Poldan

Spexare är inga vinnare..

6 Juli 2013 - 00:03
11 spel blev det under Wimbledon varav 7 satt rätt till ett snittodds på 2,04. Jag är alltid mycket nöjd när en Grand Slam avslutas med gröna siffror.

Finalen känns väldigt svårtippad om man ser till prestationerna i semifinalerna. Andy, helt apatisk i en och en halv timme, vänder och mosar polacken tillslut. Det var väldigt irriterande att se förresten, att Janowicz gnällde som en barnrumpa i två timmar om att stänga taket. När taket väl var stängt försökte han inte ens. Otroligt dåligt, särskilt med tanke på att han hotat Murrays servegem under hela matchen. Chansen fanns ju fortfarande!

Del Potro var ju sjukt bra, svårt att säga om jag sett honom bättre, men i femte set var det parodi på tennis. Den där arma kroppen kunde verkligen inte röra sig. Argentinaren föll med flaggan i topp. Han gjorde allt han kunde - det gjorde tyvärr inte Janowicz.

På twitter skrev jag att spexare inte är några vinnare, och så är det. När Janowicz vid ställning 15-40 i sitt första servegem efter uppehållet gör gester mot publiken för att roa dem, då är man ingen vinnare. Tror någon att Nadal eller Ferrer hade gjort så?

Lite så var det med Del Potro också, han visste väl innerst inne att kroppen inte höll för att slå Djokovic. Men satan vad den mannen spexade..som aldrig förr - och naturligtvis det inte vägen.

Kommer ni förresten ihåg hur det gick för Djokovic när han spexade med Darth Vader-mask mot Sam Querrey i Paris förra året?Jag är djupt kluven inför finalen. Men det vore faktiskt märkligt om inte Djokovic vinner tillslut. Hur han vinner vet jag inte, men känslan är att Andy blir löjligt passiv emellanåt och visst, han är som bäst när han får kontra från sin defensiv, men när han blir så där apatisk är han verkligen inte bra.

Jag tänkte ta någon dag ledigt och fira av Wimbledon samtidig som laddningen inför Båstad börjar. Någon som ska dit?
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar