Poldan

Llodra ska fortsätta spela in polletter!

20 Februari 2013 - 00:35
Glädjande att man fick igen lite ett tiebreak-debaclet i San Josà©. Veckan slutat trots det plus och Llodra inledde med att gröna även denna vecka.

Muller slog Gasquet i Marseille. Det var verkligen helt absurt sjukt hur det kunde hända. Muller var aldrig i närheten. Han fick jobba i varje servegame och blev passerad varje gång han gick på nät. Sedan kom ett ynka dåligt servegem av fransmannen så torskade han andra set och tillslut matchen i tiebreak. Det är synd att Muller inte är högre rankad. Då hade det säkert funnits värde i att spela emot honom i nästa runda.. jag kanske gör det ändå.

Annars så var ju Milos Raonic helt magisk i San Jose. Högst tveksamt om jag sett honom så bra och märkbart att han inte ens blev glad när han vann turneringen. Lleyton Hewitt skriker högre när han vinner en ynka poäng än vad Raonic gjorde när han vann hela turneringen.

Nu tror jag inte att det är guld och gröna skogar för Milos i Memphis. Han kommer med all säkerhet gå långt, men underlaget är inte lika gynnsamt som i San Jose där han till och med hittade en massa backhand-winners.

Jag har varit inne på en rad olika spelförslag idag bland annat överspelet mellan Sock och Raonic, handikapp på Pouille mot Benneteau, Gulbis mot Berdych o.s.v men det bästa spelet måste ändå vara (något tråkigt) att spela (hcp) på Llodra mot Del Potro.
  Speltips Odds
Llodra - Del Potro
ATP Marseille, Tennis
4,00
Kolla vinnarskallen när han slår Djokovic i Paris. Ca 1 minut in i klippet eller 5 minuter in när han slår en vinnande volley i en DC-dubbel.

Glöm inte att följa mig på twitter @Poldantennis
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Donaldson
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.74
19:00  Öster - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5
1.81

Skador & Avstängningar