Poldan

Inför lördagens semifinaler!

25 Oktober 2014 - 12:00
Det är 4 högst intressanta semifinaler i Europa och även om det blivit en mängd skrällar hittills så tror jag att favoriterna knyter ihop det - med vissa problem.

Liga: ATP Basel
Match: Goffin - Coric
Spelförslag: Coric +4,5 games till 1,80 hos bet365


Två extremt formtoppade spelare. Goffin malde ner Raonic i kvartsfinalen, men jag tycker nästan han borde gjort det i raka set. Raonic har haft problem med uppkast, timing, forehand…ja, allting nästan. En ren bedrövelse senaste veckorna. Nog om honom. Goffin rör sig extremt bra, servar bra, men blev väldigt nervös i de avgörande lägena senast. Där skulle han kunna bli straffad idag.Jag är lite smårädd för Coric, när ungtuppar är på den här typen av runs fortsätter de ofta att spela på sin högstanivå tills turneringen är över och därefter blir det bakslag. Tror att Coric kommer göra ännu en bra match och störa Goffin.

Coric +4,5 gamestill 1,80 finns hos bet365

Liga: ATP Basel
Match: Federer - Karlovic
Spelförslag: Över 22,5 games till 1,67 hos Ladbrokes


Hur jag än vrider och vänder på det kan jag inte se annat än minst ett tiebreak och då ska det mycket till om matchen slutar under. Den enda risken är väl att Fed vinner första med 7-6 och Ivo tappar suget. Så var det i US-Open för ett par år sedan. Karlovic brände setboll i första och Federer malde ner honom i andra. Men schweizarens returer är för veka och Karlovic är mycket bättre den här veckan än i Wien. 8 av 11 matcher har gått över 22,5 games. Tror att även denna gör det.

Liga: ATP Valencia
Match: Ferrer - Murray
Spelförslag: Ferrer


Tror att Ferrer vinner hela turneringen. Så bra som han varit den här veckan var det väldigt längesen vi såg. Och så pass risig som Murray varit senaste dagarna…

  Speltips Odds

,


Liga: ATP Valencia
Match: Chardy - Robredo
Spelförslag:


Den mest svårbedömda matchen. Jag blir inte förvånad om vi får se tre set, men vem som vinner håller jag osagt. Chardy har servat suveränt senaste veckorna, men Robredo spelar på hemmaplan och slog spöket Isner… svårbedömt, jag låter det mesta vara osagt här.
4 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Öster - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.81
19:00  Örebro SK - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.91
20:53  Lopp 8: Twin’s Zindy
Trav - Jägersro - Plats
1.70
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74

Skador & Avstängningar