Poldan

Långtidsspel nr 2!

19 December 2014 - 13:01
Det finns ett par intressanta långtidsspel på Unibet under fliken Slutranking 2015. Men jag måste erkänna att de generellt sätt ligger väldigt bra med både linor och odds - Förutom på Sam Groth.

Min fasta övertygelse är att Groth kommer att placera sig topp 100 nästa år. Just nu är han rankad runt 80 och då tycker jag nästan att han är lite underrankad. Den här säsongen har han tillräckligt bra ranking för att bli direktkvalificerad till alla GS - och det är en enorm fördel att slippa kvalet.Och man får inte glömma att australiensaren inledde förra säsongen skadad och missade en hel månad fylld av inomhustennis (hans bästa gren om ni frågar mig)
Men tanke på vilken enorm serve Groth besitter ska han vara rankad bland de 100 bästa och även om hans backhand är ungefär lika dålig som övriga storservare tycker jag att han rör sig bättre än t.ex Isner och Karlovic….med en något sämre serve och forehand - men bättre och mer kontrollerat nätspel.

Förra säsongen spelade han bara en grusturnering - det var Roland Garros. I år är han med största sannolikhet direktkvalificerad och kan med lite tur kanske ta sig in i någon förturnering utan att behöva kvala.

Så, jag tror helt enkelt att Groth kommer fortsätta sin utveckling och lär dominera CH-touren och kanske ta sig djupt i ett par ATP-turneringar….och det räcker gott och väl för en placering innanför topp 100.

Unibet ger 1,87 och det är nog bara en skada som kan stoppa oss här.
13 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar