Poldan

Nya drag inför tisdagens matcher!

28 April 2014 - 23:58
Det ganska mycket vilda västern på spelmarknaden när oddsen släpps just nu. Ingen verkar vilja vara först ut och när väl ett bolag släpper oddsen blir de slaktade medan resten av gamarna avvaktar tills marknaden är justerad.

Jag har rätt hög tro på hemmaspelarna i Tyskland. Kohlschreiber ska ju ta sig långt om han bara är i speldugligt skick. Kan det vara så enkelt att han sparade sig i Barcelona och går för titeln på hemmaplan?..näe det låter lite väl långsökt.Oavsett så är han nästan alltid bra på hemmaplan. Sedan 2011 har han 2 titlar och ytterligare tre finaler på tysk mark..


Struff kommer nog att ge Lopez en del trubbel men där ligger alltså överlinan på 22,5 hos Unibet och det känns mycket ovärdigt. Kan vara värt att hugga om någon bolag är generösa nog på 21,5.

Taro Daniel är på drift mot Carlos Berlocq. Ganska överraskande för mig och jag kan nog tänka mig att pressa in ett överspel där om jag får en lina på 19,5 -20. Argentinaren har gjort en bedrövlig grussäsong hittills och om det är någon man ska lyfta fram av de unga talangerna nu under senvintern/våren så är det Taro Daniel.

Huvudspelet blir dock Albert Ramos mot Hewitt. Det är folkvett att veta att Hewitt är som bambi på hal is på grus.Ramos har ju dessutom gjort en kanonsäsong på gruset hittills och… har han verkligen krigat sig genom kvalet för att åka på stryk av Hewitt?.. då är det ju någon som inte står rätt till.

  Speltips Odds
Ramos - Hewitt
ATP Munchen, Tennis
1,73
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar