Poldan

Inför Davis Cup!

4 April 2013 - 18:32
Egentligen ska det inte vara något snack. Spanien ska vinna Davis Cup varje år om bästa lag kommer till start - oavsett underlag. Men nu åkte man ut tidigt i Nadals fråvaro och det bäddar för fortsatta skrällar.

Argentina - Frankrike

Hemmanationen ställer upp utan Del Potro som har skadekänningar vilket naturligtvis ställer till det - med världssjuan i laget skulle jag hålla Argentina som favoriter. Nu blir det tufft, men knappast omöjligt.

Frankrike spelar med Tsonga, Simon, Benneteau och Llodra. Där den sistnämnde tillsammans med Benneteau tar hand om dubbeln. Llodras spelstil passar sig inte ett dugg bra på grus och jag tror grabbarna får problem mot argentinarna som troligtvis spelar med Nalbandian och Zeballos i dubbeln.

Tsonga är enormt överskattad på grus som är hans överlägset sämsta underlag. Lägg där till att argentinarna alltid har ett sinnessjukt stöd på läktaren. Då tror i alla fall jag att det blir match.
Unibet erbjuder 3,60 på Argentinarna.

USA - Serbien

Låt oss ta för givet att Djokovic vinner sina två matcher och att bröderna Brians tar dubbeln. Då är frågan: Förlorar Troicki mot både Querrey och Isner?

Ja, det är rätt troligt. Han förlorar garanterat mot Querrey och det lär bli jämnt mot Isner.

Kazakstan - Tjeckien

Rekade Tjeckien här men när både Berdych och Stepanek nu lämnar återbud blir det garanterat match av det här. Tror att det blir jämnt men fortfarande fördel Tjeckien.

Kanada - Italien

Kanada ska bara slå Italien på hardcourt. Banan är skräddarsydd för Raonic och arrangörerna har kopierat underlaget från San Jose. Tar för givet att Raonic krossar i sina matcher och sedan ska det inte mycket till för att en italienare ska floppa på det här underlaget. Kanske att det till och med är avgjort efter fyra matcher.

Unibet lägger Kanada till 1,57 - taget.
4 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Poldan - 2013-04-05 16:45

Knicks/ Det blev ju på håret! ;)

Knicks - 2013-04-05 11:10

Såg precis att Nordicbet erbjuder 1.80 på att matchen mellan Dolgopolov - Isak Arvidsson går under 26 game, måste ses som bjudodds?!

Poldan - 2013-04-04 22:59

Det tror jag inte, för sunkig nivå :)

klabbe - 2013-04-04 21:43

Sänder nån kanal sverigees dc matcher

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar