Poldan

Första omgången i Sthlm Open!

14 Oktober 2013 - 23:36
Ny genomgång då. Det gick väl hyfsat senast där Sekulic var enda missen, men det är knappt så att jag vill räkna den med tanke på att Reiser gav upp i andra set.

Annars krigade Pim-pim, Copil och Langer på. Inga konstigheter där. Eftersom att tippningen har varit så framgångsrik så kommer jag att fortsätta tills jag gör bort mig ordentligt.

Struff - Sekulic

1,27. Det är alltså oddset på att Struff är skadad eller sjuk. För alla i hela världen måste väl förstå att tysken är omätbart mycket bättre än Sekulic. Struff är med största sannolikhet den bästa spelaren svensken någonsin mött. Han har en bättre forhand, serve, volley o.s.v. Kanske att Sekulic kan hänga med i backhand-utväxlingar. Struff är rankad 117 och det är nog rättvist. Sekulic är rankad runt 1000 - och ja, det känns även det ganska rättvist.

Sock - Tomic
(2.62-1,44 odds från bet365)
Här vet man ju varken innan eller utan. Hur ska Sock klara sig utanför USA och framför allt: hur ska Tomic klara sig utanför Australien. Det går inte, för någon av dem.

Jag utesluter absolut inte en skräll. Sock har slagit både James Blake och Milos Raonic inomhus i år - ganska starkt gjort.

I grunden är naturligtvis Tomic en mer komplett spelare, men han är även en humörspelare av rang. Underlaget ska passa Socks spelstil, men väldigt mycket känns väldigt oklart i den här matchen.

Chardy - Gulbis
(3,50-1,28 odds från bet365)
Kanske inte en öppningsmatch som Gulbis drömt om när han valde att delta i Sthlm Open. Det finns nog ett dussintal andra spelare han skulle välja före, men nu är det Chardy som gäller och det här kommer med största sannolikhet vara en avgörade match för Gulbis fortsatta vecka här i Stockholm. Vinner han så är en finalplats mycket trolig. Förlorar han så går slutfesten förlorad och det vill han naturligtvis inte, det är ju en huvudanledning att delta.

På tok för klent odds på letten dock.

Langer - GGL
(4,00-1,22 odds från bet365)
Orkar knappt skriva något här. Langer var rätt bra emellanåt mot Rosenholm, men ska det räcka mot GGL? Nej det tror jag inte, men man måste tänka på att det här är slutet på tennissäsongen och mycket kan snurra runt i etablerade spelares hjärnor. Langer har kapacitet att störa Garcia-Lopez om denne har en bra dag.

Spanjoren har inte presterat på ihard förrän i St. Petersburg förra veckan. Fortsätter formen?

Johansson - Falla
(1.62-2,20 odds från bet365)
Här har jag till och med tagit mig tid att skriva en rek. Pim-pim har ännu inte blivit breakad och servar oss ett par år tillbaka i tiden. Falla borde varken ha kvalità© eller motivation för att stå emot. Räknar med ett grymt tryck i hallen imorgon.

  Speltips Odds

,


Dimitrov - Copil
(1,28-3,50 odds från bet365)
Dimitrov är ett ytterst osäkert kort just nu. Han är väldigt formsvag och har egentligen inte bevisat någonting sedan formtoppen i våras. Eller, han har ju bevisat att han inte kan hålla den nivån.

Copil har spelat i Stockholm många gånger och som de flesta känner till är underlaget speciellt och det gynnar rumänen. Han är inspelat efter några lätta kvalmatcher medan Dimitrov är formsvag och var sjukt, nästan obeskrivligt dålig i Asien mot Nishikori och Bautista-Agut.

Hcp på Copil borde generera i pengar.
2 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Poldan - 2013-10-16 01:01

Tack! Hans axel och egentligen många andra delar av kroppen är gjord av glas. Det är sagt att han bara ska spela SO, men tar han sig till final borde en ordentlig comeback vara oundviklig. Låt oss hoppas :)

Jonas O. - 2013-10-15 23:00

Tack för mycket bra rekar och läsning. Gillar desssa genom genomgångar.

En fråga, varför la pimpim av? Haft uppehåll i 2,5 år? Är det en come-back bara för den här tävlingen eller ska han satsa fullt ut igen?

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74
19:00  Enskede - Sollentuna
Fotboll - Svenska cupen - 2
2.15
02:00  Tampa Bay - Washington
Ishockey - NHL - Stanley Cup - Över 5,5 mål
2.05

Skador & Avstängningar