NBAdunken

LA-lagen hissas och NY dissas i NBA

1 December 2019 - 10:11

Vi har kommit fram till söndag och en händelserik NBA-vecka ska knytas ihop. Dagens eller nattens bästa spel är LA Clippers -12,5 till oddset 1.90 hos bet365. Hela den reken läser du här men det finns fler intressanta spelvinklar!

Brooklyn Nets fortsätter att gå bra utan Kyrie. Det blev visserligen förlust senast men man har jobbat upp sig till ett positivt matchfacit(10-9). Varken Kyrie eller LeVert kommer spela ikväll heller. Miami Heat har varit den stora överraskningen i den östra konferensen. Deras unga duo med Herro och Robinson har gett Heat ett skytte som gör det väldigt svårt att försvara sig mot laget. Spelmässigt är det handikappspelet på tvåan som gäller. Sett till Miami Heats form är oddset 1.90 på -3 tacksamt hos bet365.

Boston Celtics gjorde en rejäl plattmatch borta mot Brooklyn i fredags. Efter en trög start jobbade man sig in i matchen men det räckte inte riktigt hela vägen. New York Knicks är ett lag i spillror och deras matchfacit på 4-15 är snarare i överkant av vad man presterat. Celtics-segern ska vara mer eller mindre given och handikapplinan ligger på -7,5 - värt en lillpeng.

Slutspelsjagande Minnesota Timberwolves tar emot långtidssatsande Memphis Grizzlies. Gästerna främsta målsättning med säsongen är att utveckla unga talanger så som Jaren Jackson och Ja Morant. Förhoppningen är väl också att landa ett högt draftval att kunna slänga in i mixen med den redan talangfulla truppen. Minnesota däremot jagar slutspel och viktige Towns får trivsamt motstånd ikväll mot försvarssvaga centrar. Blicka mot både retur och poängspel för den skicklige centern.

Los Angeles Lakers vann relativt komfortabelt när man mötte Dallas Mavericks tidigare i år. Det är ingen hemlighet att Dallas storstjärna Luka Doncic hade LeBron James som sin förebild och idol när han växte upp, vilket gör det lite speciellt. Lakers har bara förlorat två matcher den här säsongen och jag tror inte det här blir något undantag. Här får vi kika på hemmasidan trots -6.5 i handikapp.

Oklahoma City Thunder möter New Orleans Pelicans igen efter att ha mött laget för bara några dagar sedan - då i Oklahoma City. Steven Adams klev fram som matchvinnare i slutminuterna den gången. Så länge Pelicans har Zion skadad är deras potential begränsad. OKC har ett gäng rutinerade spelare som vet hur man vinner jämna matcher. Det kan komma att bli avgörande även här. Bortasegern finns att hämta till fina 2.15 hos bet365.

San Antonio Spurs skrällde när Clippers besegrades på hemmaplan häromdagen. En viktig seger för Spurs som jagar slutspel. Det är inte ovanligt att Spurs börjar säsonger svagt under Popovich-eran. Kan man bygga vidare på spelet från senast så ska Detroit Pistons vara ett lag man utan tvekan slår. Oddsen borde borde vara jämnare trots att lagen nu spelar i Detroit. Moneyline-tvåan betalar roliga 2.50 gånger pengarna hos bet365

Det är inte speciellt roligt att kolla på Golden State Warriors den här säsongen. Orlando Magic är inte heller något av NBA:s mer underhållande lag precis. Kort sagt så är det ingen tv-match jag rekommenderar. Gordon är tillbaka i laget men Vucevic saknas fortsatt hos hemmalaget. Ska man röra matchen är det hemmasidan som gäller. Handikapplinan på -8,5 känns dock något mustig och det här blir dagens "stay away". 

Ett skadedrabbat Toronto Raptors tar emot Utah Jazz. Alla småskavanker i truppen gör det lite riskfyllt att ens spela på matchen. Lowry och Ibaka är båda frågetecken inför. Sedan tidigare saknas Johnson och McCaw i rotationen. Utah är ett klart bättre lag på hemmaplan men det här en match man kan sno med sig även borta med tanke på skadesituationen hos hemmalaget - bortasegern ger dugliga 2.25 hos bet365.

bet365 livestreamar alla NBA-matcher.

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips Odds
17:00  Isloch - FC Slutsk
Fotboll - Premier League - x2
2.10
  Rekatochklart Speltips Odds
21:00  Fotbolls-EM 2021 - Vinnare
Fotboll - EM 2021 - Belgien
6.50
22:00  Copa America 2021 - Vinnare
Fotboll - Copa America 2021 - Colombia
5.50
  Rekatochklart Poolspel
19:30  V64 Tips Östersund Måndag 6/4
Insats: 648 kr - DrTrav
16:20  V75 Tips Romme 12/4 - Tidiga Tankar
Insats: 500 kr - TravTipster

Livestreaming