC till knappa favoriter på hemmaplan. Curry har dock en förmåga att höja sig mot just Thunder. Det finns en personlig prestige mellan honom och Chris Paul, vilket lär sporra Curry till många poäng. Han kommer få spela en nyckelroll här och Curry över 29,5 poäng gillas skarpt till 1.83 hos bet365!

Strax efter matchen i Oklahoma bjuds vi på ett fyndodds när Brooklyn Nets gästar Memphis Grizzlies. Nets är en sovande jätte som ihärdigt väntar på att Durant ska bli spelklar nästa säsong. Trots det finns det mängder av kvalitet i laget där Kyrie Irving inlett makalöst bra. Bortahandikappet ligger på -4,5 hos bet365 och det är minst sagt i underkant! Jag håller det som ett givet spel mot ett ungt Grizzlies-lag.

Sen rullar det bara på med magiska TV-matcher. Minnesota Timberwolves spelar vad man skulle kunna kalla "Jimmy Butler-derbyt" mot Miami Heat på hemmaplan. Bara för någon säsong sedan så tvingade Jimmy Butler mer eller mindre Timberwolves till att byta bort honom mot deras vilja - detta då han inte trivdes med sättet laget spelade på. Heat är ett ständigt undervärderat lag med en av ligans bästa tränare i Erik Spoelstra. Hemmalaget är lite för stor favorit i mitt tycke.

Säsong efter säsong underskattas skicklige pointguarden Damian Lillard och Portland Trail Blazers men i princip varje säsong så ser vi laget ta sig till slutspel och överprestera sett till spelarmaterialet. Bortaspelet är dock inte på samma nivå och här möter man en av ligans mest spännande unga duos i Porzingis och Luka Doncic. Dallas Mavericks har fått nya dimensioner med Porzingis i spelet. Kan han bara hålla sig frisk så är Dallas en slutspelskandidat. Öppet och poängrikt?

Avslutningsvis ska Los Angeles Lakers göra jobbet hemma mot ett miserabelt Charlotte Hornets. Gästernas profilstarkaste spelare är Terry Rozier som man signade på ett megakontrakt under sommaren. I jämförelse så befann han sig på bänken i sitt förra, Boston Celtics. Lakers studsade tillbaka på ett bra sätt senast mot Utah. Nu förväntar jag mig att man bygger vidare på det och löser en komfortabel seger på hemmaplan!

Alla NBA-matcher livestreamas hos bet365

/Dunken

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
10:30  Cecchinato - Zverev
Tennis - Australian Open - Zve 3-0 i set
1.57
19:00  HV71 - Linköping
Ishockey - SHL - 1
1.70
19:00  Rögle - Skellefteå
Ishockey - SHL - Över 4.5 mål
1.80
19:15  Mullsjö - Storvreta
Innebandy - Superligan Herr - Över 10,5 mål
1.80
20:45  Sheffield U - Man City
Fotboll - Premier League  - Under 3 mål
1.92
21:00  Sevilla - Levante
Fotboll - Copa del Rey - 1/1 HT/FT
1.85
21:15  Chelsea - Arsenal
Fotboll - Premier League - 1
1.82
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Powerplay Tips Tisdag 21/1
Insats: 162 kr - MrHockey
20:30  Europatipset Tips Tisdag 21/1
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten

Livestreaming