NBAdunken

Söndagsblogg med kittlande möten

29 December 2019 - 10:11

Tabellerna börjar så smått sätta sig i NBA men ännu finns massor av poäng att spela om. Det är viktigt att skaffa sig bra utgångsläge inför vårens slutspel så även topplagen har viktiga matcher framöver. Flera av dessa går i elden denna söndag och det finns en hel del intressanta saker att lyfta fram. Vi går igenom rubbet här under men notera mitt allra bästa spel för dagen, som var givet den här gången. Det hittar jag i mötet Memphis Grizzlies–Charlotte Hornets: HÄR läser du hela analysen.

TOR Raptors – OKC Thunder

Oklahoma City Thunder gästar regerande mästarna Toronto Raptors i Kanada. Det brukar bli jämnt när dessa två lag möts. Åtminstone om vi går tillbaka till Westbrook-eran. Det är till mångt och mycket två nya lag vi ser den här säsongen. Inför mötet har Thunder fått laborera med truppen pga skador. Varken Schroeder, Gallinari eller Diallo är tillgängliga. Schroeder och Gallinari är två spelare som burit Thunder i offensivt i många matcher. Ska man slå Raptors idag kommer det krävas en helgjuten insats defensivt för att hålla nere siffrorna. Raptors har det också jobbigt med skador. Siakam, Gasol och Powell är kännbara tapp i rotationen. Framförallt Siakam är man i desperat behov av att få tillbaka. Jag väljer ändå att gå på hemmasidan här med i mina ögon oväntat jämna matchodds: Raptors ska vara favorit och är det sunda klicket till -3 1.90 hos bet365.

NO Pelicans – HOU Rockets 

I staden New Orleans räknar man ner dagarna till Zion Williamsons återkomst. Den uppsnackade rookien kan komma att göra sin NBA-debut så tidigt som nästa vecka. Efter den horribla inledningen på säsongen är det svårt att se varför New Orleans Pelicans skulle ha något motiv till att chansa med deras framtid så det troliga är att vi får vänta ytterligare några dagar innan stjärnan äntrar scenen. För Houston Rockets blir det intressant att se om Capela och Gordon spelar ikväll. Deras preliminära återkomstdatum är ikväll men ännu är ingenting bekräftat. Holiday kommer behöva jobba dubbla skift defensivt om Pelicans försvar ska kunna hålla Harden under 40 poäng idag. Lurigt - jag laddar plånboken till andra matcher.

DEN Nuggets – SAC Kings

Det känns konstigt att säga när Denver Nuggets ligger tvåa i den västra konferensen men laget har varit lite av en besvikelse. Jamal Murray har inte tagit steg i sin utveckling utan snarare gått bakåt känns det som. Förhoppningen på att han och Gary Harris skulle bli en guard-duo i paritet med eliten är en bit bort i dagsläget. Nu har Nuggets ändå vunnit åtta av sina tio senaste matcher och är givetvis stora favoriter även här. Sacramento Kings har fått nya skador på Bagley och Fox precis när båda kommit tillbaka. Det blir lätt så att man skyndar tillbaka från skada när laget är i stort behov av hjälp. Kings befinner sig mitt uppe i en kamp om sista slutspelsplatsen men sex raka förluster har gjort att laget droppat i tabellen. Till synes tufft handikapp med -9.5 men det är Nuggets-sidan som känns aktuell.

LA Lakers – DAL Mavericks

Det blev en stor grej senast lagen möttes då Luka Doncic gick ut och pratade om vilken stor idol LeBron James var för honom. När matchen väl börjat syntes inga tecken på respekt. Doncic körde över Los Angeles Lakers (vilket inte varit någon vanlighet i år) på egen hand. Nu har Dallas Mavericks nyligen fått tillbaka honom från skada och framförallt LeBron kommer med all säkerhet ihåg hur det gick senast lagen möttes. Efter den bländande starten på säsongen från Lakers har formen dippat något på slutet. Jag håller emellertid laget väldigt högt och det här är den typen av match man behöver vinna om man ska behålla förstaplatsen i grundserien. Lakers får trots tufft motstånd grönt ljus av mig.

bet365 livestreamar alla NBA-matcher.

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  AIK - Västerås
Ishockey - Hockeyallsvenskan - 2
1.95
20:30  Dortmund - Köln
Fotboll - Bundesliga - Ö2.5 mål & BLGM
1.80
20:45  Brescia - Milan
Fotboll - Serie A - Över 2,5 mål
1.76
21:00  Osasuna - Levante
Fotboll - La Liga - 1
1.90
21:00  Real Madrid – Anadolu Efes
Basket - EuroLeague - Över 168,5 poäng
1.90
02:35  SA Spurs – PHX Suns
Basket - NBA - 1 hcp -4
1.90
13:45  Brentford - Leicester
Fotboll - FA-cupen - Under 2,5 mål
1.95
15:15  Rögle - HV71
Ishockey - SHL - 2
3.75
16:00  Valencia - Barcelona
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
2.01
18:00  Brynäs - Luleå
Ishockey - SHL - 2
2.25
12:30  Inter - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1,5
1.95
16:05  Prix d'Amerique 2020 Vinnare
Trav - Prix d'Amerique - Davidson du Pont
4.00
16:05  Prix d'Amerique Vinnare
Trav - Prix d'Amerique - Davidson du Pont
4.00
  Rekatochklart Poolspel
20:30  Topptipset Tips Fredag 24/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 25 januari
Insats: 128 / 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips Lördag 25/1
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Eskilstuna Lördag 25 jan
Insats: 900 kr - TravTipster
16:20  V75 Tips Eskilstuna Lördag 25/1
Insats: 900 kr - DrTrav

Livestreaming