Poldan

Inför semifinalerna på fredag

6 Juni 2013 - 01:00
Jag själv har gett upp Roland Garros. Det blev ganska exakt en break-even affär. Men jag har sagt det förut och säger det igen. Grandslam är inte lätta och särskilt inte RG. Nu ser jag istället fram emot några trevliga semifinaler och sedan, äntligen, gräs. Äntligen, äntligen gräs. Som jag har längtat, det kan ni inte ana.

Det var väldigt synd att Haas inte lyckades ta till vara på mini-breaket han skaffade sig i andra sets tiebreak mot Djokovic. Han förtjänade det. Men serben känns stark och jag tror att han har goda möjligheter att slå Nadal på fredag. Jag är rätt nöjd med 2,50 som erbjuds hos Betsson. Det känns som fem set där vem som helst kan vinna.

Ferrer ska slå Tsonga. Det tror jag verkligen, även om det blir jämnt så är Ferrer väldigt mycket bättre just nu än vad t.ex Federer är. Schweizaren blev knappt en värdemätare för Tsonga.Spanjoren har 3-1 i matcher. Han förlorade på gräs, där Tsonga trivs väldigt bra. Skulle denna match spelats innan Tsonga slog Federer skulle oddset nog ligga runt 1,50 och eftersom att jag anser att fransmannens vinst mot världstrean i praktiken inte betyder ett skit så är 1,72 rätt trevligt odds som finns att hämta hos Bwin.

*****************

Man kan inte ha o/u-linor på 22,5 när det kommer till WTA-touren. Det måste vara fruktansvärt dålig business. Hur jämna eller duktiga spelarna än är så slutar alla överspel i princip med tre set.

Jag vill nästan lägga en garanti på att ingen av dem kommer vinna efter två tighta set. Det har inte hänt någon gång under deras tolv möten och lär inte hända på fredag heller. Det är större chans att matchen slutar. 6-1,6-1 än 7-6,6-4.

För att ett överspel ska vara riktigt bra ska spelet sitta efter två set. Azarenka har spelat tre matcher på ett år som slutat över 22,5 games efter två set. Sharapova är något bättre med fem matcher under ett år. Ni förstår ju själva. Det är kanske 1 på 15 att denna match slutar med över 22 games efter två set.

Så, det jag menar är att om ni tror att det blir jämn så är det mycket bättre att spela över 2,5 set i matchen till typ 2,30 än över 22,5 till 1,80.

Nu tror jag på statistik och den talar tydligt för att denna match slutar under 22,5 games.

8 matcher damerna emellan har slutat under 22 games - 3 har slutat över.Kanske inget roligt spel att lägga, men får jag 1,80 på under 22,5 games så måste det lastas. bet365 betalar.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Öster - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.81
19:00  Örebro SK - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.91
20:53  Lopp 8: Twin’s Zindy
Trav - Jägersro - Plats
1.70
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74

Skador & Avstängningar