Poldan

3 spel i första omgången av AO!

18 Januari 2015 - 19:28
Då är säsongen igång på allvar men årets första grandslam. Kul, som fan, men tråkigt att högstanivån är så låg. Eller, det vet man visserligen inte, men på förhand känns det som att Djokovic är på en helt egen nivå och vem ska hota honom? Kanske Murray eller om någon där bakom gör en riktigt sjuk turnering. Högst tveksamt dock.

Som alltid kör vi minst ett spel och blogginlägg om dagen under hela turneringen och med Tennistipset med på skeppet kan ni räkna med ett smörgåsbord av speltips under hela Australian Open.

Det är väl inget ovanligt att de unga hemmaspelarna överpresterar i Melbourne och det tror jag vi kommer få se mer av. Nick Kyrgios har, trots förlusten mot Muller i Sidney, spelat ruskigt bra och servar som en häst. Att Delbonis plockar set håller jag inte särskilt troligt. Kan inte riktigt se hur det ska gå till.

  Speltips Odds

,


Stakhovsky fick ju sitt racket felsträngat i Sydney och skickade bollar höger och väster mot Del Potro. Jag antar att han fått ordning på utrustningen och spöar Donskoy kontrollerat i första omgången.

  Speltips Odds
Stakhovsky - Lajovic
Australian Open, Tennis
1,65


Men vi börjar turneringen med Thompson som spelade till sig ett WC innan jul. Han lär vara ruskigt het och har ju varit i den här sitsen förut.

  Speltips Odds
Thompson - Sousa
Australian Open, Tennis
2,40


...och glöm för guds skull inte att kolla Ymer. Han finns till runt 2,20 och 1,75 på att han plockar minst två set. Om ni vill se så mycket som möjligt från Australian Open så livestreamar bet365 över 350 matcher från årets turnering.
2 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Tromsö - Vålerengen
Fotboll - Eliteserien - X2
1.70
19:00  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.96
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05
21:00  Montreal - LA Galaxy
Fotboll - MLS - Zlatan målskytt
2.15

Skador & Avstängningar