Poldan

Mängder av tennis från Kina!

8 Oktober 2014 - 22:41
Tycker att det finns några fina matcher imorgon. Får Andy ens problem med Ferrer kan han glömma slutspelet. I dagsläget är spanjoren inte ens topp 15.Och med tanke på hur stabil Murray var i egen serve mot Janowicz borde det bli envägstrafik, så länge skotten hållen hjärnspökena borta.

Det ska så klart bli oerhört intressant att se Federer mot en spelare som Bautista-Agut. Tycker nästan alltid att spanjoren viker ner sig mot toppspelarna, så jag kollade upp det lite snabbt: 0-12 i set mot big 4.

Sen undrar jag om inte Lopez har en god chans att slå ut Isner. Han är ju nästan alltid vansinnigt dålig utanför USA och med tanke på Felicianos kapacitet på hardcourt så...

Klockan 10:30 börjar en itnressant match. Juan Monaco mot Mikail Youzhny. Även om ryssen nog borde förlorat mot Dodig så var det längesen han tog två fina skalpar på rad och Monaco har inte spelat så här bra sedan han var topp 10-spelare, typ 2012?

Jag vill dock varna mest för Jaziri. Tror att han kan ställa till det mot Simon som ytterst sällan är stabil under en hel match. Han släpper alltid till en mängd break och Jaziri har nog hittat något som kan liknas form senaste månaderna:

  Speltips Odds
Jaziri - Simon
ATP Shanghai, Tennis
2,00

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05

Skador & Avstängningar