Poldan

Inför ATP-Bukarest och Barcelona

22 April 2013 - 23:28
Rätt taskig utdelning i Monte-Carlo. Så var det även förra året vill jag minnas. Lite för många sjuka saker som inträffade för att jag skulle kunna hålla siffrorna gröna. Fem missade spel och två vunna, där jag visserligen fick in det bra i fyra av förlustspelen, så det är egentligen inget är gräma sig över.

Nu åker vi till Barcelona och Bukarest. I den förstnämnda turneringen är underlaget det samma som i fjol men färgen är ändras på Nadals begäran. Lustigt ändå, vilken makt toppspelarna har.

Raonic gick som tåget här förra året och jag tror att han kan ta sig till kvartsfinal ganska enkelt i år. Det var bra irriterande förresten, att jag rekade emot Raonic i första omgången mot Benneteau i Monte-Carlo, där han vann tämligen enkelt, för att sedan åka på torsk i andra rundan mot en på pappret sämre spelare. Men så är det, ibland har man rätt men det blir fel.

I Rumänien tror jag att den enda kvarvarande hemmaspelaren kan ta sig en bit på vägen. Victor Hanescu spelade bra i sin inledande dubbelmatch med partnern Muller. Han såg väldigt stabil ut och slog Bachinger i raka set i Monte-Carlo. Nu spelar han på hemmaplan och förmodligen blir utgången densamma. Raka set för Hanescu.

**********************************************************************

Panikskrev en rek tidigare när Bwin släppte Gulbis till 2,30 mot Verdasco, men jag hade knappt skrivit första meningen innan spelet togs bort och Gulbis var omvärderad till 1,50.

Kommer emellertid att publicera två spel:

Det är rätt sällan man ser så välspelade kvalfinaler som den mellan Stahhovsky och hemmahoppet Marius Copil. Men det var ukrainaren som imponerade mest. Han varierade spelet riktigt bra och attackerade ständigt Copils svaga backhand. Hade rumänen inte spelat på hemmaplan är jag säker på att sifforna blivit större.

Nu ställs han emot en annan kvalspelare - Jaroslav Pospisil (ej att förväxla med kanadensaren Vasek Pospisil) som gått ren i kvalen men har samtidigt mött rätt tarvligt motstånd. Han krossade visserligen Steve Darcis i kvalfinalen, men belgaren har nog inte varit så här formsvag i hela sin karriär.

Stakhovsky, som är rankad 98, har inte krigat sig igenom ett kval för att få en drömlottning och åka på stryk mot en medioker CH-spelare.

Han finns till 1,53 hos Unibet som är klart spelbart.

Att Monfils är i Rumänien och inte i Spanien beror på att han vill vinna matcher och ta sig djupt i turneringen. Nu fick han dessutom drömlottning i första omgången.

  Speltips Odds
Monfils - Volandri
ATP Bukarest, Tennis
1,73


GLÖM NU INTE @POLDANTENNIS PÅ TWITTER!
2 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Poldan - 2013-04-23 23:46

Helt riktigt, jag blandar ihop. Bra korrigerat!

Kern - 2013-04-23 20:17

Tja, snygga lir idag :-)

Men färgen är densamma som ifjol...alltså rött grus i Barcelona. Du har blandat ihop det med Masters turneringen som liras i Madrid. Där körde dem på blått grus ifjol och det gick verkligen inte hem och skulle dem köra det i år så hade bl a Djokovic bojkottat. Det var i princip alla spelare som sa nej, men det hörs och syns mest när ovan nämnde samt Murray och Nadal sa ifrån.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Wawrinka - Donaldson
Tennis - ATP Geneve - Waw -2,5 games
1.74
17:00  Santillan - Muller
Tennis - Franska Öppna - Muller
2.10
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.74
19:00  Enskede - Sollentuna
Fotboll - Svenska cupen - 2
2.15
19:00  Häcken - AIK
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
2.20
19:00  Frej - Brage
Fotboll - Superettan - 2 asian 0
1.825
19:00  J Södra - Degerfors
Fotboll - Superettan - 1
2.20
02:00  Tampa Bay - Washington
Ishockey - NHL - Stanley Cup - Över 5,5 mål
2.05

Skador & Avstängningar