Poldan

4 matcher att kolla in i RG!

2 Juni 2014 - 09:44
Anderson -Ferrer

Det här är ju en helvetesmatch för Kevin. Han kan rubba rätt många kvarvarande spelare i fältet, men Ferrer måste ju bara nöta ner honom på säkerhet. När Anderson möter så pass mycket säkrare spelare krävs det att han servar på sin absoluta maxkapacitet. Tror att Ferrer vinner kontrollerat, men att Kevin hänger med bra i ett av seten.

Nadal - Lajovic

Här finns det inte så mycket att orda om. Nadal har sett bättre ut i RG jämfört med tidigare under grussäsongen. Jag tror inte att Lajovic själv tror att han kan hitta på något och hcp-linorna (på 10,5) är höga men befogade.

Verdasco - Murray

Jag tycker faktiskt att Kohlschreiber borde slagit skotten. Andy blev sådär löjligt passiv emellanåt och de där andraservarna är, precis som de alltid varit, superdåliga. Det var Murrays vinnarskalle som tog honom till fjärde omgången, men jag tror att han får problem igen.

Även om Gasquet var uppenbart påverkad av ryggskadan så var Verdasco bra och spanjoren har plockat set på Andy i 4 av de 5 senaste matcherna. Dessutom har de gått till 5 set i båda GS-matcherna.

Tycker att över 40,5 till 2,00 hos Ladbrokes är bra här.

Garcia-Lopez - Monfils

Väldigt svårtippad på förhand. Känns som att det kan gå hur som helst. GGL har ju gjort en galet fin grussäsong med vinster över Berlocq, Dolgopolov, Berdych och Wawrinka. Dessutom plockade han set på Djokovic i Monte-Carlo. Plus att han har 2-0 på Monfils.

Man vet ju visserligen att Monfils vill bjuda på show och ska ju i grunden vara den bättre spelaren.

Sevärd men oviss.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Tromsö - Vålerengen
Fotboll - Eliteserien - X2
1.70
19:00  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.96
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05

Skador & Avstängningar