Poldan

Morsans hatt står på spel!

15 Maj 2013 - 23:12
ATP Rom har börjat bra med två vunna spel. Berlocq plockade ett set mot Wawrinka och allt annat hade varit skumt. Schweizaren drog sig ur i andra rundan p.g.a småkänningar och utmattning.

Federer finns till 1,20 lite här och var mot Gilles Simon, jag är beredd att plocka fram det berömda saltkaret med tillbörlig peppar för att börja krydda morsans hatt - den ska nämligen käkas upp om fransmannen vinner.

Gulbis krossade Troicki, som blev helt vansinnig..Kohlschreiber inledde matchen mot Ramos precis lika bra som han avslutade mot Raonic, sen vägrade han sätta förstaservarna och spanjoren kom ikapp, men när tysken sedan började serva ordentligt igen var det inget snack.

Kommer att presentera det berömde överspelet mellan Kevin Anderson och Tomas Berdych igen. Det missade med minsta möjliga marginal i Indian Wells, men satt säkert senast. Nu kör vi igen!

  Speltips Odds
Anderson - Berdych
ATP Rom, Tennis
2,12

4 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Poldan - 2013-05-16 01:04

Helt riktigt, jag skrev en rek över 19,5 games mellan Nadal och Gulbis för en timme sedan.. den ska i alla fall bli jämn ;)

PepGuardi - 2013-05-16 00:15

Jag håller med om allt du skriver och det ska onekligen bli intressant att se matchen. Gulbis-Nadal likaså.

Poldan - 2013-05-16 00:04

Missförstå mig inte, jag älskar Gilles Simon. Han är en av mina absoluta favoritspelare, men jag tror att han är chanslös mot Federer. Nu tycker jag inte att man ska satsa fru och barn. Federer är trots allt på nedgång, men helt OK som dubbelvirke. Jag ogillar generellt att lira överspel när spelarna har svårt att hålla serve. Simon blev breakad tre gånger både av Youzhny och Volandi. Rätt troligt då att Federer bryter honom 3-4 gånger. Frågan är vad resultatet blir av det? :)

PepGuardi - 2013-05-15 23:54

Visst tycker man att Federer skall mörda Simon men om man tittar på inbördes möten mellan dessa herrar så kanske det inte blir så lätt ändå. Jag lirar endast på bet365 nu för tiden och där har de ännu inte kommit ut med linorna på över/underspel men ett rimligt överspel kan absolut vara aktuellt där. Vad tycker du? Folk underskattar Simons monotona sätt att spela.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05

Skador & Avstängningar