Poldan

På väg hem från Båstad!

12 Juli 2013 - 12:36
Hade tänkt förena nytta med nöje i Båstad, alltså kombinera jobb och tennis. Nu föll det sig så illa att det i stort sett bara blev jobb och krök.. ingen tennis.

Jag kom i och för sig undan och kunde se ett par timmar igår. Tourens två tjurskallar gjorde skäl för sina rykten. Almagro jävlades med bollkallar och Troicki vägrade sätta igång matchen för att han ansåg att ljudnivån inne i arenaområdet var för hög. Han hade en poäng. Satan vad irriterande det är att höra alla äckliga gubbar stå och gapa om hur ointresserade de är av tennis - samtidigt som Troicki står och gestikulerar till domaren.

Troicki var en stor idiot genom hela matchen. Han var ute på krogen de flesta dagarna under vistelsen. På tennisbanan såg han frustrerad ut, möjligtvis var det en reaktion för att han tvingats gå hem utan kvinnligt sällskap flera dagar i rad.

De Bakker spelade inte särskilt kreativt. När han väl försökte slog han bort sig, men det säger nog mest om Troickis insats. Fullkomligt uselt.
Marknaden brukar felvärdera spel som tiebreak i första set och över 9,5/10,5 i första set (vid oddssläpp). Även om både Karlovic och Isner har varit skadade nyligen så måste det bara bli tiebreak i den matchen, särskilt på gräs. Båda är odugliga tennisspelare med tourens bästa servar.

Om spelarna bryter varandras serve en gång på 20 ska oddset på tiebreak i första set vara 1,80. bet365 ligger på 2,25. Även om det inte är något magiskt övervärde så är inte ett spel man går back på i längden.

Det har blivit fyra break på 86 games mellan spelarna och fem tiebreak på åtta set. Man måste såklart väga in lite andra faktorer också. Nu spelas matchen på gräs, men båda har varit skadade o.s.v

En rolig detalj är att John Isner har 16 raka tiebreak-matcher på gräs och vi får gå tillbaka till 2011 för att hitta en ynka match som det inte spelats tiebreak i.Väldigt tråkigt att jag inte haft tillgång till dator och inte kunnat se tillräckligt med tennis i Båstad, men så är det och nästa år åker skippar jag nyttan och kör uteslutande på nöjet.


0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74
19:00  Enskede - Sollentuna
Fotboll - Svenska cupen - 2
2.15
02:00  Tampa Bay - Washington
Ishockey - NHL - Stanley Cup - Över 5,5 mål
2.05

Skador & Avstängningar