Poldan

Genomgång inför andra kvaldagen i Sthlm!

12 Oktober 2013 - 20:07
Det är lördagskväll och jag är inte i storform. Fortfarande utslagen sedan bragden på Friends Arena och det nästan ekar i mitt huvud.

Jag tog mig dock till Kungl. för att bevittna första kvaldagen och det var verkligen värt det. Emellanåt fick vi se riktigt bra tennis från Pim-Pim.. han var förresten enda sevärdheten. Eftersom att oddsen till morgondagen kommer att släppas i natt så kommer jag gå igenom alla matcher och tilltänka spel.

Julian Reister - Constant Lestienne

Det här är den match har minst koll på. Reister är dock betydligt mer etablerad och kommer gå in som favorit. Lestienne har kvalat in till två raka CH-turneringar och slog mediokra Renard i första omgången, en match som innehöll fler servegenombrott än holds. Inget spel här dock.

Sekulic - Simonsson

Sjukt svårtippat igen. Tycker Simonsson har ett större register, men han tycks bli så sjukt nervös när det hettar till. Fick gratispass till andra omgången p.g.a en usel och skadad Olivetti. Sekulic slog en för dagen otroligt blek Blomgren - satan vad han underpresterade. Har ingen aning här, men det är inte omöjligt att Simonsson slår bort sig. Han verkar inte ha något vidare tålamod, något som Sekulic bygger sitt spel kring. Inget spel här heller.

Mathieu - Rosenholm

Solid insats av Rosenholm idag, men vi säger tack och hej för i år. Det räcker inte mot P-H som typ inte kan förlora här. Kommer dock avstå spel eftersom att jag misstänker att marknaden är på min sida här.

Langer - Ward

Det börjar bli tjatigt, men återigen är jag osäker. Missade båda matcherna idag men hörde från folk runt om att Ward var vass i sitt möte mot hardcourtstarka Fabbiano. Inget spel här heller.

Copil - Ymer

Copil är alltid svinbra i Stockholm och inledde övertygande också. Han älskar det speciella underlaget där hans serve biter riktigt bra. Som helhet är han dock begränsad som spelare och Ymer lär, som alltid, vara taggad på hemmabana. Tror med säkerhet att över/under-linan kommer vara felsatt här. Spelar i så fall över. (Uppdaterar eventuellt med en rek om jag hinner)

  Speltips Odds

,


Sorensen - Cox

Britten Cox sopar rent på futurenivå, men är en medioker spelare. Han har inget vinnande slag, servar som en kratta och gnäller som ett barn. Kändes som att han blev breakad 7-8 gånger mot en för dagen mycket blek Desein. Tror oavsett motstånd att Cox får trubbel. Beklagligt att man kan ta sig förbi första rundan trots ett så dåligt spel.

Bachinger - Pim-Pim

Johansson var enormt underskattad igår. Kan absolut ta sig förbi Bachinger som kanske fått en liten reaktion kvartsfinal i Mons. Tysken tappade set mot en grusspelare rankad utanför 500. Inget sundhetstecken direkt. Johansson servade mycket fint och sluggade i vanlig ordning i forehands över hela banan. En rättvis ranking på Pim-Pim skulle jag säga runt 200. Hcp-spel och rakt på svensken om det dyker upp.

Arvidsson - Dzumhur

Dzumhur rankad precis utanför 200-strecket är en grusspelare egentligen utan vinnande slag. Han var sjukt grinig i öppningsrundan. Jag vet inte hur många gånger han skulle jävlas med domaren. Misstagen gjordes av alla utom han själv. Arvidsson kan nog skaka Dzumhur och jag gillar överspelet. Gissningsvis är den ettriga bosniern så pass stor favorit att linan kommer vara väldigt låg.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 1X
1.70
19:00  Norrby - Helsingborg
Fotboll - Superettan - 2
2.05
19:00  AFC Eskilstuna - Gefle IF
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1,0
1.94
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5
1.72
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50

Skador & Avstängningar