Poldan

Spelförslag till samtliga söndagsfinaler

18 Oktober 2014 - 21:56
Nu ska vi täcka alla söndagens ATP-finaler med tillbörligt spelförslag. Fredagen blev det inget inlägg på grund av rullad hatt. Men efter att ha legat inne hela lördagen och bevittnat alla spektakel kan jag dra följande slutsatser:

ATP Moskva
TID: 13:00
Bautista-Agut - Cilic
Spelförslag: Bautista-Agut att vinna minst ett set


Cilic var en bedrövelse mot Kukushkin som tyvärr inte riktigt vågade vinna. Kazaken var upp set ´n a break och spelade helt perfekt. Han missade ingenting och tvingade otympliga Cilic i både sid- och djupled med varierande slag.
Sen gick tyvärr luften ur honom, men det är saker som händer. Cilic slog enormt många unforced errors och vann väldigt få andraservar fram till tredje set.De har aldrig mötts tidigare, men Cilic har tappat set i 4 av de 5 senaste matcher och om nu bara Bautista-Agut vågar variera spelet och dra Cilic ordentligt i sidled ska han kunna störa kroaten ordentligt.

ATP Wien
TID: 14:00
Ferrer - Murray
Spelförslag: Över 21,5 games i matchen


Ferrer har inte varit särskilt bra, egentligen har han varit dåligt hela hardcourtsäsongen, men det är uppenbart att han höjer sig när de stora spelarna står på andra sidan nätet. Tidigare år har det varit precis tvärtom, men nu verkar han verkligen vilja vinna.Spanjoren har plockat set på Murray senaste fem matcherna och vi kommer ju ihåg att han inte såg särskilt bra ut inför senaste mötet, men lyckades ändå knipa första set. Och lite samma sak var det mot Federer i Toront (tror jag det var). Då var han inte heller bra fram tills han mötte Federer, men plockade set även där.

ATP Stockholm
TID: 15:00
Berdych - Dimitrov


Tycker helt enkelt att Berdych varit snäppet bättre, han ser lite mer motiverad ut och känns stabilare på något vis.

  Speltips Odds
Berdych - Dimitrov
ATP Sthlm Open, Tennis
1,80
4 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Tromsö - Vålerengen
Fotboll - Eliteserien - X2
1.70
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05

Skador & Avstängningar